עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תיאורטית מוקצבות 5 דקות לפתירת השאלה, ככה שבטח יש כאן איזה טריק שלא הצלחתי לעלות עליו. אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 21:00:40 בסוף הסתדרתי...וזאת אכן שאלה מכשילה. 4 התשובות הראשונות לא קבילות משיקולי מימדים.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. היי, מחר (עוד 8 שעות) יש לי זמן ליסוע למרכז העיר בייג'ין. אני רוצה לקנות פה כרטיס מסך חדש, ואולי איזו מצלמה דיגיטלית. מישהו יודע\מכיר חנויות טובות? לא מעוניין בציוד משומש (שמעתי שיש שוק כזה). גוגל הפנה אותי לרחוב Zhongguancun, אבל זה נראה לי רחוב ענק ואני מחפש משהו יותר ספציפי. כל עזרה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  3. Started by davidreznic,

הי לכם! בדיוק עכשיו חזרתי מטיול שכבתי בנגב, ביקשו ממני לעשות סרטון עם התמונות שצילמנו. למישהו יש איזהו שיר על הנגב? ואם לא, שיר אחר שיכול להתאים? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by Armageddon1,

איזה קורס שווה לעשות כדי לעבוד בהייטק? חשבתי לעשות אולי קורס ולנסות להתקדם במשהו. מה אתם אומרים ? אני גם מעוניין ללמוד לתואר בהמשך.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by אבו נאחלה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by TheReaper,

אייס קפה מקולקל זה מפחיד אפילו עשיתי אילוסטרציה והנה הסרטון המתעד את הזוועה (הפיצו לחברים!) האימה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם... יש מישהו שעובד או מכיר מישהו שעובד בHOT ו\או בבזק? מעניין אותי לדעת האם יש הפרדה מבנית מלאה בין תמיכת האינטרנט לבין תמיכת הטלפוניה שלהם. האם מדובר על נציגי תמיכה שונים? האם מדובר על מוקדים שונים? באיזה רמה יש איחוד בפעילויות כלומר האם יש מנהל תמיכה אחד? או סמנכ"ל אחד שזה מתחתיו וכו'. אם אתם יודעים להגיד מה שם מנהל התמיכה של האינטרנט ומה שם מנהל התמיכה של השיחות ולמי הם כפופים זה יהיה מעולה. אגב - יש הבדל בין מוקדי תמיכה ללקוחות עסקיים לעומת פרטיים? תודה, רם

9. קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by MODI,

איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. דיברתי עם בזק והם רוצים 80 שקלים לחבילה של 4MB. אין לי יותר מדי מה להתווכח איתם על עניין המחיר, כי אני בהתחייבות לעוד 8 חודשים. לעומת זאת, בבזק בינלאומי אני לא נמצא בהתחייבות, ולפני שאני מתקשר אליהם, אני רוצה לדעת איזה מחיר בכלל לבקש? רוב הסיכויים שהם לא יסכימו להביא לי את המחיר הזה על ההתחלה, אבל כשאגיע לשימור לקוחות כבר יתפשרו איתי. מקסימום אני אתנתק מהם, כי בזמן האחרון האינטרנט בקושי זז. רק לי האינטרנט התחיל לזחול מלפני חצי שעה ??? אז אם מישהו מנוי פה לחבילה של 4MB, תרשמו כמה אתם משלמים רק לספק האינטרנט. *לא עוזר לי כמה אתם משלמים לבזק, הוט או בחבילה שהיא באנדל, לא רלוונטי לשאלה, תודה . עריכה דרך קשרי לקוחות קיבלתי הצעה של 49 ש"ח לחודש, עם התחייבות לשנה לבזק בינל…

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by oren99,

הוא רק אצלי לא זז או אצל כולם? בערב זה נרגע קצת אבל במהלך היום ממש אי אפשר לקרוא או לכתוב בלי לחכות 5 דקות לכל פוסט.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by arkady,

הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by LIOR1994,

קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

תהי מטריצה A מסדר 3X3 נתון A^2 =! 0 ונתון A^3=0 הוכח שיש וקטור v ב R^3 כך ש A^2 * v !=0 תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. החתולים של פעם: החתולים של ימינו: ומה תגידו על האוגרים של ימינו: והשיא... העכברים של ימינו (וידאו): http://www.kewego.com/video/iLyROoaftIsM.html

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. Started by CartMan2oo5,

קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  20. בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לגשת לבחינת הפסיכומטרי ב3 ליולי. חשוב לציין שכבר עשיתי את הקורס בכיתה י"א ואחרי מחשבה, לא כזה צריך לעשות אותו. אני עובד בשמירה בלילות, ככה שיש לי הרבה שעות בשבוע שיש לי שקט ללמוד כמו בנאדם. מה ש"מנע" ממני להצליח בבחינה בזמן התיכון, זה ת'כלס העובדה שלא ממש היה לי כוח לזה, ולא השקעתי בכלל עכשיו, אני אומר לעצמי שאני עושה את זה, משקיע, ומוציא ציון טוב השאלה אם באמת יש לקורס איזשהו יתרון? ואשמח להמלצות על ערכות לימוד עצמי, רצוי מנסיון תודה רבה לכולם ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by --Adidas,

אני עוד מעט טס לאוקראינה והולך להיות משעמם שמה ואני לא יודע מה אני יכול לקנות שיעביר לי את הזמן ? יש הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by redti,

אהלן חבר'ה אני אוטוטו מתגייס ביולי.. ויש לי מספר שאלות ממש חשובות 1. אני מעוניין לעשות ג'וב (לא טבח,נהג,עובד רס"ר וכו') בינונית ומעלה עם יציאות יומיות או שבוע שבוע או חמשושים יש לי פרופיל 97 וקב"א גבוה קיבלתי מיונים לטיס..(לא עברתי) נכון לעכשיו רוצים אותי לקרבי ואני ממש לא מעוניין אני רוצה לבקש קצין מיון וממנו להוציא ג'וב נורמלי עם התנאי יציאה שציינתי למעלה, מה הסיכוי שאני אצליח להוציא דבר כזה? אפשרי בכלל? 2. אם כל העסק לא הלך וסיימתי בגבעתי.. אם כבר קרבי אז זו הבחירה שלי.. איך היציאות שמה בטירונות וגם אחרי..ייתכן גם מודיעין שדה חשוב לי כי יש לי חברה הרבה זמן ואני אשתגע עם יציאות מרוחקות

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים