עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איך אני יכול לדעת איזה ZONE'ים הDVD שיש לי בסלון יכול לקרוא? והאם יש דרך לפתוח אותו לכל הזונים? נ.ב יש לי סתם איזה מכשיר DVD של MUSTEK או משהו... לא איזה משהו ידוע בכל מקרה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  2. לפתוח אותו ולשאוב אבק ? להשתמש בספריי לחץ ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. תראו הוא מלמד כיצד לכופף כפיות אני ראיתי את זה וזה יפה מאוד אהבתי את זה תראו (תמיד ידעתי שאורי גלר הוא שקרן): http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...e=2&cid=161 ותראו את השני תראו איזה קטלני זה לשים סוכר בקולה ואז כל הגזים יוצאים איזה טריק חזק זה אני לא ידעתי את זה: http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...e=5&cid=161 ועכשיו הסביבון המרחף חזק ביותר: עוד קישור http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=34450 עכשיו אם הקישורים לא עובדים תשאירו פה הודעה כי אצלי הם עובדים ועכשיו אם אהבתם את הסירטונים בבקשה תצביעו זה נורא חשוב תודה

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by Delapro,

אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by infer73,

מי עוד עשה היום את הבגרות באזרחות? איך הלך לכם? שתפו אותנו ומישהו יודע איפה ומתי מתפרסמות התשובות? לדעתי היה ממש קל, וידעתי את כל התשובות חוץ מבחלק הראשון שהייתה שאלה אחת שלא ידעתי בדיוק מה לכתוב, אבל נראה לי יצא בסדר מעניין כמה אנשים כאן עשו את הבגרות היום, בטח ממש קצת זה די מבאס...

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  8. בקשת דחיית גיוס לפני כ4 חודשים עברתי ניתוח בקע במפשעה, הרופא המנתח אמר שעלי לא לעסוק בפעילות גופנית במשך חצי שנה. תאריך הגיוס שלי הוא 28.07.08 , ועד בערך תאריך זה איני יכול לעשות פעילות גופנית. אני מעוניין לשרת ביחידה הכי מובחרת שאליה אוכל להגיע, כמו כן יש לי מוטיבציה מקסימלית, ואיני מאמין שאוכל לתת את המקסימום לאחר חצי שנה ללא פעילות גופנית, וכבר להתחיל ולשרת בכושר מלא. בעקבות הניתוח נדחה לי היום סיירות, וגם הגיבוש טייס שאמור היה להיות לי באפריל. לכן בקשתי היא לדחות את גיוסי בשנה כדי להחלים החלמה מלאה, ולחזור לכושר מלא. במהלך זמן זה אוכל להשלים את גיבוש הטייס ויום הסיירות, ואבוא מוכן פיזית אליהם. אשמח אם תענו לבקשתי, אחרי הכל האינטרס שלי הוא לבוא כמה שיותר מוכן לגיבושים…

• 9 תגובות
    • 7.7k צפיות
  9. שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי, מכיוון שכל הזמן הנהלים לקבל ויזה לארה"ב משתנים, רציתי לדעת בדיוק מהם הצעדים שעושים כדי לקבל ויזה, כמה זמן לוקח, כמה עולה ומה זה בדיוק "ויזה"? זה כרטיס שמשמש כמו כרטיס אשראי לקניות או שאתה חייב ליצור עוד כרטיס אם אתה רוצה לטוס עם חשבון מסויים לארה"ב? ובנוסף, איך מאשרים רישיון נהיגה בארה"ב? יש אנשים שעברו את התהליך כאן לא מזמן? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. רק רציתי להגיד שאני מרחם על הבת של קורט קוביין(NIRVANA),כאילו אבא שלה כוכב מפורסם שהתאבד ואמא שלה גמורה מסמים,איזה חינוך היא מקבלת אני לא מבין,למה לא לוקחים את פרנסיס קוביין למשפחת אומנה או משהו כזה כדי להרחיק אותה מקורטני לאב שבטח עוד תאכיל אותה סמים,מה אתם אומרים על זה-אני לא צודק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, בעברי פתחתי מייל בוואלה שהשתמשתי בו לצרכים מסויימים. בעת הרישום כשהם ביקשו פרטים לשיחזור סיסמא קישקשתי סתם משהו כי לא היה לי צורך בכך שכן את הפריטים החשובים שהם סיסמא ושם משתמש שמרתי היטב (מתוך רציונל שאם אאבד אותם- אז כנראה שהתיבה לא חשובה לי). לא נגעתי בתיבה הזו במשך שנה-שנתיים וכאשר לפני מספר ימים ניסיתי להיכנס אליה עם שם המשתמש והסיסמא, גיליתי לפתע כי וואלה החליטו על דעת עצמם לערוך לי נוהל של ריענון סיסמא וכדי לוודא שאני בעל החשבון ביקשו ממני את הפרטים הנוספים שהקלדתי בזמנו. כמובן שהם לא ברשותי ואין לי מושג מה לעשות. כבר יצרתי קשר עם מדור "שיחזור סיסמא" שדרשו ממני את אותו הדבר ובהיעדר פרטים נוספים לא מוכנים להחזיר את השינויים שנעשו. לעזאזל, זה לא שאני מבקש שיס…

• 9 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. Started by GUNZ,

אני מאוד מעוניין לאחרונה לקנות GPS אבל חשוב לי שהוא יהיה גם מחשב כך יד יד רצון לחבר אותו למסך ברכב 7 אינץ אז אני מחפש אחד שיתמוח בזה ראיתי GPS שאפשר לגלוש בהם באינטרנת וזה גם מעניין אותי מאוד וחשוב לי גם ניווט בחוץ לארץ לא רק ישראל ניווט רגלי גם יהיה ברכה מישהו מכיר מכשיר שיכול לעשות את כל הדברים האלו? הבנתי שהם מנגנים גם מוזיקה ו גם סרטים

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

תראו מקום שלישי ג'ימס עשה צעד וחצי אבל לא כדרר. מותר?

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by dj_horse,

למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. Started by 114508534,

נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

19. אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. לקחנו לביקורת את מתחרה ה-NUC החדש של חברת ECS - מחשב מיני תקציבי במיוחד שמקווה לקרוץ לקהל משתמשים רחב לכתבה

21. Started by DOGMA,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  23. אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)

24. Started by Hammer,

עוד סקר ;D

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by Fenomeno,

כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב

• 9 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.