עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קניתי בארה"ב לפני כמה שנים חולצת I´m with stupid משהו כזאת... בכל אופן... אני מחפש חנויות בארץ שמוכרות חולצות מצחיקות כאלה בסגנון...

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by שניצל,

התחלתי לא מזמן לרוץ, וחשבתי לקנות לי כמה חולצות מנדפות זיעה. כמה משמעותי ההבדל בין החולצות הזולות שנמכרות בכל אתרי הדילים למיניהם ב20-40 ש"ח לחולצה, והחולצות הממותגות (נייק וכד') שעולות 100 ש"ח ומעלה? יש משהו מומלץ?

• 11 תגובות
    • 7.6k צפיות
  3. תגידו מה בן אדם צריך יותר מזה עכשיו תפסיקו להיכנס לי לפרטי ולבקש כי הכנתי לכם ;D http://www.cafepress.com/kookivanlooki.602351005

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by darkdude,

מהי הטמפ' של נר(בערך)?

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by tascam,

חומוס מטמטם http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/544/847.html דן

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by g2c,

שלום, מחפש לאטום ממי גשם את הגלאים ir שעל קיר חיצוני עם שפריץ. מצאתי חומר שמשמש לאריזות אבל לא יודע איפה לקנותו מצרך תמונות הקיר והחומר תודה מראש

7. יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם! אני מחפש חומר לימודי, כתבות באנגלית ובעברית, כתבות על מחקרים שעשו באוניברסיטאות בארץ ובעולם, בעיקר בנושא ליגליזציה והשוואה של תוצרי צמח הקנאביס לסמים קשים, אלכוהול או סיגריות. בעיקר מחקרים שמוכיחים שה"סם" לא מזיק כמו שחושבים היום ומחקרים שמעודדים ליגליזציה של סמים קלים. כל חומר לימודי שמעודד או יכול לעודד בעקיפין ליגליזציה לסמים קלים יתקבל. מחפש בעיקר כתבות על מחקרים (אפשר גם באנגלית), אבל אשמח גם להשוואות וכאלו. תודה מראש, גל

9. Started by xXNivXx,

אני רוצה לבנות מקלדת בעצמי כמובן שחוץ מהסוויצים והלוח המתוכנת של המקלדת (את זה אני קונה) אני רוצה להכין הכל בעמי הפד ליד המעטפת והkeycaps אני מחפש חומר שיתקשה שיוצקים אותו לתבנית ושהיה חזק כמו פלסטיק ולא כבד מידי כמו בכל המקלדות אם למישהו יש כזה אני אשמח שתשלחו

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש דוגמאות לשאלות שיכולות להופיע במבחן טמ"מ צבאי, או לחלופין חומר שניתן ללמוד ממנו. אם יש למישהו מידע, אני אשמח. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. חבר שלי הגיע אליי עם מחשב נייד די איכותי שלא נדלק. אני בכוונה לא מציין את שם היצרן. המחשב נדלק רק עם האורות שהבהבו על המקלדת. לא הצלחנו להבין מה זה. אחרי כמה חיפושים הבנתי שזה פשוט מראה על התקלה במחשב והתברר שהוא מסמן על תקלה בזכרון. הוצאתי רכיב זכרון אחד, לא עבד, הוצאתי את השני המחשב עבד כמו חדש. בלי קשר לתקלת הזכרון הוא גם התעצבן על זה שהסוללה של המחשב מתה לגמרי אחרי פחות משנתיים. לאחר שיח עם מוקד התמיכה של החברה אמרו לו להכניס את המחשב למעבדה שמעניקה שירות ליבואן ושהמחשב יהיה מכוסה באחריות. בגלל שחבר שלי רצה שיחליפו גם את הזכרון התקול הוא ביקש ממני להחזיר אותו. כך המחשב חזר למצב המקורי שלו של נדלק עם אורות מהבהבים. כשמסרתי את המחשב לתיקון אמרתי להם שיש בעית סוללה + בע…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. זה נקרא Thinking putty לינקים : האתר הרשמי : http://www.puttyworld.com/ firebox.com (בכלל אתר עם מלא שטויות וגאדג'טים והמצאות מוזרות) thinkgeek (כנ"ל?) וכל השאר.. זה נראה כ"כ כיפי וממכר , לא ? או שאני היחיד שחושב כמו ילד בן 3 ? אני פשוט מת להזמין איזה 5 כאלה !!! (ירוק זוהר בחושך, שחור לגמרי, תכול "חשמלי" , ועוד כמה.. ) בעיה : אין לי כרטיס בינ"ל בעיה : לא מצאתי אתר שמוכר את החומר הזה, וגם מקבל paypal (נרשמתי ל paypal במיוחד בשביל זה... ) אם מישהו מכם, מתכנן להזמין כזה , ויש לו אמצעי תשלום בינ"ל, אני מאוד מאוד מאוד אשמח לדעת, ולהשתתף בהזמנה.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by com,

אהלן! קניתי לפני כמה ימים מצית, כמו זיפו, אבל לא מקורית. (אבל יפה לאלא, קניתי בפולין) בפנים יש מין ספוג כזה. איזה חומר צריך למלות שם? ואיך בדיוק ממלאים, איך יודעים כמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by matanyaniv,

לצערי נשרט המסך שריטה דיי מכוערת :-\ רציתי לדעת האם יש חומר שמתקן שריטות בזכוכית?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Josh Fredr,

היי, אני רוצה לנקות את הלפטופ שלי מסימני ידים שעליו.. איך קוראים לתרסיס הלבן הזה שקונים (היקר) שמרססים איתו את אזור המקלדת מנגבים וזה יוצא מבריק ומריח כמו חדש ? תודה מראש על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by motiganot,

שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  17. שלום, למישהו יש אתר או מכיר מידע בנושא אורטופדיה? איזה כיסא, תמיכה גובה וכו'. תודה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא בבקשה? ישבתי חצי שעה עכשיו על גוגל, וואלה ותפוז ולא מצאתי שום דבר חוץ מחצי עמוד. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by Lupin,

אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  20. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

22. אז, בא לי להכין מעגל מודפס. ראיתי שאפשר להכין בבית - צריך איזה משהו שאפשר להדפיס עליו ואז להעביר אותו למשטח נחושת ופלסטיק. צריך כמובן את המשטח נחושת ופלסטיק, וצריך סודה קאוסטית. עכשיו השאלה - מאיפה לעזאזל אני משיג את אלה? דבר נוסף - הידע שלי בחשמל לא משהו, ולכן לא הצלחתי להבין משהו - משום מה נכנס לי לראש שאפשר ליצור מקור זרם בעזרת נגדים NPN Bipolar Junction Transistor אחד. חיפשתי בתמונות בגוגל, ונראה לי שרוב השרטוטים דרשו Zener diode או לפחות 2 BJT-ים... אז, אפשר עם BJT אחד ובלי Zener Diode? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by d1a1n0,

היי חברה, ההורים בקרוב נוסעים לסין. עכשיו חשבתי לעצמי שאפשר להוציא מהם ככה איזה X2900HD או אפילו רק 8800GTS חדש דנד'ש השאלה היא האם המחירים שם יהיו יותר זולים בצורה משמעותית שיהיה שווה לקנות, ומה בערך הבדל המחירים בארץ. האם יש אתר בישראל או סיקור מסויים שהוכן באתר מסויים שמסביר על הכל? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  25. Started by FatherBoard,

שמתם לב שבפורום הזה יש חוסר מוחלט של בנות (או שמא?)? 100% (או לפחות 99%) מהמשתמשים הם דווקא בנים. מסתבר שכשאמרו שבנות לא מתעניינות במחשבים - צדקו!

• 7 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.