עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ConRoe X Fire,

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  2. Started by 3d7,

אני יודע שזה ממש ישן, אבל היום עשיתי למישהו את הקטע של אולגה בטלפון (אתה מתקשר, מבקש את אולגה ועונה לך אחד רוסי שמקלל אותך). בקיצור, הוא לא הכיר את זה. עשיתי לו את זה איזה 6 פעמים, והוא לא תפס את הקטע. אל תשאלו איך הוא קילל אותו בחזרה, כאילו שהוא באמת מדבר עם מישהו. אני נשפכתי, ממש קרע אותי! בסוף לא יכולתי יותר, אמרתי לו "תעזוב, אל תתקשר יותר, בסוף הוא עוד יבוא לפה". עד עכשיו הוא לא יודע שזה לא אמיתי. עשיתי את זה לעוד אנשים מזמן, וגם ראיתי אחרים שעשו להם, אבל זה היה הקטע הכי קורע. בכל מקרה, הבנתי שיש קטעים חדשים של "אולגה 2" ושל "ז'קלין". מישהו מכיר את זה? : אשמח אם תעלו אותם לפה, וגם קטעים מצחיקים אחרים שאפשר לשים בסלולארי.

• 23 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. לקח את זה יותר מידי קשה:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, כבר שנה עברה לה מאז שנפגשנו בפסח 2007. כמו בכל פסח הגיע הזמן להיפגש שוב. אז אני מבקש ממכם שתרשמו פה באיזה תאריכים אתם יכולים להפגש ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב וכו'...). תאריך המפגש יוחלט לפי רוב התאריכים המצויינים... יש לתת תאריכים בין ה-11/4 ל-27/4. התאריך הסופי יוחלט בשבוע הבא. (עד 10/4). עריכה: המפגש יהיה כרגיל בתל אביב בעזריאלי.

• 87 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. שלום יש לי אפשרות להמשיך במסלול העתודה דרך הצבא במדעי המחשב עשיתי חישוב סיכויי קבלה באתר של בר אילן של הטכניון ושל תל אביב ו"התקבלתי" רק בבר אילן.. רציתי לשאול איך האוניברסיטה הזו לעומת תל אביב והטכניון משני בחינות - הלימודים עצמם, ועד כמה יש לאוניברסיטה "שם" טוב בחוץ תודה מראש, לירן.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. שלום לכולם..יש לנו עבודה להגיד למחר ואני רוצה שתעזרו לי קצת אם אפשר..אם אין טעיות בכתיבה מבחינת איות וחוקי כתיבה באנגלית: Q1.Where were you born ? A1.I borned in New-York,USA. Q2.When were you born? A2.I borned in 13 March,1946. Q3.When did you join to the army? A3.I joined to the Israeli army in 1964. Q4.Did you ever get a medal/prize,why? A4.I got a medal,because I rescued Yosi Ben-Hanan in1973 during "Yom Cipur" war. Q5.What did you when you left the army ? A5.When I left ,I went to learn at Harward University,USA. Q6.Were you a good student? A6.Yes,I was a good student,I learned at "Ha Gimnasia Ha Eivrit" and I was good at sports. I choosed to be the chairman of the s…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by DXM,

חיפשתי ולא מצאתי... מה ההבדל בין הדברים בכותרת ויכול להיות שיש שם דברים אותו דבר רק שהם נקראים שונה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by approx,

מישהו מכיר עוד דברים בסיגנון ?

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by tdknight,

האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  11. האמת אני עובד על פורטל חדש שייצא בקרוב כך שאני ביום יום עוסק בפיתוח ודיבוג של אתר אינטרנט כבד. זה מייד קפץ לי מול העניים, מאז שYNET שידרגו את האתר שלהם הוא מקריס לי דפדפנים, אני אומר דפדפנים כי הוא הקריס לי גם IE וגם FF בלי הבדלי דת צבע ומין. עוד מישו שם לב לזה ? האמת... עם כל המצב המזוויע של הפורטל שאני חלק מצוות ההקמה שלו (והמצב נכון לעכשיו אכן מזוויע) לפחות הוא לא מקריס ת'דפדפן. חחח לא הייתי רוצה להיות מנהל צוות הפיתוח ששידרג את YNET עכשיו :-P אני מתאר לעצמי שיושב עכשיו מישו כמוני אי שם ומזיע מול מסך המחשב בשעה ה14 בעבודה מתוסכל מול עוד התרסקות דפדפנית על הפיתוח שלו

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום .. תגידו להסתדרות המורים יש הנחה על הכרטיסים ?? תודהה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  13. חברס תודה מראש [משהו לנוער... חוץ ממלצרות]

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by D.r Bit,

בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  15. שלום. אני צריך להגיש למחר מלא תרגילים ויש כמה דברים שנתקלתי בהם ולא הבנתי איך אני פותר. לדוגמא, יש לי את המשוואה: mx²+(m+2)x+4-m=0 והם מבקשים ממני למצוא שני שורשים ממשים, עשיתי את זה (דלטה > 0) ואז הם מבקשים ממני: מצא לאילו m שני השורשים הממשיים שליליים, איך אני עושה את זה? תודה!

• 9 תגובות
    • 999 צפיות
  16. מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  17. יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. אני יודע שזה נראה דבילי אבל אני ממש חייב לשאול: 1. איך אני יכול ליצור הודעה פרטית חדשה, כשאני מנסה הפורום/אתר נותן לי הודעת שגיאה- שאין באפשרותי לשלוח הודעות פרטיות 2. איך אני משיב להודעה פרטית...REPLY לא מצאתי קפתור כזה תודה

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  19. משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. אני מחפש כבר כמה ימים ושואל אנשים ואף אחד לא יודע להגיד לי בדיוק אז זה הניסיון האחרון שלי. אני מתעסק במכירה של מצלמות דיגיטליות כבר כמה שנים טובות ואני מאמין שיש לי את כל הידע הנדרש על מנת להתחיל לעבור קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות. אני מחפש מכללה או מקום כלשהו בו מעבירים קורס לתיקון מצלמות דיגיטליות (סטילס/וידאו) ולאחר מכן להתחיל לעבוד בזה, (הנושא מאוד מעניין אותי) לא מצאתי מקום כזה אז אם מישהו יודע איפה אפשר להתחיל לחפש אני אודה לו מראש.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  21. היי, חבר שלי מחול אמר לי שהוא רוצה שאני יביא לו שירי רוק ישראליים וגם טיפה מחול... אז תנו לי המלצות לשירים הכי טובים של רוק שיש לנו.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  22. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש שירים בסגנון euro dance מקפיץ כמו: Basshunter - Now Youre Gone Darude - Sandstrom Groove Coverage - Poison (זה לפלייליסט של אימון כלשהו אז חשוב שזה יהיה מקפיץ ו"עצבני")

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  23. ראיתי אתרים כמו http://www.siz.co.il/ ו http://imageshack.us/ יש אחרים שיותר טובים?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים