כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מישהו התנסה פעם בקנייה מהאתר? דגש על מכירות פומביות, משמע "מכרזים" האם הגשתם הצעה נמוכה וזכיתם וקיבלתם את המוצר בסוף? איך הפרוצדורה? היו בעיות/טענות/מענות? שווה לעשות איתם עסקים? או שהכל עבודה בעיניים ?
-
- 25 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
אני וכמה חברים כבר יושבים על 2 התרגילים האלה מעל שעתיים.. 1. What must the separation be between a 3.4 kg particle and a 2.5 kg particle in order for their gravitational attraction to have a magnitude of 3.5x10^12 N? 2. נשמח לקבל תשובות או לפחות כיוון מחשבתי איך לגשת לשאלות. תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה לרדיודיסק לרכב שקורא MP3 ויש לו יציאת USB. אין לי מושג בדברים האלה ואני רוצה משהו טוב בסביבות ה-600-800 שקל. מצאתי בזאפ את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=687200# יש המלצות אחרות? עריכה: עזרה, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אני צריך לעבור מבחן בנושא אנגלית טכנית (מושגי מחשב) ואני לא ממש יודע במה מדובר אשמח לקבל הסבר מפורט על הנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לעבור מבחן באנגלית טכנית (מושגים של מחשב) ואני לא יודע ממש במה מדובר הודה מאוד אם מישהו יכול לעזור לי בהסבר מפורט על הנושא
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריל לעבור מבחן באנגלית טכנית ואני לא ממש יודע מזה אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כותרת לא הכי ברורה במיוחד, אבל שיהיה. למה לעזאזל יש הפרש בין אורך סרטי DVD בארה"ב לבין אורך סרטי DVD בבריטניה (שמיובאים לארץ). למשל: מכושפת- 107 דקות באזור 1, 103 דקות באזור 2. רשימת שינדלר- 197 דק' באזור 1, 187 דק' באזור 2. יש עוד הרבה דוגמאות.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם נתון כי X משתנה מקרי שפונק' ההסתברות שלו היא : P{X=i} = c*(i^2) i=1,2,3,...,20 ואומרים לי שבהגרלה מסויימת משתתפים X אנשים שונים. ובדיוק אחד ממשתתפי ההגרלה ללא תלות במפסר המשתתפים בה, זוכה בפרס של 2000 ש"ח, ולכל המשתתפים בהגרלה סיכויים שווים לזכייה בפרס. אז איך אני מוצא את c, ומהי ההסתברות שמשתתף אקראי בהגרלה יזכה בפרס ? ושאלה נוספת... אם אדם משתתף ב-10 הגרלות בלתי תלויות מסוג זה מהי שונות מס' הפעמים שיזכה בהגרלות אלו ? תודה על תשומת הלב והעזרה
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
לצערי בתור גובניק אני לא מכיר את תחמושת זו. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ראיתי אותו שהייתי בן 8 בערך, סרט ישן . מערבון שמספר על בחור שנודד בדרכים, ואוסף כל מיני אנשים ובעיקר נשים במצוקה והן מתלווים אליו לדרכו. אם אני זוכר נכון הסרט היה משהו כמו שלוש שעות לפחות... הסרט היה צבעוני אבל באיכות דיי ירודה. מישהו מכיר \?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חשבתי להביא כלב הבייתה אחרי איזה 10 שנים בלי. חשבתי על תחש/דקל (באנגלית dachshund תקנו אותי אם אני טועה) - האם הגזע הזה נחשב רגוע ומתאים למגורים בדירה? האם הם נחשבים חכמים? האם יש בעיות אחרות שמאפיינות את הגזע הזה (נשירה/תוקפנות/בעיות אחרות)? תודה!
-
- 36 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת^^ ומה קורה אם תופס אותי שוטר? התרוץ "חשבתי שזה היום" יהיה תקף? :
-
- 6 תגובות
- 21.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה אני די לחוץ מכל העניין של הגובה זה ממש מפריע לי ואלה הנתונים שלי - אני 171 שוקל 54 בערך מידה 43 בן 16 .. עכשיו אני לא ממש מפותח זאת אומרת אין לי שיערות פנים אני לא מתגלח וגם לא נראה ממש מבוגר... ההורים שלי גם לא ענקים אבא שלי 174 ואמא שלי 160 למרות שמהצד של אמא שלי יש גבוהים וגם מהצד של אבא שלי יש גבוהים הם כנראה לא קיבלו את זה... אני משתדל לאכול הרבה מאוד וגם לגוון כדי שיהיה את כל אבות המזון, ספורט אני עושה לפחות כמה פעמים בשבוע ובשנה הבאה אני יתחיל יותר רציני כי אני חוזר לכדורגל. לאיזה גובה לדעתכם אני יגיע בסופו של דבר? יש עוד לאן לשאוף? לדעתכם אני יעבור את אבא שלי? יש דברים שאפשר לעשות במיוחד בחופש הגדול שמתקרב בשביל לשפר סיכוים לתת קפיצה יפה בחופש…
-
- 28 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
כשמישהו מת בחול נירצח תאונת דרכים לא משנה איך המדינה משלמת להביא אותו לארץ או המשפחה? וכמה זה עולה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
-
מאחר ש-GTA קיבל ביקורת קשה על היותו משחק אלים, מציג קונאן אובראיין גרסה יותר ידידותית של המשחק: http://youtube.com/watch?v=0kgo0VXGixk http://www.youtube.com/watch?v=JXGSwx29EjI http://www.youtube.com/watch?v=0mOwIcBuyYw http://www.youtube.com/watch?v=J-_7SRKPmzQ
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נסעתי לים (החוף באלנבי, תל אביב) היה ממש יפה, בקרוב תמונות!!! לא אני צילמתי כנ"ל
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
-
משחק ממש מגניב שראיתי באיזה פורום, בואו נתן לזה צ'אנס גם פה. החוקים הם ככה, כל אחד מביא תמונה שמנצחת את התמונה של זאת שמעליו, כלומר, אם אני אביא תמונה של סלע, מישהו יביא תמונה של דחפור, ומישהו יביא תמונה של מפתח שוודי... יאללה! אז היום ברוח המנגל:
-
- 623 תגובות
- 68.5k צפיות
-
-
או שעלי לבצע פעולות-עזר כגון אכילת מזון מסוים, אימונים ספציפיים..? מה אתם אומרים, רבותי?
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ואיבורי הביאו לי מפרט מחשב מצויין במחיר פצצה אבל עכשיו למזלי ראיתי אצליכם בפורומים שאיבורי הם גנבים ושקרנים. עכשיו אני גר באיזור חיפה ורציתי לדעת איזה מאיזה חנות כדי לי לקנות את המחשב..אני חושב או פאנדה מחשבים או נועה.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
וכמה זקן אני צריך להיות אם ראיתי את זה כשזה שודר...
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-