עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי כל מיני לייקים מאחד החברים שמראה תמונה וקישור יעני לסרטון בגוגל. לא ידוע לו שהוא עשה את הלייקים האלה. זאת אומרת או שמישהו פרץ לחשבון שלו ועשה לייק מבלי שהוא ידע ויראה את זה אצלו... או שמישהו פרץ לחשבון שלי ועשה??? או שזה כמו פירסומת כזו שלקחה את הפרטים שלו והשתמשה בזה בשביל לפתות אותי? אבל בעצם אפשר בכלל לשים משהו על הTIMELINE בפייסבוק מבלי שהוא חבר שלך או סתם ככה מבלי שזה מסומן כפרסומת? מאיפה זה בא?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. מערכת ההפעלה החינמית של ענקית הטכנולוגיה מהווה הצלחה כלכלית גדולה מאוד, לטענתה של חברת אורקל ישנם כמה וכמה תחומים שבהם דברים חינמיים עשויים למעשה להיות משתלמים ורווחיים יותר (עבור מי שיצר או יזם אותם) מדברים שעולים כסף, ומסתבר שמערכות הפעלה הוא אחד מהם. במסגרת מאבק משפטי ארוך ונרחב בין חברת אורקל לחברת גוגל, שעוסק בתשלומים להם חברת הענק של לארי אליסון זכאית, או לא זכאית, במסגרת השימוש של מערכת האנדרואיד באלמנטים מסויימים משפת ה-Java ומממשקי תכנות היישומים שלה – חשף אחד מעורכי הדין של אורקל את ההכנסות והרווחים, לכאורה, אותם גרפה גוגל מהמערכת הניידת המגה-פופולרית מאז שיצאה לאוויר העולם. גוגל מתמחה בשירותים חינמיים שהופכים לפופולריים ביותר ולמנועי הכנסות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.

4. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היום מלאו לחובב האודיו המושבע שלנו כ-16 שנים מאז היוולדו! אז שיהיה במזל טוב עמרי, עם הרבה אהבה, אושר ועושר! :-* :dazzler1: :lsvader: :DJsmile: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד מתוק!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Fkl0ster,

איך המחירים שם? יש למישהו מושג? מבחינת תאימות לרשת החשמל בארץ, אין שום בעיה, אני מניח, חוץ מ"תקע" חשמל שונה. אני צודק? אני מתלבט בין מחשב נייד\CDP\שיפחת מין J/K

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. נו, אתם יודעים... זה מתחברים אליו עם telnet או putty ועוברים שלבים, בכל שלב יש אתגר גדול יותר. אני זוכר שהייתי בכמה אתרים כאלה, אבל, לא זוכר את השם שלהם וכמעט שום דבר. Enlighten me, -Vega.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rap_tr,

בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

11. Started by aviram20,

הי יש לי רכב שנת 96 שלא מזמן יצא מהמוסך (טיפולים חיצוניים בעיקר) עכשיו מאז שקניתי אותו לא נסעתי איתו בכלל היום מאלתי מים שמן וכדומה ואני לא יודע מתי עשו את הטיפול האחרון בנוסף לכל מחוג החום לא עובד.. אבל האוטו נוסע כמו שצריך.. השאלה שלי היא כזאת האם יכול להיות שהרכב ישפוך מנוע אם אני יסע שעה בבוקר? הבנתי שאם אין מים ונוסעים לאילת האוטו יכול לשפוך , ובגלל זה עוצרים השאלה שלי אם שעה זה כזה קריטי.. לי ניראה שלא.. מה חושבים ? יש בזה סיכון?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alexbmw,

אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. http://www.tomshardware.com/gallery/001,0101-275343-0-0-0-0-jpg-.html גועל נפש!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by NadavAfuta,

היי, אני עומד לקנות מזגן לחדר שלי בתקציב של עד כ1500~ ש"ח. אפשר למצוא מזגן יעיל בתקציב כזה? החדר הוא בגודל 10 מ"ר. אם מישהו יכול להמליץ על מזגן מסוים זה יהיה נחמד.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 1immortal,

תודות לשגיא , קפרע עליו , יצרתי את הדבר הזה . נא להביע את הביקורת , בונה , הורסת , ענארף מה . אולי יבוא המשך . [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Sifo Jen,

http://www.mcworx.com/jeff//videos/4-20-05%20xl.mpg בנות, אל תנסו את זה בבית. אם למישהוא יש עוד סירטונים כגון זה, אנא, שתפו (-:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by marking,

אז אחים שלי, אחרי היום הארוך הזה, סיום הלימודים הגיע! וכך גם התעודות (אם תשאלו אותי, הכל מעל 80 :AR15: ) תהנו! בחן את עצמך: האם אתה מלך הבילויים או פריק של לימודים! 1)בעוד יומיים יש לך בוחן וחשבת להקדיש את שני הלילות ללמידה, פתאום גילת שיש בשני הלילות מסיבות פצצה! ואתה מוזמן אלהם, מה תעשה? כמובן שאוותר על המסיבות ואשקיע את זמני למבחן! למסיבה אחת אלך וביום השני אחרוש! מי שם על המבחן? אלך לשני המסיבות ואח"כ העתיק מרונית. 2) כשיש ישיבת מורה-הורה-תלמיד, מה בד"כ אומרים עליך? שאתה תלמיד מצטיין ומשקיע אתה תלמיד ממוצע בעל הישגים נאים, ותמד תוכל ליותר שבלי להעליב- אתה תלמיד גרוע וכדאי לך להתחיל גם על הלימודים! 3)המורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, מה תעשה? אכין את שיעורי הבית שה…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אשה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 021 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) - וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני גבר, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שמכונת הגילוח החשמלית נפלה לי מהיד, והעיפה לי את הסנדוויץ' מהיד השניה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולרי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים: חטפתי כוויה איומה בשמוליק שלי ובשני ידידיו, נכבתה לי הסיגריה, :smoke: נהרס לי הס…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by קובי_חזק,

טוב אז ככה אני לא נשאר אנונימי מכמה סיביות אישיות , בכל אופן שורה תחתונה , מחר שעות הבוקר המוקדמות כנראה שתהיה מתקפת סייבר , אז חבר'ה הגיע הזמן להתפקד! מקטן ועד גדול , כל מי שיש לנו אפילו טיפת ידע בואו נשיב מלחמה , הגיע הזמן , תנסו להעביר את זה הלאה כדאי שנוכל לגדול ולתקוף חזק יותר !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, כיוון שלא מצאתי שאלה מדוייקת, רציתי לדעת, אני מתכנן לקנות נעליים מאתר כלשהו ו2 זוגות מגיעות ל 130 דולר כולל משלוח. האם הדבר מחוייב במכס?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, האם יש שיטה להעלאת קבצים גדולים מ300 מגה ל DROPBOX? תדה. עריכה: אפשר דרך אפליקציה יעודית שלהם או דרך המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. במחשבה על חיסכון בחשמל אני תוהה כמה התענוג של מחשב דלוק 24\7 עולה לי. להלן המשתנים- מחשב לא ממוצע, ספק של 850W (מפרט מלא בצד) אבל יש לזכור שדווקא בגלל שזה לא מפרט ממוצע יש דגש על חיסכון בחשמל (לדוגמה, אאל"ט 7970 צורך בקושי 20W במנוחה?) וכמובן שהספק לא קרוב להגיע ל-800W כל הזמן. נכניס למשוואה גם את העובדה שכאשר המחשב לא בשימוש המסך מכובה ידנית על ידי. דיסקים קשיחים הוגדרו להשאיר פעילים תמיד. כרגע נוריד מהמשוואה את שעות המשחקים והעבודה המאומצת. אני מנסה לשער את עלות החשמל החודשית במצב כזה. אני מניח שהמון תוהים. יש השערות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. כבר ראינו כמה וכמה כונני אחסון מתקדמים שמתיימרים לקרוץ לקהל חובבי הגיימינג - אבל המותג Apacer ללא ספק לוקח את כל הקופה עם ה-PT920 Commando החדש שלו לכתבה

24. יש לי חשד שזאת נימבאזז לאנדרואיד אבל זה יכול להיות כל דבר לאנדרואיד או למחשב. מה שקורה זה שאני מחובר 24\7 לפייסבוק ואני מקבל הודעות מההיסטוריה של הצ'אט של אנשים שחושבים שאני מחובר... מישהו נתקל פעם בזה? איך אני יכול לבטל דבר כזה? בנימבאזז חיפשתי קצת משהו שקשור להיסטוריה אבל בכלל לא מצאתי הגדרות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, אני כרגע לומד עתודה ואני מתגייס בפחות משנה, אני מעוניין להוציא כרטיס עבודה כדי שאוכל לעבוד בזמן העבודה, אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.