כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התחיל עם העיר "פתח-תקוה". המטרה היא ככל שאנשים נכנסים לקישור העיר תגדל. http://petahtiqwa.myminicity.com/ind משהו נחמד, שווה הצצה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היה משחק מדהים כמו שציפיתי השופט האיטלקי הזה הרס מעט אבל סוף טוב הכל טוב העונש הטכני על שארפ\באטיסטה לדעתי לא הוגן, הם קמו להפריד בשביל למנוע מכות, אלא אם כן השופטים מעדיפים זירת אגרוף [תאילנדי במקרה של בזילה ] קיצר יאללה מכבי!!! :xyxthumbs:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אז ככה חבר שלי שלי היה צריך לנסוע אם המשפחה לשבוע . אז הוא הלך וקנה ההארד דיסק של 500 GB ויום שלם ישב ופוצץ את האמיול בדברים המון סרטים ומשחקים הוא חשב שאחרי שבוע הוא יחזור ויהיה לו מלא משחקים וסרטים הם נסעו ואחרי שבוע וחצי חזרו (התעכבו כמה ימים ) בדרך חזרה הוא מתקשר אלי ואומר לי איזה כיף לו שיהיה לו המון סרטים ומשחקים כשהוא חזר הוא מתקשר אליי ואמר לי שהייתה לו על הדלת מודעה שהם לא שילמו חשבון חשמל וניתקו לו את החשמל שעתיים אחרי שהם נסעו :lol: :lol: הייתי חייב לשתף אתכם הלקח: לפני שאתם נוסעים לאנשהו כמה ימים ושמים הורדות באמיול תבדקו ששילמת את חשבון החשמל
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
האם לסגור אותו או המתנה או מצב שינה או פשוט לא לגעת בוא ואז יש שומר מסך
-
- 17 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מחפש מסעדה בבאר שבע להיום בערב (משהו לכל המשפחה). יש למישהו המלצות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כאילו איזה חברה? ואם יש מקצוע ספציפי שאתם יותר מאושרים מהמיקוד של חברה ספציפית אל תתבישו לרשום תו-דה :]
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שמעו אוהד שרוף של חולון נפלנו רע שמשחקים ברעננה מישהו יודע אולי איך ואיפה אני משיג כרטיסים למשחק ביום שני.. ?? אוי זה אמור להיו משחק טוב איפה בכלל היכל הכדורסל ברעננה?אף פעם לא היתי שם מאיזה חנות קונים כרטיסים למשחקים שנערכים שם?? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
נרשמתי ל EBAY ולאתר PAYPAL ואימתי את החשבון והכל תקין . אני מנסה לבצע תשלום עבור מוצר שקניתי ב EBAY דרך אתר PAYPAL לאחר שאני לוחץ על PAY ואני רואה את הקבלה של התשלום והכל אני מקבל את החלון הבא . מה לדעתכם אני צריך עוד לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי לובסטר כבר בערך שנה וחצי הלובסטר נמצא באקווריום נפרד , היום הוצאתי אותו ושמתי אותו בצנצנת אם מים בשביל לנקות את האקווריום ואת הצנצנת שמתי על השולחן ואני לא יודע איך הוא יצא מהצנצנת ונפל מהשולחן ונתלשה לו הרגל עכשיו השאלה שלי זה אם יכולה לצמוח לו רגל חדשה ואם כן תוך כמה זמן ? בבקשה בלי תגובות כמו "תבשל אותו " הלובסטר הזה מאוד חשוב חשוב לי מסיבה מסויימת
-
- 43 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
כואב לי מאוד הצוואר שאני עושה כפיפות בטן מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לפתור אתזה? יש לי עוד מבעיה ממש מעצבנת: לפני חצי שנה ככה התאמנתי, והייתי עושה קצת כפיפות בט הצידה, הבעיהש אי כמו מטמטם היינו עושה 20 לכייון אחד ו5 -10 לכיוון שני כי הייתי ממש עייף(הייתי עושה 150 רגיל ברצף) ועכשיו אני סם לב ששני הצדדים של הבטן אל תואמים, צד אחד יותר גובהה איך אני יכל לדעת איזה צד אי צריך לפתח?
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מזל טוב וברכות על סגירת ה-23 שנות אושר! אם לא יידעתם, הוא אחראי פורום "כרטיסי מסך"! (כבר ממזמן, זה רק לאלה שבכלל לא יודעים על מי אני מדבר ;D). מגיע לך 23 שמנמנים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :clown:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצאתי את הנתון. כמה BLOGGER שווה כיום בכלל?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני פריק של יד 2 והתוודתי לכך ששוק היד 2 בישראל מאוד פעיל ולא חסר מציאות בהרבה תחומים למה אין איביי ישראל ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בחדר כושר היה מין מתקן ששמים את שני המרפקים בכל צד ועולים ויורדים.. וזה עבד על שרירים בבטן תחתונה.. לעומת בטן עליונה שזה כפיפות רגילות.. בבית.. איך אפשר לעבוד על בטן תחתונה..? כי הרי אי אפשר אפילו לדמות את המתקן הזה.. יש שיטה אחרת? ואגב.. מתח והרמת משקולות רגיל.. שניהם עובדים על השריר ביד.. אותו שריר כאילו?
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תגיד למה אני הופך את המשפט הזה he likes is job so he doesnt want to quit הפכתי את זה ל- if he liked is job he wont quit זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אז ככה אספתי כמה שיותר אתרים שמצאים קניות של מוצרים מיובאים שלא ניתן למצוא בחניות מחשב פרטיות אני אשים פה כמה אתרים ולדעתי כול אחד צריך להוסיף להשים עוד אתרים שהוא מכיר ואז לעשות את זה כדביק..למה? כדי שאנשים שנתנו להם כאן מפרט יכלו לעשות השוואת מחירים בין אתרים ולבדוק לבד על מוצרים שונים ושאלות שונות וכך לא יהיה הודעות מיותרות שינעלו או סתם הודעות ללא תשובה. www.logicpc.co.il www.pandas.co.il www.zigzag2000.co.il www.kps.co.il www.iqpc.co.il תהנו ותבדקו את האתרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-