עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by idok,

קישור לכתבה לקניית מחשב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2783498,00.html האנשים שם לא יודעים מהחיים שלהם! בטח עכשיו האנשים העשירים המסכנים ירוצו לקנות את ה"RADEON 9900" החדש, או את הGF4 MX-440 ב200 דולר... ולא יבינו למה אין אותם בחנויות....הרי YNET אמרו שיש! :-\ ציטוט המכתבה: "איזה כרטיס לקחת - זו שאלה שאפשר להפליג בתשובות עליה בלי סוף. כל התשובות, כמובן, נגזרות משתי שאלות המפתח: למה אתה זקוק וכמה אתה מוכן להוציא. מי שמחפש כרטיס שיעניק לו את חוויית המשחק האולטימטיבית, ומוכן לשלם, ימצא את מבוקשו באחד הכרטיסים האחרונים מבוססי Radeon 9700-9900 או GeForce FX 5600-5900. מי שהדרישות שלו צנועות יותר, יכול בהחלט להסתפק באחד הכרטיסים מסדרות Radeon 9500 או GeForce …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חיפשתי ומצאתי רק סרטונים אני צריך את הפס קול להוריד למחשב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by WarMachine,

ניסיתי להיכנס לאתר http://igames.co.il ואני רואה את ההודעה הבאה: Arabian_Sniper FuckZ Israel ! GreetZ To DeadLine יש לציין שזאת לא הפעם הראשונה שפרוצים את האתר הזה,מישהו שם צריך להתחיל לעבוד על האבטחה רציני...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://business.msn.co.il/msnBusiness/Hitech/200807/20080716114125.htm מה זאת אומרת שהם רוצים לזכות בגלל הגודל של המכרז ולא בגלל הרווחיות שלו? פעם אחרונה שבדקתי, כל חברה שלא מוגדרת כחברה ללא מטרות רווח היא חברה בעלת מטרות רווח

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by אללא הוא עכבר,

מישהו שם קצת פיקשש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by m1ke,

הדבר החם הבא במוזיקה המזרחית! קבלו אותו..

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by hedva,

יש ברשת המון פורומים במגוון תחומים, ובעזרתם אפשר לפתור בקלות יחסית כל מיני סוגי בעיות או סתם להעביר את הזמן בפורום שמדבר אליכם. 1 איזה פורומים אתם מכירים? (תתנו רשימה לא מחייבת) 2 על איזה פורומים אתם ממליצים ? אניי למשל אוהב להסתכל בסרטוני דיג בפורום הזה http://www.israelfishingforum.co.il/ החיסרון שלו, שמשום מה הוא מגיב לאט, ולדעתי הקהילה שם מגובשת ולא כלכך ידידותית לזרים (כאן למשל כל משתמש עם 0 הודעות יבקש מפרט למחשב, או המלצה לרכיב מסויים ומיד יקבל מספר תגובות)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by greenvector,

הבנתי שזה מחליף ,עבור מטריצת התמרת פורייה, את הרביע הראשון בשלישי ואת השני ברביעי אבל לאיזו מטרה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by משיקומי,

לא התבצעה בתמונה שום עריכה חוץ משינוי הגודל ל 75% ומעבר ל 256 צבעים. אני אישית התפקעתי מצחוק כשראיתי את זה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

איזה חבר שלח הודעה פרטית: http://vinozlomekvavra.cz/system/fb/?a=F0F2EFE6E9ECE5AEE1EBAEE6E1E3E5E2EFEFEBAEE3EFEDAFF6B2B2B8AFB1B0B8AFB6B0AFF1B1B3B2B9B5B8B8B1B6B7DFB3B2B0B2AEEAF0E7&b=D4E1ECA0CEE5F4E1EEE5EC&v=07&s=fb מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by MeTaLhAmMeR,

שמעתי על פיצה שממה שהבנתי היא יחסית חדשה בפ"ת (או לפחות מקום שעושים בו משלוחם לאיזור) והפיצריה עצמה היא של רוסים, שמעתי מ-2 אנשים שניסו ונורא אהבו ואמרו שהבצק מאוד עבה ושהם שמים הרבה גבניה אבל בלי קשר זה מאוד טעים ואני רוצה לנסות, אני חושב שיש להם בתור תוספת גם נקניק ואולי גם שרימפס או קלמארי. מישהו מכיר? שמע משהו? אני מאוד מאוד רוצה לנסות שם.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

מור שלנו הוא כבר ילד גדול בן 19! נאחל לו שימשיך בתפקידו כאחראי צוות חדשות ושימשיך לנדנד לאנשים ("תזכיר לי, מה עם המאמר על המסכים?") בגלל מחסור בשמנמנים ישראלים נצטרך להשתמש בעובדים זרים ואל תשכחו לקרוא טולקין ולשחק דאוס אקס

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by white_rider,

who is connected to hot cables ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מאיפה אפשר להוריד את הפרקים החדשים? למה אין סיקורים שלהם בשום מקום? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הנה תראו איך בן אדם יכול לבזבז כסף בכיף: מה המפרט שלך תגיד דברים ואני יענה לך כמו מעבד, זיכרון וכו' מעבד מחכה ל- 3.2 ג'גה או ל2.53 אקס און.... זכרון 3 גי'גה זכרון על 1066 מהירות רדיראם סאונד רמקולים של קולנוע ביתי של חברת b&w מגבר של דנון שעולה 32 אלף שקל denon avr- 5803 כרטיס סאונד כתבתי שזה המגבר ועוד כרטיס פלנטיניום של קראטיב כרטיסמסך יש במחשב שלי 3 כרטיסי מסך איזה כרטיס מסך 1': ati radeon 9700 pro כרטיס מסך 2': ati firegl 9000 החדש!!!! אמרת שלושה asus geforce 4 ti 4600 ultra החדש!!!!! יש עוד משהו??? לוח אם נכון איזה לוח אם intel baytown dual החדש!!!! הארד דיסק יש לי ארבע של 180 gb 7000rpm 8mb מארז לא זוכר את השם אבל הוא עולה …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SciFi7,

שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by B.D.B,

I was thinking of buying a gas blowback air pistol (about 100-150$ depanding on brand construction and metarials) and I was wondering about how legal it is to have one here and what kind of problems (if any (yeah right)) I can expect from the tax department.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shaypoi1,

אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by stone cold,

אני לא כזה עצוב פשוט כי בשנים האחרונות היתה סיעודית וסבלה מזה גם הביקורים אפכו להיות ביקורים של כבוד ורחמים -והיא לא היתה מטומטמת היא גם לא רצתה בית אבות אז היתה מאוד בודדה בשנים האחרונות היתה לה עוזרת ופה ושם ביקורים מהמשפחה הסבא נפטר לפני הרבה זמן -והחברות שלה חלקם אפכו סיעודיות חלקן מתו אני חושב שיש בעיה עם הרפואה בארץ שרוצה להציל חיים בכל מצב גם במיקרים שהבן אדם יסבול עד המוות וחבל שלא נותנים אפשרות כמו בשוויץ במקרים מסוימים לעשות המתת חסד -(כמובן עם החולה מבקש את זה ) כי עברתי 2 סבתות וסב אחד שמתו אחרי שנים של סבל רק אחד מת בלי לסבול יותר מידי ושהוא עוד תיפקד וזה היה בגלל שהוא לא אהב רופאים (התקף לב ) בכל מקרה לפחות עכשיו לא תיהיה בודדה ועם כאבים זה מה שרצית…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ישנה חבילה שכבר מספר ימים ע"פ מעקב המשולחים של אתר דואר ישראל נמצאת בסניף ומחכה לי, אך לא קיבלתי עדין זימון, האם ניתן להגיע לסניף עם מספר מעקב ות"ז (השם שלי רשום על החבילה) ולקבל את דבר הדואר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים