עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by weissby,

מחפש אתר שיש בו רקעים איכותיים ושהם יהיו 1280X1024 ואתר שיש בו כל מיני סגנונות.. לא רק בנות או של משחקים וכאלה.. או שאם תוכלו תביאו לי כל מיני אתרים שיש בהם סוג אחד.. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

שלום, בזמן האחרון יש באפשרותי להביא לארץ לדים שונים במחירים זולים בהרבה מבארץ. למשל 100 לדי אולטרה ברייט בצבע כחול ב12 דולר כולל משלוח. אז חשבתי לפתוח חנות וירטואלית(אבל חוקית כמובן,זאת אומרת רשומה במס הכנסה וכו...) רציתי לשאול מה דעתכם על הרעיון,והאם אתם אישית תקנו מחנות כזאתי? ומה לדעתכם המחיר שאתם הייתם קונים בו לד אחד? (מחיר שאני גם מרויח בו משהו..) תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Noririco,

אהלן.. אני לומד לתואר במדעי המחשב. האם לדעתכם ניתן להמציא מפה לינארית שעל דף אחד יתקיים שרטוט עם מפת סימנים והערות בצד ? האם אני יכול להכיל את כל האינפורמציה על דף ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

מצורף למייל קובץ Microsoftlottery.doc מי שמקבל את המייל הזה למחוק אותו מיידית. מידע מMicrosoft על התרמית http://www.microsoft.com/protect/yourself/phishing/lottery.mspx ראו הוזהרתם

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. ? ואו ביכלל איזשהוא קשר עם קוקה קולה מייל או משהוא.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sagi_10,

???

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Nahum2,

משהו בין ראשון לנתניה. למטרות דייט. אנחנו ילדים גדולים 21/23.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום.! אני מחפש רשימה של שירים ממש חזקים של היפ הופ, וחשבתי עם תוכלו לעזור לי. תודה-Gil.Z

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ibrow-Now,

.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by creative,

Pachelbel Canon in D

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Milford Cubicle,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ghtm,

אז למי שלא יודע, אתמול [השני ליולי] להקת הת'ראש מטאל Megadeth חזרו להופעה בארץ, אחרי ההופעה ב"מטאליסט" לפני שנתיים בה הם הופסקו לאחר ארבעה שירים מכיוון שהקהל שבר את גדרות ההפרדה בינו לבין הבמה. ההופעה אתמול הייתה אדירה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שנהניתי ככה. אחלה חימום של Betzefer [הם ניגנו כולה שני שירים, אני חושב שהם באו לשמוע את Megadeth יותר מאשר להופיע בעצמם], מלא קלאסיקות [symphony of destrution, A tout le monde, Holy wars], כמה שירים מצויינים מהאלבום החדש [sleepwalker, Washington is next!, Never walk alone], קטעי הדיבור של מאסטיין היו בדיוק במקום. עכשיו נשארתי רק עם תחושת באסה מטורפת, בלי קול, שמיעה ותחושה ברגלים. נקווה שיחזרו שנה הבאה. אז- מי היה? יש לכם…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Access Denied,

משהו יכול לתת לי פורום טוב לשאלה על קניית מכונית חדשה?? (ולא את carsforum.. ממש לא מקצועיים) נ.ב. אני מחפש גם חוות דעת על שלושת המכוניות האלה: -טויוטה יאריס 1.3 -הונדה ג'אז 1.4 -יונדאי גאטס 1.6

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by pure perfection,

שלום לכם , יש לכם מושג מי מייבא את האייפד ?? חוץ מ איידיגיטל .??

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני מחפש אתר כמו YOUTUBE, פופולארי שאפשר לעלות שם סרטים שעשיתי ממש כמו בYOUTUBE.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by CrossFire,

יש לי כמה שאלות שרציתי לדעת בקשר לתיכון הולץ שבת"א: 1). האם זה תיכון בעל רמה לימודית כמו כל התיכונים? 2). האם מבחני הקבלה שם הם קלים או קשים? 3). האם שווה ללכת לשם? (תיכון טוב או לא טוב) אל תגידו לי שזה לא שווה בגלל: יום ארוך או תספורת וכד'.... נא להיות רציני!!! (אלה הם השאלות של אחי שעולה שנה הבאה לכתה י')

17. Started by judas_clown,

http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oren_c,

כל מי שעובד זמן רב ביממה מול מחשב מכיר כמה חשוב שיהיה נוח. מה הקונפיגורציית עבודה שלכם? אצלי: שולחן מחשב בגובה כ-74cm מעל הריצפה, והמקלדת והעכבר על השולחן. יש "פד ארגונומי" לעכבר, אבל עדיין זה מאוד לא נוח. בדרך כלל משתמשים במגש מקלדת נשלף (keyboard pullout tray). יש לכם מגש כזה? איזה אתם ממליצים? יש בארץ מקומות שמוכרים דברים כאלו בניפרד מהשולחן עבודה ?? (כך שנוכל להתקין אחד כזה בשולחן קיים..) סתם שתכירו - כתבה בנושא: http://www.cnet.com/how-to/how-to-set-up-an-ergonomic-workstation/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MOFRA,

http://static.scribd.com/docs/736egzypod07v.pdf

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Lost Spirit,

http://www.questfortherest.com/

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by matrix66,

היי רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום בקשר לשירות ברמה נמוכה ביותר מרשת באג לפני כחודש אמא שלי יצאה לחו"ל וביקשתי ממנה שתקנה לי עמדת עגינה שמתאימה לאייפון 4 שקניתי לא מזמן. בגלל שהיא לא כל כך מתמצאת במכשירים אפילו ציידתי אותה עם פתק שיסביר למוכר שיש לי אייפון 4 ואני צריך עמדת עגינה מתאימה למכשיר -ורשמתי מספר עמדות עגינה שיתאימו למכשיר כשאמא שלי חזרה מחול היא הביאה מכשיר מסויים שלא מיועד לאייפון אלא לאייפוד שהומלץ לה ע"י מוכר במקום למרות שהוא ראה את הפתק שהיה אצלה. לאחר התכתבויות חוזרות עם רשת באג במייל של שירות הלקוחות שלהם הם אישרו לי החזר של המכשיר תמורת זיכוי של 85% מערכו המלא. אתמול בערב אח שלי היה בחנות של באג לצורך החזרת המכשיר וקניית מוצר אחר שמשתתף במבצע של back frid…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mike-,

שלום, שמתי לב שיציאות הDB9 (RS232) מתחילות להעלם מלוחות האם. תהיתי לכמה אנשים נשארה היציאה המיושנת יחסית. למי שלא מכיר את היציאה היא נראת כך (מתחת לUSB, בבצבע תכלת) :

23. Started by MiniMizer,

Yaay! סוף סוף אני 1337! (קיצור של elite למי שלא יודע!) איזה כיף לי! איזה כיף לי! w00t!!! עכשיו המטרה היא 31337 ;D ענקודר: בדיוק!

24. Started by ChrisBrown,

אני עושה רישיון לקטנוע והתחלתי ללמוד תאוריה דרך האתר הזה http://www.interlect.co.il/TheoryDriving/TheoryDriving.aspx ובערך סיימתי ,רציתי לדעת אם אני לומד את כל מה שהאתר הזה מציע,אז אני מוכן לגשת לתאוריה? ובאילו ימים אני יכול להבחן לתאוריה ,ובאיזה ערים[אני מאשקלון] תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי שנתיים נסיון בתור טכנאי מחשבים בארגון די גדול, אני מחפש עכשיו משרה חלקית. מישהו מכיר אתרים טובים לשליחת קורות חיים? חוץ מrunner, all jobs ו-jobmaster חח תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.