כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת לחכות לכמה שניות לפני סוף המכרז ואז לשלוח הצעת מחיר שתבטיח זכיה תוך כדי התחשבות בסכום מקסימום נקבע מראש?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Pink Floyd - The Wall - Lior Saban (Cover) 2011 יש קפיצה איפשהו בסולו, אבל לא נורא זה בקטנה, תגובות, הערות והארות תתקבלנה בברכה... מקווה שתאהבו
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני איש תקשורת ומתעסק בתחום כבר שנתיים ומעוניין להתחיל לימודים אקדמיים. אני מתלבט איזה תואר ללמוד כי כל תואר שאני מסתכל, לא בדיוק מתאים למקצוע ולא יתרום לי קיים מקום אחד ויחיד עם תואר מתאים באוניברסיטת בן גוריון תואר בהנדסת תקשורת אך זה רחוק ואני לא יכול ללמוד שם לכן מקומות שהם מחוץ למרכז לא כל כך מתאימים. בדקתי גם מדעי המחשב אבל הוא יותר מתרכז בתכנות. תודה,
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סוף כול סוף הצלחתי לסיים את החוזה בחברת פלאפון נשארו לי עוד כשבועיים,חברה פשוט תת רמה..אבל זה לא אשכול בכי . בכול אופן,אני מניח שאני אלך על אורנג,הרבה מאוד המליצו לי..מה אתם אומרים? אני בתור אחד שלא כזה אוהב לדבר הרבה בפלאפון,וגם לא מחפש את המכשיר הכי אחרון בשוק,רק רוצה לשלם נטו על השיחות שלי ומכשיר אמין עם איכות שמיעה טובה זה העיקר בשבילי.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מי משלם על כל היחסי ציבור של ג'סטין ביבר? הרי לא יכול להיות שכותבים דווקא עליו ולא על אחרים. מי משלם לצלמים שרודפים אחריו? האם העיתונים משלמים להם או דווקא להפך?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בשאלה מסויימת שהפיתרון שהוצע לי לא נראה לי הגיוני. אני לא רוצה להגיד מה הפיתרון בשלב הזה- תנסו לפתור בעצמכם...
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בוקר טוב. כחלק מעבודת הגשה בהיסטוריה (המהווה יחידה אחת לבגרות), אני כותב על הסיבות להטלת הפצצה הגרעינית על יפן וכיוצ"ב. בכל מקרה, נשאר לי נושא אחד לכתוב עליו, שכרגע אין לי עליו חומר כמעט בכלל. אני יודע כעובדה כמעט שטרומן רצה לנצח את המלחמה 'לבד' ולא לתת לסטלין להשתתף בנצחון, ובטח שלא רצה לחכות עד שסטלין יכנס ליפן (דבר שהוא הבטיח שיעשה ושהיה צפוי כדרך נוספת לסיום המלחמה) ויזכה ביתרונות טריטוריאלים במלחמה, ולכן אחת הסיבות שבחר הממשל האמריקאי להטיל את הפצצה בגללן היא הפחדת הסובייטים והרחקתם מיתרונות טריטוריאלים. כל זה טוב ויפה, אבל כרגע אין לי חומר על זה - כל הספרים/מאמרים שיש לי מציעים, במקרה הטוב ביותר, שורה אחת שטוענת שטרומן רצה לייצור אפקט פסיכולוגי על הסובייטים - זה לא …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בלי להפוך את הדיון הזה לעוד טלנובלה......אבל אני בן 26 ונמאס לי סופית לגור עם ההורים שלי שעושים לי את המוות ומשגעים אותי בצורה שבא לי כבר לישון ברכב ולא לישון איתם. אני לא משלם שכר דירה ואוכל וכדומה אבל זה בא על חשבון נזק נפשי ועצבים. עכשיו אף פעם לא גרתי לבד...... המצב שלי: אני עובד בעבודה שאני מקבל ממנה בערך 5200 נטו בחודש ועוד אני מחזיק רכב שעליו זה איזה 700 דלק בחודש. ואני עובד בראשון לציון ולא לומד. האם זה אפשרי למצוא דירת חדר בראשון לציון שלא תגמור לי את כל המשכורת בלי אופציה לחסוך 1000 שקל בצד כל חודש?? או לחפש דירה עם שותפים משהו? נגיד שכתוב באתר יד 2 - דירה עם 3 שותפים או 2 שותפים וסכום 1800 שקל על השכרה - זה אומר שרוצים ממני 1800 או שזה יתחלק בין כל השוכרים? נגי…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי לא מזמן התחלתי לעבוד באיזו חברת היי-טק, והגעתי לשלב שאני צריך לבחור את כל הקרנות למיניהן... בנוגע לקרן פנסיה וביטוח מנהלים וכל הדברים האלה שמסובכים גם ככה אני לא מצפה ליותר מדי עצות משמעותיות, כי יש כביכול תנאים מיוחדים לעובדי החברה, וגם ככה ב-45 שנה הרבה מאוד דברים יכולים להשתנות, אז זה די הימור בכל מקרה כנראה שאני אחלק את זה חצי חצי בין קרן פנסיה לביטוח מנהלים כי מבחינת עמלות אני משלם פחות או יותר אותו הדבר, ואולי נלך על משהו מסוכן יחסית בגלל שאני רק מתחיל לצבור כסף ואין לי מה להפסיד כל כך. לעומת זאת קרן השתלמות זה משהו שיגיע עוד 6 שנים - לא רחוק מדי. בעיקרון אמרו לי שכדאי לקחת קרן עם דמי ניהול נמוכים. בדקתי קצת באתר גמל-נט למי שמכיר - http://gemelnet.mof.g…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין להשתמש בכספי הפיקדון הצבאי לרכישת דירה. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה שצריך לעבור על מנת לעשות זאת ותוך כמה זמן הכסף מועבר? ולמי הכסף מועבר? האם אני צריך לשלם על הדירה ולאחר מכן הכסף יועבר אליי או שהוא פשוט מועבר ישירות למוכר? אשמח לכל עזרה שמישהו יוכל לספק בנושא, בעדיפות מישהו שעשה את התהליך... (ולא סתם להפנות אותי לגוגל, אני עדיין מחפש שם תשובות קצת יותר מפורטות מהמובן מאליו ולא הגעתי לגילויים מרחיקי לכת בנתיים)
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משהו שקראתי היום והעלה לי חיוך על הפנים:http://www.wired.com/threatlevel/2011/06/silkroad/ אנשים מוכרים סמים באינטרנט, ושומרים על אנונימיות על ידי שימוש ב TOR ו Bitcoin. ושומרים על האמינות של המוכרים והקונים באמצעות מערכת פידבקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה צהריים טובים אני מחפש בנרות פס קול של טנק שיורה פגז, חשוב שיהיה באיכות טובה . אני יהיה רב תודות למי שיעזור לי , תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קנית לא מזמן אופניים ואני נוסע לעבודה אליהם וגם בחזור, עכשיו פעם זה היה כיף והיום אחרי 7 שנים אני מוצא הרבה דברים שפשוט מפריעים לי לרכוב כמו שצריך בנוחות מלאה. קודם כל הייתי רוצה לדעת עם יש חנויות טובות שעושות משלוחים לכל הארץ, רצוי שיהיו זולות ובעלות מבחר גדול כמה שאפשר. 1- קודם כל הייתי רוצה להחליף את המושב של האופניים שפשוט מכאיב לתחת אחרי רכיבה של שעה+- המלצות ? עם ידוע לכם על מה אני מדבר ומה אני מחפש בבקשה תשתפו אותי כל מידע יעזור בגלל שאני כבר לא כל כך מבין בתחום הזה. 2- דבר שני הייתי רוצה להחליף את המעצורים לפחות את האחורי, במעצור הדראולי שמעתי שזה דיי יקר אבל אני מעדיף לפחות מעצור אחד יהיה איכותי ויביא לי זמני עצירה טובים יותר, שוב עם אפשר המלצות לזה כי אני לא כזה…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין בדואונדורנט ליום יום שיש לו כמות מכובדת של מ"ל ובמחיר טוב. יש כזה דבר?
-
- 8 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היי, סוף סוף עשיתי רישיון! וכאט יש לי המון שאלות שאף אחד לא יכול לענות בוודאות, וכן אני מודע לשזה שזה פורום של מחשבים אבל בכל זאת אני מאמין שהרבה מכם עברו את זה. אז ככה: לפי מה שהבנתי אסור לי לנהוג ברכב אם אין לי בטוח חובה. גם לפי מה שהבנתי לא כל ביטוח חובה תופס וזה שלאבא שלי יש ביטוח לא אומר שאני יכול לנהוג באותו רכב, ואני צריך ביטוח בנפרד שגם יעלה יותר כי אני נהג חדש/צעיר. עד כאן נכון? הדבר השני שמעניין אותי זה האם הביטוח חובה משופע מהמחיר של הרכב? האם רכב יקר/בעל רכיבים יקרים יותר, יהיה עליו ביטוח יקר יותר? או שזה ביטוח כללי לכולם? דבר שלישי, אני עובד ואני סטודנט ולכן אני מתכנן לקנות אוטו כי אני נע הרבה בין הבית לעבודה ללימודים ועם הרפורמה החדשה של האוטובוסים זה פש…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח לרענן את ה playlist שלי בדאנסים / טראנסים / טראקים חדשים וטובים... אם אתם רצים ויש לכם מוזיקה ש"נותנת" אשמח לשמוע...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם העסקה שעשיתי נחשבת משתלמת או שעבדו עליי..? לקחתי מאורנג אייפון 4, תמורת פלאפון מעפן שהיה לי לפני 5 שנים עוד נוקיה ישן כזה. אני אשלם 187 שקל לחודש, וקיבלתי חבילה של 400 דק, 400 SMS ועד 2.5 גיגה קיבולת גלישה במהירות 7.2. נראה לי שממש אכלתי אותה..האם יש דרך לבטל תוך 14 יום ולהחזיר להם את המכשיר?? החשבון טלפון הממוצע שלי היה איזה 100 שקל לחודש..... והבנתי שאייפון 4 לבד עולה איזה 2600 שקל. והדבר שהכי מפריע לי אני סהכ משתמש בזה יום אחד..אבל אני מרגיש כאבים וחום כזה באוזן אחרי השיחות.. מה בגלל שהוא גדול הוא מפעיל חום וקרינה??? עוד אנשים עם אייפון מרגישים את זה? הוא בכלל בטוח? או בגלל שהוא ענק הוא מחמם לי את האוזן ופולט עליה קרינה? יש לדעתכם דרך לבטל את העיסקה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אופציה להמשיך לימודים בטכני (בח"א 21) ולעשות הנדסאי מכונות במשך שנה וחצי ואז להתגייס במאי 2013 (זאת אומרת להמשיך יג'-יד'). הדילמה שלי האם זה שווה את זה ומה זה נותן לי בהנחה וקבע כרגע לא נראה לי אעשה ואני מתכנן בעתיד אחריי הצבא ללמוד בטכניון, אך הציונים שלי דיי ממוצעים מינוס (מתמ'-3, אנגלית 5, פיזיקה 3) ולכן אצטרך להשקיע הרבה זמן בשיפור בגרויות אחריי הצבא או במהלכו (כמה זמן זה בערך לוקח?! שנה? וחצי?). היתרון להבנתי בלהמשיך הנדסאים היא ה-1500 תוספת בקבע אם ארצה להמשיך והדיפלומה בשקל (תרתי משמע- עולה 2800 לכל הלימודים) שאני עושה אותה בצורה "מואצת" במהלך שנה וחצי ולא שנתיים כמו במכללה בחוץ . דבר נוסף הוא שזה מקל עליי בתואר, כל אחד זורק את זה באוויר, אבל בת'כלס אף-אחד …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מטר 80 שוקל 87 יוצא לי במכשיר אליפטיקל 160 דופק אחרי חצי שעה של אימון בערך... זה מאוד גבוה נכון? מה לעשות בשביל שיהיה דופק יותר נמוך?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-