כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו נתן לי את הלינק הבא, מצחיק בטירוף ! עשו את זה על STEAM אבל אני בטוח שזה גם תופס לפה HF http://images.webrivesud.com/post.htm
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1366169512260932940&hl=en
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התייאשתי כבר השארתי פרטים ב 2 מקומות לא חזרו אלי .. השארתי פרטים למישו בטלפון לא חזר אליי .. אולי לחזור אליו לשאול אם יש משו ? ובכללי .. איפה אתם עובדים ? כמה שעות ביום ? כמה לשעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מאוד יעזור לי ספרים של ccna של חברת סיסקו בהם אוכל להעזר כדי להתכונן למבחנים, כי מאוד קשה לי ללמוד וליקרוא דרך המחשב תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד להזמין בשעות הקרובות מצלמה מאחד האתרים הנ"ל, ואני לא יודע איזה. שני האתרים נחשבים אמינים, וכל מה שהם מציעים הוא זהה. למישהו יש נסיון עם אחת החנויות? אני רוצה לרכוש באשראי וללכת לקחת את המצלמה, כמה זמן זה יקח לדעתכם עד שהם יאשרו לי ללכת לקחת? (לקחת מהמחסנים של קרט ולא מהאתר עצמו, כך שאני משער שלקרט כבר יש את זה במלאי) תודה עריכה: WTF?! זה אותו אתר? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סמסונג שניקנה בפלאפון ומסתבר שהוא נעול רק לרשת הנ"ל, דבר שמונע ממני להעביר את המכשיר להוטמובייל. האם פלאפון מחוייבת לפתוח את המכשיר לכל הרשתות בבקשתי והאם דבר זה כרוך בתשלום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכרטיסים הגראפיים החדשים של NVIDIA לשוק הנייח ולשוק הנייד מבטיחים לשדרג משמעותית את כל מה שיש לאינטל להציע בעלות וצריכת הספק מינימליים - תודות לארכיטקטורת ה-Pascal לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי את המכשיר הזה גרסת המכשיר: LYA-L29 אני עדיין על גרסת אבטחה של January 1 2019 מישהו יודע מה מדיניות של huawei לגבי עדכוני אבטחה ותוכנה לסדרה הזאות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזהרה בחלק מהאתרים יש תמונות קשות The Atlantic National Geographic TIME Reuters
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תצא גרסה שהיא ל3D? לא בא לי ללכת לראות את זה בקולנע נראה לי ביזבוז כסף
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכול רשום בכותרת.. אם אתם צריכים עוד פרטים ממני רק תרשמו..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות אני יודע שזה נשמע דבילי אבל אני רציני בקשר לזה ואני מבקש שמי שיודע שיענה ולא סתם אנשים שחושבים או שמעו.... 1. האם צריך רישיון לכדור פורח? ואם כן איפה מוציאים? 2. כמה אנשים יכולים לעוף בכדור פורח? 3. מאיפה קונים כדור פורח ומה העלויות? תודה....עומר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם!! ;D אני מחפש שם של סרט ישן. אז ככה מה שאני זוכר שהסרט הוא עם ואן דאם,ויש את גיבור הסרט שאם אני זוכר נכון קוראים לו ג'ייסון,אבא של ג'ייסון מאמן קראטה או משהו כזה וואן דאם שבר לו תרגל. ג'ייסון בנו רוצה לנקום בואן דם ומקבל השראה מברוס לי שבא לו בחלום ,ברוס לי מאמן אותו וכל זה ובסוף יש את הקרב הסופי של גייסון נגד ואן דם. זה כל מה שאני זוכר אז בבקשה חבר'ה אם מישהו זוכר את שם הסרט שיגיד. תודה רבה דרך אגב בהצלחה מחר לכולם בבגרות!!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזל טוב וברכות על סגירת ה-23 שנות אושר! אם לא יידעתם, הוא אחראי פורום "כרטיסי מסך"! (כבר ממזמן, זה רק לאלה שבכלל לא יודעים על מי אני מדבר ;D). מגיע לך 23 שמנמנים! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :birthday: :clown:
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע... חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון? כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת... מצפה לתשובה... תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזהו הפורום הנכון לשאול בו את השאלה הזו, אז מקסימום תעבירו את זה לפורום אחר. כמה פעמים בחודש יוצא לכם לפתוח את המארז? מאיזה גיל אתם התחלתם לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי של המחשב שלי, אני גולש על הWiFi של השכנים אם זה משנה..
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אהלן רציתי להתייעץ אתכם בקשר לקורס שקיבלתי שחיל האוויר התגייסתי לחיל האוויר לפני חודש בערך ואחרי שבוע מיונים שיבצו אותי לקורס קשר קרקע קיבלתי שבוע חופש כי המפקד של הקורס לא נמצא והוא יגיע עוד שבוע אני מתלבט אם לסרב קורס לנסות לעבור לקורס אבנט כחול או משהו שקשור למחשבים במיון שלי לא פתחו את הקורס כי זה היה מיון גדול והוא נפתח רק לאנשי טכ"מ (כאלו שעשו י"ג י"ד מחשבים ...אני עשיתי אלק') אם יש פה מישהו שיודע פחות או יותר מה עושים בקורס קשר קרקע ובסדיר זה ממש יעזור לי כי אני מתלבט אם לנסות לסרב ואולי להגיע לאבנט כחול אני יודע שזה קשה אבל אני לא יודע אם שווה לי לפסול את הקורס הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-