עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע איפו יש מלגות לימודים (תואר ראשון) תמורת התנדבות? האם יש מלגות ליד'?

2. צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by rogbi,

I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  5. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.

6. שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי

• 51 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  9. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 00000,

שיהיה פסח שמח, כשר ושקט מאויבנו.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בעקבות הת'רד הקודם שהיה פה, שהכיל בעיקר בלאגן וחוסר וודאות, נפתח ת'רד חדש כדי לרכז את כל תגובותיכם ולהגיע להחלטה סופית לגבי התאריך. התאריכים הבולטים ביותר שנראו בת'רד הקודם הם המופיעים בסקר. קיום המפגש לפני התאריך 18/4 לא בא בחשבון, מכיוון שהרבה מחברי הפורום שמתכוונים להגיע (מנסיון) הם בני 14-18, וצריכים להשלים שעות לימודים בבתי הספר עקב השביתה בתחילת השנה. אני חושב שצריך לתת לכולם הזדמנות שווה להגיע ולתרום למפגש. מיקום: טיילת יפו במגדלי עזריאלי, קומה שלישית. שעות: מהבוקר עד הערב, נהיה יותר חכמים כשנקבל תאריך סופי. מוזמנים לתת הצעות, הערות וכו'... Aviko

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לפני כמה זמן לא זוכר כמה אבל בטוח אחרי תחילת שנה"ל הנוכחית מישהו נתן פה קישור למשחק אינטרנט שבו כל שלב עוברים יצורים שצריך להרוג אותם בעזרת מערך מכונות שיורות די דומה לCanyon Defence במיניקליפ http://www.miniclip.com/games/canyon-defense/en/ תודה לעוזרים (אני מחפש את הקישור) או את שם המשחק

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. האם זה גילוי אריות ???

• 73 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by tulicooli,

סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. איך זה נחשב? כמו המכללות הדפוקות או משהו סביר? ברעיון עבודה כמה זה משפיע המקום שלמדתי בו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. 1) מורידים פיירפוקס http://www.download.com/Mozilla-Firefox/3000-2356_4-10832276.html?tag=lst-3 2) לוחצים על הלינק למטה https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/downloads/file/25270/hebrew_spell-checking_dictionary__from_hspell_-1.0.1-fx+tb+sm.xpi (או למי שלא עובד שילחץ על הלינק מתחת לשורה זו ויבחר במילון עברי - Hebrew) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:3 אחרי שהתקנתם תפעילו מחדש תפיירפוקס 3) נכנסים לפורם כאילו אתם כותבים הודעה. לוחצים קליק ימני איפה שאתם כותבים את תוכן ההודעה. בוחרים ב- Languages ומסמנים Hebrew (שימו דביק ועוד מעט אני מעלה תמונות ל-3) אם יש אנשים שרוצים שזה יבדוק איות גם באנגלית שיכתבו יש תוסף שמסדר את זה אני אחפש (או שישימו פה לינק וא…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by HaEsrimVeArba,

http://players.mediazone.co.il/media/authors/34/playlists/182564/182564_static.asx אז מה דעתכם על אותן בחורות שמזמינות בדייט "מים" או מקסימום "דייט קולה"? אני אישית חושב שזה TURNOFF רציני.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. בדקות 3:05 עד 4:22 http://www.liveleak.com/view?i=870_1201888915

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by stone cold,

מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. כבר הרבה זמן שאני נהנה לקרוא בפורומים של האתר מגוון דעות, הצעות ורעיונות במגוון נושאים... והדבר היחיד שמקלקל לי זה שגיאות הכתיב המופיעות בתדירות גבוהה יותר ויותר... אני לא מתכוון לבקר או להעליב אנשים.... הכוונה היחידה שלי היא שזאת השפה שלנו והדבר הבסיסי ביותר בשימוש בשפה, מעבר לדיבור, הוא כתיבה. אני חושב שהרבה מאוד תוכן באתר יקבל צורה הרבה יותר מכובדת אם נתחיל לשים לב לזה. וזהו.... היה לי חשוב לשתף אתכם בנושא. חג שמח לכולם

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by J0n1,

היא נראית אחלה חנות, זולה, והמשלוח חינם (!!!) מישהו פעם קנה בה, איך היא? http://www.dealextreme.com/

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by exquisite,

To make a woman happy ............ .. A man only needs to be: 1. A friend 2. A companion 3. A lover 4. A brother 5. A father 6. A master 7. A chef 8. An electrician 9. A carpenter 10. A plumber! 11. A mechanic 12. A decorator 13. A stylist 16. A psychologist 17. A pest exterminator ! 18. A psychiatrist 19. A healer 20. A good listener 21. An organizer 22. A good father 23. Very clean 24. Sympathetic 25. Athletic 26. Warm 27. …

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by Your-AsSaSsiN,

יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. Started by rogbi,

מישהו שמע עליהם? ראיתי לא מזמן תוכנית בטלויזיה אבל עכשיו הם עלו לי לראש ותשמעו הם פשוט גאונים! ולא בגלל שיש שם הרבה חברה עם 170 IQ אלה הרעיון שלהם: לוותר על ה (לפי התפיסה הדתית) ולטענתם זה יעזור לעשות שלום וזה גאוני וזה נכון איך הם עושים את זה אני לא יודע (וגם מה יוצא להם מזה) ודבר שני אני לא מבין איך אין רוב יהודי באירגון הזה איינשטין ישו פרויד וכל אלה היו יהודים, אין מספיק חכמים בשיבל האירגון הזה? ציפיתי ליותר מאיתנו

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים