עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by arkady,

שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

מישהו מפה הולך למופע המוטורי הזה? הולך להיות שם אופנועי שטח וג'יפים ענקיים (Monster Truck) שעולים על מכוניות... זה ב-28 ליוני באצטדיון רמת-גן. פרטים לגביו פה: http://www.leaan.co.il/show.asp אני כמעט על בטוח הולך לשם, לא רואים דברים כאלה כל יום!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום האם מקדחה רוטטת בקיר טרומי תעשה את העבודה. משתמש ביתי . לא מבצע קדיחות רצופות .פעם גרמה זמן . חשבתי על המקדחה כזאת . http://www.workimhi.co.il/items/1288204?num_of_cart_items=2#_ga=2.168213217.199060867.1504426653-1584947297.1501836285. הקניה לא בהכרח שם. יש המלצות אשמח!. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי קורא כרטיסים RDIF, מסוג NFC ACR122 אני מחפש תוכנה איתה אני יכול לקרוא כרטיסים ולכתוב עליהם בצורה נוחה ופשוטה. הSDK שהגיע עם המכשיר לא מספק. אשמח לעזרה אם מישהו יודע.. (כמובן אני אחרי המון חיפושים בגוגל, הורדות שונות והמון בלגן) תודה, רן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MishaK,

psychiatrist was conducting a group therapy session with four young mothers and their small children... "You all have obsessions," he observed. To the first mother, he said, "You are obsessed with eating. You've even named your daughter Candy." He turned to the second Mom. "Your obsession is with money. Again, it manifests itself in your child's name, Penny." He turns to the third Mom. "Your obsession is alcohol. This too manifests itself in your child's name, Brandy." At this point, the fourth mother gets up, takes her little boy by the hand and whispers. "come on, Dick, we're leaving." :lol:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by or,

איזה אחד (או יותר) ממגיניי המחשבים שייש בארץ הוא באמת טוב ואמין

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני צריך לעשות עבודת גמר בספורט מאחר ויש לי פטור מספורט בסדר גודל של 20 עמודים בערך... הבעיה היא שאין לי מודש על מה לעשות ואין לי הרבה כוח גם כי יש לי מלא בגרויות עכשיו אז מישהו יש איזה שהם רעיונות מעניינים או מקורות טובים שהוא יכול לתת לי ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קורס טכני בחיל האויר.. מי שיודע מה כולל התפקיד בדיוק והאם זה כדאי ואם לא למה. אני באמת רוצה לדעת לפני שאלך.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.dumpalink.com/media/1140251493/Most_Patient_Guy_In_The_World מזל שלא נתקע לו המחשב בזמן הטעינה LOL :lol:

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Vega,

ועוד כמה חבר'ה פה ממחזור ל' במכללת אורט גבעת רם! (ירושלים) סיימנו י"ב!!! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :jump: :jump: רקדתי כל הלילה, עכשיו חזרתי... אני עדיין לא מאמין..

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Doctor Robert,

היי , ההורים שלי החליטו להזמין HOT MAGIC וממה שידוע לי הוט גובים על זה 2500 שקלים, ובדקתי על המכשיר TiVo וראיתי שהמחיר שלו פחות מ-1000 שקלים, השאלה שלי היא למה אנשים קונים את מה שהכבלים מציעים להם ולא TiVo? במחירים אין בכלל מה להשוות, אז למה בעצם? ??? יש כאן מישהו שיש לו TiVo? מה החסרונות של TiVo לעומת המכשירים שמציעים HOT ו-YES? האם המכשירים שהם מציעים יותר איכותיים? האם אפשר לסנכרן את ה-tivo עם לוח השידורים? כך לדוגמא שאני אבקש ממנו להקליט תוכנית מסויימת הוא פשוט יעשה את זה לפי התוכנית? או שחייבים לתת לו את השעות של התוכניות ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mrraz,

עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by issac,

ערב טוב, צריך את עזרתכם במציאת תחפושת, מדובר בתחפושת לזוג גברים שהפואנטה היא שהוא אשכנזי ואני ואתיופי. לצורך העניין שנה שעברה התחפשנו לדמויות מהסרט גברים בשחור, והשנה חשבנו על "ג'אנגו ללא מעצורים". רעיונות יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי להתפרע עם הדימיון.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by redti,

אהלן חבר'ה לא מזמן הוצאתי רישיון וקצת "התפרעתי" בכבישי ירושלים (לא בבגין) ליתר דיוק בשד' הרצוג עובר דרך צומת ניות.. הבחנתי בכמה מצלמות בדרך של הכביש המיקום האסטרטגי שלהן העיד שהן מצלמות שתופסות נהגים שעוברים באדום.. רציתי לדעת אם אפשרי שהן יהיו גם של מהירות כי עברתי שם את המהירות המותרת

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AdamS,

לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by 114508534,

קיבלתי היום זימון ליום ראשון לחייל המודיעין . היה שווה לנדנד לצבא, שלחתי מכתב אחד וזה השתלם לי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by BURTON,

הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי נתנו לנו להכין עבודה שתהווה 40% מהציון הסופי, אז החלטתי להכין הכל היום ככה לא יהיה לי זיעורים לחופש. הכנתי הכל אך נישארו לי 4 שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה 0חיפשתה גפ באינטרנט) אז השאלות ככה: 1: מי שלא ראה אותה, לא ראה כמותה מימיו (15 אותיות) 2:ניסוך המים היה מנהג שנועד לבקש שנה _____ (5 אותיות) 3:ביום זה מסתיימת מצוות הישיבה בסוכה, וגזר יופ הדין שלכיפור נחתם ונקבע (9 אותיות) 4:ממנהגי סוכות שבית המקדש היה קיים, קשור למים כמובן (9 אותיות) תודה מראש לעוזרים!!! INSTALL עריכה: הצלחתי את 4 זה ניסוך המים

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by giggsy11,

יש לי שאלה לגבי הבגרות במתמטיקה ,אני ממש מצטער אם זה לא המקום, אבל חיפשתי בכל האתרים לראות אם אפשר לשאול שאלה כזאת ולא מצאתי, בבקשה תעזרו לי. אז ככה, אני עשיתי השנה 4 יחידות מתמטיקה(כיתה י'). קיבלתי במגן 77 ציון טוב ביחס לשאר הכיתה שלי(אני לומד בהקבצת "4,5 יחידות יש הקבצה גם גבוהה יותר של ילדי 5 יחידות באמת) בכל מקרה אחרי שכל השנה היה לי רע במתמטיקה קיבלתי ציונים לא טובים כמו השאר, לקראת הסוף עליתי וקיבלתי כמו שציינתי מקודם מגן שהייתי יחסית מרוצה ממנו. בכל מקרה לבגרות הגעתי יחסית עם בטחון אבל לא הלך לי טוב, לא לקחתי את זה כל כך קשה כי היה לי את מועד ב. בסופו של דבר גם במועד ב לא הלך לי טוב(סיכוי טוב שאני נכשל בשניהם) עכשיו אני מצוברח מאז די הרבה, זאת אומרת אני לא חושב על …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by 125,

אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש בושם עם תמונה של גבר צעיר ששם את היד שלו בתחתונים ורואים לו מלא שיערות ביצים :,זה בושם שחור כזה עם ריח מתוק. משהו Rose נראה לי. תודה למזהים[br]פורסם בתאריך: 22.01.2008 בשעה 18:41:09 מצאתי!http://www.couleurparfum.com/image/paco-rabanne/black-xs,4595,2.jpg

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.