עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!

2. Started by kreeki,

אני רואה ביוטיוב את הפרק החדש של סאותפארק (הזה שהאינטרנט מת בו) מסיים לראות את השני חלקים בא לעבור לאתר אחר ואז אין אינטרנט ואז אני מנתק תמודם מהחשמל ומחזיר והכל עובד אחלה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  3. מישהו מכיר? תודה

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  4. בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by IG,

הי, מתוך אלפי השירים שיש לי אני מנסה להרכיב רשימה של 200~300 שירים- ההכי טובים שיש! בינתיים עברתי על כל האוסף שלי פעם אחת, וליקטתי כ-260 שירים. הז'אנרים שאני מעוניין בהם הם עמוד השידרה של הרוק: בלוז רוק (סתונז, יארדבירדז...), רוק כבד (לד זאפלין, אירוסמית'...), פסיכודאלי (ביטלז, קרים וכו', אבל לא בסיגנון של פינק פלוייד... זה כבר סתם מעפן חוץ משיר פה שיר שם...), הבי מטאל (בלאק סאבאת', דיפ פרפל, ריינבו...בלי גותי שמותי דאת' ושות'), והבי מטאל אלטרנטיבי (שזה אומר TOOL...) אני מעלה את הרשימה. אם יש למישהו הצעות להוספת שירים או חושב שחלק מאלה שאני שימתי לא ראויים להיות ברשימה- שתפו. :ylsuper: [attachment deleted by admin]

• 64 תגובות
    • 6.5k צפיות
  9. Started by vinipyx,

שלום לכולם מישהו יודעה אם אני זכאי לכסף אחריי שנתיים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by IG,

כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by yuraxp,

אהלן חברה,שאלה לי אליכם אולי אתם יודעים, הבנק שלי נותן לי אפשרות של מסגרת אשראי של 2500 שקל בקניה בלי ריבית ועם ריבית עד 1000 שקל,למשל ניסית להזמין קונסולה ב12 תשלומים ולוקחים על זה ריבית כיוון שלי מותר עד 1000 ופה הסכום הוא 2400לא התאפשרה העיסקה,לכן אני צריך לבקש מסגרת גבוהה יותר ,השאלה שלי היא האם הבנק צריך איזה תנאים ממני בשביל לאפשר כזה דבר? שפוט הבנק עובד רק מיום שני,וזה בעצם מה שיקבע עם אני אוכל לרכוש את הקונסולה או לא,לכן אני ממש במתח

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  12. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by davidz85,

היי, פעם היה כאן מישהו שנתן תוכנה שאפשר למצוא בה מספר פלאפון או טלפון של בנאדם, לפי השם שלו, יש מצב שלמישהו יש את זה ויכול להעלות מחדש? תודה!

• 4 תגובות
    • 81k צפיות
  15. ... כמו שכתוב בכותרת^^ הקול שלי טיפה חלש כזה.. יש אפשרות לחזק אותו יותר לפני הקריאה?? טיפים??? תודה=)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. כמו שכתבתי בכותרת.. אני רוצה להרחיב את הסגנון הזה שאני דיי אוהב לקצת יותר מ3 להקות שאני מכיר.. יש את Iron Maiden שהייתי רוצה לקבל המלצות לשירים היותר טובים שלהם (פעם הורדתי דיסקוגרפיה וממה ששמעתי לא אהבתי, אבל יש 2 שירים שאני אוהב שלהם אז אני מאמין שיש עוד שאני אוהב ופשוט לא מכיר..). אממ, אותו דבר לגבי Slayer, Slipknot ו- Disturbed.. אם מישהו פה מכיר שירים טובים שלהם הייתי שמח לקבל המלצות.. כמו שאמרתי אני רוצה להרחיב את זה.. תודה!

• 13 תגובות
    • 947 צפיות
  17. איפה יש אתר שנותן אפליקציה שנותנת מידע על פיננסי? לדוגמא: yahoo widgets facebook apps תנו עוד בבקשה... תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  18. Started by david32,

למה שמישהו יחפש דבר כזה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by nimrods,

שלום לכולם.! חחחח טוב יש לי שאלה חח קצת מטומטמט וישנה מאיפה אני יכול לאסיג מספר אייסיקיו קצר זה ממש דחוף לי תודה לעוזרים..!

• 27 תגובות
    • 4k צפיות
  20. נזכרתי בכתבה שהיתה בערוץ 22 על האירגון של הגאונים מראים שם מלא אנשים עם IQ 170 ואף אחד לא מליונר/הגיע לגיל 100/הקים איזה מפלגה ושינה משהו אלא שהראו בכתבה כמה שאני זוכר אפילו לא המציאו משהו חבורה של נהגי מוניות, מורים ליוגה..

• 54 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. אנא הצביעו כדי שנדע מתי רוב האנשים מתכוונים להגיע, ואם בכלל.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by -yooy-,

אני אוכל מצה ! מה איתכם

• 86 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by slim_shady,

מזוודה חסינת כדורים של חגור, מומלץ!! מזוודה חסינת כדורים של חגור דגם: מזוודה הנפתחת ונפרשת להגנה מהירה נגד ירי מחיר בחנות: ¤4,899.00 עלות משלוח: ¤39 עד 1 תשלומים סה"כ כולל משלוח : ¤4,938.00 ושימו לב לזה... סוג המכירה: מכירה רגילה עלות משלוח: ¤39 מק"ט: BPB סה"כ כולל משלוח: ¤4,938.00 סוג מוצר: מוצר חדש מספר תשלומים: 1 מחיר מחירון: ¤999,999.00 זמן אספקה: 14 ימים מחיר בחנות: ¤4,899.00 שם היצרן: חגור הרווח שלך: ¤995,100.00 אחריות: לכל החיים על פלטת המיגון המסופקת ע"י חגור תעשיות בע"מ

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by ChrisBrown,

http://youtube.com/watch?v=hVdxS0Gv-54 איך?

• 7 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים