כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על האפשרות הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם שווה לקחת "סיכון" שהמחשב מוחדש...מהי עמדתכם בנושא?? תודה ואחלה יום!!! (: (:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חוקרי אבטחה מגלים את אחת מדליפות הנתונים הגדולות בהיסטוריה, עם מידע רגיש שיכול לשמש לגניבת זהות והונאות מתוחכמותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצות לפלאפון חדש חשבתי על ה-nec n411i אבל אי אפשר לקנות אותו כ-טוקמן ואני מחפש טוקמן אני מחפש פלאפון איכותי שיהיה בו mp3 ומצלמה איכותית ושיהיה עם פומית תודה רבה לכל העוזרים. חשוב לציין שלא חשוב לי איזה חברה חברים לא משנה איזה כל דבר התקבל.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה פרטים ידועים כרגע? ולגבי הטריילר של פרק 3: scorpion טוען שיש לו אותו. אז כמה דברים: א. מאיפה משיגים? ;D עוד מישהו נתקל בזה? ב. הוא מסרב לשחרר פרטים, אז יאללה - לחץ חברתי
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וקצת SSD INTEL 80GIGA G2 ורציתי למכור אותו למישהו פתאום אני רואה שאחריות רק שנה ולפי מה שאני זוכר זה היה שנתיים או שלושה שנים אחריות מה עושים ? אני לא מוצא את החשבונית של הקנייה באתר [לודע אם זה היה עוזר] תודה עריכה :בסדר בדקתי איתם יש שלושה שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הזמנו שירות מסויים וחתמנו על חוזה, השרות כולל הלוואת ציוד והתקנתו. הציוד נכון להיום עדיין לא בידינו ולא הותקן דבר. על פי החוק תוך כמה זמן אני יכול לבטל את ההסכם מבלי לשאת בהוצאות או לשאת בהוצאות מינימאליות? בחוזה כתוב רק על ביטול אחרי הספקת הציוד והתקנתו ולא כתוב דבר לגבי ביטול לפני כן. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני לא יודע אם הבקשה שלי מוגזמת , אבל יש כאן חבר שיהיה מוכן להשקיע בזמנו הפנוי לכין לי חתימה ? (יש לי תמונה לרקע ) ובקשה קטנה או שתיים , משהו ספציפי... http://www.vrmetro.com/halloween/ghost-face.jpg ושלא יעבור את הדרישות: החתימה חייבת לא לעבור 300x100 פיקסלים, ומשקל של 30KB לכל היותר. אני NOOB בכול הקשור לחתימות אז כל עזרה תתקבל בברכה.. תודה רבה מראש ICQ למי שלא ירצא שהחברה יתנפלו עליו 260188265 סוף שבוע זוגי למי שיכין .. (not )
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה הם נהפכו לאוניברסיטה. האם זה משפר את מעמדם בנוגע למעסיקים ביחס למכללות אחרות? מתכנן ללמוד הנדסת תעשייה וניהול.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
> >People over 35 should be dead. > > > >Here's why > >According to today's regulators > >and bureaucrats, those of us > >who were kids in the 40's, > >50's, 60's, or even maybe > >the early 70's probably > >shouldn't have survived. > >Our baby cribs were covered > >with bright colored lead-based > >paint. > >We had no childproof lids > >on medicine bottles, doors > >or cabinets, .. and when we > >rode our bikes, we had no > >helmets. > >(Not to mention the risks > >we took hitchhiking.) > >As children, we would ride > >in cars with no seatbelts &g…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חומה אנושית חומה נשית :lol: :lol: :lol:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבר הרחוק, לפני שהמציאו את הלייזרים האדומים, היו עכברי גולות! ואז מישהו חשב, למה שלא נשים את הגולה על העכבר! ואז אני החלטתי לקנות אחד כזה, והתאהבתי... אבל מה? אחרי כמה שנים הוא התקלקל, וחרף חיפושי בחנויות אחר אחיו, יצאתי ביידים ריקות. מישהו אולי מחזיק בבית את העכבר הזה, ורוצה להפטר?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/gaytrix_reloaded.asp :lol:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלפת בטריה בשעון עם עמידות למים איך מחליפים בטריה בשעון ושומרים על עמידות למים האם איטום השעןו הוא סה"כ החלפת הגומיה בשעון שנקרעת לאחר הפתיחה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם מישהו יודע אם יש זכאות לקצבה כלשהי (הבטחת הכנסה) לתלמיד אחרי גיל צבא. שמעתי משהו על זכאות במקרה של לימודי ערב, אבל לא קיבלתי פירוט. מישהו יודע מה התנאים, אם זה אפשרי בכלל? אני רוצה לדעת לפני שאני ניגש לסניף הקרוב
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-