כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שלכל אחד "יש זכות" להיכשל במקצוע אחד בבגרות. האם זה נכון?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך החנות בעפולה? איך השירות שלהם בסניף הזה? איך האמינות שלהם? המחירים שלהם לא יקרים וראיתי שכרגע המצב ב TMS לא ממש ברור אז חשבתי לרכוש מהם..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה זה HELPDESK? ואיזה דוגמאות יש לעבודות כאלה? 2. מה צריך ללימוד כדי לעבוד בזה? 3.מה זה MCITP,CCNA וכו'? מה הרעיון שלהם? (שפות תכנות, חומרה, מערכות הפעלה? לא כ"כ הבנתי ממה שקראתי פה בפורום) 4. קראתי פה כמה פעמים שהתבלטות היא בין תואר לבין תואר מקצועי (MCITP) אז מה בסופו של דבר עדיף? תודה! אשמח לתשובות מחברי הפורום ולא מגוגל או משהו כזה כי חפשתי ופשוט לא הבנתי כ"כ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מסגרת דיגיטלית, אין דרישות מיוחדות כעקרון נראה לי ש7 אינטש יהיה מעולה 1GB זכרון יספיק בהחלט, יש המלצות מיוחדות יש גם אפשרות לקנות מחו"ל אם יש דגם מומלץ במיוחד תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת מה טווח הגילאים שגולשים / חברים בפורום זה גילאי 16 -21 במקום מבוגירם מאוד בבקשה soooo soooorry that i forgot !!!!! הערה: חיפשתי את הנושא אבל לא מצאתי משהו אז לא לבוא בטענות
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק כשעברתי ל YES נזכרתי שפספסתי את הסידרה האהובה עלי (בנוסף ליצפאן...)! GOD DAMNIT! משתמשי כבלים מאוכזבים, קחו זאת בחשבון לפני שאתם עוברים...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"חברת סטארט אפ ישראלית הציגה לאחרונה מעבד חדש מהיר מאוד אשר אמור להיות משומש לגורמים אזרחים וצבאים כאחד. החברה ההרצליאנית Lenslet שמה אותנו על המפה העולמית. המעבד החדש יעבד נתונים בצורה אופטית ולא כפי שנהוג בעזרת סיליקון. הוא אמור להיות מיועד לתחומים שונים בינהם למערכות צבאיות בה שידאגו לביטחון הלאומי של המדינה , ותמיכה ב מערכת של לוחמה האלקטרונית מתקדמת בשלב זה הוצג פרוטוטיפ (דגם ראשוני) של ה EnLight היכול לחשב כ8 טריליון תהליכים ביצועים לשניה וניכן ביכולות ש שוות אותו למחשב על (SUPER COMPUTER) . הוא מהיר פי 1000 ממעבד סנדרטי רגיל עם 256 לייזרים שונים אשר נותנים לו את "מהירות האור" שלו ,כפי שמכנים זאת אנשי Lenslet." לכתבה המקורית: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
;D http://www.cs.umd.edu/users/meou/Flashes/WINRG/WINRG.html מצחיק ? אני לא יודע אם לצחוק או לבכות ,
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלך חברה! אז ההורים שלי טסים לארה"ב ורציתי לדעת מה שווה להביא משם, עד 200$ מקסימום. תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רכשתי מחשב דרך האינטרנט לפני כשנה וחצי. אך לפני מספר חודשים לוח האם שלי הושבט ,לוח אם של חברת גיגה ביט ,ידוע לי שגיגה ביט נותנת 3 שנים אחריות על הלוח אם, שלחתי את הלוח אם לחנות שרכשתי את המחשב בתל אביב ,ללוח אם לא היה שבור ולא היה חלקאחד שרוף הוא רק היה מלוכלך באבק ,החנות אמרה לי שהם לא מוכנים לקבל את הלוח מכוון שהוא מלוכלך באבק, בעל החנות אמר לי לשלם 75 ש"ח עבור נקיון הלוח, אמרתי לו שאני מוכן לשלם 75 ש"ח בנתאי שיחליפו לי את הלוח, אחרי שהם ניקו את הלוח הם לא היום מוכנים לקבל אותו, אני שמעתי משני מקורות בכירים בבאר שבע שהיבואן הזה לא נותן אחריות לחלקים שוא מוכר, יש לו אומנם 99% חלקים במלאי איך הוא לא נותן אחריות, לאחר שבועיים התקשרתי שוב לחנות בת"א הם אמרו לי שלאחר צע…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! השנה, המירוץ מתקיים ב-23.3.07, יום ו' , שעה 10 בבוקר אתם מוזמנים לשתף בתוצאות שלכם ממירוצים קודמים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר שמשתמש באימייל שלו לכל עסקיו באופן רציני נעקץ על ידי ניגרים חסרי אלוהים שהשתלטו לו על האימייל בYAHOO, שינו את הססמה, והשתמשו בזהות שלו לשלוח מכתבים לכל הרשימה שלו בבקשה לקבל כסף. מה הוא יכול לעשות כדי לקבל שוב את האימייל, שחשוב מאד לעסקים שלו? הוא שלח PHISHING REPORT ביאהו לפני 3 ימים, והתקשר גם למספר שלהם בארה"ב שם ענתה לו הודית שלא ממש הבינה מהחיים שלה ושלחה אותו לERROR REPORT שהוא כבר שלח, והיא אמרה שתוך 48-72 שעות יטפלו בזה - ולא טיפלו אני יכול לקבל עצות כדי להעביר לו ? הפגיעה הזאת בו מאד אנושה, אני אשמח אם תביאו דרכים יעילות להחזיר לו תאימייל.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני וחברים שלי טסים ליוון בחופש הגדול לאיוס ואנחנו רוצים להשכיר אופנועים שם לכולנו יש רישיון וכולנו בני 18 זה מספיק?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יפה או לא זה מהמישחק של אינטר נגד מילאן זמן החזזים הכל כך יפים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא חושב שיש פורום מתאים לזה אז זה ילך לפה, מקסימום יעבירו... יש לי תרגיל שבו אני צריך לפשט ביטוי בוליאני ואני פשוט לא מצליח אני צריך להגיע מזה : ___ _____ A+B * C(B+A) לזה ___ A+B ויש פה עוד מישהו שיש לו מתכונת ביום שני ?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פתוחה.... תתפרעו. (אבל רק על דברים אמיתיים שבאמת מוכרים שם כמובן, ועדיפות לדברים שנשלחים לישראל..)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר. לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע. המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה? לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה? חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו. כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים. תודה רבה, MODY.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Legacy II Trailer FIGHT! הם החזירו את שאנג טסונג המקורי מהסרט הראשון ואם אני לא טועה קונג לאו זה אותו אחד ששיחק בסדרת טלוויזיה שהייתה בזמנו. ובשביל הנוסטלגיה תסגדו, והעונה הראשונה למי שפספס: http://www.youtube.com/channel/SWVkIoQKmEa4I
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-