כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה
-
- 9 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
שלום יש למישהו רעיון איך אפשר לשלוח SMS חינם מהאינטרנט יותר מ8 הודעות ליום שיש בICQ?איזה תוכנה או משהו?זה צריך להיות לפלאפון תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם יודעים שבוע הבא שישי הורוד . לא יצא לי עדיין להזמין מחו"ל שום דבר, ורציתי לשאול אם מישהו מכיר חנויות אמינות ומומלצות שעושות משלוחים לארץ ? עוד שאלה קטנה.. אפשר להעביר כסף מחשבון הבנק שלי לחשבון פאיפל ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גאון מי שיצר את זה, תהנו: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/232323.html?playlist=featured
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=99163&sid=10
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
אני עובד באחד מאולפני הכתוביות הגדולים בארץ, ובעקבות וויכוח עם חבר לעבודה חשבתי לעשות כאן סקר קטן בעניין, ולראות מה אתם חושבים על העבודה שהחברות האלה עושות , לטוב ולרע. הערות יתקבלו בברכה יש לי עוד שאלה , אבל היא לא מצדיקה סקר, נשאל אותה בנפרד: יש מה שנקרא "סופרים" , שאלו כתוביות שמתרגמות כתובית באנגלית\שפה זרה (השם של הדובר למשל) ובד"כ תקועות בצד השמאלי למעלה בנוסף לכתובית של מה שנאמר, אתם בכלל קוראים אותה? ואם כן, אתם מספיקים גם לקרוא אותה וגם את הכתובית? תודה 8)
-
- 104 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
האתר של IMPREZA WRX 2008: http://www.subaru.com/sub/misc/2008/autoshow/ny0311/wrx/index.html מה אתם חושבים על העיצוב החדש? -לפי דעתי טוב ששינו לה את "התחת" , עכשיו היא נראת מכונית מראה טוב מאחורה, אבל מקדימה אני כבר מעדיף את מודל 2007. :-\
-
- 86 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
יש דיבורים לאחרונה שהCIA יכול להתנקש באנשים בדרך מאוד פשוטה שקשה לעלות עליה. פשוט מתקינים נוזקה על התוכנה של מערכת ההיגוי ברכב והרכב פשוט מאיץ עד שהבן אדם בתוכה מתרסק ומת בתאונה. נראה לי שצריך להתחיל להסתכל על התוכנה של הרכבים, כי אפילו באג תמים יכול להרוג אנשים. ממה שהבנתי מאנשים זה שהתוכונת האלה נכתבות ברמה מאוד ירודה מבחינת SECURITY, אפילו ברכבי יוקרה כמו מרצדס. אז מה דעתכם? עדיף ללכת על רכבים ישנים בלי תוכנה? מה דעתכם בנושא? עריכה: מה שאני לא מבין זה אם ברכבים חדשים הדוושה של הגז מחוברת מכנית למנוע? או שזה כמו ג'ויסטיק של פלייסטשיין ששולח פקודות דיגיטליות למערכת היגוי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות טובה באזור חיפה והקריות שמוכרת דיסקים כאלו (DVD+R)? רצוי מאוד שהדיסקים יוצרו במפעל ביפן (Made in Japan AKA Yuden-Verbatim) תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלפון MOTOROLA C330 (אני אישית משתמש בטלפון אחר) והוא מאוד מאוד מוזר. דבר ראשון אני לא מצליח להוריד אליו שום אייקון ולא צילצול שום דבר הטלפון מרשת ORANGE. מישהו יודע איך אפשר להוריד אליו צילצולים ואיקונים? וגם איך אפשר להוריד לא את הפאנל? אני מנסה להוריד ולא מצליח זה נתקע באמצא ואני פוחד למשוך כי כנראה זה ישבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו הגבלת המשקל לאדם הנכנס לצבא כלומר מאיזה משקל לא מתקבלים לצבא
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני מחפש חנות שמחזיקה את הaaks הבעיה שכל החנויות באיזור שלי רוצות מחירים ממש מוגזמים,שאלתי בכמה חנויות כמה עולה הדגם הזה של ה-500 גיגה ורצו עליו 850 שקל שהוא אמור לעלות 600 שקל גג!יש חנויות טובות וזולות ברמת גן?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-