כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים , ראיתי איזשהי הרצאה באינטרנט על זה שבטוח יותר להיות רשום כחשבון מסוג סטנדרטי מאשר סוג חשבון מנהל כלל(administratoe) שההרשאות כסטנדרט(standart) הן כמעט זהות ושבמקרה שבאמת צריך איזשהי הרשאת מנהל יהיה לי קוד לביצוע הפעולה . אבל כשניסיתי להחליף בpanel control סוג חשבון לא התאפשר. שיחת טלפון עם מיקרוסופט היבהירה לי שהחלפה לחשבון סטנדרטי אינה מומלצת ושיכולה להביא למצב של פירמוט מחשב היה ואחסם לעשות פעולות של מנהלת כללית עם קוד. מישהו יכול להגיב על כך בבקשה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים נכבדים . יש לי בעיה ... יותר נכון לנו . בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי . השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי . דעתכם בעניין .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד שנאתי את זה..עכשיו אני זקוק לזה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיוון שהתארד ההוא איבד כיוון לגמרי והבנתי שאין מצב שאני קונה חוקי אני פונה לאפשרות השניה אני יכול לבנות קארט מבחינת מיכור יש לי הכל מבחינת חומרים יש לי הכל אבא שלי מבין עניין ויש גם מי שיבצע חסר רק מנוע.. לבנתיים מישהו יכול לנסות לחפש לי תוכנית מפורטת או לפחות ברורה עם מידות והכל לבניית קארט אם יש מישהו שהוא חושב שהוא יוכל לתכנן עוד יותר טוב.. אני מודה לכל מי שיכול לעזור!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אח קטן של חברה שלי היה ביום שלישי בצו ראשון ,וסיפר שלא היה להם ראיון אישי ,בתור אחד שעבר את זה לפני שנתיים והיה לו ראיון אישי זה נישמע לי מוזר ,ולכן החלטתי לשאול ,מה הישתנה ? למה לא היה ראיון אישי לילד ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמת שהתלבטתי הרבה איפה לשים את ההודעה הזו, בסופו של דבר החלטתי לשים בכללי. אז ככה, יש לי אייפוד מהדור החדש (רביעי), וסיטרואן C5. ניסיתי כל מיני משדרי FM למיניהם, והם לא באיכות מי יודע כמה. הפתרון שחשבתי עליו הוא חיבור יציאת האוזניות באייפוד, לכניסת הצ'יינג'ר באוטו (שהיא קיימת איפשהו). עכשיו, מישהו מבין בזה? יודע איזה קבל\שנאי צריך בשביל הדבר הזה, או לפחות לאן אני יכול לפנות (פורום אחר, או משהו)? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום מלאו לחובב האודיו המושבע שלנו כ-16 שנים מאז היוולדו! אז שיהיה במזל טוב עמרי, עם הרבה אהבה, אושר ועושר! :-* :dazzler1: :lsvader: :DJsmile: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד מתוק!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה למצוא את ההפרש המדויק בימים בין שני תאריכים. יש נוסחה לחשב זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אישית חולה על המכוניות המשופרות..כל אוטו כמעט שאני רואה ברחוב אני חושב מה לעשות כדי לשפר לו ת'מראה...יש לי תיכנונים מוכנים לאוטו של אמא שלי... :anim-jjd: מישהו שלח לי באיציק ת'קישור הבא: (שימו לב במיוחד לניסן הכסופה הראשונה) כנסו תהנו, ותיזהרו שלא תיהרס המקלדת מהריר...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בירושלים או ברשת שנמצאת גם בירושלים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בריטני מרפי השחקנית היודעה בתפקידיה בסרטים כמו: קלולס, 8 מייל ו-סין סיטי נפטרה אתמול בגיל 32 מהתקף לב. http://www.people.com/people/article/0,,20332090,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822770,00.html לפי דעתי באמת אחת השחקניות הכי מוכשרות והכי יפות שיצא לי לראות על המסך. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קנו לי אוזניות אלחוטיות של סוני לפני איזה שנה + -. קיבלתי פתחתי השתמשתי ו"שיחקתי" איתן - כשאני אומר שיחקתי זאת אומרת שפתחתי את המשדר בדקתי את בצועיהן - מרחק, איכות...... אני פותח את המשדר ולהפתעתי אני רואה בטריה של סוני ואפילו כתוב עליה שיש באפשרותה להיטען. אז כמובן שמתי אותה ל24 שעות טעינה ובדקתי עם המשדר פועל רק בעזרת הבטריה בלי שאני מחבר אותו לחשמל. בטח שהמשדר לא עבד אין לי מושג למה. יש לכם מושג? בבקשה תגידו לימה הבעיה. מה שהכי מצחיק הוא שכשאני מכבה את המשדר (יש לו כפתור כיבוי אבל הוא עדיין מחובר לחשמל) נדלקת נורית שמתחתיה כתוב באנגלית - נטען - האוזניות עובדות אותו הדבר בלי הבטרי ועם הבטריה! אין לי מושג מה הולך פה בבקשה תנו דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את Eminem - No Love (Explicit Version) ft. Lil Wayne ולמי שלא מכיר: Haddaway - What Is Love
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל פעם שאני קורא טקסטים, מאמרים וכתבות לאחר שעה בערך אני חש עייפות וצורך לעשות הפסקה מקריאה. הרבה פעמים אני נרדם לאחר קריאה שורה תחתונה קריאה משפיעה עליי לא טוב בכך שהיא גורמת לי למאמץ ועייפות האם מישהו מכיר איך למנוע תחושה זו ? לפעמים אני קורא שעה עושה הפסקה ואז שוב קורא שעתיים עושה הפסקה ונרדם תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע סיימתי לצפות בסרט הגאוני הזה!!! ענק! מומלץ בטירוף! (לכל אוהבי השגעון והצופים המתמידים..יש הרבה הפתעות בסרט )