עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נדמה לי שזה הולך ככה... רציתי לטייל איתך יד ביד רציתי להיות שלך לעד רציתי לתת לך אהבה חלמתי שתהיי אלי קרובה זה קצת מזרחית לא משהו כבד... תודה (:

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by Libby,

היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!

3. Started by B0necrack3R,

יש לי שאלה כזאתי אם למשל קיבלתי במועד הראשון 500 ולאחר מכן אני חורש ומוציא 680+- , האם המשרד הארצי חושד? מזמין לחקירה? חשד להעתקה, בחינה חוזרת וכו' ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by GUNZ,

למחשב מאיפה אפשר להוריד?

5. בינתיים אני חושב על ה- Sony Ericsson T630 שנראה לי מאד אטרקטיבי, ואני מחפש המלצות נוספות, שיתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא מיד אחרי, אלה במהלך השנה אחרי. כמה תפילות ביום? מה השמות? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by LILIAN_81,

שאלה לגברים שפה. אם הייתם מכירים מישהי ואחרי כמה זמן ( נגיד חודש) היתה מספרת לכם שהיא דו מינית, הייתם "זורמים" איתה לקשר רציני או שזה משהו שיגרום לכם לנתק איתה את הקשר? אתם חושבים שתוכלו לבטוח בה לאורך זמן?

• 157 תגובות
    • 17.4k צפיות
  8. Started by avipenina,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש,ולפי מה שראיתי מבין כול האתרים האתר BIT TECH יש בו את כול הרכיבים שאני רוצה וגם הוא יוצא הכי זול מכולם בכללי. האם אתם ממליצים לי לקנות מהאתר הזה/חנות? האם הרכיבים שלהם הם לא refurbish? האם הם אמינים? האם יש לכם ניסיון עם האתר הזה מבחינת רכישה של ציוד מיחשוב? תודה רבה זה דיי דחוף כי אני על סף קנייה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by GuGuSH,

היי, יש לי בית מרתף וברוב הזמן אני נמצא במרתף. מכיוון שהמרתף הוא מתחת לאדמה, אין שם קליטה סלולרית. מה אפשר לעשות בנידון? אני יודע שסלקום מתקינים אנטנות קטנות בבית כדי לשפר את הקליטה, אבל אני לקוח של אורנג' והם לא עושים את זה (התקשרתי אליהם היום). הנציג באורנג' הציע שאני אקנה reapeter כזה באופן עצמאי. וחשבתי שזאת יכולה להיות אפשרות לא הוגנת, אבל הכי ריאלית שיש. מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? מה העלות של זה? תודה. ד"א, מצטער אם כן יש פורום יותר מתאים, אני פשוט מרחף, אז סביר להניח שלא שמתי לב. D:

• 17 תגובות
    • 12.6k צפיות
  10. Started by Overshot,

אהלן. אתמול חגגנו יום הולדת לידידה שלי, בקיצור הזמינו משטרה סמוך לשעה 00:20. המשטרה באה לאחר שכבר קיפלנו את הכל ורעש כבר לא היה. אני הייתי החראי על המוסיקה, אז בקיצור השוטרים נתנו לי קנס בסך 350 ש"ח. הערות : אחד השוטרים הגיע על אזרחי. השוטר השני שרשם לי את הקנס לא לבש קובע ולא היה לו בכלל. השוטרת שהייתה איתם לבשה נזם באף. השוטר שרשם את הקנס לא היה אפילו קרוב למקום בשביל אפילו לשמוע מה קורה שם. זה בערך כמו שאני יזמין לך, איש, משטרה ונאשים אותך ברצח ומיד וכניסו אותך לכלא. היו המון המון עדים. ברשותי הקנס עם הפרטים של השוטרים. מה אפשר לעשות בנושא?

11. Started by 00000,

אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. האם אתם מתכוונים לדבר היום בטלפון סלולרי או להצטרף למחאה?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הציעו לי לשים מנוע וולקאן ברכב שלי (BX ישנה יחסית )עכשיו המנוע עולה פי כמה מהרכב לא יועד עם משלם לי בכלל ורציתי לדעת יותר פרטים לגבי המנוע עצמו,המנוע שהציעו לי מגיע עם שני מגדשי טורבו רגילים,השני נכנס לפעולה ב 130 קמש +התאוצה מ 130 ל 170 2 -4 שניות לערך ,לא שאני מתכנן להגיע לכאלו מהירויות האמת אבל בכל מקרה אני מספר ,חושב על החלפת מנוע כי המנוע הרגיל לא ממש סוחב ,כאשר הוא היה חדש היה לו איזה 105 כ"ס כרגע אולי 80 עצוב ,וגם כי הרכב אוכל הרבה דלק . אשמח לעזרה ועצות תודה

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. ואם כן, באיזו תחנה? אני מדבר על המשחק ביום חמישי הזה...

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  15. Started by alex.turovsky,

16. היישום החדש Backup & Sync יאחד את התמונות והקבצים שלכם בענן ויאפשר לכם לשמור על כל הקבצים האישיים החשובים במקום אחד בטוח - גם במערכת חלונות וגם במערכת MacOS לכתבה

17. Started by Judas Iscariot,

בכמה ימים האחרונים, אף וידיאו לא עובד לי בYouTube. ניסיתי למחוק את הActiveX Flash ולהתקין מחדש, לא עזר בכלום. אני מקבל את השגיאה : An Error Occured, Please try again later. דוגמאות: תמונה: *קובץ מצורף* [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by MDK,

רציתי לשאול מספר דברים: 1. האם להזמין מוצר מחו"ל שעולה מתחת ל200 דולר, משמעות צעד זה היא שהוא לא יעבור במכס? 2. בכמה לדעתכם אני אוכל למכור את הרמקולים שלי הדגם הוא Logitech Z-560 4.1, יש לי אותם שנה וחצי בערך, הם במצב טוב..

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  19. קיצור ככה יש 9 שקלים.... מתוכם 8 אמיתיים .. ו 1 מזוייף..... עם הידיים אי אפשר לדעת עם השקל אמיתי או מזוייף (הוא יותר קל במשקל) ביגלל זה יש לכם מוזניים מותר לשקול פעמיים בלבד... ולהוציא את השקל המזוייף.... יש למי שהוא רעיונות?...

20. Started by ^Z^,

אני הולך היום (רביעי) עוד לא הוחלט לאיזה אירוע בדיוק ומתי מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. עדכון לתאריך 17.2.16 היי. הוספתי תמיכה בשלטים אחרים, בינתיים ניסיתי לעבוד עם Dualshock4 ועובד מעולה, אפילו במכונה וירטואלית ללא שום דרייבר לשלט. אני מחפש אנשים טובים שיוכלו לעזור לי לבדוק את הגרסה החדשה: 1. אנשים שיש להם שלט Dualshock4 ומוכנים לקחת את הגרסה החדשה לנסיון ולדווח לי איך עובד. 2. למי שיש כל שלט אחר שיוכל לעזור לי לבנות "פרופילים" לשלטים נוספים. 3. עם הקוד הישן היתה בעיה ששליחת המקשים לא עבדה ברוב המשחקים, אני חושב שגם את זה פתרתי. אז אם מישהו מעוניין לבדוק איך התוכנה עובדת במשחקים שלו זה גם יעזור לי. מי שמוכן לעזור, מייל ליצירת קשר: Zeevs86@gmail.com פרטים על הגרסה 0.5 בעמוד רביעי הודעה #32 אהלן. בחודשים האחרונ…

• 33 תגובות
    • 11.8k צפיות
  22. הבחור מתופף בקצב של 170-180 דפיקות לדקה, זה פשוט כשרון! http://ynetrock.tripod.com/afromule.wmv 8)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מישהו מכיר את המספר טלפון של התמיכה של חברת לוג'יטק בארץ?

24. היום אני סוף כל סוף מזמין את הION DRUM ROCKER מeBay. למען האמת הסיבה היחידה שחיכיתי היא שראיתי שהדולר מאוד לא יציב, חשבתי אולי יצא לי חיסכון של איזה 100 ש"ח. בסוף הוא בכלל אתמול עלה ל3.88 וקיצר הבנתי שאני סתם מבזבז זמן עכשיו השאלה שלי תוך כמה ימי עסק המוצר אמור להגיע אם שולחים לי את החבילה דרך USPS EXPRESS MAIL INTERNATIONAL (מארה"ב לישראל כמובן). משקל החבילה הוא 14.98 ק"ג (אולי יוצא טיפה יותר אחרי שאורזים את זה למשלוח). את הגודל לא הצלחתי למצוא אבל פה אפשר לראות באיזה גודל בערך מדובר. מעבר לזמן הגעה, מישהו יודע אם יש סבירות גבוהה שזה יתקע במכס ואני אצטרך לנסוע לת"א ולחכות בשביל לקבל את זה, או שזה יגיע עד אליי (גר ביישוב ליד ראש העין. עד עכשיו כל דבר בערך (חוץ מEEE ש…

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. משפחת ה-Titan Ridge מתוכננת להתאים ליום בו נתחיל לראות כמות גדולה במיוחד של מוצרים תומכי Thunderbolt 3 בשוק, בעידן בו השימוש בתקן אינו דורש תשלום תמלוגים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים