עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SamurAchzar,

אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם, ביום שני הקרוב הייתי אמור להתגייס לשירות מילואים של 24 יום. לפני יומיים, חבר שלי למילואים התקשר ואמר לי שדיברו איתו מהמילואים ויכול להיות שידחו לו אותם. הוא אמר שיש דחייה מסיבית של מילואים. מייד התקשרתי למשרד המילואים בנסיון להבין את המצב, ומייד התברר לי שגם לי רוצים לדחות את המילואים. אמרתי לקצין שאני מוכן רק בתנאי שלא קוראים לי שוב השנה (עד דצמבר) אך הוא אמר שאני אהיה חייב לעשות עד דצמבר מילואים. לא עזרו כל ההסברים שלי על כך שיש לי בעיות אישיות שכוללות התחלת פרוייקט חדש בעבודה, סגירת חוזה שכירות החל מהראשון לאוקטובר ועוד מספר סיבות אישיות אחרות. היחס שלו פשוט יחס של אנטי ודווקא. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. זה קרה גם שנה שעברה אחרי שכבר התייצבתי בבסיס ורק לאח…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zurkin1232,

תגידו זה רק אצלי? אני לא מצליח להיכנס ל- http://www.nana.co.il/ http://www.nana10.co.il/

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by harbinger,

התחרות של הטניס איזה תאריך? ואיפה משדרים?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by Chymes,

http://sf.tapuz.co.il/shirshur-1523-117050983.htm שווה קריאה. אני אפילו לא מסוגל לדמיין כמה כוח נפשי צריך בשביל לגשת לבחינה המקוללת הזאת פעם אחר פעם אחר פעם במשך שמונה שנים כדי ללמוד רפואה בארץ. כמה כואב להשקיע כל כך הרבה אנרגיה רק כדי לגלות שחסר נקודה לסכם בשביל להתקבל. ואחרי שמשפרים פסיכומטרי מגלים שהסכם קפץ, שוב, בנקודה ופעם נוספת אתה נמצא בחוץ.

• 71 תגובות
    • 7.6k צפיות
  6. Started by D.r Bit,

שלום לכולם מחפש המלצות למוזיקת טראנס ... בסגנונות אוטופיה כמו InterSys vibe tribe מילודרמות פסיכואדאלי אלקטרוני ... הצעות יתקבלו בברכה ;D

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. מעבד-E8400 לוח-P45+ABS של DFI זיכרון-G.SKILL 2X2GB 800MHZ קשיח-2X320GB SEGEAT כרטיס מסך-HD4870 SHPPIRE 512MB מארז -HEC 6A19 ספק SEASONIC 500W מה אתם אומרים......... ראיתי פה פעם מישו הביא מיוטיוב איך בונים מחשב.... אם יהיה אפשר להעלות שוב

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  8. אני צריך לנקות את המחשב - אפשר לנקות אותו עם שואב אבק? או שזה יגרום לנזק? כי ממש אין לי כח שהוא יתקלקל בגלל זה...

• 43 תגובות
    • 10.6k צפיות
  9. Started by Rafi921,

אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by J0n1,

אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc)

12. Started by cleric,

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by A.Iniesta,

כמה שאלות: מישהו הזמין משם מוצר ויודע תוך כמה זמן החבילה מגיעה? עד איזה סכום אני יכול לדעת בוודאות שהחבילה לא תתעקב במכס? מישהו יכול לתת לי כיוון איך לרשום את הכתובת? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה ללמוד בניית אתרים ועיצוב גרפיקה , בדקתי 3 מכללות . אם יש למישהו נסיון או המלצות אז אני אודה לו מאוד : 1- EPS--- http://www.eps.co.il/index.html 2- ג'ון ברייס --- http://www.johnbryce.co.il/ 3- המכללה למינהל --- http://www.college.org.il/courses/default.aspx?CourseId=183 תודה לכם

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  15. באזור הצפון-חיפה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by werwolf,

קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני פשוט רוצה לדעת אם עשיתי את התרגיל נכון או לא. אני מדבר על התרגיל השני שיש בקובץ, התשובה שהגעתי אליה היא : d'a'+d'c' יש מצב שטעיתי אבל מי יודע אולי בכל זאת יצא לי טוב :-) תודה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by redead,

אם אני בעלים של קו טלפון ואני עובר דירה ולוקח איתי את הקו אז זה אותו המספר בדיוק רק שהקידומת והתחלת המספר שונים לפי מקום המגורים?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  19. היום התקשרו אליי מחברת ואלה, והציעו לי להיות נהג פרטי של משפחה מחו"ל למשך שבוע וחצי...מעניין אותי לדעת אם מישהו התנסה במשהו דומהו ויכול לספר לי קצת ? (מחר יש לי ראיון - מי שהתקשרה לא ידעה לספר יותר מדיי)

20. התרגיל הוא מערכת משוואות פרמטריות: x-ay = -1 ax-2x+y = a מה הדרך לפתור את זה? ובאותה הזדמנות יעזור לי אם אתם יודעים איך להוכיח את המשפט (גיאומטריה): במשולש ישר זוית התיכון שוה למחצית היתר תודה

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by WiSe-Man,

המחשב שרכשתי הגיע שבוע שעבר! לתדהמתי קיבלתי כל מה שהזמנתי, לא שינו לי את המפרט, הכל הגיע ארוז עם כל החלקים, לא ניסו לדחוף לי חלקים והמחשב עבר בדיקות מאמץ בקיצור, זה המחשב השלישי שאני קונה מהם וטוב לדעת שיש חנויות כאלה שעוד זוכרות מה זה שרות לקוחות, גם במקרה של בעיות הם נתנו לי שרות מעולה בעבר. ותאמינו לי שאני ביקורתי מאוד, אם הייתה לי בעיה הכי קטנה איתם, הייתם שומעים אותה פה. בכל מקרה הפורום תמיד מלא תלונות על חנויות אז הנה משהו שונה קצת.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. כמה צריכה לעלות תשתית של 1.5 במחיר הכי טוב שHOT יתנו לי?

23. אני מחכה ומחכה ולא שומע כלום פשוט לא משדרים?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  24. שלחו לי SMS 0504496422 ::::) תנו איזה משהו טוב ככה אני בידיוק יוצא עכשיו

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. למי שלא מבין, מגיעים אנשים שעבדו איתו ויורדים עליו קשות זה נקראה בפשטות Comedy Central's Roast to Bob Saget חפשו את זה זה מצחיק

• 9 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.