כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.universities-colleges.org.il/P32473/
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הממיר הדיגיטלי מחובר ישירות לשקע בקיר. מכשיר הוידאו מחובר לממיר כך שהוא מקליט את הערוץ שהממיר מכוון אליו. לוידאו יש היפר בנד, וכשהוא מחובר לשקע קיר הוא קולט את שידורי הכבלים האנלוגים. ניסית את הדבר הבא: שמתי מפצל בשקע בקיר כך שהממיר והווידאו מחוברים לשקע. הכל טוב ויפה, הוידאו מקליט איזה ערוץ אנלוגי שבא לו - אבל יש מספר ערוצים (רובם ישרלים כמו 22 ו11 וכל אלה, מוזר מאוד!) שלא קולטים. אני מקבל הודעה שהקליטה לא טובה. האם יש מפצל מיוחד שיאפשר לי לחבר את הווידאו והממיר כך לא תהייה הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה יילך אבל בואו ננסה. מה היתה הוודקה הראשונה ששתיתם? מה הוודקה הכי גרועה ששתיתם? ומה הוודקה הכי טובה ששתיתם? ו...איפה אתם שותים? ---------------------------------------------- ראשונה- אחרי הופעת מטאל בבר כלשהו, ראיתי שהמחירים בבר מוגזמים ביותר (25 ש"ח לשוט???), אז הלכתי עם עוד 3 חברים וקנינו בקבוק של אבסולוט מקיוסק שכונתי. עליי לציין כי זה היה...בסדר, בזמנו לא הייתי חובב גדול של אלכוהול (לא שאני עכשיו, כן?), וחוויית השתייה לא היתה מי-יודע מה, אבל ההשתכרות הורגשה אחרי כ-20 דקות. היה מצויין, עד ש-2 לא התחילו להקיא, 1 מהם הקיא 3 פעמים קצף לבן ביום שלאחר מכן. (ככל הנראה זה היה בקבוק מזוייף) הכי גרועה? פרפקט\קיגלביץ'. באחת הפעמים שיצאתי עם קבוצה די גדולה, לא הי…
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
עמוד 47 תרגיל 2 מיקודית 005 של א.מ נתונה סדרה חשבונית בעלת 3N איברים, נתון כי סכום N האיברים האחרונים שווה לפי שתיים מסכום N האיברים האמצעיים. הראה כי סכום N האיברים הראשונים = 0 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני לא יודע מה להחליט יש לי סלידר רגיל ואני יכול ב30 שקל לחודש להחליף לסלידר צבעוני או לטליט הטליט ממש נחמד יש לי אחד כזה בבית והוא אחלה אבל הוא לא מגיע לרמת צבע של הסלידר הצבעוני 4 אלף צבעים, מול 65 אלף, וזה מאוד מורגש בעין בכל מקרה מה אתם אומרים מה אתם הייתם עושים (ולזכור שלרשת פלאפון אין הרבה אפשרויות אז מסתפקים במה שיש...) סלידר רגיל (כי אין סיבה להחליף ואני לא משתמש הרבה בסלולרי גם ככה) סלידר צבעוני (כי כבר התרגלתי לסלידר ולשימוש בצורה המוזרה שלו, ועכשיו זה בא במסך צבעוני נחמד) טליט (כי הוא נראה לא רע ודק יחסית לסלידר) ? טנקיו. עריכה: רשת פלאפון יצאו בקטע מסריח עם השדרוגים יש לי מכשיר פחות משנה והם מציעים דיל "משתלם" שהטליט 30 שקל לחודש ואני ממשיך לשלם מחיר מלא על המ…
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
זה די נפוץ כאן באתר ולא הצלחתי למצוא. אשמח להסבר.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
טוב אז השבוע יש לי ראיון עבודה בחברת צאקפוינט, מה שהם מציעים זה לעבור אצלהם קורס QA (בודק תוכנה) ואז להתחייב אליהם לשנתיים עבודה. הספקות שלי אם זה יהיה בזבוז זמן אחד גדול או מהלך נבון? אם לשים לרגע בצד את העניין שיש הרבה ביקורות רעות על תנאי העבודה בצק פוינט והשכר הנמוך (ושזה במרחק של כ- 45-50 דקות נסיעה מביתי ואין לי מושג אם יש החזרי נסיעות). האם שווה ללכת על זה? האם השנתיים שאני אתן מעצמי בתפקיד הזה יקנה לי ידע וניסיון שיפתח בפניי שערים לחברות אחרות? בודק תוכנה ללא תואר אקדמי (מהנדס תוכנה/מדעי המחשב ואין לי גם ידע בפיתוח תוכנה/שפות תיכנות) שווה היום משהו? תודה ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
יש כולכך הרבה מקצעות בכלל לא רק מחשבים אבל בא לי ללמוד מחשבים כי אומרים שזה הכי חזק.. אז חשבתי אל הנדסי אלקטרוניקה .. או על הנדסי מדעי מחשב או הנדסי תוכנות ויש עוד עכשיו אני לא יודע במה לבחור ......... אני רוצה תמקצוע שבדיוק יתאים לי וחוץ מי המקצעות האלו יש עוד מקצוע ככה.. שמומלץ ? ומה עדיף ללכת למדעי מחשב שלומדים את זה 4 שנים או מהנדס תוכנות שלומדים את זה 3 שנים אמרו לי שעדיף מדעי מחשב בגלל חבל על עוד שנה אחת .. גם בגלל הכסף אבל מדעי מחשב זה בדיוק כמו הנדסת תוכנות אותו מסכורות אותו הכול אז חרם על עוד שנה ........... וכבד גם 4 שנים ... מה אתם אומריםםם ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר יותר משבוע , שכל יום אני רואה ארבע חמש הודעות ב bulk mail שלי ב yahoo כולם עם וירוסים , w.beagle 32 כנראה שמישהו ששולח אלי דוא"ל נדבר והוא מנסה להדביק אותי מישהו יודע מתי זה הולל להגמר
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3745583,00.html
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה HOLYLAND SKINCARE LLC. מוכרים מוצרי קוסמטיקה של ים המלח בארה"ב .. למישהו יש ניסיון בעבודה הזאת? מכיר מישהו שעבד ? תודה רבה !!!
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בימים האחרונים לא מצליח להיכנס לפורום דרך אפליקציית Tapatalk האם זו בעיה זמנית או מה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
פעם אחת ראיתי את הסרטון הזה בtech-tv ועכשיו נזכרתי בו ואני חייב להוריד אותו(או לפחות לראות אותו בחלון גדול יחסית. יש את הסרטון הזה באתר של טק טיוי אבל בריבוע פיצי כזה שלא רואים כלום). תודה מראש למוצאים
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אז אחרי המון המון RESEARCH ועזרה מחבר טוב שהוא גם מנהל ב-KSP, אה כן וכמובן גם כמה חודשים טובים של חסכון, הרי לכם המפלצת הקטנה שלי: PSU: SEASONIC 860W PLATINUM SERIES CPU: iNTEL I7 3820 HEATSINK: NOCTUA NHD14 MOBO: ASUS P9X79 GPU: MSI 7970 LIGHTNING X2 CROSSFIRE STORAGE: SAMSUNG 840 PRO 256GB MEMORY: KINGSTON 4X4GB DDR3 1600MHZ HYPERX BLU CASE: COOLERMASTER HAF 932 FILTERS: DEMCIFLEX
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום הזמנתי מוצר ב ebay ב 12/19/10 . כפי שאתם רואים הפריט לא הגיע, ופתחתי OPEN CASE באיביי עכשיו המוכר אמר שהוא ישלח פריט זהה לאחר פנייה אליו ה OPEN CASE יהיה בתוקף עד 2 למרץ אחרי זה הוא יסגר כפי שכתוב באיביי אם הפריט לא יגיע אליי עד לתאריך הנ"ל, אני יכול לעשות Escalate this case ולקבל את כספי במלואו האם אני צודק?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב בניתי פרגולה מעץ גושני 20X20 סך הכל 6 קורות מהקיר עד לחומה המשותפת עם השכן (באישור השכן) המרחק הוא 6 מטר (ביו הקיר לחומה) וסך הכל הרוחב הוא 5 מטר והמרחק בין קורה לקורה הוא 73 ס"מ(אין עמודים ברצפה) על הקורות הנחתי במבוק כעבור שבועיים קיבלתי מכתב מהעירייה שהבנייה אינה חוקית "יש להגיע לעירייה להסדיר הנושא" האם זה נחשב לפרגולה ? כי זה לא מקורה (אין רעפים) מה העירייה רוצה ממני ? ומה אני אמור לעשות בשביל לצאת מזה ? תודה מראש על העזרה עידן.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעקבות זה שההורים שלי פשוט אומרים לי שאני מדבר שטויות ומדבר איתם על חלקים ג'נריים, החלטתי לפנות אליכם לנסות להסביר להם מה זה. אני יודע שזה בעצם כוונה לחברות או מוצרי זבל תוצרת סין שזה לא איכות וכ"ו, אבל אני צריך סוג של הגדרה לזה (אמרתי את זה להורים שלי, הם אומרים לי שלא, ושאומרים בכלל גנרי בלי ה-', ושזה בכלל לפי המילון משהו כללי, דברים כלליים). בקיצור, אם מישהו בכלל יודע, מאיפה זה בא ומה זה בדיוק אומר? תודה.
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-