כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי, פעם היה כאן מישהו שנתן תוכנה שאפשר למצוא בה מספר פלאפון או טלפון של בנאדם, לפי השם שלו, יש מצב שלמישהו יש את זה ויכול להעלות מחדש? תודה!
-
- 4 תגובות
- 81k צפיות
-
-
... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!
-
- 13 תגובות
- 951 צפיות
-
-
איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מזוודה חסינת כדורים של חגור, מומלץ!! מזוודה חסינת כדורים של חגור דגם: מזוודה הנפתחת ונפרשת להגנה מהירה נגד ירי מחיר בחנות: ¤4,899.00 עלות משלוח: ¤39 עד 1 תשלומים סה"כ כולל משלוח : ¤4,938.00 ושימו לב לזה... סוג המכירה: מכירה רגילה עלות משלוח: ¤39 מק"ט: BPB סה"כ כולל משלוח: ¤4,938.00 סוג מוצר: מוצר חדש מספר תשלומים: 1 מחיר מחירון: ¤999,999.00 זמן אספקה: 14 ימים מחיר בחנות: ¤4,899.00 שם היצרן: חגור הרווח שלך: ¤995,100.00 אחריות: לכל החיים על פלטת המיגון המסופקת ע"י חגור תעשיות בע"מ
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איפו יש מלגות לימודים (תואר ראשון) תמורת התנדבות? האם יש מלגות ליד'?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
צירפתי תמונה לכפכף הספציפי שאליו אני מתכוון...! המון תודה, חג שמח וכשר כמובן ! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
I-Doser = תוכנה שאמורה לדמות השפעת סמים תריצו חיפוש בגוגל לדעתי זה יותר נשמע כמו חארטה מצד שני הרבה אומרים שזה עובד ובשביל זה אני לא רוצה לנסות (אם זה משפיע כמעט כמו סמים למה שלא יזיק כמעט כמו סמים?)
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
סרטונים מהים בשישי הזה, חוף ירושלים ת"א אני והחברה וגם
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בפורום לגבי האם אפשר להסיר נושאים מ"הראה תגובות חדשות להודעות שלי". מה שמצאתי היה נכון לפני שנתיים (שאי אפשר להסיר). רציתי לשאול אם יש חדש בנושא, ואם כיום יש מצב להסיר נושאים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שאבתי את המחשב מאבק בזמן שהיה דלוק+השפרצתי לחץ אוויר מבקבוק והשואב התפוצץ השפרצתי את הלחץ אוויר(קניתי את הלחץ אוויר מאוטו דיפו בקבוק בצבע כחול) על המאורר של המעבד +שמתי את השואב במרחק של כמה סנט' מהמאורר של המעבד השואב התפוצץ עלה באש וכמובן שהלך לפח השאלה שלי האם יש קשר בין מה שעשיתי עם הלחץ אוויר לזה שהשואב שלי התפוץ או שסתם בא לו להתפוצץ באותו רגע מקרי
-
- 51 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-