עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oDot,

שלום לכולם! שמתי לב שאין משהו שבאמת מרכז את כל הגיימרים בארץ. יש את גיימר וויגיימס ואת הפורומים כאן, אבל אין באמת משהו גדול שמאחד את כולם. ככה שאם נניח אני הולך ללאן כשיש קהילה - אני הולך לפגוש אנשים שאני מכיר מהקהילה הוירטואלית, בנוסף על להכיר חדשים והכל. אנחנו מנותקים אחד מהשני - הלכתי למסיבה של חבר שלי, אליה הגיעו גם חברים אחרים שלו - אלה אנשים שחבל שבמזל הכרתי ולא הייתי מכיר בדרך אחרת, וזה בעיה.. הנתק הזה. גם אין בארץ אירועים מרוכזים כמו שצריך חוץ מלאן פה ושם.. אין אירועי השקה (טוב, כן קיבלנו פה ושם אבל הם היו עלובים) ואין טורנירים או משהו תחרותי ככה כדי להזרים טיפה אדרנלין מידי פעם מה אתם חושבים על העניין?

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  3. היי חבר'ה, אני בקרוב אמור לעבור אבחון ורציתי לקבל רקע על המבחן מאנשים שעברו אותו, על השלבים שלו ועל מה הוא מתמקד. אני מאמין שיש לי כמה בעיות שמצדיקות הקלות מסוימות כגון שגיאות כתיב רבות למרות שהשתפרתי בתחום היות ואני בדרך כלל משתמש בבילון\word כול הזמן במחשב כדי לבדוק את עצמי (כמו עכשיו). אך עדיין לפעמים כשאני מסתכל שוב על מה שכתבתי אני שם לב לטעויות דביליות וקריטיות למשל באם\עם\הם, למרות שאני מודע למשמעויות השונות אני מתבלבל באותיות כל הזמן (אותו דבר עם כול האותיות הדומות ט\ת ...) כשאני כותב משהו עם עיפרון אני נתקע במילים מסוימות בלי שאני זוכר איך לאיית אותן או מוחק שוב ושוב, שלא נדבר על אנגלית ששם למרות שאני יכול לראות סרטים שלמים בלי תרגום אני בקושי יכול לכתוב פסקה אח…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הפרסומת עם הערבי שמרביץ למכונית (ספווייילללררררר) ומקלל אותה בערבית.. מישהו נוסף כאן ראה והתלהב או שזה רק אני ? ניסיתי למצוא ביוטיוב תקטע ולא הלך זה אומר שזה קטע שצולם ע"י חברה ישראלית לא ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכל המשתמשים. כמו בקיץ שעבר, החלטתי לארגן לנו מפגש נחמד כדי להכיר את אלה המסתתרים מאחורי המקלדת. בשנה שעברה משתמשים (יעקב ו... נו טוב רק יעקב) הביאו כל מיני דברים נחמדים להציג לנו, כל מיני מכשירים וכו'. אחרי שניפגש, נכיר אחד את השני ונצלם כמה תמונות (חייבים להנציח את הרגע), נלך לאכול איזה צ'יז/המ-בורגר. פרטים על המפגש: ביום שבו המפגש יבחר על ידכם, ניפגש בסביבות שעה 15:00 בטיילת יפו שבמגדלי עזריאלי, מה שנקרא הרחבה של עזריאלי, למי שלא יודע זה נמצא בקומה 3 מצד ימין, אנא הגיעו בקבוצות קטנות כדי לא לעורר חשד (בגלל ישראבלוג האלה..). ניפגש בסככה (סככה גבוהה, מעץ כהה), נקווה שנתפוס אותה לפני כדי שנוכל להתיישב שם. מה להביא: קודם כל מי שמכיר את החום של ת"א יודע שקשה לסבול אותו…

• 59 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. Started by benor,

האם קומפרסורים פשוטים שעלותם 100 - 200 ש"ח עושים את העבודה? בסה"כ אני רוצה משהו פשוט שאני אוכל לנקות איתו אבק מרכיבי אלקטרוניקה/מחשב.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by EasyPooper,

אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by ad112,

אתם מתגייסים במרץ לקרבי. אתם אוהבים HDTV, אבל גם גאג'טים כמו IPHONE החדש. מה הייתם לוקחים?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אני רוצה להתחיל לנגן על גיטרה אומנם אני כבר לא צעיר (עוד מעט בן 19 אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא ) הינה 3 אופציות http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ES550N http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1ESN350CE מה ההבדל בינהם ? אני חדש בתחום אז השאלה היא אם ההבדלים קריטיים לי או שבכלל עדיף משהו אחר שלא רשמתי כאן תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום קניתי לפני שנה מחשב במקסימוס בפתח תקווה ועכשיו האתר שלהם לא נמצא ואין שירות בטלפון שלהם.. מישהו מכיר את החברה והאם נפלתי לעוקץ או משהו כזה? ישנה תקלה בחומרה של המחשב ורציתי ליצור איתם קשר. תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  12. זה התחיל לפני שנה,כל פעם שתיקנתי את האופניים כמה ימים לאחר זאת הגלגלים חוררו,וזה קרה גם היום,אני חושב שזה השכנים ובטוח ב-100 אחוז שזה הם לפי העבר איתם. חשבתי להתקשר למשטרה אבל אין לי הוכחות לכך. אם יש עצות מה לעשות עם המקרה הזה תעזרו בבקשה תעזרו. תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by ori14,

הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by Chymes,

אחי זמן רב חולם על עכבר גיימרים איכותי. יום הולדתו מתקרב והחלטתי לפנק אותו ב-G9 חדש. נכנסתי ל-ZAP ולא תאמינו מה ראיתי. אייבורי מוכרים G9 ב-267 ש"ח! http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1765 נכנסתי לאתר של Logitech והמחיר הרשמי של G9 עומד על 100$. http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3053&cl=us,en נכנסתי ל-Newegg, אתר החומרה וציוד הקפי האיכותי בארצות הברית והמחיר של G9 עומד על 80$. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826104079&Tpk=logitech%2bg9 בחישוב מהיר 80X3.4 יוצא 272 ש"ח לפני מס. אייבורי מוכרים עכבר במחיר נמוך יותר מארצות הברית.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום ברשותי מכשיר סלולרי שתמשתנש ברשת TDMA קיבלתי הודעה מרשת סלקום כי היא מפסיקה את התמיכה ברשת זו, מה שאומר שאי אפשר להשתמש בו יותר. לכן ברצוני לעבור לחברה אחרת אשר תומכת בתקן זה, אולם לא ידוע לי על חברה שתומכת ברשת תקשורת זו.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Ohad19,

ההורים שלי טסו לארה"ב והם מתארחים אצל חברים בניו ג'רזי. חשבתי לקפוץ על ההזדמנות ולהזמין מ Newegg כרטיס מסך HD4870. יש לי כרטיס אשראי בינלאומי ככה שהרעיון הוא שאני אזמין מפה את הכרטיס לכתובת של החברים בניו ג'רזי. למישהו יש נסיון עם רכישה מסוג זה דרך Newegg ויכול להסביר לי איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yossarian22,

עוד זמן לא רב שבירת דיסטנס אחרי קורס של חצי שנה וקצת אנחנו 20 אנשים בקורס ו5 מפקדים(2 קצינים) הספקנו להכיר טוב טוב בקורס... עד עכשיו המשמעת הייתה יחסית קשוחה. יש רעיונות לדברים שאפשר לעשות בשבירת דיסטנס? מהנסיון שלכם...

• 33 תגובות
    • 13.9k צפיות
  19. Started by Your-AsSaSsiN,

מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Iko89,

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=569141&TypeID=1&sid=126&pid=48 עכשיו חזרתי מאנטליה (2:45) ראיינו אותי לחדשות, ל2 עיתונים , ולרפי רשף

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by zombie,

אני רוצה לקנות לי ולחבר מנורת לבה...(רצוי כמה שיותר גדולה ולא הפיציות האלה)האלה שעולות 100 מינימום.... איפה האיזור ראשון לציון ניתן למצוא חנות שמוכרת אותם?

• 4 תגובות
    • 7.4k צפיות
  22. את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש קורסים שצריך בשבילם קדם - קורסים אחרים שצריך לעשות לפני הקורס הזה למשל בשביל חדו"א 2 צריך כמובן חדו"א 1... אבל בשביל עיבוד תמונה צריך חדו"א 1 חדו"א 2 תכנון וניתוח אלגוריתמים ועוד השאלה אם באמת צריך או שזה בגדר המלצה?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים