כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש לינק למשהו טוב ? ובבקשה אל תפנו אותי אל ה "who let the jews out" כי זה כבר נמאס
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
כן כן אני עוזב לתקופה. במוצאי שבת אני ממריא לריו ואין לי מושג כמה זמן אני אשאר שם. למי שתוהה, אני לא טס להסתובב ביערות שם, אלה להתאמן בגיו גיטסו בראזילאי. (אמנות לחימה) לכבוד המאורע הכנתי חתימה חדשה. אנסה לעדכן את הדיון הזה משם עם תמונות בכל הזדמנות. תהנו מהחום פה בארץ, LazyBoy עריכה: טוב, מסיבות שונות החלטתי לדחות את היציאה שלי בשבוע (16.7) ולחזור ב14.9. אז תאלצו לסבול אותי עוד שבוע.
-
- 56 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן אי שם בשנת 2002~2003 שורדה בערוץ 22 סדרת המופת "פרנקו וספקטור", יש כאן מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג את אחת העונות? פרק אחד? משהו? תודה לכולם ^
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
עוד כמה חודשים בעזרת השם וקצת כוח רצון, אני מעיף את הרכב שיש לי עכשיו-סופר לנסר 94 1600 אוטומטית. חשבתי על רובר 214, 1400 ידנית,בדיוק מה שאני אוהב.אני יודע שרובר פשטה רגל ולכן המחירון של הרכבים שלה ברצפה, ואפשר להשיג רכב שנותן המון במחיר ממש זול, משהו בסביבות ה15000 שקל למודלים 97-99. בעיה ידועה ששמעתי על הרכב הזה שיש בעיה עם אטם ראשי שהוא לא חזק מספיק ולכן הולך ראש מנוע מוקדם, אם זה קשור בכלל אחד לשני, תקנו אותי אם אני טועה(אינני מבין גדול במכוניות).עוד בעיה שאני מודע לה היא נזילות בדגמים שיש בהם סאנרוף, אך זה לא ממש משנה לי, כי אני לא רוצה סאנרוף בכלל. אשמח לכל מידע שתוכלו לספק לי על הרכב הזה, במיוחד ממי שיש לו ניסיון כשלהו עם הרכב הזה, אני מעדיף כמה שפחות תגובות שמתבסס…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באתר לא רשום כלום ביצעתי הזמנה כיומיים לפני התחלת ה"מלחמה" ואני לא יודע אם להתקשר או לא האם עסקים כרגיל או מה אני לא יודע כלום..מישהו יכול להעיר את עיניי?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי איזה קליפ ואני רוצה לדעת את השם של השיר ברקע איך אני יכול להעלות אותו פה? אני צריך שרת אכסון כמו IMAGESHACK מישהו יכול לתת לי בבקשה מקווה שתוכלו לעזור לי עם השיר תודה מראש טל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Circa Men's Lopez 50 וכן, עדיף בארץ
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בימים האחרונים נשמעים ברחבי העולם אנשים שטוענים: "מחשב הדל שלי נשרף בזמן עבודה". בהתחלה זה היה נשמע כהומור סוג ב', אבל לאט לאט זה הפך לאמת מוצקה. פרטים: http://forumz.tomshardware.com/hardware/World-Dell-Laptop-Blew-Singapore-ftopict193652.html http://community.tomshardware.com/dellpost.html?name=Forums&file=viewtopic&t=192887&ex=Dude-Dell-freaking-blew http://blogs.smh.com.au/mashup/archives//005359.html באחרון יש גם המון תמונות.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה. הגעתי הנה כדי לשמוע את דעותיכם השונות ועצותיכם. אני עובד בלילות, ביום אני מגיע הביתה לישון. אני גר בדירה שכורה. לצד4 יחידות דיור נוספות. לפני שנה וחצי הגיע דייר א' עם כלב, שנובח הרבה. לפני שנה, דייר ב' החליט לאמץ כלבת פיטבול. לפני שנה, הגיע דייר ג' עם כלבה טובה אך נבחנית. הכלבה הנבחנית היתה קשורה תחת חלון סלוני, נובחת ומעירה אותי מס' פעמים ביום, מכיוון שבכל הזדמנות שכלבת הפיטבול הצליחה להשתחרר מהקולר שלה, היא מיד תקפה את הנבחנית וכמעט גרמה למותה, אותו דייר (ג') עזב לאחר חצי שנה. נשארנו עם הכלב הנבחן, של דייר א', והפיטבולית של דייר ב'. הנבחן של א' היה קשור קרוב לחלון חדר השינה ונבח רבות במהלך היום, מה שגרם להפרעות בשנתי. לאחר מריבות בלתי פוסקות והגע…
-
- 79 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בזה? אני בוגר 12 שנות לימוד בבית ספר רגיל (אינטרני) רק לא עשיתי את כל הבגרויות.. אני מעוניין לעשות מחדש אבל בלי הציון של הבית ספר, שרק הבחינה עצמה תקבע את ציון הבגרות. נכנסתי לאתר של משרד החינוך יש שם כל כך הרבה חוקים שכבר הלכתי לאיבוד..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש בספר של סיבוכיות רדוקציה ל ATM למשהו זה מצלצל ....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם השאלה היא שאלה יותר בכיוון הכללי כמה שעות עבודה בערך לאנימציה בסיסית על 8 דפים במצגת פלאש - כמה שעות עבודה מצגת כזו צריכה לקחת ? ואם אפשר במשפט או שניים על ההבדלים בעבודה על פלאש לעומת פאורפוייט תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי תגידו...למה הרוב בנים כאן? האם הסטיגמה שבנים טכנולוגים ובנות טכנופוביות נכונה? לא הייתי רוצה לחשוב כך...
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
א. אני מצטער ששמתי את זה כאן, לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור (אם המנהל חושב על פורום יותר מתאים, הוא יותר ממוזמן להעביר). ב. מישהוא מכיר אתר שאפשר דרכו לשלוח פקס דרך המחשב? (ושהוא יודע שהוא עובד). ג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת כיצד עובד זכיות יוצרים באינטרנט, למשל העלתי עיצוב מעניין, שבבוא הימים יכול להיות מודפס על חולצה, אך חשוב לי שרק לי יהיה את הזכות להדפיס לפרסם לצלם וכו' וכו'... כיצד זה עובד באינטרנט ובכלל. מי הגורם האחראי על זה במדינה? תודה רבה....
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אתמול בלילה לא הצלחתי לישון, הסיבה- גור חתולים פצפון (אני מעריך שבן 3-4 שבועות לכל היותר) מתחת לחלון שלי, על הפרגולה, יושב ומיילל בגשם. הפעם האחרונה שראיתי את אמא שלו באיזור הייתה אתמול בצהריים, מרגע שהתחיל הגשם היא התחפפה ולא חזרה עד לרגע זה. בהפוגה בין הגשמים היום הצלחתי להזיז אותו מהפרגולה החשופה לגשם, לייבש אותו בעדינות ולהעביר אותו אל מתחת לפרגולה, שלא יהיה חשוף לגשם. לצערי, אין שום דרך להשאיר אותו בתוך הבית- ברגע שאמא שלי מריחה חתול מקילומטר היא מתחילה להגיב (אלרגיה, למי שלא הבין) אז הוא מתחת לפרגולה, בגינה, עם הגנה מפני רוח וגשם+מגבת לשבת עליה שיהיה לו קצת חם. חשבתי שמהיללות אולי אמא שלו תחזור בשלב מסוים, לא נראה שזה קורה או עומד לקרות. אין לי אפשרות לאמץ אותו, כאמ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי סקירה על אייפון בהשוואה לאנדרואיד ואשמח לשמוע מה אתם חושבים עליה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום! קוראים לי יורי ואני חוזר חזרה לגור לראשון ושכרנו דירה רקה! אז ההורים שלי בקשו ממני למצוא עבודה ובקשתי מכמה חברים שלי שאם יוכלי למצוא אבל כמובן אי אפשר רק לסמוך עליהם אז אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה אני בן 15.5 (יש לי ב20.10.93 יום הולדת) ואני רוצה שהעבודה הזו תיהיה בראשון לציון ושכר מינימום זה 13 שקל שיהיה תודה לעוזרים ואני מוכן להמשיך לעבוד גם אחרי חופש הגדול
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח דף לעסק של המשפחה שלי מי שלא חבר שלי, יוכל לדעת שאני פתחתי את העמוד? ומי שחבר שלי? יש אפשרות להשאיר אותי מאחורי הקלעים בלי לפתוח יוזר חדש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-