כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
התערוכה מתקרבת והיא תיערך בין התאריכים 21-24/4 בגני התערוכה בתל-אביב(כרגיל) מחיר לכרטיס רגיל השנה יעלה 85ש"ח אני יהיה שם ומה איתכם?! עוד פרטים והזמנת כרטיסים תוכלו למצוא באתר הרשמי: http://www.ravmotor.co.il/ והזמנת כרטיסים אפשר גם מלאן: www.leaan.co.il אני חושב שיש למה לחכות
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני ועוד 3 חברים הולכים כנראה מחר לחלק פליירים.(פעם ראשונה) האם יעשו לנו בעיות שאנחנו באים בקוצה(4)? כאילו בגלל שנסתובב כולנו באותו מקום? כדאי להיכנס כשתי זגות? ומה השכר מינמום לשעה?
-
- 25 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני וחברים רוצים לעשות על האש בים בלילה(מתחלים ב7 ככה) אתם יודעים באיזה אזורים מותר לעשות(הבנתי שי אזורים שמותר ויש אזורים שאסור) אנחנו רוצים אזור חוף הסלע(בת ים) - ל4*4 (ראשון לציון) ואם נגיד אנחנו עוסים באזור אסור ואז באה משמר החופים (או איך שלא קוראים לזה) ניראה לכם הם מניאקים כאלה שיפנו אתנו(אם אנחנו עם מנגל דולק וזה) או ששתי שיפדים יסדרו את העניין? :-* אני יודע שאלה מפגרת אבל אולי למישהו פה יש ניסיון.....
-
- 13 תגובות
- 17.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ מסוים שנמצא על שרתי RS, ויש לי חשבון פרימיום. אני רוצה להעלות את הקובץ דרך המשתמש שלי אבל בלי להוריד אותו אלי למחשב ולהעלות בצורה רגילה. יש אפשרות "לפקסס" את הקובץ מחשבון אחד לשני? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מצאתי תשובות בחיפוש :'( אז פתחתי ת'רד עקב היותי ילד טיפש בתיכון, בחרתי שלא להשקיע את הזמן הדרוש ע"מ לקבל ציונים טובים מה שאומר שאני תקוע עם דיי הרבה מגנים לא משהו, והרבה ציוני בחינה גבוהים, שזה דיי מבאס. בקיצור עכשיו אני רוצה לשפר, האמת כל מה שיש לי לשפר זה פרקי בחירה בפיזיקה, ושאלון 007 (מתמטיקה) כל שאר המקצועות המפגרים עומדים בין 65-80 במידה ואני ישפר את פרקי בחירה ו007 אז זה ירקיע את הממוצע, כי גם אני מעוניין להעלות את ציון הבחינה, וזה גם יבטל את המגן המטופש. רציתי לשאול! WHERE THE FUCK DO I GET STARTED? אני מדבר על הרישום לבחינה, אין לי שמץץץץץץ לאן לפנות, כמה זה עולה, מה צריך בלה בלה! אני מתכוון פשוט לקנות את המיקוד שבועיים לפני המבחן ול…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש להוריד משחק פוקר לסלולרי ,כדי להעביר את הזמן כאשר משעמם תודה
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
קיבלתי את זה אתמול באינטרנט. מישו יודע על מה מדובר? לא הוסיפו שום פרט רק שיש להגיע בתאריך זה לביתן חיל הים. מישו יודע למה אני בדיוק הולך להתמיין(אם בכלל)? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לומד MCSE היה לנו שאלה מזה DRIVER ROLLBACK רשמתי שזה מצב שמאפשר לבטל את האפקטים של המחשב על מנת לשפר את הביצועים אם אינני טועה זה מה שרשמתי אלה עם כן יצאתי פה קצת דביל.
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
תיאורטית מוקצבות 5 דקות לפתירת השאלה, ככה שבטח יש כאן איזה טריק שלא הצלחתי לעלות עליו. אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 21:00:40 בסוף הסתדרתי...וזאת אכן שאלה מכשילה. 4 התשובות הראשונות לא קבילות משיקולי מימדים.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אייס קפה מקולקל זה מפחיד אפילו עשיתי אילוסטרציה והנה הסרטון המתעד את הזוועה (הפיצו לחברים!) האימה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…
-
- 6 תגובות
- 901 צפיות
-