כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזמן שיטוט בזאפ :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
(בתל-אביב והסביבה בלבד) [attachment deleted by admin]
-
- 53 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מישהו מכיר/התנסה פעם בשירותים של האתר הזה: http://www.gopsy.co.il/ אם אתם מכירים אתרים בסגנון אני אשמח לשמוע עליהם.. יום נעים!
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי השיטה של הבחינה השתנתה ויש מאגר חדש של שאלות, ולא יודע מה עוד.. אם כן אז בטח כל הספרים כבר לא עדכניים והכי כדאי ללמוד רק מהאינטרנט. עכשיו השאלה היא מאיזה אתר? "למד"? מישהו יכול להמליץ? (ספציפית מי שכבר עבר את התאוריה במתכונת החדשה שלה)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שיהיה איכותי, בריא ונוח לגב אבל לא במחירים מוגזמים כמו של דר. גב וכו' (פחות מאלף שקל). באיזור חיפה, אם יש חנות באיזור חוף הכרמל\כרמל זה יהיה מעולה, צ'ק-פוסט וקריות רחוק לי מידי... תודה רבה (:
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני ממש אבל ממש רוצה להדפיס לי את כל המאמרים והביקורות והמדריכים (ואפילו גם ידיעות חדשותיות) שהתפרסמו פה באתר מאז הקמתו, אבל השאלה שלי היא: האם הם מקצועיים עד כדי כך שאפשר להסתך עליהם בעינייים עצומות ולא ללכת לאתרים אחרים? מה אתם אומרים על וואלה מחשבים ונענע מחשבים? איך החומר שלהם? יש הרבה כתבות שמועתקות מ- hwzone ל-ynet. איך החומר שם?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה. עכשיו, אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב ורציתי לקבל חוות דעת על החנות FOXPC בראשון לציון. אשמח לקבל חוות דעת עליהם ועל שרותיהם.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כבר נאמר רבות בעבר, שהדלקה וכיבוי מחשב תכופות לא מומלצת. שאלתי היא: האם זה תקף גם לגבי מחשב נייד (שהסוללה שלו מחוברת לחשמל), או שעקרון פעולתו שונה?
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
איפה ניתן להוריד בשבילו באינטרנט משחקים?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני די מכור למסטיקים ואני לועס לפחות 2-3 ביום כאשר כל לעיסה היא כמה שעות טובות. אני בעיקר לועס אורביט כחול כהה (מנטה חזקה) שלפי דעתי אין בו סוכר, אבל עדיין הוא מרגיש לי קצת מתוק בכמה דקות הראשונות (בטח סוג של ממתיק אחר). השאלה היא אם זה מזיק או לא? כי כמו כל מסטיק הוא מגביר את הפרשת הרוק ובכך מנקה את הפה, אבל זה בטח מפעיל בצורה מוגזמת את שרירי הלסת... בקיצור - בכלליות האם זה מזיק או לא, ויותר ספציפית - במקרה שלי?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.electric-escape.net/node/1475 HF
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מכונית על שלט מאי ביי על דלק!רציתי לדעת כמה מיסים עלי לשלם במקרה של קניה סכום הקניה הוא 210$ כולל משלוח... בתודה מראש PP
-
- 18 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לפני איזה חודש בערך,המתקן של המיי עדן שלנו נסתם איכשהו,אבל בתכל'ס לא ראינו כלום ופירקנו את כול היחידה והכול היה נקי ולא ראינו סתימה,בקיצור החלפנו מתקן,ועכשיו המתקן החדש הרתיח את המים בכד וכול המטבח שלנו הפך לשלולית בגלל הרשלנות שלהם כנראה, רציתי לדעת אם זה קרה לעוד אנשים, תודה.
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
Elmer Fudd???? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוכב על: ימאהה אקסיטי 250. צריכת דלק ממוצעת: 24 ק"מ לליטר.
-
- 83 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?
-
- 7 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
HI מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות.... זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום... אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך... יש למישהו רעיון טוב? תודה
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לטוס לאירופה בקיץ. כנראה לשבועיים-שלוש. (שלוש זה כבר גבולי בטירוף עקב יוקר המחיה וזה שאין לי כמעט כסף להשקיע) הרעיון הוא לא טיול נופש, אלא טיול זול (לינה בהוסטלים) עם דגש על חיי לילה (מוזאונים לא מעניינים אותנו כל כך). אני רוצה לעבור בין לפחות 2 ערים במדינות שונות (לדוגמה ברלין וקופנהגן או ברלין וברטיסלבה וכו'). שמתי לב שהמחירים של הרכבות פשוט מטורפים. http://www.raileurope.com/us/rail/fares_schedules/ http://www.bahn.de/p/view/index.shtml המחירים נעים סביב ה 300 דולר בעוד שטיסה בין ערים עולה 50-150 דולר. האם זה הגיוני? האם אפשר להזמין רכבות במחירים נורמלים יותר? בנוגע לבחירת הערים: האם למישהו פה יש המלצה על ערים מסויימות? (שוב, הדגש הוא לא על מו…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש פוסט שהיה פה בעבר וחיפשתי אבל לא מצאתי ??? אז היה פוסט לא מזמן מהשנה הזאתי חודשיים שלושה מקסימום קודם שדיברו בהתחלה על המעבד של PS3 {סל} גם נתנו באחד מן העמודים מישהו שרינדר מכונית שהמחשב זה 3 PS3 והפוסט דיברו על רינדורים והסבירו הרבה דברים או שזה פוסט אחד או שזה שתיים לא זוכר נראה לי בפוסט השני גם מישהו נתן רינדור של מישהו איזה דמות אם הרבה שיער או נחשים ואם יותר ממליון פוליגונים תודה לעוזרים אולי אני יצליח להיזכר בעוד פרטים
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-