עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כיצד נקרא הסרט across the universe שיצא שנה שעברה, בעברית? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  2. Started by bm1125,

נתקלתי באתר הזה: www.mp3va.com נראה לכם אמין? 15 סנט לשיר? לא נראה קצת זול ? באמאזון וBUY.com מוכרים ב90 סנט מינימום. עשיתי גם חיפוש בגוגל, לפי מה שראיתי לא הייתה תשובה חד משמעית. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by SciFi7,

שלום, בחופש הגדול אני רוצה לטוס עם חברים ... עכשיו התחלנו לברר מחירים ושטויות, והגעתי למצב שראיתי את שני האיים איס וקוס, עכשיו מה ההבדל ? נשמע לי כיאלו איוס זה עם פחות ישראלים, יתרון משמעותי... אבל בכללי, משהו יכול להגיד לי מה עדיף ? ד"א אנחנו לא ערסים, אנשים איכותיים, ככה שאני מעדיף לימנע מ"ישראליות" יתר תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זהו חברים! תוציאו מהר את החשבוניות האחרונות על השוחד שנתתם כי משבוע הבא פשוט לא תוכלו יותר! ואני שואל.... מה לעזאזל קורה בבית המשפט?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by xTz,

אהלן אני בן 20, רוצה להתחיל לעבוד בתור טכנאי מחשבים פרטי. מבחינת הידע שלי אני די בטוח בעצמי, לא גאון או משהו אבל יודע דברים. החששות שלי הן אחרות -> מס הכנסה אני רוצה להפיץ הרבה מאוד פליירים בתיבת דואר, מה הסיכוי שמס הכנסה יעלו עלי? מה העונש? האם מתחשבים בגיל? [סך הכל 20] מה אחוזי הלקוחות שדורשים קבלות? בבקשה גלו לי כל מה שאתם יודעים ורק אחרי זה אני אדע אם שווה לי להתחיל עם כל העסק בכלל.. תודה רבה!

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. אני לא אפרט הרבה,פשוט תכנסו. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2641192

• 41 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. לפני כחודשיים רכשתי אופני Trek ברשת CTC בסניף גן שמואל מאחר וזה הסניף היחיד שעובד בשבת. במעמד הקנייה המוכר אמר שמגיע לי שנה תחזוקה בחינם, שאני יכול לממש בכל סניף של הרשת עם הצגת קבלה. סבבה. חלפו חודשיים והחלטתי לקחת את האופניים לתחזוקה. נסעתי לסניף הראשי, בתל אביב, מאחר ואני גר באשדוד. אחרי יחס מאד לא אדיב מצד אחד המוכרים קיבלתי הכוונה לסדנא. הגעתי לסדנא והכנסתי את האופניים לטיפול. פתאום, מגיע אחד המנהלים, והתחיל לצעוק על אחד הטכנאים לפני לקוחות על זה שהוא העז להכניס את האופניים שלי לטיפול, שעלו "רק" 3,000 ש"ח לפני אופניים שעולים 16,000, אפילו שהגעתי לפני אותו אחד עם האופניים היקרות. אני אומר לכם בחיים לא הרגשתי כל כך מושפל. התייחסו אלי כמו לזבל. אם הייתי יודע שזה היחס …

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. היי חברים, רציתי לדעת איזה קו/אוטובוס צריך לקחת מתחנת רכבת שלום בתל אביב,ולהגיע לדיזינגוף סנטר? או להיפך, איזה קו לקחת מדיזינגוף סנטר ולהגיע לתחנת רכבת השלום? תודה חבר'ה,שבת שלום :]

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  9. Started by SubX,

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום לכולם התחלתי למכור שטויות באיביי ונתקלתי בכמה שאלות , אם יש פה אנשים שביצעו כבר מכירות ויוכלו לענות לי על כמה שאלות בפרטי זה יהיה מעולה . צרו איתי קשר או השאירו הודעה פה תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  11. funny sh*t ;D

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. Started by CLIPSE,

בוא נגיד ,שלא התלהבתי מרמה של הטורניר עד אתמול במשחק של הולנד נגד צרפת,כשהיא פירקה אותה 1-4 אחרי שראיתי את רוב המשחקים ,אני חושב שהולנד יקחו ,אחרי 0-3 על איטליה ,וכמובן התצוגה של אתמול,שאפשר לראות דרך אגב,כאן: http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2644400 היא פייבוריטית שלי לקחת את היורו,ושלכם??

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  13. יש לנו רכז שכבה כזה מטומטם. והוא כל הזמן נטפל אלי. למשל אם יש לכיתה שלי שיעור חופשי הוא רוצה שנישב בחוץ לא משנה גשם שמש או כל דבר אחר. אני רק דורך בשכבה הוא מתקשר לאבא שלי... לא קשור שזה שאבא שלי כבר נמאס לו מתחיל לקלל אותו בטלפון , רק חבל עליו אם הוא מזמין את אבא שלי על השטויות האלה לבית ספר אבא שלי מחלע אותו. למשל היום לא היה אף אחד בקומה השניה של השכבה (לכל שכבה יש ביניין וכולו חלונות ממילא) אז לחצתי על הכפור של הכיבוי אור...בכל מקרה זה לא הפריע וכמעט לא שמים לב לשינוי בתאורה משום שיש מלא אור רוב השכבה חלונות... אני ממשיך לרדת במדרגות כזה הוא קורא לי אומר לי אתה נשאר ליד זה כל היום דואג שאף אחד לא יגע אז אמרתי לו שאין מצב שאני נשאר ליד זה על זה שכיביתי את האור והלכ…

• 25 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. מסתבר שדן מרחסין שיקר לכולכם- תחת תפקיד שליח האתר לטייוואן (איך כותבים אותך, מדינה (?) ארורה?) הוא בעצם נסע להשתתף בניסוי סודי באירופה. מצד אחד של מאיץ החלקיקים עמד יוסי בניון, בצד השני דן מרחסין. הם נתקעו אחד בשני במהירות מדהימה ויצרו את שחקן נבחרת קרואטיה, לוקה מודריץ' התוצאה, לפניכם- (זה לא עובר משהו בתמונות, האמת, תשתדלו לראות יותר כדורגל =)) עוד תמונות גילוי נאות, לא פגשתי את ד.מ, שליח האתר לטאייוואן ומתת האל לאנושות כמה שנים טובות. מצד שני, גם את יוסי בניון לא.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום... אני מחפש משחק רשת שהביאו פה פעם. ניסיתי לערוך חיפוש אבל לא מצאתי כלום... במחשק היית רציך להשמיד חייזרים כאלה עם מלא תותחים שהייתה מציב במקום קבוע (היום חלזונות כאלה שהתפצלו למלא חלקים אחרים, עכבישים מוזרים, מעין פרופלורים כאלה). אם אני זוכר נכון AMERICUM הביא אותו או מילפורד... אחד הראשיים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  17. המחירון שלו עולה כסף - זה שבאינטרנט. יכול להיות שלמישהו יש כבר מנוי? למישהו יש את המחירון המודפס שלו? אני רוצה לבדוק לגבי רנו קליו שנת 1993 1400cc אוטומטית עם 60 אלף ק"מ במחירון מוטוקר מופיע משהו כמו 9500 ולא נראה לי הגיוני

• 45 תגובות
    • 3.9k צפיות
  18. Started by Pika007,

לחבר הכי 1337 ב HWZ יש יומולדת, תאחלו לו את כל הפשערשע שבעולם באופן פלילי, יא בני זונות! מזל טוב פידמיח, עד 120 Hyd0r :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה מצטער, אין אותם בצבע שחור פלילי

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש את pic.co.il אבל משום מה לוקח לו להעלות תמונה של 3 מגה בחצי שעה או יותר יש עוד אתרים שמאפשרים לאחסן תמונות גדולות במיוחד? ------------------------------ טוב מסתבר שכדי להעלות מהר יש להתחבר לאתר, הבעיה נפתרה, אבל בכל זאת, בשביל לדעת להבא, איזה עוד אתרים מאפשרים דבר נחמד זה? אה כן - בחינם כמובן [חוץ מפליקר].

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. היי יש לי מתכונת מחר ואני לא מצליח לפתור את התרגיל הזה : נתונים 4 מספרים, המהווים סדרה עולה. סכום האיברים הראשון, השני והרביעי הוא 39 והם מהווים סדרה הנדסית. סכום האיברים הראשון, השלישי והרביעי הוא 45 והם מהווים סדרה חשבונית. מצא את איברי הסדרה. תשובה - 3,9,15,27 לפי מה שאני חושב מדובר פה על טכניקה והתעסקות עם חזקות עם 3 משוואות ... , אבל אולי יש פה איזה טריק תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by AntiVir Guard,

היי, רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לגוגל??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Svensk.il,

כשמזמינים דרך האינטרנט ובוחרים באופציית המשלוח - מה לעזאזל אני אמור לבחור?! נגיד ואני מעוניין לשלם במזומן לשליח... אני יכול לבחור במשלוח עם שליח שעולה 39 ש"ח ואז בהמשך ההזמנה לסמן תשלום במזומן לשליח יש אופציה שעולה 49 ש"ח שזה משלוח עם שליח ותשלום מזומן לשליח (מה הקטע? זה אותו דבר כמו המשלוח עם 10 שקל פחות) ויש אופציה של 69 ש"ח שזה משלוח עם שליח רק אחרי הרכבת המחשב... לא הבנתי - אם אני ממילא משלם 79 ש"ח על הרכבה ובדיקת מאמץ, אז למה אני צריך גם לשלם יותר על משלוח?? או שזה בכלל לא לזה? Somebody help :s05:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Gohan,

מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק אני עושה את זה? יש לי מזגן ריצפתי מפוצל את החשמל ניתקני מהיחידה החיצונית , הכשיו יש את 2 הברזים שהצינורות נחושת מתחברים אליהם , אני פשוט פותח אותם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים