כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,704 דיונים בפורום זה
-
להלן רשימת השירים בפלא שלי (Nokia 6233): שירים ישראליים איה כורם - קיץ איה כורם - שיר אהבה פשוט אייל גולן - אוהב אותך לנצח אייל גולן - בלעדייך אייל גולן - יפה שלי אייל גולן - צאי אל החלון אפרת גוש - בלי לומר מילה אפרת גוש - כמו שזה היה אפרת גוש - לראות את האור גבי שושן - אני פשוט אוהב אותך דניאל סלומון - הייתכן החלונות הגבוהים - התשמע קולי הישראלים - תזיזי ת'ישבן, תנענעי ת'תחת הראל מויאל - את באה אליי זוהר ארגוב - הפרח בגני זוהר ארגוב - מה לך ילדה חובבות ציון - רוצה בנים חובבי ציון - רוצה בנות חיים משה - נשבע חיים משה - תן לזמן ללכת יהודה לוי - רציתי ירדנה ארזי - עוד נגיע ליאור נרקיס - אוהב אותך מיכל אמדורסקי - חייל שלי מירי מסיקה - עכשיו אתה חוזר בחזרה מעיין רודיך - מסיב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחר בסביבות 8 בבוקר אני אתייצב לצו ראשון, רק שיש לי בעיה, עברתי דירה לפני כמה שבועות ותוך כדי שהעברנו את הדברים נעלמו לי טפסים חשובים כמו הצו ראשון + הטופס הרפואי שצריך לתת לרופא למלא וכו' אז מה אני צריך לעשות? ללכת לשם בלי זה? בכלל יקבלו אותי בלי זה? יעשו לי בעיות? מה להגיד להם? כדאי לדחות את זה? תודה רבה לעוזרים! זה ממש ד-ח-ו-ף
-
- 22 תגובות
- 17.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות חזרתי מאילת, היה סבבה אעש!! איימקס היה מסריח, סתם סרטים לילדים, אבל המסיבות, החוף והקניות היו כיף חבל רק שלא יצא ללכת למקום הזה שמתחת למים, עם הדגים... (חוף האלמוגים משו כזה?) מה שכן, המלון היה ממש חרא. מלון דליה - הכי עלוב שהייתי בחיים. זו פעם ראשונה שאני נוסע לחופשה על חשבוני, אז מחיר היווה פקטור חשוב, והמלון הזה זול, מכל הבחינות. אוכל מסריח, צריך לצאת מהמלון ולעשות סיבוב כדי להגיע בכלל למסעדה, ועוד אין שם מקום וצריך לחכות לאנשים שייצאו. בריכה מטר על מטר עם כסאות מאובקים. חדרים עם אמבטיה מתפרקת, אין מעלית, צריך לחכות בלובי שעות לשירות. אבל זה עוד כלום בהשווה לצעקות שהיו שם בגלל שכולה השארתי את הכרטיסים של המגבות של הבריכה אצל המציל בטעות. רצו לחייב אות…
-
- 26 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש את הפרסומת הישנה של ג'טיקס אם מישו זוכר.. אני זוכר משו עם X עם ילדים שרוקדים ברייקדנס אם אני לא טועה היא ישנה מאוד בערך .. ואני מחפש אותה דחוף כי מישהי שאני מכיר אמרה לי שהיא בפרסומת ואני חייב לראות אם היא שמה : P
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני מחפש שירים שקטים של OPETH, כמו A Fair Judgment או Hope Leaves. תודה =]
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי מחר אני מתגייס (שיריון) מקווה שיהיה טוב, בכל מקרה אני קצת מבולבל בנושא של מה להביא.. חברים אמרו לי לארגן תיק גדול עם כל הדברים: בדגים ודברי רחצה וכ'ו... עכשיו בדקתי בטופס שנשלח לביתי וכתוב שם שאת כל הדברים אני מקבל שם כולל תיק וכל הביגוד וכ'ו... אז אם כך מהאני מביא ליום גיוס חוץ מכל הטפסים הרגילים?
-
- 36 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
נראה כמו שורת "מצליח". [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש להורדה את הספר "סודות הפיתוי" של מאפי (mapi) לינק לאתר של הספר https://www.mapi.co.il/order/book_order.php?bonus=1 תודה רבה ושבת שלום!!
-
- 1 תגובה
- 8.3k צפיות
-
-
איך בא לי אחד כזה בחדר! לחצו על התמונות על מנת להגדיל.
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
-
-
להשמיד אותו להשמיד אותו להשמיד אותו אפילו השטן בכבודו ובעצמו לא מסוגל לרוע כזה הצטרפו עוד היום למאבק במתמטיקה הבדידה והצילו אלפי חפים מפשע
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל הזמן תקועה לי השורה: you are a funny guy don't you? אני זוכר שזה גבר שאומר לגבר אחר בטון די מעוצבן, אני חושב שאחרי זה מגיעה שורה כמו I bet you think you are a funny guy אבל אני לא זוכר מאיזה סרט או סדרה זה הגיעה, ויוו אני משתגע זה כמו השירים המציקים שאתה שר כל הזמן, אני כל פעם אומר את זה בראש ולא יודע מאיפה עזרה? ניסיתי גם בגוגל.. אבל אני לא מוצא את זה... עריכה, זה נראה לי לקוח מקומדיה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מצאתי את המקום המתאים בתקווה שפה המקום. למישהו יש חנות מחשבים אמינה עם מחיר זול באזור ירושלים שיכולה להביא לי באותו סכום את המפרט הבא. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351349.0
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
תגידו לי- כמה משועמם צריך להיות בשביל לנסות את זה, ואיזו קואורדינציה צריך בשביל להצליח?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי משם כבר כמה דברים אבל אני עדיין רוצה לדעת מה דעתכם עליהם כי אני עכשיו עומד להזמין מהם עוד משהו ויש לי אפשרות לקנות מחנות אחרת אז בגלל זה אני שואל... תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהי התוכנית הקומית הטובה ביותר?? (היה לי משעמם, ואני חייב 5 הודעות כדי לכתוב הודעות פרטיות )
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי פה תרגיל מול העיניים ממבחן כניסה לאוניברסיטה זה משוואה עם שברים עשרוניים ורגילים בחילוק וכפל + סוגריים קיצר תרגיל שרק מחשבון יכול לפתור בצורה רגילה אך מבקשים לפתור את התרגיל מבלי מחשבון בצורה הפשוטה ביותר עכשיו חשבתי על משהו קטן אבל זה לא הפשוט ביותר לדעתי ורציתי לדעת אם מישהו פה יודע איך בדיוק אמורים לפתור זאת המשוואה שווה ל1/2 זה בעצם שבר עצום (בלי נעלמים) שווה ל 1/2 עכשיו אמרתי נשווה את המונה ל X ואת המכנה ל 2X אבל לא נראה לי זה הכי טוב מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מצאתי את האתר הבא שמאפשר לעלות עד 5GB http://www.yourfilelink.com/ אני רק לא יודע עד כמה הוא אמין
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-