כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,652 דיונים בפורום זה
-
שלום! שאלה קצת טיפשית.. מכירים את זה שמצרפים קובץ בשביל לשלוח למישהו (השאלה מופנית למי שיש GMAIL), ולפעמים הוא סתם מראה את הקובץ שרוצים לטעון, ולפעמים הוא ממש מראה את תהליך הטעינה. איך עושים שהוא יראה את תהליך הטעינה?..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים. החלטתי שגם ספרים יהיה חכם יותר לרכוש באינטרנט, עכשיו אני מחפש מקומות בהם ניתן לרכוש ספרים אונליין בעיברית במחירים טובים יותר מהמחיר של החנות השכונתית (קרי סטימצקי). יש למישהו מושג? בנוסף, אשמח לקבל המלצות על סיפרי פנטזיה טובים כדוגמאת סיפרי מחזור שער המוות או סידרת הדרקונים של מרגרט וויס וטרייסי היקמן. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קוראים לאתר Pc-Spot... קישור דעתכם נדרשת...
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
עלויות השליחה של EMS *מחו"ל לארץ* לא נמוכות מאלה של UPS\DHL. מה גם שEMS מסתבר לוקחים דמי טיפול לא מעטים מה שאותן חברות פרטיות לא לוקחות (להוציא מקרים של קנייה יקרה במיוחד, זה תקף לכולם). נשאלת השאלה על מה הם לוקחים דמי טיפול בסך עשרות ומאות שקלים- הרי המוצר הגיע לארץ מהר, נכון. אבל על זה שהוא הגיע ב3 ימים במקום 10 שילמתי לשולח בחו"ל - לא לדואר ישראל. אז הם מבחינתם מקבלים את החבילה לישראל ואין שום שונה בטיפול בה מאשר בסתם חבילה- לא EMS. ממש משחטת כסף, ולחשוב שחברת הדואר הממשלתית אמורה להיות החלופה הזולה לאחיותיה (המקצועיות יותר לאין שיעור) הפרטיות UPS\DHL. שלא לדבר על זה שהם משייכים את EMS לדואר שליחים (מי ביקש את זה לעזזל), שהקשר בין היום בו הם קובעים איתך ליום בו השליח מ…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול שאלה כזאת :-X אני מחפש מחפש "מנוף" או מתקן שמדמה מנוף שאפשר להתקין בתוך דירה פרטית או מחוץ לחלון שיוכל להרים דברים לבית אם מישהו מכיר מוצר כזה אני אשמח, אני בגוגל לא מצאתי. ;D תודה
-
- 8 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)
-
- 8 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?
-
- 8 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מה גורם לסרטן? כולנו נגדשלא כדי לעשן כי ה גורם לסרטן (ואני מסכים) לאחרונה קראתי מאמר שאומר שהסיכויי הוא 50% בתנאי מעשנים 2 חפיסות במשך כמה שנים.. בקשר לקניהסלולרית או כל מיני נושאים אחרים שאומרים שבאוכלוסייה X יש פי 2.5 אנשים שקיבלו סרטן. שבודקים את הנתוני מגלים לדוגמא שמקום לכל 10,000 אנשים 3 מקבלים סרטן, 8 קיבלו.. לא משהוא שיגרום לי להתרחק מאותו גום מסרטן/חשוד כמסרטן במאמר. אז איזה גורמי סיכון/חשיפה לחומרים תגרום לי ברוב הסיכויים לסרטן? קרינה מפצצת אטום? השאר רק מאיות אחוז? אין משהו יותר "בטוח" גם בשימוש מוגזם??
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחרי כל החגיגות והשמחה שהייתה שם (היה ממש כיף) אני וחבר שלי התערבנו על כמה אנשים היו השנה. אז אם יש לכם מושג אנא האירו את עיני אני אומר בערך 30000 בשיא והוא אומר יותר...
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
לוח אם ללא מאוורר. יכול להיות גם סלרון.
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1143194548/Cool_New_Technology היפנים האלה...
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אז ככה, בשורת הכתובת פשוט להדביק את זה : (עריכה : זהירות, כנראה שזה דופק בחלק מהמקרים משהו, לקרוא למטה, על אחריותכם בלבד... שלא תגידו שלא אמרתי...) chrome://browser/content/browser.xul וקיבלתם דפדפן בתוך דפדפן... למי שתמיד עם המון טאבים פתוחים, עכשיו יכול לרכז אותם בסוג של "על טאבים" עם "תת טאבים"... אבל תכלס זה לא פתרון הכי חכם/יעיל/ריאלי, אז אם למישהו יש פתרון יותר טוב להרבה טאבים פתוחים, אני אשמח לדעת, תמיד יש לי מינימום 10) אגב, נלקח מכאן שמצאתי כאן. תהנו...
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז סיימתי טירונות, בצו הסיפוח למזלי קיבלתי חיל תקשוב בדיוק כמו שרציתי ולא חיל אוויר. התפקיד הוא כביכול טכנאי תקשוב טקטי, וכפי שהבנתי בהיותי בן יחיד לאם חד הורית אני יכול ללא היסוס להיות בטוח בשירות של יומיות אחרי הקורס. יש לי כמה שאלות: -איך/איפה מתחלק הקורס ומה אורכו -בצו הסיפוח כתוב לי להגיע למחנה צריפין, וביחידה מדובר ב"תקשב 808", על מה מדובר ולאן בדיוק אני צריך להגיע במידה ואני גר באשדוד? -מה יש לכם להגיד בסה"כ על התפקיד? אני אישית מחפש בראש ובראשונה יומיות נוחות
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האמת היא שאני צריך רק מאורר מסויים אחד של COOLER MASTER שבארץ עדיין אין צפי למוצר ואני חייב אותו! חיפשתי בג'יפה טק ולא מצאתי... תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רציתי לקנות מהם צורב teac 40x12x48 bulk זה זול אצלהם אבל אמרו לי שהם לא נותנים אחריות על הדברים שקונים אצלהם זה נכון ???? וגם אמרו לי שיש להם שרות מסריח !!! זה נכון מה שאמרו לי ???? וגם רציתי לדעת מה יש ב retail שאין ב bulk אני לא יודע מה ההבדל בשתיהם מקבלים את הצורב את הקבלים שצריכים ואת החוברת מה עוד צריך מה מקבלים ב retail שלא מקבלים ב bulk ?????? ואולי אתם ממליצים לי על אתר שמוכר צורב teac לא משנה עם מהירות הצריבה שלו זה 40 או 32 אבל שהאתר יהיה מוכר ???? אני לא רוצה לשאול הרבה שאלות ביחד אז אחרי שאם תוכלו תעזרו לי בזה אז אני אשאל אותכם עוד שאלות שאני צריך לדעת כי שמעתי שבפורום הזה כולם מקצואנים בתחום הזה אזז בייי בנתיים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, עזרו לי ממש בפורום הזה ובנו לי אחלה מפרט (ואני כבר מת לקבל את המחשב הזה). לאחר מכן, חיפשתי מחוץ לאתר חנויות מומלצות (כי אסור להמליץ פה על חנויות... ובצדק). ואז ביקשתי מהחנות הצעת מחיר אך החברה הזו עובדת עם סוגי רכיבים מסוימים ולכן קיבלתי בחזרה מפרט אחר שבמקום 2200 שקל עולה 2700. מה כדאי לעשות? האם הייתי צריך לפרסם בהודעה המקורית את החנות שבה אני רוצה לקנות כדי שיבנו לי על פי החנות הזאת? להוסיף את ה 500 שקל? מה בדרך כלל עושים אנשים במקרה זה? (אני מת"א) תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשקיבלתי עיתון ידיעות בערב ליל הסדר וקראתי את הכתבה עליו ,פשוט נדהמתי על היכולות שלו. מי שיש לו ידיעות אחרונות בטח קרא אבל הנה כמה כתבות עליו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1473188,00.html http://news.walla.co.il/?w=/22/360846 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3232850,00.html פשוט מדהים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהשתחררתי מהשירות לאומי לא עבדתי באופן קבוע, ואבא שלי הסביר לי שהייתי צריך לשלם ביטוח לאומי בחודשים שלא עבדתי. ביטוח לאומי לא שלח לי שום דבר. הם אמורים לשלוח לי מכתב עם מה שאני צריך לשלם או שאני צריך לגשת אלהם\או שאפשר לעשות את זה דרך האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה המכירים ההמוצעים למכונות שתיה קלה וקפה? מחיר קניה / השכרה / הפעלה, ומחירי מילוי ותוכלה של המכונה? :
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-