עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  2. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by idofr,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  7. הי חבר'ה, אני עובד בשתי חברות כשכיר, ובעקבות אי העברת כספים סדירה לאחת מקרנות הפנסיה החלטתי לאחד פנסיות כדי לא לפגוע בקרן (אחרת הפנסיה נסגרת). הסוכן כמובן התקשר וניסה להניע אותי לא לעשות את זה, הוא אומר שיש בעייתיות ואני אסבול מזה בעתיד. דעתכם בעניין?

8. Started by yot,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך (מכיוון שהנוכחי שלי כבר לא סוחב) וספק כוח (כדי שהוא יוכל להניע את הכרטיס החדש). אני לא מצליח להחליט, מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית, האם כדאי להשקיע בשידרוג מלא ל-Pci-e (מעבד לוח אם וכ. מסך), להנות ממנו 4 חודשים ואז שהמחשב יישב בבית כשאני אסגור שבת אחרי שבת, או לשדרג רק את הכרטיס מסך לכרטיס מסך איכותי (דוגמאת ה-7800GS - 1700 ש"ח) אבל אז אם אני ארצה לדשרג את המחשב מתישהו לא יהייה לי מה לעשות איתו. מה אתם אומרים? התייעצתי עם כל מי שאני יכול ועדיין אין לי תשובה, אז החלטתי להעזר בכם תודה לעוזרים

• 60 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. לפני כמה ימים חזרתי מהבית ספר הטכני של חיל האוויר בחיפה מיום פתוח שהם אירגנו. היה ממש נחמד ואחרי שהייתי לפני שנה שם ביום פתוח ואיחרתי כי נתקענו בפקקים וכו'... אז אמרתי שהשנה אני אבוא להירשם והכל לשנה הבאה (שנה הבאה כיתה י') אז באתי והיה אחלה, אחד מהאנשים הראשיים שם הסביר והכל ואיך זה הולך והסביר פרטים ושטויות. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיש להם דעות או דברים דומים על הבית ספר.. הכוונה שלי היא להמשיך שם וללמוד יג' יד' וללמוד שם אלקטרוניקה מחשבים ומתמטיקה 3/4 יחידות ואנגלית 4/5 יחידות ולצאת עם הנדסאי אלקטרוניקה משם אחרי הקבע שחותמים במקרה שנשארים יג' יד'. אחרי הצבא והכל אני מתכנן להיכנס לטכניון ולעשות תואר ראשון מהנדס אלקטרוניקה או מהנדס כל שהוא בתחום הטכנולוגי- הנדסי. ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608

• 69 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  13. אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים. את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי. שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום. חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה. למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות . מה הייתם מציעים לי לעשות?!.

14. Started by Sting,

היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. היי חברים אני רוצה להבהיר קודםכל שאני לא מבקש עזרה בהסברה איך מחברים וכדומה אלא אני מבקשר עזרה וחוות דעת על העיצוב שאני מתכנן.. טוב אז זאת הסקאלה ומה שחשבתי לעשות זה כך: מחוגים-אדום סמל של הטנק דלק , RPM X1000 , מה שמעליו בקטן , הסמל במחור של החום מנוע , והKM/H - ירוק כל שאר המספרים והחצאי עיגולים שמסביביהם יהיו כחול! ואיפה שיש חלק אדום יהיה כמובן אדום.. הקונסולה המרכזית ניראת ככה נכון לעכשיו .. (לא מזמן סיימתי ואולי אני ישלב שמה למטה שני כפתורים ירוקים , חדי העיין ישימו לב איפה זה ) מה אתם חושבים על העיצוב ? יהיה נכון ויפה? (לפני זה הכל הייה ירוק של בית חולים . )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם... אחי טס לארה''ב עוד שבועיים ויש לי הזדמנות להביא חלקים זולים כמו : כרטיס מסך / מעבד / לוח אם האם שווה לשדרג מהמפרט הנוכחי ל GTX 280 ומעבד QUAD ? ואם על הדרך אני חייב להחליף ספק כוח במידה ואני משדרג.. תודה לעוזרים מפרט נוכחי: CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2 GHz Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 Memory: G.Skill 4 GB (4X1024MB) DDR2 800 CL4-4-3-5 GPU: Nvidia XFX Extreme 8800GTX 630/2000 Display: NEC 20WGX2 Pro CPU Cooler:ARCTIC-COOLING freezer 7 pro Case: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS PSU:: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לי אישית יש כבר רשימות ;D אני מקווה רק שבאמת יהיו דברים שווים השנה כעיקרון אני מתכנן לצייד את הPS3 בכל מה שיהיה במבצע, אם זה שלטי MOVE או שלטים רגילים, אבל שמעתי מחבר שעובד בבאג שכנראה לא יהיה מבצעים על מוצרי ישפאר אז נסתפק באוזניות, רמקולים, הארדיסיקים :-X

• 45 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. שלום, באוקטובר הקרוב אתחיל מכינה ובשנה הבאה תואר בהנדסת תוכנה, תמיד התעניינתי גם ב CCNA ורציתי לשאול אם אפשר לשלב את זה יחד האם כדאי ? לקחת קורס של סיסקו בנוסף לתואר... זה יתן לי משהו ? [חוץ מידע בתחום..] תהיה אפשרות לשלב את שניהם אח"כ בעבודה או שזה סתם בשביל הידע ויהיה בזבוז זמן, כסף וכוח.. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  19. Started by So,

אני מתגייס במרץ 11 ולאחרונה העלאתי פרופיל- מ 64 ל97. לצערי, הפרופיל הזה יירד בגלל משקפיים (-6.5, -3). האפשרויות מעטות- שריון, תותחנים,נ"מ ו"גיבוש" סטי"לים. שמעתי הרבה דברים לא כ"כ טובים על הסטי"לים. גם העובדה שלא מדובר בשירות "קרבי" במיוחד, קצת מרתיעה אותי, אני לא רוצה להרגיש שסתם העלאתי פרופיל. כמובן שהשירות בשריון (או בתותחנים,כעדיפות 2) יכול להיות הקרבי ביותר, אבל אולי פחות מאתגר מבסטי"לים. האם שווה לחתום בחיל הים, ולוותר על שירות קרבי יותר בשריון? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 8.4k צפיות
  20. קיבלתי הצעה מהונדה: הונדה PCX חדש מהחברה + אחריות לשנתיים, ללא הגבלת ק"מ. המחיר: 20500 ש"ח קיבלתי הצעה של 36 תשלומים ללא ריבית וללא מקדמה. אני חושב יותר ללכת על הדאון טאון, יותר גדול, יותר מרווח, יותר חזק, יותר יפה. והמחיר הוא טיפה יותר נמוך: 20K ש"ח. אחרי ריבית של 36 תשלומים יוצא לי 26K פשוט מטורף ! הבעיה היא שאין להם מבצעים של דאון טאון בלי ריבית או משהו כזה. אולי מישהו מכיר איזה סוכן שיכול לתת לי הצעת מחיר טובה לדאון טאון ? אני מבקש גם חוות דעת על 2 הכלים, תודה

• 4 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by kill_b7,

אני לא יודע אם כדי לי לגשת למבחן הבגרות שלי מחר בכימיה. אני לומד כימיה 5 יחידות ומחר אנחנו אמורים לעשות 3 יחידות(3 שעות מאוד ארוכות ). כמו שחשבתי בסופו של דבר יהיה לי ציון של בערך 70 בכימיה סופי. אני רוצה ללכת ללמוד לאוניברסיטה כמובן והבנתי שהם עובדים על פי ממוצע בגרויות וגם פסיכומטרי. הבעיה שכל הבגרויות שלי בציון גבוה משמעותית מ70. אני לא רוצה שה70 הזה בכימיה יקלקל לי את הממוצע. מה אתם חושבים כדי לעשות?

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  22. שלום לכם, אני שוקל פה עניין ברצינות. מה אתם אומרים שווה להשקיע 2500 על מכונית על שלט מונעת על ניטרו, מי שמבים בזה קצת אני קונה Hyper 7 PCR מחבר שנסעה רק חצי גלון! היא גם שודרגה מעט ואני מקבל איתה ה-כ-ו-ל! ( ד'א 2500 להייפר זה זיל הזול ) עכשיו אני מפחד שתוך חודש ככה ימאס לי מכל העסק ממש אין לי מושג אם שווה להשקיע תכסף.. ממש לא חסר לי כסף ואין לי שום בעיה להוציא גם 7000 ש'ח על מכונית, אבל רציתי להתחיל פה בקטן. מה אתם אומרים, שווה לקחת את הסיכון ואולי לזרוק אותה עוד חודש ? ד'א אם למישהו פה יש מכונית כזו, אני אשמח לשמוע את דעתכם גם בנושא המכונית עצמה. מקווה שהייתי ברור מספיק, תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חייל לקראת שחרור מהצבא וברצוני להתחיל לימודים בתחום ההייטק אך מרוב דובים לא מוצאים את היער יש כול כך הרבה תחומים\קורסים שקשה לי להחליט היות ואני חסר נסיון בתחום. במקור אני מתעסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מי זה 7 שנים, עברתי קורסים של עיצוב צליל, סאונד וטכנאות אולפן. אני נמצא המון בסביבת המחשבים אך לא ברמה של מתכנת או משהו בסגנון אלא רק ידע בסיס בהתמודדות עם תקלות בחומרה\תוכנה וכיו"ב.אני לא מעוניין בתואר אקדמאי. דבר ראשון אני מחפש מקצוע שיכול להניב לי כסף ברמה טובה בתור התחלה באזרחות ואופציה להתקדמות. אפשר שהמקצוע ישלב בו יצירתיות\אומנות אך חשוב לי שתהיה דרישה בתחום. אשמח אם תמליצו לי על מוסדות לימוד נחשבים בתחום באזור חיפה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  24. Started by idofr,

היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by ori14,

הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …

• 3 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.