כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה? הם כבר עולים על העצבים עריכה: יש דרך להשתיק שיחות שמתקבלות ממספר חסוי?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/34665
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
למה זה כל כך קשה? יש לי חברה ואנחנו כבר הרבה זמן ביחד ואני אוהב אותה והיא אוהבת אותי , ובכתב אני אומר לה הרבה פעמים שאני אוהב אותה אבל פנים מול פנים אני בקושי אומר את זה , זה כמעט ולא קרה.. לא יודע יש הרגשה מוזרה כזאת כשרוצים להגיד את זה , כאילו המילים נתקעות בגרון ולא יוצאות , זה ממש מציק...אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול להסביר את זה?אני יודע שהתופעה הזאת קיימת אצל הרבה אנשים וזה לא רק אני
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חייל משוחרר, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי, איך אני מחשב כמה אמור לרדת לי מהמשכורת על ביטוח לאומי ומס בריאות? אני שם לב שזה משתנה בצורה לא ברורה מחודש לחודש... על החודש הזה, על משכורת של 6721.63 שקל (מתוך זה 500 בונוס ו400 מתנה לחג) ירד לי 167.04 ביטוח לאומי ו248.72 מס בריאות. הגיוני?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=44942 לא צריך מזגן.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום ניסיתי להיכנס לפייסבוק. להפתעתי, ראיתי שהחשבון שלי נחסם ע"י האדמיניסטרטור. מי אחראי לזה ולמה? מי שאחראי לזה, שיודה ואני לא אעשה לו כלום. מבטיח. אני לא בנאדם אלים, לא מילולית ולא פיזית.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
מחר אני מתחיל את הלימודים בגלל שעושים לנו גשר בין יום כיפור וסוכות, מה עושים?!?! אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss: :kopfpatsch: :nono: :pissed: :bash: :bash: > > :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :puke: :behead: :behead: :itschy:
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם! השאלה בכותרת האם זה באמת רק 19.90 בלי כלמני זיוני שכל? האם הוא נוח? חחח זהו בערך לבנתיים, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
* אין אחד שלא ישב עם חבר שלו בפאב ואמר לו 'אחי, אנחנו חייבים לפתוח פאב!' * הוכח מדעית: הכאב שאישה חשה בזמן לידה נמוך ב-72% מהכאב שגבר חש ממכה בביצים * הוכח מדעית: הכאב שגבר חש ממכה בביצים נמוך ב-128% מהכאב כשהזרת נתקעת ברגל של המיטה בלילה * אם תחכה מספיק זמן - באגט יהפוך ליותר קשה מיהלום * היא לא באמת עורכת דין אם אין לה לפחות שני שמות משפחה * בנות זה כמו אימיול: לוקח קצת זמן, אבל בסוף הן יורדות * הרשת נגד חרקים שבחלון שלך דווקא מפריעה להם לצאת. להיכנס אין להם בעיה * אחרי שאלוהים סימן את החנונים עם פאוצ'ים, הוא גם נתן להם פריסבים, שיהיה להם מה לעשות בים * אין אחד שכשהחברה הכוסית של אחותו באה לישון אצלה, לא חשב על זה שאם הוא יתגנב אלייה בלילה היא תיתן לו * אנשים שצריך להרו…
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי שלט שחור פשוט של הוט והגדרתי שישלוט על הווליום של הטלויזיה. החלפתי לכרטיס טלויזיה (העפתי את הטלויזיה, רואה דרך המחשב), איך אני מחזיר עכשיו את השלט שיעבוד מול הממיר? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
-
כתוב בכותרת המוצר הוא של OCZ אז אם מישהו יודע מי היבואן שלהם בארץ אני אשמח
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)
-
- 39 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
יש למישהו פרטים נוספים חוץ מתאריך? אולי מישהו שמתכוון להשתתף? כי אני אישית 90% בא אם אני מוצא עוד פרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…
-
- 4 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש פח כזה? עדיף כמה שיותר קרוב ליציאה לביל"ו. תודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-