עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אויי מה שעבר עליי בסרט הזה ישבתי על המיטה ופשוט נחנקתי מצחוק, פשוט אחד הסרטים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי במיוחד הקטע בטקס ההשבעה לא לספר כדי לא להרוס. סתם רציתי להמליץ עליו ולראות אם עוד אנשים אהבו אותו מה אתם אומרים עליו?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'( תגידו הבנצ'מארקים פה אומרים שזה חרא כרטיס נכוון? לפי מה שהבנתי הג'י 2 פרו יותר טוב ממנו....... http://www.hardwaredome.de/tests/GF4…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום למבינים קצת בחוק רכשתי לוח אם חדש כולל התקנה לאחר יום גיליתי שהלוח פגום : לא ניתן להתקין RAID כרטיס רשת בלוח פגום ולא עובד רעש חשמל מהלוח בזמנים שונים . מקלדת USB לא נותנת הרבה פעמים להיכנס לביוס כי הלוח קולט את האות רק לאחר 10 -15 שניות בדרך כלל בכניסה לווינדוס הבאתי לחנות שמכרה לי עכשיו אמרו תמתין שבועיים אני לא מבין את הטמטום לא נהנתי ממנו יום אחד , המחשב מושבת אצלם למה צריך לחכות שבועיים ? מה אומר החוק ? האם אני יכול לבקש את כספי חזרה על הלוח ? שוב השאלה מה אומר החוק ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. נכנסה לי אתמול זכוכית קטנה לכף רגל.. אז אתמול לא כאב לי בכלל לא הרגשתי כלום הייתי בטוח היא יצאה היום בבוקר אני קם וזה כואב אני לא יכול לדרוך על זה.. ניסיתי לשים במים חמים ניסיתי עם סיכה פינצטה מה לא הפצע ניסגר לי קצת יש לכם מושג מה עושים? נגיד אני הולך לבית חולים מה יעשו לי? זה עם הרדמה וזה? ויש לי פראנויות עצבניות מבית חולים וכל הריח הזה של האלכוהול והמזרקים

• 9 תגובות
    • 18.5k צפיות
  5. שלום לכם חברי הפורום היקרים שלי, ב27.07.09 רכשתי דרך החנות המכולתית "שופרסל שלי" 2 בקבוקי אייס קפה מסדרת הShock של תנובה בנפח של 1 ליטר לכל אחד במחיר כולל של 24.18 ש"ח. אני מכיר את הטעם של המוצרים האלו, למרות שאני לרוב שותה יטבתה-אייס קפה, הוא גם בר שתייה (בנוסף אלו היו 2 מ3 הבקבוקים האחרונים במכולת) מכסה הבבוקים מכוסה בחלקיקי חומר לבן לא ידוע, אבל זה לא מטריד אותי, ותאריכי המשקאות הם עד ל2.8.09 בחזרתי הביתה, צמא למשקה אייס קפה, פתחתי את אחד הבקבוקים,ולגמתי לגימה ממנו. אני רגיל לטעם של המשקה הנ"ל מתנובה, יש לו טעם של גלידת קפה, אבל לא הפעם. לאחר שלגמתי מהמשקה חשתי בחילה, וכאבי ראש, ניסיתי להבחין בטעם הקפה אבל הוא כלל לא היה שם, ניסיתי גם ללגום לגימות נוספות למנה היומית של…

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  6. :שלום חברים וחברות. מישהו יכול לארגן לי פרויקט שהוא עשה פעם של 4 יח'ל באנגלית אולי? בבקשה לה להטיף עם תגובות כמו''יש לך את גוגל או ויקיפדיה'' או דברים כאלה בסגנון. מי הבחור הנאה שיוכל לעזור? בכל האינטרט לא מצאתי שום עבודה להורדה שתוכל לעזור לי.. אשמח לעזרה חברים

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  7. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ולא אתנגד להמלצות על סרטים טובים בכלל, לא משנה הז'אנר ולא משנה מתי יצא הסרט. the more, the better תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by intel suck,

איך אני מוצא שורש של מילים לדוגמא כמו תורה שיירה ומילים כאלה אלה שמות עצם ובגלל זה אני מסתבך קצת במציאת השורש שלהם

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by SpiritKnight,

יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?

12. Started by ofirr,

בטוח חלקם מכיר את זה. מה הכוונה "leet" במונה ההודעות ואיך זה נוצר? [תמונה מצורפת] [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אני עכשיוו סוקר את השוק לקניית אופנוע חדש, ושמתי לב שיש הבדל מחירים עצום בין מה שאופנוע אחד עולה בחו"ל לבין אותו אחד שעולה בארץ, כך למשל, הסוזוקי GS F עולה בארץ: 53,964 ש"ח לעומת זאת אותו דגם בידיוק עולה בחו"ל: 5,149.00$ כלומר 22655ש"ח כ2.5 פחות!! וכאן נכנסת לתמונה השאלה שלי: אם אני בוחר לייבא אישית את אותו דגם, מה אני צריך לקחת בחשבון ושייתווסף למחיר ובכמה, כלומר, מיסים למשל, מכ"ס וכמה ואיפה אני יכול לברר כמה אחוז מכ"ס מתווסף. עכשיוו חוץ ממכ"ס אני בטוח שיש עוד כמה מיסים ספורים שאני לא מכיר בייבוא אישי, אי לעך אשמח לקבל עזרה ועצות בקשר לייבוא אישית. פרט לזה הערות של ייתרונות\חסרונות בייבוא אישי יתקבלו בברכה!! תודה לכול העוזרים בהחלטה הקשה הזו (-:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lion03,

מהו הכושר המינימאלי הדרוש להשרדות בטירונות 05?

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445210,00.html עוד כתבה על המוכניות שמוצעות עם ESP : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398194,00.html הגיע הזמן! מה שזה אומר צריך להתכונן למכוניות חדשות למי שאין כמובן ולא מצויד בטכנולוגיה הזאת. הולך להיות טוב מאוד בישראל וכל הכבוד לשאול מופז הכריש! על היוזמה סוף סוף נוכל לקנות מכוניות במחיר משתלם. הגיע הזמן באמת! ואנחנו מתקדמים. מעניין מה יעשו עם המכוניות ללא ESP יורידו מהכביש? או שיתאפשר אם זה אפשרי התקנת המערכת במכוניות ללא ESP ?

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  16. איך אני מכווץ את הוידאו? כרגע יש לי יחס ממוצע של 740MB לשעה, עשיתי כמה בדיקות עם התוכנה Handbrake, ובסוף נשארתי עם ההגדרות האלה: level=30:mixed-refs=1:bframes=4:b-adapt=0:direct=none:weightb=0:b-pyramid=1:me=umh:analyse=i8x8,i4x4:8x8dct=1:cabac=0:psy-rd=1.0,0.0:no-fast-pskip=1:no-dct-decimate=1:deblock=1,1:mbtree=1:vbv-maxrate=10000:vbv-bufsize=2500:weightp=0:ref=4 והאמת שרואים דיי טוב, אבל הכיווץ לא משהו, הצלחתי להוריד 19.2% מנפח הוידאו (598MB לשעה), יש אפשרות להוריד יותר? יש למישהו אולי הגדרות טובות יותר או תוכנה טובה יותר? אולי FFMPEG?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. טוב זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך קוראים לשיר איך קוראים למבצע או מבצעת אז ככה זה שיר ששומעים חמת חלילים וכל זה השמיעו את זה הרבה בגלגלץ במיוחד בבוקר זה שיר ממש מרגיע יש בעיקר מוזיקה וקטעים שבו יש זמרת שיר ממש יפה שהשמיעו אותו כל הזמן בגלגלץ עד לא מזמן ואני ממש חייב אותו תודה מראש

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by raiman1,

מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  19. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  20. אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by giliboy,

יש כאן אולי במקרה בטעות בת בגיל 14-17 עם תמונה?(שנראת טוב כמובן ;D ;D ;D) :smoke:

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by nat64x,

!http://hothardware.com/News/When-Two-Chatbots-Talk-Hilarity-Ensues/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666443,00.html מסקנה: מתניעים רק עם טימקס בלבד. ;D מגה סקוטר מבצעי לכל דבר. כן... זה אותו מגה-קטנוע ששורץ בכל חור בתל אביב ומטיל אימה.

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by WiseGuy17,

לא ידעתי איפה לרשום את זה אז אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו את זה לפורום המתאים אז מה שרציתי לדעת זה : האם החנות סקיי פי.סי אמינה www.skypc.co.il אם אפשר להזמין שם בבטחה ושהם יספקו לי את כל החלקים כמו שצריך תודה

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.