כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
-
לפני שעה חזרתי בערך מהפסטיבל ואני חייב לומר לכם שנהנתי מאוד מצאתי לנכון לפרסם את זה פה כי זה הכי מתאים מקווה שאתם לא בקטע של זלזול ולהגיד לי היפי מטומטם כי סהכ זאת בחירה שלי ואני חושב שהיא די חיובית בקיצור ספרו חוויות שאתם עברתם אני נהנתי מהמון דברים צורת הלינה שלנו השכנים שלנו האבטחה המוזרה האנשים שהיו שם וכמובן ההופעה שאקסימו נתן שם 3 ימים של שבירת שגרה שעושים רק טוב יש לי הרגשה שחבל שחזרתי חח
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב PLAYLIST להתאמן איתו אשמח להצעות למוזיקה טובה לאימון אירובי, כזו שמתחילה מהר ומסיימת יותר מהר , כי אני לא רוצה פתאום באמצע ריצה לפול על שיר רגוע שיוריד תקצב. כרגע יש כמה Dנסים וDאב Sטפים , וכמה Pופ עם מילים שמחדירות מוטיבציה מה אתם אומרים אפשר לעשות מזה TOPIC טוב לא? שכל אחד ישים את המוזיקה שהוא שומע באימון אגב מוזיקה שלדעתי לא מתאימה לאימון כזה זה שירים כמו eye of the tiger שאומנם מזוהה עם ספורט אבל זה שיר רגוע מדי לריצה שיהיה לכם אימון מוצלח! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב אני אתחיל, 2 שירים מהמשחק המעולה הזה, מאז ששיחקתי בו השירים האלה לא עוזבים אותי מוטיביציה וקצב בשמיים http://youtu.be/9LmYHOZorwc http://youtu.be/rQzet0GOKNo - - - ת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://news.msn.co.il/news/StatePoliticalMilitary/Military/200607/2006071320314.htm גם באמצע המלחמה צריך לגרש אותם ללבנון
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש יוזר שאני רוצה להמשיך להיות FRIENDS שלו רק שאני לא רוצה לראות שום דבר שהוא עושה לו לייק בדף הראשי שלי. הבעיה זה שהוא(היא בעצם) עושה לייק לפוסט של אחד החברים שלה שאומר משהוא פוליטי ואז אני סתם מתעצבן. הכי גרוע זה שאני אגיב וילחם עם השמאלנים מול מאות החברים שלה. חחח. אז אני פשוט לא רוצה לראות את הלייקס שלה, אלא אם כן אני ספציפית נכנס לWALL שלה. אבל אני לא רוצה לראות את זה על הTIMELINE\WALL שלי. אגב אני לא סגור מה ההבדל בין WALL לTIMELINE? יש כאילו שני מבטים. מה שרק אני רואה ומה שאחרים רואים על הWALL שלי? לא סגור על זה. בקיצור מקווה שהבנתם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יצא לי לבדוק תמונות באתר Getty Images אבל בניגוד לאתרי תמונות אחרים אין שם מחירון. מי שרוצה נדרש ליצור איתם קשר והם קובעים את המחיר לאחר "בדיקה". זכותם לדרוש מה שהם רוצים. הבעיה שלי שאין שום איזכור בגוגל לגבי המחיר בפועל, או לפחות דוגמא מספרית של לקוח כלשהו. לא יכול להיות שאין ברשת במקום כלשהו בין אם בפורום או בבלוג או בכל מקום אחר שמישהו לא כתב כמה דרשו ממנו. ניסיתי לחפש כל מיני צירופי מילים ובאף אחד לא קיבלתי תוצאה עם מחיר או אפילו חו"ד של לקוח. זה לחלוטין לא הגיוני!!!!!! האם לדעתכם יש לאתר הסכם עם גוגל שלא יציגו תוצאות כאלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל אתר שלישי שאני נכנס אליו, בחצי שנה האחרונה, יש את ההודעות בסגנון הזה - "אתה המבקר ה-X, זכית! לחץ כאן כדי להיכנס", והן מופיעות בצד, למטה, לפעמים באתרים מסויימים פופאפים נפתחים רק בשביל ההודעה הזאת, בקיצור... היא נמצאת בכל מקום! מה זה הדבר הזה???
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת על איזה אתרי חומרה אתם ממליצים מחו"ל. אני רוצה לקנות 3 מאוררים 120mm של nexus (שכמובן לא מוכרים בארץ), וספק כוח של tagan easycon (כנ"ל) יש אתרים מחו"ל שהתנסתם בהם שמוכרים את החברות הנ"ל? אם לא על איזה אתרים כללים של חומרת מחשבים אתם ממליצים. ד.א אני חדש פה ולא ידעתי בדיוק תחת איזה פורום לפרסם את המודעה,מקווה שאני במקום הנכון. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב - לאחר שהגיע המשלוח האחרון מ JAB, אני פותח מחדש קניה קבוצתית; דמי המשלוח הבסיסיים הם 15$, והם יחולקו שווה בשווה בין כל המשתתפים בקניה (קחו דוגמא ל-5 משתתפים - המשלוח יעלה 3$ בלבד לכל אחד). ההזמנות יהיו של דברים בסיסיים, כמו סליבים, כבלים, גרילים, מאווררים, וכו'... העלות הכוללת מוגבלת למספר עשרות דולרים, לכן כל הקודם זוכה !!! התשלום יתבצע מראש ע"י המחאת דואר. פניות יתבצעו אלי ב ICQ 142741672
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב בעקבות הפרסומים ב"אחד נגד מאה" נכנסתי לאתר www.noobo.co.il וגיליתי שממש כיף לשחק שם במשחקים(במיוחד 1 נגד מאה) על נקודות כל משחק מוריד לכם נקודה ויש אפשרות לזכות עד 10 נקודות כבר ניצחתי משהו כמו 5 או 6 פעמים וזה עדיין כיף, עם מגוון די רחב של שאלות. תכנסו ותהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דחיתי את זה כבר הרבה זמן אבל הגיע הזמן שאני אתחיל להרכיב משקפיים. אני אשמח להמלצות היכן לעשות את בדיקות הראייה, בחנויות כמו אופטיקנה, אצל רופא עיניים או שאולי עדיף אצל האופטימטריסטים המורשים של משרד התחבורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. הסקר הוא סקר פשוט. תמלאו את הרשימה הבאה ותשלחו אותו כתגובה לנושא. חברת מעבד ודגם : חברת כרטיס מסך ודגם : יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : כרטיס מסך : למה בחרתי בחברת המעבד : למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אני אתחיל ראשון. חברת מעבד ודגם : Intel Core 2 Duo E 6300 @ 1.86 חברת כרטיס מסך ודגם :ATI Radeon HD 5770 יתרונות החברה על החברה המתחרה. מעבד : מעבדי INTEL לדעתי האישית, הרבה יותר טובים ממעבדי AMD בכל מה שקשור ל-OC, ובמהירות. כרטיס מסך : מחיר נמוך ממחירי NVIDIA. למה בחרתי בחברת המעבד : אני בדקתי את ה-BENCHMARKS של מעבדים שונים, ומצאתי כי ברוב המקרים INTEL נותנת ציון גבוה משל AMD. למה בחרתי בחברת כרטיס מסך : אך ורק כי הלוח שלי תומך ב-CF. בבקשה, אני לא מבקש …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הבכי תינוק המפורסם אבל מה זה נשמע כמו מוזיקה מזרחית למישהו יש את זה?
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהוא מכיר אתר שאפשר לקיים בו שיחות וידאו עם חברים שלך (עדיף בעברית). כאילו להפגש שם עם חבר שלך ולדבר איתו דרך מצלמת אינטרנט... נ.ב לא מעוניין בתוכנות... תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-