כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע עם חברה שלי ללונה פארק תל אביב.. היא חיילת ושמעתי שיש הנחה 50% אחוז אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטנרנט שמאשר לי את זה והם לא עונים בטלפון.. רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על זה.. ובמידה וזה נכון האם מספיק חוגר או משהו כזה או שצריך ללכת עם מדים?
-
- 21 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הראיון איתו http://www.youtube.com/watch?v=FJdD82x8ftU אחד הדברים המפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם הלך לעשן סיגריה ,ורצה לחזור למשרד ואז הוא נתקע במעלית ללא שעון או סלולרי!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום רציתי להרשם לתוכנית וראיתי שיש אתר שנרשמים בו בתשלום של 25 שקל למתמודד (50 שקל לזוג). האתר הוא לא האתר הרישמי של רשת וה"שירות" שהוא נותן לך זה שהם ירשמו בשמך כאשר ההרשמה תפתח (כן ההרשמה עדיין סגורה). כל מי שמעוניין שיחסוך לעצמו את הכסף ופשוט יכנס לאתר של רשת וירשם שיודיעו לו מתי ההרשמה נפתחת- וזה בחינם כמו שאמור להיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
דבר ראשון, השירשור הזה לא נועד לויכוח! אני מחפש מזון לציפורים של חברת רודיבוש. מאז שexotic pet shop נסגרה אני לא מצליח למצוא את המזון שלהם בשום מקום בארץ, ולהזמין מחו"ל יהייה יקר מידי עד כמה שידוע לי. צריך עזרה!
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני רואה ביוטיוב את הפרק החדש של סאותפארק (הזה שהאינטרנט מת בו) מסיים לראות את השני חלקים בא לעבור לאתר אחר ואז אין אינטרנט ואז אני מנתק תמודם מהחשמל ומחזיר והכל עובד אחלה
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תמונה שמאוכסנת בשירות אלבומים של תפוז. יש לי תמונה והכתובת שלה על השרת של תפוז, איך אני יכול לגלות מי העלה את התמונה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם אני יכול לבצע עיסקה של 15,000 ש"ח ב-24 תשלומים נגיד... אם יש לי "ויזה חייל", ואת ה-15,000 ש"ח אין לי בחשבון אבל אני אחזיר בהחזר חודשי כל פעם לפי מה שייגבה (625 ש"ח), האם זה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך פותרים את מה שבקובץ המצורף? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, מתוך אלפי השירים שיש לי אני מנסה להרכיב רשימה של 200~300 שירים- ההכי טובים שיש! בינתיים עברתי על כל האוסף שלי פעם אחת, וליקטתי כ-260 שירים. הז'אנרים שאני מעוניין בהם הם עמוד השידרה של הרוק: בלוז רוק (סתונז, יארדבירדז...), רוק כבד (לד זאפלין, אירוסמית'...), פסיכודאלי (ביטלז, קרים וכו', אבל לא בסיגנון של פינק פלוייד... זה כבר סתם מעפן חוץ משיר פה שיר שם...), הבי מטאל (בלאק סאבאת', דיפ פרפל, ריינבו...בלי גותי שמותי דאת' ושות'), והבי מטאל אלטרנטיבי (שזה אומר TOOL...) אני מעלה את הרשימה. אם יש למישהו הצעות להוספת שירים או חושב שחלק מאלה שאני שימתי לא ראויים להיות ברשימה- שתפו. :ylsuper: [attachment deleted by admin]
-
- 64 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
-
כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברה,שאלה לי אליכם אולי אתם יודעים, הבנק שלי נותן לי אפשרות של מסגרת אשראי של 2500 שקל בקניה בלי ריבית ועם ריבית עד 1000 שקל,למשל ניסית להזמין קונסולה ב12 תשלומים ולוקחים על זה ריבית כיוון שלי מותר עד 1000 ופה הסכום הוא 2400לא התאפשרה העיסקה,לכן אני צריך לבקש מסגרת גבוהה יותר ,השאלה שלי היא האם הבנק צריך איזה תנאים ממני בשביל לאפשר כזה דבר? שפוט הבנק עובד רק מיום שני,וזה בעצם מה שיקבע עם אני אוכל לרכוש את הקונסולה או לא,לכן אני ממש במתח
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-