כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אני מציע לכולכם לפתוח את תיבות האימייל (שנרשמתם איתם לפורום). אני מהמר על זה שקיבלתם פרסומת מ פיסי הרדוואר. אני בחיים לא נרשמתי לשום רשימת תפוצה שלהם איך לעזאזל יש להם את האימייל שלי? לפני איזה שבוע או משהו היה מישהו מהאתר ההוא שהתחיל בכל תרד שדובר כאן לתת מוצר קשור, את המחיר שלו ולינק לאתר פיסי הארדוואר. העיפו אותו אבל הוא כנראה התלהב מהפורום והחליט לקחת את האימיילים של כולם ולשלוח אליהם SPAM. איך אני יודע שהאימייל שהוא לקח זה מפה? ברשותי דומיין (כמה דומיינים תאמת) ואני מקבל את כל האימייל @ אותו דומיין לכן מתי שאני נירשם לכל מיני אתרים אני יכול לתת אמייל ייחודי ואז אם אני פתאום מקבל ספאם (דואר זבל) אני יודע מי שולח לי אותו, מי מכר את הכתובת שלי למישהו או במקרה הזה מי אסף…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי נארגן איזה מפגש (לא חייב גדול) ביום רביעי? משהו כזה לאיזה שלוש שעות בערב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחחחח התמונה הזאת הרגה אותי !
-
אני יודע שאני אכשל... אני פשוט שונא את המקצוע הזה.. ואני לא יכול ללמוד מה שאני שונא.... בכל אופן, בהצחלה לכל הנבחנים May the google be with you!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתאריך 21-7-03 קניתי דרך מכרז של חברת "סאקאל" באינטרנט נתב (odem-natav) מסוג d-link דגם di-604 . בתאריך 1-11-03 פסק הנתב לעבוד ! התקשרתי לחברת "סאקאל" בטל. 1-700-705-006 ואחר המתנה ממושכת מאוד נעניתי ע"י פקידה שהפנתה אותי ל "אודם" בטלפון 03-9540010. פניתי לטלפון הנ"ל ונעניתי שעלי לפנות ל "כרמי" בטלפון: 051-923971. פניתי לטלפון הנ"ל וענה לי משיבון. השארתי את הפרטים שלי אך כרמי לא התקשר. ניסיתי שוב ושוב לדבר עם כרמי עד שהצלחתי לתפוס אותו והוא ביקש שאשלח את הנתב ל: פריימן 20, אזור התעשייה הישן, ראשל"צ. שלחתי את הנתב לכתובת הנ"ל בתאריך: 10-11-03. שבוע מיום משלוח הנתב, לא שמעתי מחברת "אודם" ולפיכך התקשרתי אליהם לוודא שהנתב הגיע ולשאול מה קורה עם הנתב. נעניתי שכשהנתב יתוקן, י…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי DVD של LG וכמו כל שאר המוצרים שלהם הוא חרא למדי ולא עושה את העבודה שלו כמו שצריך. על איזה DVD אתם ממליצים עד 950 ש"ח. שיקרא MP3, SVCD ו VCD ואת שאר הדברים הסטנדרטיים... שיהיה גם מחברה אמינה ואיכותי. תודה לכל הממליצים והעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב מחברת משב מחשבים לפני שבועיים נשרף הספק ואיתו הלוח אם. רציתי ללכת לחברה אבל מסתבר שהיא פשטה את הרגל הלוח אם יובא לארץ ע"י אזטק לכן פניתי אליהם. אזטק לא מסכימים להחליף את הלוח אם אלא אם אני אביא להם חשבונית רכישה של הלוח שמשב קנו מהם אבל החברה פשטה את הרגל - הקיצור הם מכסתחים את עצמם דרך אגב גם המעבד נקנה מהם ואפילו שהוא BOX ולא RETAIL זה לא מעניין את הכולרות. הם גם מגובים ע"י החוק הם חייבים לספק שירות רק למי שקנה מהם כלומר חברה שלא קיימת כבר. אז רק שתדעו כשאתם קונים מחשב תבדקו טוב טוב איפה קניתם אחרת תשארו בלי אחריות בארץ אייל נ.ב אני מקווה שזה נמקום הנכון לפרסם את זה אם לא תעבירו בבקשה למקום הנכון
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
-
יום ראשון הבא אני צריך להגיש את הביוטופ, ואני דיי צריך עזרה בקשר לעבודה, כלומר איך להכין אותה וכו'... היה עוזר לי למצוא עבודת ביוטופ מוכנה ובכך לראות את המבנה והרעיון... מישהו יכול למצוא לי עבודה כזאת?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם כדאי לי לקנות פלאפון? תאמינו או לא אבל אין לי פאלאפון עד עכשיו בגלל שאני מפחד מהקרינה והדברים האלה כל הדיבורים על סרטן המוח חס וחלילה ושהקרינה הורסת תאים במוח מפחידה מאוד ואני עד עכשיו מתלבט אבל עכשיו אני רוצה פאלפון חדש מאוד צבעוני והכול שמעתי שיש פחות קרינה בפלאפונים החדשים האם זה נכון? והאם היא עדיין מסוכנת? אני לא רוצה לגמור סנילי וזה נכון שגם אם הפלאפון מוצמד לגוף למשל בכיס הקרינה עדיין משפיעה כי הפלא מסתנכרן עם המרכזיה כל כמה דקות? גם לא בזמן שיחה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שאייבורי מביאים חומרה מזויפית משהו יכול לאשר או להכחיש את השמוע הזו ואם לא נכון אז איך הם מביאים מחירים כל כך נמוכים ממה שמוצאים בדרך כלל
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה הדעות שלכם ? מבין שני הסרטים שלו שראיתי, מאוד מאוד אהבתי את מלהולנד דרייב ואת קטיפה כחולה ממש לא. אני עכשיו בהתלבטות בקשר לסרט הבא - סיפור פשוט נראה די משעמם לפי התקציר, הבנתי שדרך אבודה די אבסטרקטי (מי שמכיר את לינץ יודע עד כמה אבסטרקטי זה יכול להיות) ועל איש הפיל לא שמעתי יותר מידי, אבל הבנתי שהוא לא רע בכלל
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב... עכשיו לנושא: יש טראנס גדול של muses rapt שנקרא spiritaul healing... אני מאמין שהרבה מכירים אותו כי הוא נכנס חזק בזמנו... בכל מקרה, יש לי את הסט של יהל ואינפקטד ביפן, ובדקה ה 66:11 נכנס מיקס אדיר של הטראק שהזכרתי מקודם, פשוט גרסה משחררת אנדרנלין כזאת... בכל מקרה מישהו יודע מי עשה את המיקס? פעם חבר שלי שלח לי את הטראק הזה מבודד, והיה כתוב שהוא של juno reactor, אבל לא ראיתי שום מיקס שלו... אני ממש רוצה להוריד את זה, אז אם מישהו יודע מי עשה את המיקס או מה צריך לכתוב בסולסיק כדי להוריד, אני ממש אודה לו... תודה 8)
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
פרס בשווי 250,000 $$$ cashing כנראה שהידיעות על כך שהוירוס גרם לפגיעה גדולה ב-SCO היו נכונות... הכתבה מאתר PCpro http://www.pcpro.co.uk/?http://www.pcpro.co.uk/news/news_story.php?id=53036
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק
-
- 9 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הזמנתי לוח אם של ABIT IC7 MAX 3 , מסך של יונדאי Q17 ומארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A המוכר אומר שאין להשיג בארץ הוא אמר הלוח אולי מישהו יכול לתת לי את המס' של היבואנים זה דחוףףף תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 563 צפיות
-
-
Canon EOS 10D + juicy stuff and more! *קבלו אותי!* View from the bright side... A blimp! כולנו מרוצים? כמה מאות מטרים מערבה, שעות הערב, חוף בוגרשוב - ת"א (לקינוח) :
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במכתב המופץ בקרב המעריצים נכתב: "אקזיט, שהיום משודרת בין השעות 15:00-17:00, תשודר כעת בשיטת הסנדוויץ, בתור 'רצועת נוער' לתוכנית 'המורדים'. אנו, צופי אקזיט, לא נסכים להחלטת ערוץ 10 להפוך את אקזיט ביחד עם המורדים 'לרצועת נוער', ובכך להפוך לאולפן ערוץ הילדים". הקבוצה מתארגנת להביע את מחאתה בכל דרך אפשרית, כולל הצפת ערוץ 10 בטלפונים, אימיילים ופקסים, ואולי אפילו להרים הפגנה מול האולפנים. http://mixer.nana.co.il/Article/?ArticleID=104063&sid=49 אמץ וחזק אחים שלי, באמת בואו נילחם כולנו למען אקזיט ולא ניתן ל"מורדים" הרעים והמשחיתים להשתלט לנו על הרצועה. :imurevenge: :anim-jjd: :gorgeous: :blah: :cwm35: :cwm18: :cwm17: ואני רק רוצה לומר משפט אחד(בעצם תמונה אחת) שמש…
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/0/505214
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
האם אפשר להסתדר עם הטלפון הזה ברכב, בלי דיבורית ולהסתמך רק על הספיקר שלו?
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כן כן שתיי פינקים נחמדים לא רועשים מידי בדיוק מה שאני אוהב
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-