עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום! ממש בימים אלה אני מסיים י"ב, ברוך השם... הגיוס שלי לא יהיה לפני ינואר (בעקבות מיונים שנדחו לי ליחידות מסויימות), והתחלתי לחשוב כיצד לנצל את הזמן המיותר שאני הולך לשרוף בבית. חשבתי על פסיכומטרי, זה נראה לי אחלה חלון הזדמנויות לגמור עם זה! מהאתר של יואל גבע הבנתי שיש מועדים באוקטובר ובדצמבר, ואם אני באמת עושה את זה אז זה יהיה באחד מהתאריכים האלה. קודם כל רציתי לשאול מה אתם חושבים, אם זה באמת רעיון טוב לעשות את זה לפני הצבא או שעדיף אחרי? בנוסף, זה משנה איפה אני עושה קורס לפני? יש את אנקורי, יואל גבע, לחמן... מה ההבדל בתכלס? אני גר בראשון לציון, אם זה משנה משהו. ומה לגבי עלויות? ודבר אחרון, הבנתי שזה חתיכת קריעת תחת ללמוד לפסיכומטרי. זה נכון ואפשרי לשלב עבודה תוך כ…

• 51 תגובות
    • 6.7k צפיות
  2. אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. אני מעוניין לעבור את הקורס הנ"ל לאחר פסח, אבל אני מאוד מבולבל מכמות המכללות שמציעות אותו. מבין כולם סיננתי לעצמי ארבעה מקומות שנראים לי נורמליים וכאן אני צריך את עזרתכם. 1. ג'ון ברייס - ת"א 2. IITC - "המרכז הישראלי לטכנולוגיה ותקשורת" - רמת גן 3. האקר U - רמת גן 4. מכללת רמת גן עוד אפשרות שיש זה מכללת Ness ברחובות. מה אתם ממליצים לי מניסיונכם האישי מבחינת: שם, מדריך, רמת לימוד, מחיר. תודה רבה..

• 156 תגובות
    • 30.8k צפיות
  4. יש פה מישו שמעודכן אולי במחירי החלקי חומרה ברוסיה ויודע אם הם זולים מאשר פה בארץ? ואם ההפרש משמעותי מספיק בשביל שיהיה כדי לקנות שם? אני רוצה להוסיף זיכרון 512 400MHZ(יש לי עכשיו 512 של טווינמוס) וכרטיס מסך ברמה של 6600 בערך(אני כרגע על 6100 מובנה) ניסיתי לחפש לבד אבל לא מצאתי שום אתר באנגלית תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by LoopXXX,

בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים? מנהלים למה הדיון הועבר לכללי? פתחתי אותו במפרטים...

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. אני עומדת לקבל מחשב חדש. את המחשב הנוכחי שלי אשים בחדר אחר בבית ואת המחשב שנמצא כרגע בחדר השני אני מעוניינת לפרסם למכירה. להלן המפרט של המחשב המדובר. כפי שניתן לראות, החלפתי מעבד, כרטיס מסך וצורב מאז רכישת המחשב. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו? תודה מראש לעוזרים. לוח אם: ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX מעבד: AMD Athlon 64 (Socket 939) Dual Core 3800+ @ 2.0 GHz כרטיס מסך: Powercolor HD 4850 1gb זכרונות: Micron DDR PC3200/400 - Micron original (2 x 1gb) כונן דיסקטים: NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 צורב DVD: LG GSA-GH22N x22 SATA Black דיסקים קשיחים: Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 2 x מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000UWA – BLUE ספק כוח: Thermaltake -…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

שלום לכולם זה נושא רציני, אשמח לתגובות רציניות ובוגרות ובלי שטויות אם אפשר . לאחרונה התחלתי מסלול לימוד של יג' יד' במסגרת חייל האוויר. המסלול נקרא "מכטרוניקה" - הנדסת מכונות, חשמל ואלקטרוניקה. בסוף הקורס אני אמור לצאת עם תעודת "עתודאי", עם אפשרות לצאת ל"פרויקטנט" (ביצוע פרויקטים בחייל האוויר). נכון לעכשיו אני פשוט לא יודע מה הולך, הלימודים האלה לא בדיוק מהנים, הרוב שם פיזיקה ומתמטיקה. אחרי 12 שנה אני לא יודע אם מתאים לי להמשיך ללמוד בידיעה שיש מצב שאני פשוט יהיה איזה טכנאי מטוסים, שלא יצא לי מזה כלום באזרחות ולא בשום מקום אחר. לא נראה לי הגיוני להיות במסגרת צבאית כמעט 6 שנים רק כדי לקבל תעודה "עתודאי" ולהיות טכנאי מטוסים. כרגע יש לי עד סוף החודש לפרוש מהמסלול, בהנ…

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. בחיפושי אחרי כיסא "מנהל" למחשב נתקלתי בדגם שנקרא סאב, מישהו מכיר מישהו שמע? מצאתי אותו באחד האתרים ממש בזול בהשוואה לאתרים אחרים, הוא גם נראה נוח, את האמת אני אגיד לכם. זה הכי זול שמצאתי: http://www.meiad.co.il/index.php?id_det=1741 תוסיפו לזה 18% מע"מ(רשום לא כולל) יוצא סביבות 620 ש"ח הנה עוד אתרים אך בהפרש ענק: http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.shaioffice.co.il/index.php?productID=2674 http://www.million-kisot.co.il/Product/44754/ http://www.hakoach.com/Product.asp?productid=24&aff=Ret http://www.offixltd.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1311 מה אני מפספס פה, למה ההפרש כזה, מה אתם חושבים על הכיסא? (לא לג…

• 21 תגובות
    • 19.8k צפיות
  11. מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by idofr,

שלום לכולם לפני כמה חודשים קניתי את הWA2209 של דל מIvory. מסך מצויין ואני ממש מרוצה ממנו אבל לפני איזה יומיים הנורית חיווי של הדולק/לא-דולק החליטה למות לה וזה ממש מפריע לי רציתי לממש אחראיות אבל אבא שלי אומר שבגלל שהמסך במצב ממש טוב חוץ מהעיניין הקטן הזה הוא מפחד שאני יקבל אותו חזרה שרוט ועוד פחות עובד ממה שהוא עכשיו למישהו יש ניסיון איתם? מישהו יודע להמליץ לטובה או לרעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי כולם אני בסוג של דילמה כרגע, יש לי עוד שנה אחת לפני שאני מתגייס(אמור להיות בנובמבר 2010), ואני חושב לקנות מחשב. עכשיו אני במגמת הנדסת תוכנה אז אני צריך מחשב ללימודים, וכרגע ההורים שלי מפנים לי את המחשב הגרוטאה הזה(ראו מפרט) כל פעם שאני צריך לעבוד. זה לא נח לא לי ולא להם, אבל בואו לא נשקר - את המחשב אני רוצה כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף במשחקים קצת יותר חדשים. הבעיה היא שאחרי הגיוס הזמן שיהיה לי לשחק בו הוא אפסי, ואז המחשב ה"חדש" סתם ישב ויתכסה באבק. יש לי בסביבות ה-2800 ש"ח. מה דעתכם? כדאי לקנות מחשב זול שיריץ משחקים על מדיום/high(אבל לא הכי), או לחיות עם המחשב הזה ולא לקנות חדש עד אחרי שאני אשתחרר? יש גם סיכוי שאני אתקבל לעתודה(אם אני לא אצליח גאמ"א) ואז אני אקבל מחשב …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם, בניתי רמקול נייד (שנפתח עליו פה כבר איזה שרשור או שניים) ויש לי מספר שאלות לגבי המשך הדרך : _אני יודע שזו חפירה, גם מתן עזרה על חלק מהשאלות תתקבל בברכה, תודה מראש!_ 1. הרמקול הזה מבוסס מגבר 2.1. את הסאב התקנתי בתחתית הרמקול ויש לו חלל גדול ואטום מבפנים שמשמש כתיבה גם בשבילו וגם בשביל 2 הרמקולים הנוספים (רמקולים של רכב 4' פשוטים). האם אני צריך להפריד את החללים? 2.כמה חשוב ובמה ישפר הוספת צמר סלעים לחלל הקופסא? ובהנחה ואני מוסיף, איך, איפה וכמה בדיוק צריך להוסיף? (אני לא בבית, אעלה תמונות אם צריך מאוחר יותר) 3. הרמקולים של ה 4' בווליום גבוה גורמים לדפיקות כלות בבאסים ולזיופים. אני חושב שיש קרוס מובנה כלשהו (לא יודע אם יש ובאיזו איכות) אבל חשבתי בכל זאת לחתוך קצ…

• 20 תגובות
    • 4.3k צפיות
  17. החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  18. הי חבר'ה, אני עובד בשתי חברות כשכיר, ובעקבות אי העברת כספים סדירה לאחת מקרנות הפנסיה החלטתי לאחד פנסיות כדי לא לפגוע בקרן (אחרת הפנסיה נסגרת). הסוכן כמובן התקשר וניסה להניע אותי לא לעשות את זה, הוא אומר שיש בעייתיות ואני אסבול מזה בעתיד. דעתכם בעניין?

19. Started by yot,

שלום, לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך (מכיוון שהנוכחי שלי כבר לא סוחב) וספק כוח (כדי שהוא יוכל להניע את הכרטיס החדש). אני לא מצליח להחליט, מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס ליחידה קרבית, האם כדאי להשקיע בשידרוג מלא ל-Pci-e (מעבד לוח אם וכ. מסך), להנות ממנו 4 חודשים ואז שהמחשב יישב בבית כשאני אסגור שבת אחרי שבת, או לשדרג רק את הכרטיס מסך לכרטיס מסך איכותי (דוגמאת ה-7800GS - 1700 ש"ח) אבל אז אם אני ארצה לדשרג את המחשב מתישהו לא יהייה לי מה לעשות איתו. מה אתם אומרים? התייעצתי עם כל מי שאני יכול ועדיין אין לי תשובה, אז החלטתי להעזר בכם תודה לעוזרים

• 60 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. לפני כמה ימים חזרתי מהבית ספר הטכני של חיל האוויר בחיפה מיום פתוח שהם אירגנו. היה ממש נחמד ואחרי שהייתי לפני שנה שם ביום פתוח ואיחרתי כי נתקענו בפקקים וכו'... אז אמרתי שהשנה אני אבוא להירשם והכל לשנה הבאה (שנה הבאה כיתה י') אז באתי והיה אחלה, אחד מהאנשים הראשיים שם הסביר והכל ואיך זה הולך והסביר פרטים ושטויות. רציתי לדעת אם יש פה אנשים שיש להם דעות או דברים דומים על הבית ספר.. הכוונה שלי היא להמשיך שם וללמוד יג' יד' וללמוד שם אלקטרוניקה מחשבים ומתמטיקה 3/4 יחידות ואנגלית 4/5 יחידות ולצאת עם הנדסאי אלקטרוניקה משם אחרי הקבע שחותמים במקרה שנשארים יג' יד'. אחרי הצבא והכל אני מתכנן להיכנס לטכניון ולעשות תואר ראשון מהנדס אלקטרוניקה או מהנדס כל שהוא בתחום הטכנולוגי- הנדסי. ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יו"ר ארגון המורים הודיע כי בתיה"ס העל יסודיים יושבתו גם מחר. ביום ראשון יחודשו הלימודים כדי לציין את יום השואה ארגון המורים העל יסודיים ישבית את הלימודים גם מחר. במכתב ששלח הבוקר מזכ"ל הארגון רן ארז למנכ"ל משרד החינוך שמואל אבואב, נאמר כי אף שמשרד האוצר הבטיח משא ומתן אינטנסיבי, היו בחודש האחרון רק שלוש פגישות עבודה על הסכם עבודה קיבוצי חדש. ישששששש אנשיםםםם יש שביתהה עד יום ראשון!! לא צריך ללמוד למבחן להיסטוריה שהיה אמור להיות מחר ;D מקור: http://news.walla.co.il/?w=//1090608

• 69 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  23. שלום לכולם! לפני כשנה קניתי BOSS MT-2 (METAL ZONE) אני מרוצה מאוד מאוד אפקט חייתי מרים את הבית לאוויר הבעיה הם הBOSS האלה שהם יקרים שבא לי למות הDISTORTION המסכן הזה שחטו אותי 600 שקל טוב אבל שטויות אני מרוצה מאוד ובדיסטורשן לא באתי להתפשר אז השאלה שלי מי מכיר חברות נוספות של אפקטים טובים וזולים. אני רוצה לקנות עכשיו CHROUS או PHASER ושל BOSS יקרים כל-כך! יש את ליין 6, איבנז, מרשל, דאןלופ אבל הם שווים משהו?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים. את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי. שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום. חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה. למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות . מה הייתם מציעים לי לעשות?!.

25. Started by Sting,

היי חבר'ה, יש לי שבוע הבא נסיעה ארוכה לצימר בטיז אל נאבי בקצה הצפוני של המדינה, נקודת היציאה שלי היא הרצליה. שעת יציאה היא 9-10 בבוקר. יש 2 GPSים שאני לוקח איתי על כל מקרה שאחד יחליט להתחרפן פתאום כמו שקרה לי כבר. יש לי כמה שאלות... 1.האם כדאי לי לנסוע בכביש 6 או בכבישים הרגילים? 2.כמה זמן זה חוסך לי? 3.מה העלות שאמורה לצאת לי בערך הלוך+חזור (טווח הנסיעה הוא נק' כניסה באזור הרצליה עד הנק' הכי צפונית) והאם זה מתקזז לי קצת ממחירי הדלק? 4.כמה מותר לנסוע על כביש 6 בגבול האפור? הרעיון הוא פשוט לחסוך בזמן, ובכוח נפשי... כי אם אני אגיע לשם מוטש כולי אז זה יהרוס את הכיף

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.