כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בוטל החוק המטומטם של איסור יבואי ציוד ניווט BT וציוד שעובד בתקן של WIFI עכשיו אין יותר דרישה של משרד התקשורת לאישור הכנסה לארץ .! זה כבר התקדמות עכשיו אפםשר ליבא לפטופים ומכשירי ניווט במחירים מאוד תחרותיים לשימוש עצמי ! ;D
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
התפתחות דרמטית בשעות האחרונות: פלטפורמת התקשורת הפופולרית נחסמה ברוסיה, מצטרפת לרשימה הולכת וגדלה של שירותים מערביים מוגבלים במדינהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 275 צפיות
- 1 follower
-
-
הזכרונות הדינאמיים שלנו עשויים להפוך ליקרים עוד יותר בקרוב, בשוק אשר נותן עוד ועוד איתותים על שחיקתה של התחרות הממשית בו לכתבה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
הוגש מסמך הצהרת כוונות רישמי (שמשמש כ"זיכרון דברים מחייב") לרכישת החברה שמייצרת את כרטיסי הפיסיקה והתוכנה שמתלווה אליהם הידועים בשמם המסחרי PhysX, הנמצאים בשימוש או בפיתוח בפלטפורמות רבות, בינהן: Playstation 3, Xbox 360, Nintendo Wii וכמובן המחשב האישי. מקור: http://www.gamershell.com/companies/nvidia/396106.html האם זו חדשה מספיק שווה כדי לשים אותה בחדשות? (ולתת לי קרדיט ) HF Integrale
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
טוב אז ככה הגעתי לפרק 54 בסדרה ואני חייב להגיד אחרי הקדמה של עשרות פרקים אחרי בינוניות של עשרות פרקים פרק 54 (שהוא מציל את רוקיה) ממש מצוין הסדרה עכשיו הרבה יותר טובה וסוף סוף מתחרה בנארוטו שופידן
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אז ככה דיפדפתי באתר של WWE וכצפוי התסריטים דפקו תקברן בתסריט הרגיל שמישהו מיתערב בקרב כאילו לא ראינו את זה מיליון פעם בעבר הWWE נותן לצעירים את מרכז הבמה כבר שנים והתסריטים שלהם דפוקים כבר המון זמן TNA לאומת זאת ניראה קרוב למה שWWE היה פעם והיום הרבה יותר מעניין גם התוצאות של הקרבות לא צפויות מראש בWWE זה ברור לי שסינה יחזור יתנו לו תחגורה ושבטיסטה יהיה גם במרכז הבמה שחקנים כמו הקברן\וHBK וכו לא יחזיקו בחגורה הרבה אם יתנו להם ליזכות ובקרבות חגורה ידפקו בקיצור משעמם ומגוחך כי דמויות כמו סינה ובטיסטה משעממות מאוד בגלל זה אני רוצה לעבור סופית לצפות בTNA ואני מבקש שמות של התוכניות והPPV שלהם בתודה קרירין
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היום ראיתי את Judgment Day 2006 שדרך אגב היה מסריח מאוד ואחד הקרבות היה הקברן נגד קלי הכניסה של הקברן היתה מסריחה וכל הקרב ניראה כמו הכנה של קלי להיות היורש של הקברן בתור הדמות המפחידה מוזרה לא מיזמן היה דמות אחרת -הבוגי מן שאולי ניסו להכניס אותו בתור סוג של יורש לפי דעתי בכל מיקרה הקברן לא מופיע הרבה כבר די הרבה זמן ומגיע פעם בתקופה ושאני ניזכר בSTONE COLD וברוק ובהרבה מיתאבקים לפני פרישה המצב מאוד מזכיר לי את זה לצערי בלי הקברן אין כרגע מספיק דמויות מענינות :'( הרוק וכריס גריקו לא מופעים אז אין בידור הבחורות שמופיעות לא כוסיות (איך אני מיתגעגע לזמנים שסיבל היתה צעירה והופיע) אין דברים כמו הNWO או דיגנרטון X (אין לי מושג איך ליכתוב) ממממ שסקוט וקווין הקימ…
-
- 17 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני בזמן האחרון הפסקתי ליראות פרקים של האבקות היתי רואה תתוכניות של WWE אבל אחרי שכניראה הקברן פרש או החליף אירגון או משהו ולפני הקברן עזבו מיתאבקים שיודעים מה זה בידור בהאבקות בידורית כמו STONE COLD\הרוק\YTJ \ועוד ועוד NWO מישהו? הפסקתי ליראות ואני מיסתפק בסירטונים באתר של WWE בזמן האחרון דיברו על ECW ואני אף פעם לא צפיתי בפרק מלא של ECW אני חושב שראיתי קרב של RVD פעם בECW באיזה ערוץ ערבי או משהו אבל חוץ מיזה כלום אבל לפני כמה ימים היה ECW-ONS ורציתי ליראות על מה היתלהבות אז הביקורת שלי על ONS הקהל מצוין מאוד אהבתי תברבריות של הקהל ואיך הם זרקו לסינה תחולצה בחזרה קראו לאורטון פוסי וכו וכו ממש מרענן ליראות קהל כזה מגניב וסך הכל היה נחמד אבל לא יותר מיזה פשוט חסר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH1.jpg http://home.cmaaccess.com/~knolen/PICS/DOH2.jpg הבחור ניסה לעשות מארז מעץ, אבל נתפסה לו האצבע במנסרה או משהו והלכה לו רבע מהאגודל: אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם תכנתתי לעשות מארז מעץ, אבל עכשיו אין סיכוי שאני אעשה אחד. אני מת מפחד שיקרה לי מה שקרה לו. האצבע שלו תישאר כך דרך אגב, זאת אומרת רבע ממנה ישאר תמיד חצוי. אני גם תכננתי מחר לעשות חלון עם ג'קסו לדלת המארז שלי, אבל עכשיו אני יכול לשכוח מזה, אפילו לדרמל אני לא מתקרב. אני פשוט אקנה דלת שלמה מספרספקס שתתאים בדיוק למארז (מידות אני אקח לפי דלת המארז עצמה). אין יותר מודינג בשבילי :'( :'( :'( למה הסתכלתי על ההודעה עם המודינג והאצבע ה…
-
- 70 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
כל חובבי השעונים למיניהם. בתור מישהו שנפל לתחביב היקר והנפלא הזה לאחרונה החלטתי שאני רוצה לקדם אותו ואת קהילת חובבי השעונים ושעוני היוקרה בארץ התחלתי ביצירת קבוצה בפייסבוק שהיא ממש מקצועית עניינית ומוצלחת ולאחרונה אף הקמתי פורום ייעודי לנושא. הכל לא מסחרי וללא מטרת רווח, נטו רצון לקדם את הקהילה בארץ. אשמח אם תרשמו תצטרפו, תספרו לנו איזה שעונים יש לכם ואילו הייתם רוצים שיהיה לכם, תשתתפו בדיונים ותעזרו לקהילה לצמוח. אנחנו עושים גם מפגשים מידי חודש או חודשיים כך שזה בכלל נחמד ויש הזדמנות להכיר אנשים כמוכם. היום העלתי סקירה על שעון סייקו קינטי חדש שיצא ב 2014 מקווה שתהנו.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות מלוות בסיפור קצר על אוכל מעולה שיש במקדונלדס אך ורק לבעלי תאבון ולב חזק כי אמר שזורקים הכול. הנה דרך טובה לניצול מקסימלי של האוכל
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד 2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6 חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים. נא להפיץ הודעות אל…
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-