עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PhP dUdE,

מאיפה,כמה,ואיך האיכות. תודה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. http://blogoscoped.com/archive/2007-11-20-n35.html לקרוא להיקרע מצחוק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

4. התחלתי לשמוע אותם לא ממזמן (טוב היום! ) והתמכרתי תכלס? הורדתי שירים שלהם אהבתי את כולם פשוט כולם גאוני! וזה לא קרה לי כמעט בכלל (רק עם דיסק אחד של בלינק P: ) אבל אני ממש רוצה לקנות דיסקים שלהם יש לכם מושג אם מוכרים בארץ? ואם כן איפה? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RGod,

שלום ,אני מעוניין לעשות קורס מסחר יומי בבורסה האמריקאית ,עכשיו אני לא יודע איפה יותר טוב לעשות . למישהו יש המלצות חמות איפה לעשות (כמובן מניסיון )! כרגע אני חושב על לעשות ב TRADENET הקורס של מאיר ברק ,למרות שיש עוד אופציות כמו SIMPLETRADE ועוד כמה . אשמח לשמוע עצות תודה

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by 104952,

אני לא רוצה להסתמך על הביקורות בזאפ

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שאשכרה תחזיק כל הלילה... אני לא מחפש את המנורות המטופשות האלה שהם גם סוללה מסריחה וגם לד מעפן שלא נותן אור כמעט... אני רוצה לבנות מערכת סולרית שלמה. עברתי על Dealextreme וראיתי כל מיני אופציות.. המטרה היא לקנות פאנל סולארי , סוללה\מצבר ומנורות לד.. ושיפעל כמובן רק בחושך.. הקטע הוא שאני לא כל כך מבין אם זה אפשרי להטעין סוללות ישירות ע"י הפאנל... נגיד הפאנל הזה: http://www.dealextreme.com/p/solor-power-panel-auto-car-battery-charger-71635 והסוללה הזאת: http://www.dealextreme.com/p/12v-9800mah-rechargeable-portable-emergency-power-li-ion-battery-90998 יהיה אפשרי להטעין את הסוללה הזאת עם הפאנל הזה? אם כן אז איך - צריך איזה וסת או משהו? הפאנל הזה אמור להטעין מצבר באוטו - אולי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. באה עליי הדודא לסרטים גיקים בסגנון "רשת החברתית" ודומיו. אומנם אני לא מעוניין בהם- אבל בין הגדולים יש את סטארקראפט ומלחמת הכוכבים . ניתן להכליל גם את מטריקס, טרון וכאלה לצד שלל הסרטים. סרטים על האקרים מפורסמים כגון HACKER ARE PROPLE TOO (מקווה שלא טעיתי בשם) וכאלה גם ניתן להוסיף לרשימה. לסיכום- כל סרט שמדבר על טכנולוגיה, מחשבים, קצת מד"ב טוב, סרטים אוטוביוגרפים וכיוצא בזה. רצוי שיהיו סרטים אייכותיים/ מומלצים. תודה! נ.ב- איך קוראים לסרט התיעודי של THE PIRAT BAY? הוא יצא כבר "לאקרנים"? (מקווה שזה עדיין בגדר חוקיי הפורום.)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. מדובר בסמסונג 3 בסלקום ביומיים האחרונים שמנסים להתקשר אליו פשוט אין שום צליל ולא קורה כלום מהצד שמנסה להתקשר והצד שאמור לקבל את השיחה לא מקבל כלום גם SMS לא עוברים ורשום FAILED שמתקשרים מטלפון קווי מהבית לסמסונג השיחה כן עובדת לשני הכיוונים

• 3 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. אני שוכר דירה בקומה השנייה. בקומה הראשונה ממש מתחתי גרה זקנה מוזרה. יחד איתה גר בנה שגם הוא כנראה סובל מפיגור. מהדירה שלהם עולה סירחון מזעזע. פשוט סירחון ששורף את האף. אני כמעט משוכנע שהסירחון מגיע מהם כי אני לא מריח שום דבר בחצר. מה אפשר לעשות חוץ מלעבור דירה? להתעמת איתם אין טעם כי אין עם מי לדבר.

11. Started by JAMOOS GADOL,

מה המצב אנשים אני די חדש בקטע של מירק- והייתי שמח אם מישהו היה מביא לי אתר טוב בעברית (אני מדגיש אתך העברית!) שמפורטים בו הסברים על מירק (פקודות, טיפים וכיוצא בזה) תודה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  12. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  13. המטאברס, אינטרנט שהמשתמשים חווים במציאות מדומה, נמצא עדיין בחיתוליו וכבר עכשיו נשים סובלות מהטרדות, תקיפות מיניות ואונס. במטא אומנם הוסיפו הגדרות בטיחות והבטיחו שיפורים בממשק, אבל חלק מהמשקיעים מביעים דאגה. ניק קלג, בכיר בחברה: "תמיד יהיה מי שיצליח לעשות שימוש לרעה בטכנולוגיה"לכתבה

• 0 תגובות
    • 270 צפיות
  14. הנה רשימה של כמה מגדוליי הספורטאים בהסטוריה.אני מעוניין שכל אחד מכם יבחר את 5 הספורטאים הגדולים בהסטוריה,לדעתו.נסו לבחור בדיוק 5 ספורטאים שלדעתכם היו הכי גדולים-לא פחות ולא יותר מ5.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by שמואלל,

שלום, ראיתי פעם שמישהוא הביא תאתר הזה (קישור)של גוגל שמפרש אתרים כמו nazgol אכשיו אשמח עם מישהוא יביא לי תאתר של גוגל שמפרש תודה שמואל.

16. Started by RayZ,

אני מקווה שמותר לפתוח תר'ד כזה. אבל יש פה מישהו עם חברת שרתים,או איזה רסיילר שמוכן לאחסן אותי חינם תמורה לפרסום ועזרה ענקית? בקשר לזה כבר נדבר.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by x-boy_24,

שלום . אחותי משחקת במשחק הזה (זה משחק פוקר) וחבר שלה קנה לה כרטיס בפצוצייה ב100 שקל . הכרטיס עצמו בצבע כחול ורשום עליו VALUE CARD . על הכרטיס יש קוד שמכניסים אותו במשחק וזה מביא בערך 18 יורו . אם מגעים במשחק ל65 יורו (נראה לי שזה 65 ) אז אפשר להוציא את הכסף . השאלה אם המשחק הזה הוא אמין ? ואם באמת מגיעים ל65 יורו הוא יתן לי את הכסף ? אני רוצה לקנות גם כרטיס כזה ולשחק . ואני לא מנסה לעשות מזה כסף , אני רוצה לשחק בשביל הכיף וכבר ממזמן רציתי לנסות לשחק על כסף באינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sp_RuS,

שלום, יש לי כמה בקבוקים מיניאטוריים (50 ml)של משקאות אלכוהוליים... כאלה שאוספים... חלק מהם מקראמיקה... אני הייתי רוצה הערכת מחיר עליהם, מישו יודע איפה אני יכול לשים תמונה שלהם ולקבל הערכת מחיר?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by the_saint,

הייתה היום בערב (יותר נכון אתמול) כתבה גדולה במוסף הערב של גלובוס- עמודים 10, 11 מישהו עם גישה לעיתון וסורק יוכל לעלות אותה לאתר? נראה לי שהיא מאוד תעניין הרבה אנשים כאן

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Rrafi,

ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. עזרו להשפיע: http://www.facebook.com/group.php?gid=335033083873

• 46 תגובות
    • 5.2k צפיות
  22. Started by Nahum2,

המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

לא ראיתי שפתחו על זה ת'רד (או שהוא כבר נכחד), אז רק להזכיר לכולם.. הלילה, בין 2 ל-3 (או 1 ל-2? לא קריטי.. במילא כולם מעבירים לפני שהם הולכים לישון..) מעבירים את השעון שעה אחת קדימה. דוגמה מצויינת של בחרתם קדימה - קיבלתם מאחורה! מעבירים שעה קדימה, ומפסידים שעת שינה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים