כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב כולם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד ממנו חוברות להתחיל ללמוד נגינה על גיטרה? לפני שכולם קופצים שצריך מורה וכו'- אני לא מתכוון להתמקצע בזה, יש לי המון זמן פנוי, אני עושה את זה בשביל הכיף, והכי חשוב- אני גם יודע שזה אפשרי. בן דוד שלי למד תוך שנה וחצי לנגן יפה מאוד בלי אף שיעור, רק עם האינטרנט וכמה חוברות שהוא קיבל מחברים הפעם הבאה שיצא לי לראות אותו זה רק ביוני, והייתי שמח להתחיל לפני זה........ אז, מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה ממש מגניב, הבחור מנגן בחליל צד ועושה ביט-בוקס תוך כדי, יוצא לו משהו ממש קצבי. שיר הסופר מריו - השיר Hard Knock Life - ומנגינת הנושא מפיטר והזאב - לי אישית זה עשה את הלילה...
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
במחיר סביר ומטה, לא צריך שום אופציה נוספת חוץ מחיבור המקלדת למחשב. מישהו יודע איפה וכמה, או איזה?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תמיד תהיתי למה עושים "בור בטיחון" חוץ מזה מה כל כך בטיחותי בבור באמצע הרחוב? ואז נאמר לי שזה למקרה של חפץ חשוד שיהיה אפשר לזרוק את זה לשם. אם יש חפץ שאני יודע שהוא חשוד אני לא מתכוון לגעת בו, בטח שלא לזרוק אותו לאיזה בור. ומי קובע איפה יש מקומות אסטרטגיים לבור ביטחון? ואיך הגיעו למסקנה לעשות כזה בור? היה פעם חפץ חשוד שהתפוצץ ואיזה טמבל אמר .." אחחח אם היה פה בור לזרוק אותו לתוכו.." ?
-
- 21 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני בן 16 והחופש אני רוצה לשים לעצמי למטרה ממש להתחזק ולהיכנס לכושר רציני אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור... אז ככה אני די שחיף אבל בכושר סבבה אני משחק בקבוצת כדורגל ואני ממש רוצה להתחזק לקראת העונה הבאה.. למישהו יש הצעות איזה תוכניות אימונים כדאי לעשות בחופש? אני רוצה להיות בכושר מעולה וגם להתחזק (אני משחק חלוץ) ואם יש גם משהו כזה אני רוצה תרגילים שיעזרו לגדילה אני כרגע בתקופה שאני גובה המון כל חודש כמעט סנטימטר אני כרגע 172 אבל ממש כל הזמן זה משתנה אז אם יש משהו שיכול לעזור אני יודה לכם.. תודה..
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אם מישהו שמע \ יודע, אשמח לתגובה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם גידמאק יהיה ח"כ וגם ראש העיר ירושלים הוא עדין יוכל להיות הבעלים של ביתר?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, מחפש חנות מומלצת באיזור המרכז המבינה במחשבי High End שתדע להמליץ ולהרכיב מחשב חזק (מפרט למטה) ושיש לה ידע באונטגרציה של תצורות חזקות : מעבד Q9450 שני כרטיסי מסך בתצורת SLI 9800 GX2 או שני כרטיסי מסך בתצורת Crossfire 3870X2 לוח אם Asus Striker II או ASUS BLITZ Extreme מארז Thermaltake armor plus ספק כח 750 עד 1000 וואט אודה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי התאריך גיוס שלי הוא ב28 ליולי כרגע אני נמצא בתהליכי התמיינות לממר"ם, אם אני אתקבל אני אצטרך לעבור קורס קדם צבאי של חצי שנה במידה ואני אתקבל אני אתחיל את הקורס ביום של תאריך הגיוס שלי או שאני אקבל תאריך אחר לתחילת הקורס? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש חנות טובה ליקנות בה את המחשב הבא שלי לאחר סקר שוק נירחב צימצמתי את האפשריות לשתי חניות:FoxPc,זיגזג2000 אני יותר נוטה לכיוון של "זיגזג" עשיתי חיפוש בפורומים על החנות וכמו כן בכל האינטרנט כל חוות דעת שראיתי על חנות זו הייתה חיובית מאוד ולא ניתקלתי באף חוות דעת לא טובה על חנות זו הבעיה היא שכל החוות דעת על החנות ישנות מאוד לא כל כך מצאתי חוות דעת עדכנית מהזמן האחרון ולפי מה שראיתי הם עברו למקום חדש אז בקיצור אני רוצה לדעת האם החנות הזאת עדין טובה כמו שכולם אומרים או שקמו להן חנויות טובות יותר? אם יש לכם חוות דעת עדכניות על החנות אשמח לדעת עליהן ואם אתם חברי הפורום רכשתם בחנות זו מחשב בזמן האחרון ואיך הייתה חווית הקניה? מאוד חשוב לי לדעת ה…
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עיכול מזון מהיר זה טוב, רע? אני לא מדבר על ההיבט הכלכלי של אדם בעל ע. מזון מהיר במיוחד - זה אומר שהוא צריך לרכוש יותר מזון... :-\ בכללי... אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי ת CompTIA A+® Certification איך זה יכול לעזור לי בעתיד? אני בן 16 תודה הינה אתר עם מידע על זה http://certification.comptia.org/a/default.aspx D:
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקומות שאפשר ללמוד בהם לימודי ערב במדעי המחשב בעיקר באיזור הצפון מישהו מכיר? וחשבתי כבר על אופציה של הפתוחה אבל מחפש איזה מכללה או משהו שיהיה קצת יותר רציני. תודה
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הסרטון ישודר בערוץ 10 בשבוע הבא! http://www.youtube.com/watch?v=YpxKfSDx42A **נוצר על ידי אביתר בר**
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי משלוח נכנס להגדרה של משלוח EMS ? שחייב במיסים נוספים ? ???
-
- 15 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי כמה פרטים אם אפשר על יחידת "ממר"ם" של הצבא [אם ככה כותבים את זה] לפי מה שאומרים זאת יחידה מובחרת של מחשבים או משהו כזה. אם אפשר קצת פרטים, ומה עושים שם, ומה צריך כדי להכנס לשם. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בפורום כי יש כאן סטודנטים רבים ואני מקווה שאחד מהם עבר את הסיוט הזה ויכול לעזור לי. במהלך הצבא שיפרתי מספר בגרויות. נרשמתי לעברית ובגיליון נתונים של מועמד הופיעו ציוני הבגרות הישנים, לא המשופרים. יצרתי קשר עם האוניברסיטה והם אומרים שאני חייב לשקלל את ציוני הבגרות כדי שהם יופיעו במחשב של משרד החינוך ורק אז האוניברסיטה תוכל למשוך את הציונים. עכשיו פה מתחילות הבעיות. נתחיל בזה שהפקידה האחראית על הבגרויות בתיכון בו סיימתי ללמוד מטומטמת ומסתכלת עלי כאילו אני מדבר סינית. נמשיך בזה שהספחים שקיבלתי עם הציונים נעלמו. איך אני לא יודע, אבל נעלמו. האם אפשר לפנות ישירות למשרד החינוך בנוגע לשקלול ציוני הבגרות? אפשר לעשות זאת ללא הספח? הציונים צריכים להיות במחשב של מ…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
היי חברים, בניתי אתר שסוקר ובודק אתרים אמינים שמהם אפשר לעשות כסף, העלתי לאתר גם סירטון וידיאו שמראה כמה כסף יש לי בחשבון: *כל כך צונזר..* אשמח לקבל תגובות ודיעות בעיקר למי שיש ניסיון בתחום
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן כ5 שנים אך עם הזמן הוא שופר וזה המפרט: P4-2.4Ghz 478 M.Board: Asus P4V800D-X Ram: 1GB (512*2) hynix DDR 400 hard disk: Samsung 160GB sata2 G.card: Radeon 9600XT Gecube D.V.D: LG H42N ומארז שבא איתו עם שני מאווררים אחד של AC פלוס ספק 300W שימו לב שבלוח יש אפשרות לכרטיס מסך PCIE והוא תומך עד 4GB מסוג DDR400 דואל-צ'אנל ויש עליו 2 יציאות SATA2 אז בקיצור כמה בערך המחשב הזה שווה?
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-