עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. יאללה הגיע הזמן, הבגרות האחרונה מתקרבת, ותסמל את סופה של תקופת 12 שנות לימודים. הבגרות בביולגיה היא 3 יחידות מתוך ה5, יש שלושה טפסים. הופתעתי לטובה מהמגנים שלי: בחלק הראשון 95 בחלק השני 95 בחלק השלישי 86 מישהו התחיל ללמוד? מי מכאן בכלל עושה את הבגרות יום חמישי? מה המגנים שלך? איך אתם מתכוונים ללמוד ביומיים שנשארו לכם?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by dsane,

שאלה ברורה למדי אך בתאכלס לא פשוטה כלל... כשפוי כבר שנים רבות אני מודע לזה.... רק רציתי לברר מה אתם חושבים מהי שפיות? ומי הוא השפוי האמיתי? אלו שנותנים תרופות על סמך שיחה פשוטה? או אלו שסתם מדברים?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by idDFdd,

לפני שאני מגיע לצו הראשון, אני צריך לשלוח את הטפסים שהייתי צריך למלא, או שאפשר להביא אותם איתי? חלק אומרים לי שכן חלק אומרים לי שלא, אז מה נכון? זה חשוב מאוד, מצטער אם זה ספאם...

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום, אני מנסה להזמין לאישתי מוצרי טיפוח של חברה הנקראת "develop 10", לא ניתן להשיג את המוצרים האלה בארץ, מצאתי אתר בחו"ל שמוכר אותם אבל האתר לא עושה משלוחים לישראל, מישהו יכול לעזור לי למצוא דרך להזמין את המוצרים שלהם לארץ? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  6. עברתי טסט ! טסט ראשון ! סוף סוף מהיום אפשר לסוע ולא לשלם על זה 85 שקל ל-40 דקות... עצה שלי, תתרחקו מ"א, לפחות בחצי שנה הקרובה.

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Xthread,

http://www.msfirefox.com/ צעד יפה לקידום ההפצה של IE7 החדש נורא מצחיק ממליץ להכנס

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  8. Started by iakovl,

מה זה בעצם ומה זה כולל תודה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by KoM,

שלום, אני מחפש רכב יד שנייה עד ה-20000, אשמח לעצות או אם מישהו מכיר מישהו שמוכר כאן...

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by B.D.B,

[ltr]I'm 21 and I think it's time to get mobile. as nice as it is to drive my mom's 206 1.6, I need a car of my own. I was thinking about a 106 Rallye, now my dad is up to it and is willing to help me fund it (I got ATM 5k and soon I'll get about 5k from the army). also my dad loves the MX-5 very much (practically a fun) and he said that if I'll find one for up to 50k or so, he won't mind buying it. the problem is that I can barely find those cars for sale on used car boards, does anybody knows a good board or even better someone who's selling one of those? and also how do I tell the difference between a Rallye and an XSI/XS (besides rear disc brakes)? feel free to leave …

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  11. Started by Zinger777,

היי, אני לקראת לימודי תואר א' ואני מתלבט מה ללמוד רק שיש כמה מושגים שמקשים עליי את הבחירה בגלל שאני לא מבין אותם.. מה ההבדל בין תואר דו-חוגי, חד-חוגי, מורחב או משולב? מה ההבדל בין דו-חוגי לחד-חוגי מורחב? מה ההבדל בין תואר דו-חוגי לתואר כפול? יש דברים ששווים יותר? שווים פחות? כל אחד זה משהו טוב אבל שונה? בנוסף, ראיתי תואר "חקר ביצועים" זה נשמע מאוד מעניין אבל איך אני אדע שלאחר מכן יהיה לי כסף טוב בזה? מה טווח השכר בערך לתחום הזה? תודה מראש, Zinger777.

• 24 תגובות
    • 8k צפיות
  12. Started by dvirf1,

היי, נושא קצת לא קשור, אבל מאחר ואני יודע שיש פה כמה אנשים שעוסקים בספורט, אנסה את מזלי. יש לי נעלי ריצה שצברו כמות נכבדה של חול. מישהו יודע איך מנקים את זה? אני מניח שנעלי ספורט זה משהו שלא שורד כביסה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. ?????

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הקדמה קצרה: אני משרת בצבא בתור תוכניתן, רוצה להתחיל ללמוד..מתלבט בין מדעי המחשב לבין מדיע המחשב וניהול. 1. מישהו ידוע איך 'מסתכלים' על התואר במדעי המחשב וניהול לעומת התואר במדעי המחשב? 2. מה כל אחד מהם אומר מבחינת תואר שני? 3. מה ההבדל בין לימודים בשלוחה רגילה של האוניברסיטה הפתוחה לבין לימודים בשלוחה שלה במכללת רמת גן שעולים יותר? 4. מישהו שמע על התוכנית המייוחדת של המכללה למנהל בראשון לתוכניתנים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tomersbar,

לא משדרים את זה בGAMEONE , טוענים שיש להם בעיות קליטה ואני במיוחד קמתי מוקדם.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by Gilo2005,

שבוע טוב לכולם. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח חשבון ב PayPal מה צריך בישביל זה

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by VitaminP,

האלבום מאת DJVITAMIN (=אני) סוףסוף עלה לרשת 13 שירים MP3, באלבום מוזיקה כמעט מכל סוג שיש וכל מי ששמע את האלבום מצא משהו שהוא אהב שם. תורידו מ http://www.israfiles.com/show/48044/DjVitamin.rar (כדי להוריד תלחצו " אני מסכים לתקנון ומעוניין להוריד את הקובץ ") אני מצפה לתגובות בבקשה. תהנו!!! ***למי שיש בעיות עם הורדת האלבום: תעשו שהאותיות D וV בDJVITAMIN יהיו גדולות בלינק ועל תלחצו על הקישור, אלא תעתיקו אותו לדפדפן.*** >>>נוספה עוד אפשרות הורדה מראפידשאר http://rapidshare.com/files/61402411/DjVitamin.rar.html

18. החלטתי להרשם לפורומים דרך הביצפר.. ממצב אנשים? הכול טוב?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חברה אני צריך אתרים לכתוביות בעיברית [לסרטים]. תודה.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by omri_ro,

האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  21. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו אפשר לרכיב חישוקים בגודל 16" למזדה 3 אקטיב או רק 15" ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. נגיד ואני נוסע ועוקף מכונית של משטרת תנועה (שלא בתפקיד -כלומר בלי האורות מהבהבים ) ונגיד שהוא נסע סביבות ה 120 והעקיפה מבוצעת במהירות יותר גבוהה סביבות ה 140 ואז עוברים לנתיב הימני ,העם השוטרים יכולים לעצור אותי על משהו ?(אני חושב שעל מהירות בטוח לא אבל כנראה בדיקה רגילה ) עם משהו עבר או חווה דבר כזה שיספר פשוט מעניין ....למה אתמול עקפנו אוטו משטרתי בעצם 2 -פעם ראשונה לא קרה כלום פעם שניה הוא אמר לנו עצור בצד ועשה בדיקה ....

• 48 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by LazyBoy,

http://www.dumpalink.com/media/1134041030/Scare_Tactics_Bio_ פשוט אדיר!

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים