עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by syclla,

איזה באסהה גם אתם שמת לב לזה?? מלא מחירים עלו שם !!

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  2. Started by My_Name,

היי אני מחפש איזה ספר טוב באנגלית. בעיקר כדי להעביר את הזמן ועל הדרך לשפר את האנגלית. אז יש לכם המלצת ? קראתם משהו בזמן האחרון ? אני טיפוס של קומדיות, אבל אני פתוח לכל ז'אנר . . .

• 55 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by liav12,

בעקבות המצב הירוד של הכנרת ההולכת והנעלמת שלנו, רציתי לדעת סתם כמה זמן לוקח לכל אחד להתקלח. חשבון פשוט ---> 6 מיליון איש במדינה, נגיד מקלחת כ 10 דק' כולל בזבוז של 20-30 ליטרים = כ 180,000,000 ליטרים, ביום! נ.ב אני בערך כ 10 דק' מתקלח, יש זמנים שאפילו פחות מ 5..הכל תלוי במצב הרוח ובחום.

• 41 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by Musicangel,

תקשיבו מצאתי קהילה ממש טובה של כל מיני משחקים כמו gta samp,warrock,cs 1.6 ובכלל מה שאתם רוצים פותחים לכם שם חדר. ואני לא יודע אם מותר לפרסם פה,יש לציין שהקהילה ל שלי! אם מותר לפרסם פה תגידו

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  5. Started by coldplay,

קחו כל מילה שבא לכם, תחסירו בין הגימטריה הגדולה לגימטריה הקטנה ותצמצמו את התוצאה - יוצא 9. "גרביים" 600+10+10+2+200+3 = 825 (גימטריה גדולה) 6+1+1+2+2+3 = 15 (גימטריה קטנה) 825-15=810 8+1+0 =9 "עט" 70+9 = 79 7+9 = 16 79-16 = 63 6+3 = 9 גיליתי את זה בעקבות ויכוח ביני לבין אדם דתי בעבודה. הוא הביא את ה"ידיעה" הזאת לפניי באומרו שזאת הוכחה לקיומו של האל . הגימטריה של האמת הוא קרא לזה. חייב להיות הסבר מתמטי לזה.. למישהו יש מושג ? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. קיבלתי זימון למיונים, בלי שום הסבר על מה ולמה, וישנו רק הכיתוב למעה - "מבחני התאמה למקצועות המחשב". מה זה, האם כדאי ללכת? תודה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי, לפני כמה זמן ישבתי עם חברים ועישנתי קצת חשיש, שלפי מה שהבנתי מוגדר שסם קל. הסבירו לי שזה יוצא מהמערכת תוך שבועיים-שלוש. זה נכון? כמה זמן לדחות את הצו הראשון? (הוא היה אמור להיות ב20.8 ) אם משהו יכול קצת להסביר לי על התהליך שעובר בצו הראשון בבדיקת שתן... תודה, יובל.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

http://www.foxnews.com/story/0,2933,395294,00.html ועל זה נאמר, Wtf

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by mrsph666,

האם לתספורת שאתאר בהמשך יש שם? התספורת של Tom DeLonge, מלהקת Blink-182, ז"ל, כשהוא מופיע בקליפ של I miss you...? חוץ מ"emo" או משהו... כידוע, יש הרבה תסרוקות "אימו"... וכן בתמונה הבאה:

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by EyalRDT,

ובניגוד למתיחה הזוועתית של נענע שהותירה אתר שנראה כמו אחרי מלחמה, השיפוץ בגיימספוט מוסיף לאתר ולדעתי הפך אותו להרבה יותר נוח מהגירסה הנוכחית http://beta.gamespot.com

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by pringles,

אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  12. תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Alexkmr,

אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  14. Started by torrentspy,

אם אפשר מדריך טוב שאני יוכל לקנות דרך שם עם הסברים איך זה עובד וכ"ו. שמעתי שיש קורסים שמשלמים עליהם כסף ומסבירים איך למכור ולהיות סוחר מצליח ב ebay זה שווה הקורסים האלה?או שזה סתם בולשיט? תודה מראש על העזרה!!! לדוגמא אחד מהקורסים באתר הזה: www.ilearn.co.il הקורס הזה נראה אמין רק שהוא עולה הרבה!!! מישהו היה בכזה קורס הוא יכול להמליץ לי?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by constantine16,

אני בן 17 וכל לילה אני יושן בערך 6-8 שעות זה בסדר?

• 33 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. תסתכלו פה http://anthemprodisrael.bigcartel.com/product/anthem-metal-fest-14-08-08 ויש גם קישור בFACEBOOK http://www.facebook.com/event.php?eid=11316262199 אז מי בא? או רוצה לבוא? אני ממש ממליץ בחום לכולם לבוא (גם מי שלא מת על מטאל), עומדות להגיע להקות סוף הדרך, ברמה עולמית וזה הולך להיות יום שלם (מצהרי יום חמישי ועד הבוקר של שישי). בהחלט אירוע של פעם בהרבה שנים.

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by J S Bach,

אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Art Tatum,

שמישהו יכוון

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by My_Name,

שכנה שלי שלחה את המחשב לתיקון באייבורי, שם במסגרת האחריות החליפו לה את הלוח. כשחזרה לבית, הבן שלה חיבר את המחשב ובא להתקין Windows. אחרי ניסיונות כושלים רבים, דפק לי על הדלת וביקש עזרה. ראיתי שהמחשב מסרב לעשות BOOT מהדיסק, ובבדיקה ב-BIOS הראתה, שהוא לא מזהה שום כונן (2 כוננים אופטים ו-HD אחד). פתחתי את המארז כדי לראות מה הולך שם, וגיליתי שמי שחיבר את המחשב הזה יצא טמבל רצח |: במקום להשתמש 2 כבלים IDE ולחבר את כל הכוננים ללוח אם, הוא החליט להשתמש בגישה שונה. הוא פשוט לקח כבל IDE אחד, וחיבר איתו את כל הכוננים כן, זה כמו שזה נשמע, הוא לקח כבל IDE סטנדרטי (עם 3 חיבורים), חיבר אחד ל-HD, אחד לצורב ואחד לכונן DVD. כנראה שהוא שכח שהם צריכים חיבור כלשהו ללוח והחליט שהם יתקשר…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. תנו תגובה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by SoHoN BuChO,

שלום אני עובר בקרוב לאילת ואני ניגש שם ללימודי בגרויות,עכשיו מה דעתכם על הקמפוס עצמו על היחס שם וצורת הלימוד,האם הרמת לימוד שם גבוהה? אשמח לתשובה מהירה.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by IlanF,

זה יכול למנוע ממני להגיע למקומות אחרים? אם כן איך אני יוצא מזה? תודה...

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by approx,

מחפש אתר שיש בו דוגמאות של קעקועים בעיקר של אריה

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. שלום! מדובר על סרט שבו נער מגיע לתיכון חדש וביחד עם חברו החדש נכנס לעולם של קרבות לא חוקיים (מחתרתיים), הוא מתחיל ללמוד אומנות לחימה, ומנצח בקרבות רבים. לאחר מכן חברו שהיה המלך של התיכון בקרבות רוצה נגדו קרב... זה סרט די חדש (אני אפילו לא סגור אם הוא יצא עדיין), חרשתי את טורק ולא מצאתי את השם שלו. אם מישהו יודע מה שמו של הסרט זה יהיה מאוד נחמד.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים