כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
זה לא אמור להשתנות משנה לשנה הימים שהוא נופל עליהם? יש פה מישהו שמבין במסורת?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שראיתי שה X 540 נמכרים במחירי זנות שם (80$) לעומת מה שיש בארץ (החל מ 560) התחלתי לתהות... תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיזה סכום לוקחים את זה? האם זה רק על סוג מסוים של מוצרים? איך זה הולך אם אני שולח חבילה לחו"ל? גם שם לוקחים בצורה דומה? תודה לכם.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחלה פורום יש לכם. מישהו מוכן לעזור לי עם חתימה?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מענין לדעת אולי יש פה אנשים שיודעים פחות או יותר את הלך הרוחות בציבור האמריקאי ואיך הם מתמודדים עם ריבוי העמים והתרבויות שבתוכם . אירופאים אפריקאים דרום אמריקאים מלוכסנים ועוד . האם הם מסתדרים פחות או יותר אחד עם השני ? או שחלילה גזענות זה דבר שבשגרה שם ? אני משער שבמדינה נאורה כמו ארה"ב החוק יהיה שווה לכולם . אבל איך האוכלוסיה עצמה מתנהגת אחת עם השניה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת כמה שומרים את האריזות מהסיבה שאם יקרה משהו יותר נוח לשלוח אותו בחזרה עם האריזה שלו כמו כרטיסי מסך לוח וכו'
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איך השתטות רגילה יכולה להגמר http://rapidshare.com/files/90168831/he_is_alive-sent.wmv
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפעם האחרונה שפרסמתי פה משהו הוא היה ירוד ברמות על ואתם זילזלתם.. אז עכשיו אני חוזר בכיוון קצת שונה זה טיזר לצוות חדש עכשיו שאלתי היא אם תצליחו להבין של מה הצוות ומה הולך להיות ברטון המלא http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מישהו פה מוכר במקרה כרטיסים להופעה של Faith No More? תודה... כבר הסתדרתי... נשארו עוד כרטיסים בהדרן...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, בשבועיים האחרונים עניתי כבר ביותר מ5 תראדים על כל מיני סוגיות בנוגע להזמנות מגאב. ברור שHW הוא לא מקום פרסום לחנות מחו"ל, אבל עקב זה שהחנות הזאת זולה (גם ביחס לחניות אחרות בארה"ב ובאירופה) וגם עושה משלוחים לארץ החלטתי לפתוח את הנושא הזה ולרכז כאן פעם אחת את כל המידע שדרוש לדעתי... כמובן שכל מי שהזמין מהחנות מוזמן להוסיף מידע, מי שיש לו שאלות מוזמן לשאול ומי שיש לו המלצות לחנויות אחרות, זולות ששולחות לארץ מוצרים שאי אפשר להשיג כאן מוזמן לציין אותם. אז נתחיל: תוכן: מידע בסיסי סוגי משלוחים מיסים ההזמנה זמן הגעה ומידע קבלה קודם כל מהתחלה: החנות נמצאת באתר www.jab-tach.com . צריך להיכנס והדבר הראשון שיש לעשות (על מנת שלו תתלהבו יותר מידי מהמחירים הזולים)…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעתי לעלות על מדי זית ירוקים ומכוערים הגיעה סוף סוף... (לעזאזל, אני יושב בבית מאז יוני ולא עושה כלום) אז מחר אני מתייצב לי בשבע וחצי בבוקר ומתגייס (רק אותי זה ממש מצחיק שאני מתגייס באותו מקום שבו השבט צופים שלי? [גבעת התחמושת]) ולכל מי ששואל, לא, אין לי מושג לאן אני מתגייס (בתקווה לפרוייקט מחשבים בח"א, אבל לא בטוח) ואני מתגייס עם פרופיל 64 (אסטמה ואלרגיות), אז קרבי אני לא אהיה בכל מקרה, סתם התחשק לי לפתוח ת'רד על זה, אז אם אתם רואים את הת'רד הזה ולא אכפת לכם, אז רק תזכרו שלא אכפת לי שלא אכפת לכם, ואל תגיבו כאן.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך קצת עזרה אם יש פה מישהו אם נסיון דומה או שמתמצא במשפטים בקיצור לפני כמה חודשים התחלתי לעבוד בחברה גדולה בתחום הסלולאר במוקד טלפוני וכאשר נכנסתי לעבודה כמובן הם רצו שאני אתחייב לשנה כאשר אם אפר את ההתחייבות צריך להחזיר את שווי הקורס שעברתי 2500 ש"ח בקיצור כמובן שלא החזקתי שנה העבודה הזאת נוראית לא ממליץ לאף אחד להכנס לשם הכסף יחסית גדול אבל זה בגלל שעות מטורפות בכל אופן חזרה לנושא כאשר עזבתי כמובן קיזזו לי מהתלוש שכר האחרון את ה"ערך של הקורס" (הם לא קוראים לזה קנס חלילה) ורציתי לדעת האם הנושא הזה חוקי ומותר להם לעשות זאת ? במטרה כמובן לגשת לתביעה אחרי הכל זה 2500 ש"ח בשביל חייל משוחרר זה לא צחוק מה אתם אומרים יש לי סיכוי לקבל את הכסף חזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה אפקט AMD , אבל........ http://finance.walla.co.il/item/3072497
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…
-
מהו הפרופיל המינימלי שבו עדיין מקבלים לתלפיות וחבצלות? בשניהם עושים טירונות קרבית אבל מהלך השירות הוא לא קרבי.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התאריך הוא היום, העליה לתורה ב-14 והמסיבה ב-16! וואי אני כל כך שמח ומתרגש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי אולי להשאיר את הממחשב במצב שינה כל פעם במקום כל הזמן לכבות את המחשב לשעה שעתיים מה אתם מציעים אגב מה הצריכה [הספק] ביחס בפעילות נורמלית?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם, אני צריך המלצה לכמה שירים, בשביל לבחון מערכת ק"ב ביתית. אני צריך שירים ווקאלים. ושירים עם המון באסים. בנוסף מנגינות עם צלילים נמוכים+גבוהים+MID יתקבלו בברכה.(במנגינה אחת) אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-