כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אהלן www.tiket.co.il עוד חודשיים TNA מגיעים לישראל ואני רוצה לקנות 2 כרטיסים למופע ואני רוצה לדעת אם האתר הזה אמין ואם מישהו כבר הזמין דרכם כרטיסים ולפי מה שקראתי בתקנון אני מזמין דרך האינטרנט ואני צריך ליסוע לחיפה לקחת תכרטיסים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי מתכוונים לעשות לנו שני מבחנים ביום, ואני מחפש את זכות התלמיד שאסור לעשות שתני מבחנים ביום אם מישהו מכיר את האתר של זה אז בקשה בקשה בקשה אני חייב דחוף!!! תודה מראש Install
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל תתיחסו אלי... לא ישנתי בקושי. בא לי במוזה פתאומית היום אז קבלו : *בקולות רקע לאחר הפסקה קצרה לימודים, אימונים הלחץ פה גובר הים פלטה איך על זה נתגבר? מסתכל רואה גלשן נשען על קיר עד מתי עוד בנות בים רוצה להכיר - אבל קר יותר מידי אין לי גלים [*הים פלטה] אז אני כותב שירים מתי יהיה פה גל [*הים פלטה] רוצה לתפוס פינה, צינור להשתחרר מהמוטל אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס הים פלטה כבר חודש – כוס עמק ערס! תחזית אומרת ים פלטה עד השבוע הבא החופים שלנו מסריחים, זיהום, אני חולה, מרגיש רע! אנשים בשביל פוזה נכנסים אל הגלישה חושבים זה יעזור להם להשיג בים בחורה אי אה יאי יאי, נמאס! סדרו לי פה גל, אני מבואס! אי אה יאי יאי, נמאס תפסיקו להפריע לגלוש פוז…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או יותר נכון המילה ארגונומי, לא? אבל הבנתם את כוונתי. מה יותר בריא? המקלדת אצלי מאז ומעולם היתה על מגש נשלף. היום הוא נשבר, אז העברתי למעלה אל השולחן. לא כל כך נוח (טוב בטח, הרי אני כל השנים עם מגש, בטח צריך להתרגל) אבל חשבתי - אולי בכלל מה שהייתי עם המגש זה יותר טוב לגוף? זה יותר בריא / ארגונומי? לא מצאתי על זה מידע באינטרנט. ואיך זה אצלכם? מגש/על השולחן?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי ולתת לי טיפים שאני קורא ספר או מתחיל ללמוד אחרי 10-9 עמ הכל נהיה לי קשה כאילו אני לא יכול להמשיך ליקרוא(גם אם אני נוקח הפסקה לכמה דקות אחרי דף או שתי דפים עדיין אותה הבעיה) מה אפשר לעשות בנידון?.זה חשוב לי ללימודים וזה תוקע אותי כל הזמן
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידוע למישהו אם יש איזה אתר זול שמוכר את המותג(פליזים ומעילים) the north face במחירים שפויים כולל מישלוח זול ? באיביי המחירים גבוהים וגם אין משלוחים לארץ.ובארץ מצאתי שתי חנויות(למטייל) אבל המחירים שם . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר\מגזין\איךשתרצולקרואלזה שממוקד בנושאים המאוד כללים הנ"ל? הצורך בא מתוך התעניינות במדעים\הנדסה\טכנולוגיה באופן מאוד כללי, ובא לי לקבל חדשות לאימייל\פלאפון שאוכל לקרוא מדי פעם. אני יכול לפרט את הנושאים הספציפיים שיותר מעניינים אותי (בינה מלאכותית, מדעי הנתונים וכו') אבל גם דברים יותר כללים כמו חדשנות בתחום הטכנולוגיה יכולים לעניין. בינתיים מצאתי את גיקטיים, שזה בסדר, אבל אני בטוח שיש משהו יותר "בסדר", בטח ובטח באנגלית (אפילו עדיף). לשם ההשוואה, פה באתר מתפרסמות רק חדשות או על חומרה או על סמארטפונים, ובתכיפות נמוכה. זה לא מה שאני מחפש, למרות שזה אולי יכול ליפול תחת ההגדרה המאוד כללית הנ"ל. אז מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, שמי נעמה, אני בת 23 (וחצי), ורוצה ללמוד אנימציה (לתואר) בשנת הלימודים שתתחיל בספטמבר. אני אשמח לשמוע מכל מי שלומד אנימציה לתואר, דעות חוויות ועצות. בנוסף, הייתי במכון 'האקר יו', (שקראתי עליהם תגובות לכאן ולכאן, אבל כמעט אף תגובה בנושא אנימציה) "hacker U" הציעו לי מסלול שבסופו אוכל לקבל תעודת תואר לכל דבר ועניין.(מסלול שבו אעשה קורס באנימציה 620 שעות אקדמאיות, בנוסף לקורס עיצוב גרפי וקופירייטינג 550 שעות- שיקנו לי 123 "נקודות" אקדמאיות) ובסופו של הקורס, אעשה השלמה "עבודת מחקר" דרך "מרסי קולג'- mery college" בניו יורק, ואקבל תואר BA לכל דבר. (הם הציעו לי עוד שלוש אופציות לקבלת תואר- אוניברסיטת YORK בהוואי או אלבאמה... לא ברור... אוני…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על האפשרות הנ"ל: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/f66957be-b348-4d27-8639-68b90fd1cb4e האם שווה לקחת "סיכון" שהמחשב מוחדש...מהי עמדתכם בנושא?? תודה ואחלה יום!!! (: (:
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItemVersion&&item=122494149857&view=all&tid=1839910530002&guest=1 ניסיתי לפתוח קייס אבל הוא נסגר ואין דרך ליצור קשר עם המוכר. שהוא יווני כנראה אגב. מה עושים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
פלוני קנה מחשב הכי מושקע שיש - החנות נסגרה, יש בעיה בתקופת האחריות - מי נתבע?! שאלה הכי פשוטה שיש. האם פלוני נדפק?, או שתביעה תהא רלוונטית, שואל רק כדי להעישר ידע כללי, ע"כ חשוב לי לקבל תגובות שמקורן הוא ניסיון, ברכות!.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש מקום לקנות Seedbox (חו"ל כמובן). מישהו מכיר אתרים אמינים וטובים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי. עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי. השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון? אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף, גיסי יהיה שם עוד יומיים בערך, ואני רוצה שיקנה לי כמה דברים משם מישהו מכיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך קוראים לשירים בוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-3894030026413563115&q=zlatan ובוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-1601399512296681069&q=ronaldinho תודה מראש טל נ.ב תראו את הקליפים פשוט מדהימים!! במיוחד של איברהימוביץ' נגד כ.רונאלדו
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
הדמות אוסקר מהאלופה- בין כל הדמויות המשעממות באלופה ובלונדינית אחת שווה אבל משעממת הדמות של אוסקר מאוד מבדרת אותי ואני חיב להגיד הרבה זמן עבר מאז שאיזה שחקן ישראלי בידר אותי בקיצור אני נותן לו תתואר מלך המלכים (אני רואה יותר מידי WWE ) של השחקנים הישראלים כרגע וכו תמונה של הבלונדה שלא תעלב ;D
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים נכבדים . יש לי בעיה ... יותר נכון לנו . בנקודת זמן מסויימת , משתמש מסויים שם לי בלוק במסנג'ר , מסיבה זו או אחרת , והבלוק נמשך מספר ימים , עד שהמשתמש החליט , מסיבה זו או אחרת , להסיר את הבלוק מהמשתמש שלי . השאלה המתבקשת כאן היא : מבחינה הגיונית וחוקית , אני זכאי לדרוש את הבלוק חזרה , כמשהו שניתן לי , ולא צויין במעמד החסימה שזה בלוק זמני בלבד . אני רואה התנהגות פסולה מן היסוד אצל המשתמש המסויים , עקב אי החזרת הבלוק לאור הבקשה שלי . דעתכם בעניין .
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !
-