כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת .... האם לתת שיעורים פרטים באזשהו מקצוע כמו פיזיקה או מתמטיקה ולקחת כסף זה נגד החוק? ואפשר לקבל כנס או משהו?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
טוב, אז שאלה קצת מוזרה אני יודע.. אז ככה, לפעמים, כשאני רוצה גילוח חלק וקרוב יותר אני מתגלח בכיוון ההפוך לצמיחת השיערות(מלמטה למעלה) אבל יום אחרי זה צצים לי פצעים קטנים קטנים כאלה, בעיקר באזור השפם, דבר שלא קורה אם אני מתגלח עם כיוון הצמיחה. אה, ואני משתמש בג'ל גילוח כמובן.. האם זה קורה בגלל שהעור לא רגיל לזה(בכיוון ההפוך) ? האם גילוח יומי בכיוון ההפוך למשך תקופה מסוימת תעזור ? והאם אני יכול להשיג גילוח חלק יותר מהסכין עם מכונה, שנדמה לי שהיא יותר עדינה על העור ? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! בזמן שאני חושב על דברים, ואחד מהדברים שעוברים לי בראש זה דיסלקציה, לפני כמה שנים אובחנתי ונמצאתי כ- דיסלקט, ותמיד עלו לי כמה שאלות, נכון יש בן אדם נחה, יש בן אדם קטוע יד, יש בן אדם שנולד מפגר (מצטער אני לא יודע אם אפשר לנסח את זה אחרת), ויש בני אדם חכמים, השאלה היא, האם דיסלקציה באמת קיימת, או שזה רק פיתרון שנמצא להרבה אנשים שטוענים שהם מתקשים , אני הלכתי לאיבחון מפני שאחותי גם דיסלקטית, וגם כן אבא שלי. נכון, אני מודה, באמת קשה לי יותר לקלוט מרוב האנשים דברים, וגם מבחנים שאני מתכונן עליהם שעות, וחברים שלי לפחות שעה, ואני נכשל/עובר בקושי לפעמים, למרות שבאמת, אני ישבתי וכתבתי סיכומים ושאלתי את עצמי שאלות, והם סה"כ קראו את החומר ועברו עליו. אולי כי אני לא לומד נכ…
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר להכניס טקסט ותמונות וזה היה מייצר דף שנראה בדיוק כמו השער של ידיעות אחרונות, היא נקראה "רישומון" או "ידיעון" - לא זוכר בדיוק, מישהו זוכר את השם ?
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום . אני הייתי עובד בהלחמות ובזמן האחרון התחלתי להלחים הרבה וגם בבית ומרוב כל העשן של הבדיל אחרי כל יום שאני מלחים יש לי כאב ראש נוראי .. עכשיו אני יודע שיש פה בפורום כמה שמלחימים אז חשבתי אולי למישהו יש פיתרון , אני צריך משהו "שיעלים" את העשן מהפנים שלי חשבתי על מאוורר אבל זה מציק לי בידיים , יש אולי איזה שואב עשן קטן או משהו? כל פתרון יתקבל בברכה תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני חושב לעשות צניחה חופשית ואולי אפילו קורס שלם, אף פעם לא צנחתי.. הייתי רוצה לישמוע מאנשים שעשו את זה כבר אם זה שווה לעשות, ואם מישהו עשה קורס אז בכלל אני אשמח לישמוע. יש כאן אנשים שעשו את זה או שחשבו לעשות צניחה חופשית?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
חסרה לי שאלה אחת להשלים את העבודה שלי ולא הצלחתי לפתור אותה אני משתגע ממנה :'( מישהו יכול לעזור לי לפתור אותה כי ניסיתי כל מיני מש' והגעתי די לפלונטר מעצבן.... תודה מראש ! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. יש לי עוד מעט מבחן ויש משהו שאני לא מבין בתרגילים מסוימים בספר (אלגברה ב' עמ' 473 של בני גורן) תיסכלו למטה, יש שם את התרגיל. הבנתי שהמכנה המשותף הוא (A+3)(A-3) אבל משהו בשבר הראשון לא מיסתדר, אין איך להגיע איתו לאותו מכנה... וכל התרגילים בעמוד הם בעלי אותו מבנה - שבר אחד שאני לא יודע מה לעשות איתו שבר שצריך להכפיל ושבר שרק צריך להפשיט קצת את המכנה שלו (סוטה שכמותי). אז מה ? יש עזרה ? תודה ! לא להיתייחס לציור הוא לא נכון !! אני שנייה יעלה אחד טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לקנות סוללות נטענות + מטען וגיליתי שיש המון סוגים וזה די מבלבל. מישהו אולי יודע איזה סוג הכי משתלם ובכמה? בדקתי בהום סנטר ויש 4 סוללות+מטען רגיל(איטי) ב100 שח של GP 2700 mAh והgp recyko באותו המחיר. מה ההבדל בינהם? שווה משהו?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההורים נוסעים חודש הבא לחול, בין היתר ללונדון. אני רוצה שהם יביאו לי XBOX360. הבעיה היא שלא יהיה להם הרבה זמן לחפש את זה בשבילי. ככה שאני מחפש איזה חנות שלא תביא להם איזה פי 2 מהמחיר הרגיל. דרך אגב יש חנות ממשית לAMAZON?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, עוד כחודשיים (ברוטו) אני אמור להשתחרר... אם לא אכנס לקבע בכוח (חתום שנת ר'...) גם לא שלחו לי כנס משתחררים רק שזה סיפור אחר כבר... הייתי רוצה לדעת איך הולכת חופשת שחרור היום? יש ברשותי 6 ימי חופש (רגילה). מישהו אמר לי שמגיעה לי חופשה בלתי תלויה בחופשה השנתית (רגילה). מישהו יודע משהו על זה? אגב אני משרת ביחידה פתוחה. תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לנסוע עם חברה שלי ללונה פארק תל אביב.. היא חיילת ושמעתי שיש הנחה 50% אחוז אני לא מצליח למצוא שום דבר באינטנרנט שמאשר לי את זה והם לא עונים בטלפון.. רציתי לדעת אם מישהו פה יודע על זה.. ובמידה וזה נכון האם מספיק חוגר או משהו כזה או שצריך ללכת עם מדים?
-
- 21 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי לב שלכל המוצרים של SkyPC האחריות ניתנת ע"י: מעבדות החברה סקאיי פיסי. האם יש בזה חסרון לעומת אחריות ע"י היבואן?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מבקש ביקורת\חוות דעת על חנויות המחשבים הבאות : KSP.co.il gibornet.co.il skypc.co.il
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הראיון איתו http://www.youtube.com/watch?v=FJdD82x8ftU אחד הדברים המפחידים!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבן אדם הלך לעשן סיגריה ,ורצה לחזור למשרד ואז הוא נתקע במעלית ללא שעון או סלולרי!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"מעבד אינטל 4 ליבות QUAD Q6600. יתרון חשוב: יותר מהיר מ Q6000" ... מה אם מישהו באמת יבוא אליהם וירצה לקנות את זה? זה נראה ממש מגוחך אולי אני מחמיץ פה משהו? מישהו מוכן להעיר את עייני O_O
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום רציתי להרשם לתוכנית וראיתי שיש אתר שנרשמים בו בתשלום של 25 שקל למתמודד (50 שקל לזוג). האתר הוא לא האתר הרישמי של רשת וה"שירות" שהוא נותן לך זה שהם ירשמו בשמך כאשר ההרשמה תפתח (כן ההרשמה עדיין סגורה). כל מי שמעוניין שיחסוך לעצמו את הכסף ופשוט יכנס לאתר של רשת וירשם שיודיעו לו מתי ההרשמה נפתחת- וזה בחינם כמו שאמור להיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-