כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מנסה לשלוח אימייל לכמה חברים דרך האאוטלוק 2007 (למרות שזה לא נראה לי משנה) אני שולח תמונה יחסית קטנה בגודל 64K וכשמגיע לחשבון שלהם הוואלה הוא לא ניפתח בהודעה רק בקובץ המצורף למטה. הקובץ הוא JPG והחשבון הוא מGMAIL דרך האאוטלוק הבעיה היא הוואלה או בהודעה כי אחרי זה שאני פותח את ההודעה שנשלחה באאוטלוק אני שם לב שהוא רושם לי שגיאה! מתחת לתמונה. אשמח לעזרה אולי יש סוג קובץ אחר שגדי להמיר אליו או משהו אחר ? תודה מראש אלעד.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, לאחרונה רציתי לקנות לפטופ אבל בגלל המחירים המזעזעים בארץ החלטתי לקנות אותו בחו"ל. הבעיה היא - אני לא יודע איך :\ אני אשמח לשמוע עצות מאנשים שכבר עברו את התהליך וקנו מוצרים אלקטרוניים מחו"ל בעבר.
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
סדרה פצצתית ביותר.. ואם כן איפה ניתן להשיג פרקים או לראות את הסדרה? ד"א אני חדש כאן ..
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה נותן ייתרון כלשהוא? העדפות מסויימת? איך אני יכול להתקבל למשהו ממש טוב בגיבוש? 9/4 זה התאריך
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
החבר המטומטם שלי שלח לי סרטון לאחד באפריל פתחתי והיה שם אדם שחותך לעצמו תבולבול טוב זה על אחריותכם לא כדאי לכם לראות לא כדאי אל תהרסו לעצמכם את החיים אבל אם אתם רוצים להרוס לחברים שלכם: הכניסה מגיל 18+ והסרטון אינו מומלץ לצפייה בכל גיל אנשים הלוקים במחלות לב וכדומה לא לפתוח ברצינות ... BME Pain Olympics <--- לסקרנים חפשו את זה בגוגל זו לא בדיחה של אחד באפריל
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום .. מה קורה?? תגידו לבישת תחתוני בוקסר צמודים משפיעים על האשכים?? פוגעים בהם ?? כי פעם שמעתי שזה נכוןן ..
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד למחשב שלי סרט שניתן לצפות בו בקישור הבא: mms://live.espnevent.espn.com.edgestreams.net/mmod2008.download.akamai.com/47931/_!/033008_hou_gm1_500.wmv?auth=daEcud3craIdmavd1budAcScsc.cGbSavap-bh8qZL-c0-LN6xCxqeb9i יש למישהו רעיון איך לעשות את זה ? (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי כאן...) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אנשים מחר אחד באפריל מה יש רעיון למתיחה ??
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מוצר כלשהו מ-eBay אבל אני חושש מהסיכונים שכרוכים בכל הדרך הזאת. שווה או לא שווה?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אחותי מחפשת עמותה שהבסיס שלה (ביסל"ח) יוכל לתרום לו מזון וכד' לקראת חג הפסח. מישהו מכיר ויכול לעזור? באופן מפתיע חיפוש גוגל לא ממש עזר בנושא
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס לארגנטינה-בואנוס איירס עוד 10 ימים. חשבתי אולי מישהו פה יוכל להגיד לי איך המחירים של ציוד היקפי למחשבים שם.. יותר זול/יקר מפה? אם זה יותר זול אז כמה בערך הפרש? חשבתי לקנות שם איזה הגה למחשב אולי Logitech Momo שפה בארץ הוא עולה קרוב ל-700 ש"ח ואולי עוד כמה דברים קטנים...למישהו יש מושג כמה הוא עולה שם? חשבתי גם לקנות שם דיי הרבה בגדים(אני במחסור חחח) מהמותגים המובילים..(לדוגמא: Rip curl,billabong,Op וכו'..).. אז מישהו יודע איך המחירים של זה לעומת פה? האם יש שם הרבה זיופים שכדי להיזהר? אשמח לקבל אתרים ושמות של חנויות מומלצות בבואנוס איירס.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
השאלה בכותרת D: וכן, משעמם לי. תודה לעונים אם יהיו
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי פה פעם שם משתמש לפני המון זמן........ למה הוא נמחק מהמערכת ? אם כל אחד יודע את התשובה חוץ מהמנהלים אז, אשמח לתשובה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום! מחר אני צריך ליסוע להרצאה בסיס צריפין בתלאביב ולשמוע אודות חיל החימוש,לפי מה ששמעתי מחברים חיל חימוש זה זבל של דבר אבל אני מעדיף לקחת צ'אנס ולראות איך זה ולא להחליט מיד. אז מה דעתכם? והאם יש פה עוד מישהו שמחר נוסע לזה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אלו הם תוצאות של מיפוי עצמות שעשיתי היום ואני מעוניין שמישהו שמבין את השפה הרפואית (אני מקווה שיש פה) יתרגם לי את זה לעברית פשוטה... דרך-אגב, הבדיקה הייתה בכדי לבדוק סיבה לכאבים בין ירך ימין לאגן אם זה יעזור... ממצאים »עמ"ש לאורכו , גפיים תחתונות וברכיים-עקמת גבית ומותנית קלה. הדגשה קלושה בפמור דיסטאלי מדיאלי מימין, ייתכן NOF או ממצא אחר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. קליטה מוגברת בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך שמאל, ייתכן חבלה אן פגיעה מניסקיאלית. הדגשה קלה בקונדיל טיביאלי מדיאלי בברך ימין, ייתכן תגובת מאמץ. הדגשה קלה בקרסוליים, בטרזוסים וב-MPT1 דו"צ שיכולה לנבוע מתגובת מאמץ.« מילה במילה ואני לא מבין עזרו לי אם אתם יכולים בתודה מראש, קובי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע את דעתכם השונות, אנו חיים בימים שבהם למחרת קניית המחשב כבר יצא דור חדש, ושבוע אחרי הוא כבר מאבד שליש מערכו. כיום אתה יכול למצוא את עצמך מוציא עשר אלף עבור מחשב שבעוד שנה וחצי לא תוציא עליו חצי. בהתאם להנחות אלו, מאיזו מחיר הייתם ממליצים לאנשים לא לחרוג עבור קטגוריות המפרטים השונים (משחקים, קולנוע, משרדי...) ?
-
- 8 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
איך אפשר להגיד לחברה שלך שהיא צריכה לעשות דיאטה?? חחחחחח אני יודע שזה שאלה מוזרה אבל יש לי בעיה יש איזו אחת שאני רוצה היא נחמד יפה והכל אבל צריכה טיפה להרזות לא משהו רציני... איך אפשר להגיד לה את זה? כי בנות רגישות טילים בעניין הזה... למישהו יש רעיון יצירתי?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בשבוע הבא אני טס לחברה שלי בליטא , היא ביקשה שאני יביא איתי גולדסטאר , אתם חושבים שיש עם זה איזה בעיה? אני רוצה להביא שני חצאים.. זה הכל..
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי אנשים, אז קודם כל אני כרגע נמצא בהודו (כמה שהפרצוף הזה מתאים חח) , בסופו של טיול במזרח בימים הקרובים אני מגיע לתאילנד לחודש אחרון ומשם הביתה. הת'רד הזה נוגע קצת בכל נושא אז החלטתי לשים את זה בכללי פשוט. בכל מקרה, רציתי לדעת מספר דברים למי מכם שכבר נסע\שמע\יודע : חשבתי לקנות חלקי מחשב עיקריים בתאילנד ולהביא אותם לארץ כמו מעבד\כרטיס מסך\אולי לוח אם. מישהו ממכם יודע עד כמה יותר זול שם? באילו הפרשים? שאני מביא את זה לארץ, כמה אני אמור לשלם עליהם? לפי מה בשדה יודעים כמה הם שווים? זה בכל זאת משתלם להביא אותם גם אם אני צריך לשלם את המכס? (אין אחריות) אם אני עובר במסלול הירוק (כמו כל ישראלי טוב) אחד לכמה אנשים הם עוצרים לבדיקה? אם זה אחד לעשרים אולי שווה, אם זה אח…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-