עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמשח גם להסברים. מחר יש לי מבחן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  2. Started by slim_shady,

איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by avipeso1,

היי חברה אני קניתי אתמול מחשב חדש ואני רוצה שתגידו לי מה דעתכם עליו מבחינת ביצועים וכל השאר. המפרט: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.66GHz Q9450 : "SLAWR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1537 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤556 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1484 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9800GX2 1024MB DDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤2432 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤311 צורב DVD: LG DVDRW GH-20N X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤137 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤445 מארז: NZXT L…

• 35 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין לקנות ב EBAY את המצלמה הנ"ל http://item.express.ebay.com/New-Canon-VIXIA-HF10-HD-16GB-HDD-SDHC-Digital-Camcorder_W0QQitemZ170219125903QQihZ007QQcmdZExpressItem שעולה בארץ בסביבות ה 8000 8500 אלף ורציתי לדעת כמה דברים: 1.כמה מכס אני אמור לשלם חוץ מהמשלוח לארץ??? 2.תוך כמה זמן אמור להתבצע המשלוח מההזמנה(התשלום מבוצע דרך PAY PAL) 3.מה קורה במקרה שאני לא מקבל את החבילה זו הפעם הראשונה שאני מבצע הזמנה דרך האתר

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  5. כמה שנים אתם מרכיבים מפרטים וכמה זמן לוקח לכם להרכיב מפרט?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by dorviper,

אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by hedva,

יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

מצאתי מכשיר סלולרי (דגם חדש) ברחוב אתמול אני רוצה להחזיר אותו לבעליו אפשר ללכת לפלאפון והם יחזירו לו אותו או למשטרה -מחלקת אבידות?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IG,

שלום. אני מחפש מקרר קטן לחדר... משהו שיהייה גדול מספיק כדי להכניס כמה בבקבוקי בירה בעמידה או בקבוק קולה (1.5L- בשכיבה).... שמעתי גם שיש ציידניות חשמליות שמתאימות לדרישות שלי.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  12. משחק ממש מגניב שראיתי באיזה פורום, בואו נתן לזה צ'אנס גם פה. החוקים הם ככה, כל אחד מביא תמונה שמנצחת את התמונה של זאת שמעליו, כלומר, אם אני אביא תמונה של סלע, מישהו יביא תמונה של דחפור, ומישהו יביא תמונה של מפתח שוודי... יאללה! אז היום ברוח המנגל:

• 623 תגובות
    • 64.6k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . כמה אנשים אמרו לי שביטלו את החוק הזה שאסור לעלות אם 50 סמק על כביש בין עירוני זה נכון ? חבר שלי רוצה להביא מתל אביב אופנוע סוזוקי 50 סמק . אבל חבר שלי רק קיבל רשיון והוא לא יודע לנסוע טוב במיוחד לא על הילוכים . לי אין רישיון אבל אני נוסע טוב אז חשבתי לעשות לו טובה ולהביא לו את האופנוע מתל אביב , כי אם ביטלו את החוק אז לא תיהיה לי בעיה לעלות על הכביש . תודה מראש ..

• 18 תגובות
    • 4k צפיות
  14. לפני כמה ימים חזרתי מהבית ספר הטכני של חיל האוויר בחיפה מיום פתוח שהם אירגנו. היה ממש נחמד ואחרי שהייתי לפני שנה שם ביום פתוח ואיחרתי כי נתקענו בפקקים וכו'... אז אמרתי שהשנה אני אבוא להירשם והכל לשנה הבאה (שנה הבאה כיתה י') אז באתי והיה אחלה, אחד מהאנשים הראשיים שם הסביר והכל ואיך זה הולך והסביר פרטים ושטויות. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיש להם דעות או דברים דומים על הבית ספר.. הכוונה שלי היא להמשיך שם וללמוד יג' יד' וללמוד שם אלקטרוניקה מחשבים ומתמטיקה 3/4 יחידות ואנגלית 4/5 יחידות ולצאת עם הנדסאי אלקטרוניקה משם אחרי הקבע שחותמים במקרה שנשארים יג' יד'. אחרי הצבא והכל אני מתכנן להיכנס לטכניון ולעשות תואר ראשון מהנדס אלקטרוניקה או מהנדס כל שהוא בתחום הטכנולוגי- הנדסי. ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני כנראה קונה ממש בקרוב מחשב מפנדה מחשבים ויש להם סניפים רחוקים מהבית שלי: קייסרה, חיפה ובאר שבע. אני גר בכפר סבא וכבר די החלטנו לקנות מהם כי אנחנו סומכים עליהם והמחירים סבבה. בכל מקרה, לאמא שלי אין רכב ואבא שלי חוזר מהעבודה רק בסביבות 9-10 בלילה. אז במקרה שיש תקלה במחשב, מה אני יכול לעשות? שאלנו אותם בקשר לזה ואמרו לנו שבמקרה כזה יבוא שליח אלינו הביתה, יקח את המחשב, יתקן ויחזיר, במחיר של 90 שקל. הבעיה היא שאמא שלי קצת מפחדת שהמחשב יהרס כמה פעמים בשנה וכבר זה יוצא איזה 300 שקל רק מתיקונים, למרות שיש ביטוח. מה אתם מציעים?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by SoHoN BuChO,

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by SeaMonster,

טוב , אז עוד שבועיים יש לנו מסיבת סיום וישר אחריה After Party במועדון... ויש לי דילמה גדולה לגבי מה לילבוש.. האפשרויות שלי הן: 1. גינס כחול בהיר כזה, חולצה מכופתרת שחורה ונעליי אלגנט שחורים 2. מיכנס אלגנט בצבע לבן-כרם כזה , החולצה השחורה ונעלי אלגנס שחורים יש גם מצב לעניבה.. מה אתם אומרים?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. יש לי טבעת אם מילית בסינית או יפנית ואני רוצה לדעת מה רשום עליה איך אני יכול לדעת ? יש איזה אתר שיש בו את כול המילים ואת הפרושים ?<

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by galyahav,

שלום לכם, קודם כל, נא להעביר נושא זה אם זה לא המקום שהוא צריך להיות בו. רציתי לשאול אם יש את המוצר של Sunbeam שנקרא Sound Activated CCFL Kit שגורם לקתודות הקרות (מנורות למארז של המחשב) להבהב לפי הסאונד ואפשרות לשנות את סוג ההבהוב. המוצר נראה כך: http://img230.imageshack.us/img230/3865/sound20activated20modully5.jpg בחנות מישראל או מחנות בחו"ל, ושיהיה אפשר להזמין לישראל, כי חיפשתי המון זמן ולא היה מישראל, אבל היה מחו"ל ולא היה משלוחים לישראל .. אז בבקשה אם מישהו מכיר חנות מישראל או מחו"ל שאפשר להזמין את זה שירשום פה, תודה רבה, גל

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. המפרט: שני הרדיסקים, האחד 20GB והשני 40GB כונן CD של LG x52 כרטיס מסך:MSI RX9250 מסך:Proview CRT מעבד:Intel Pentium 4 CPU 2.66 Ghz זיכרון 256x2 של RAM DDR2 המחשב יכול לבוא עם מקלדת אבל בלי עכבר אז לא נראה לי רלוונטי למכור את המקלדת. מצב המחשב טוב לאחר פורמט ומוכן לשימוש יד שניה. זהו בעיקרון, מישהו יכול להמליץ על מחיר?

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. משתמש אחד פה בפורום הביא הזמנות לתוכנה SpikkoPhone . עכשיו רק נרשמתי . מישהו כבר השתמש בתוכנה הזאת ? ויש איזשהי דרך שיכולים לקחת ממני כסף על זה ? תו7דה מראש

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by IG,

הי חשבתי על להתחיל ללמוד גיטרה. יש לי רקע מוסיקאלי טוב, אבל לא על גיטרה. אני מחפש ספר\ אתר שמסביר מאפס על תווים בגיטרה, תרגילים וכל מה שצריך כדי ללמוד לנגן... תודה לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by 3pac,

ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים . המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו. יש למשהו המלצות ?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים