עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Liad344,

שלום , בבית , וגם באוניברסיטה , יש הרבה ראוטרים שונים (בבית שניים) עם שם זהה וסיסמא זהה , עד לא מזמן - הטלפון היה מחליף בינהם אוטומטית , אבל לפני שבועיים בערך זה הפסיק - והטלפון נשאר מחובר לראוטר מרוחק עם קליטה מאוד חדשה , וצריך לסגור ולפתוח את הwifi ידנית , וזה ממש משגע אותי כי אני זז בין כיתות (או בבית) בתדירות גבוהה מאוד , וזה מאוד מפריע. יש למישהו פתרון? מדובר על גלקסי אס 7 עם אנדרואיד 7.0

2. Started by חציל-ים,

לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!

3. Started by adamginz,

המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן אתמול בערב הבאנו הביתה גורה בת חודשיים, בריטית. ממש יפה: הינה תמונות: איך שהבאנו אותה היא התחברה עם הכבל USB (אהבה ממבט ראשון): http://www.upit.ws/picture.php?file=ca878719d9cf0.JPG http://www.upit.ws/picture.php?file=a2042f7913ce7.JPG ופה היא ליד הP180 שלי http://www.upit.ws/picture.php?file=ea5be2b3bd2d8.JPG המארז מוציא אוויר חם אז היא העבירה את זמנה שם בעיקר ומאחורי המקרר. אז אם יש לכם שם טוב לגורה, בבקשה שתופו.

• 72 תגובות
    • 7.1k צפיות
  5. Started by fatalmelody,

אוקי אז הנה המפרט + כרטיס מסך gforce 8800gt 320mb (ליבה ישנה) כן אני יודע שזה זבל אבל ברגע שה9800 יירד במחיר אני ישפר אליו. Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 1066MHz LGA775 BOX ¤1299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=308 Abit IP35-PRO XE 1600FSB P35 Chipset LGA775 Intel CPU ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1126 G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤805 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1071 Scythe 120mm MINEBEA 1600rpm ¤97 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=740 Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free ¤324 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX …

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  6. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by superbijo,

מה נשמע חברים קניתי סט עכבר+מקלדת של חברת COUGAR ועשיתי סרטון אני מאוד ממליץ על הסט הוא ממש יפה ,המקלדת והעבר מאוד נוחים ואיכותיים אשמח מאוד אם תגידו מה לשפר לסרטון הבא ,זוויות,צילום,תמונות, וכל מה שעולה לכם לראש

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by zniibidl,

המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התחדשתי לי באופנוע (אני לא אקרא לו קטנוע, כי הוא מרגיש כמו אופנוע), משו פלילי ביותר, מרגיש כמו מרצדס פתוחה! ימאהה אקסיטי 250! הנה כמה תמונות: ;D 8) אין לי מילים אופנוע בן זונה (אצלנו האופנוענים בן זונה זאת מחמאה ;D).

• 178 תגובות
    • 17.6k צפיות
  10. מה העונש למי שמציג עצמו כנהג מונית ונוהג כאשר אין לו רישיון כזה?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  13. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by silas91,

אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  15. או שיקח עוד מלא זמן וזה סתם מופיע באתר של פנדה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  16. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by surfface,

אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. היי, אני שכיר ואין לי קה"ש כיום. כרגע אני לא מעוניין לבקש הטבה בתנאים, אבל אני כן מעוניין להתחיל להפריש לקה"ש (בסופו של דבר, כנראה שכלי החסכון עם ה"תשואה" הטובה ביותר). האם אפשרי לבקש מהמעסיק להפריש את החלק שלי לקה"ש, ללא הפרשה שלו? בכל מקום מצויין המקסימום שמעסיק יכול להפריש, אך לא המינימום. האם אני אמור להסיק מזה שהמינימום הוא אפס בעצם? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  19. מכלכלה של ידיעות: הSLR והגייארדו ספיידר יהיו באוטומוטור בpסח. שוקלים לייבא את הSLR שתעל ה5.5 מיליון, הגייארדו הסגורה 1.5 מיליון, הפתוחה 2 מיליון והמורציאלאגו - 3 מיליון. מה אומרים? יהיו קונים? חבל שהחליטו עכשיו לייבא אותם במיוחד שלמורצ' יש כבר מחליפה (או לפחות מתיחת פנים) והSL65 כבר די משתווה לSLR מבחינות רבות. היא עדיין רחוקה מלהיות SLR, אבל הפער בהחלט הצטמצם... בכל מקרה עדיף מאורח מאשר לעולם לא... נראה לכם יעד של 3 מכוניות גייארדו בשנה זה ריאלי...? את האמת לדעתי יקנו כמה אבל אלו לא מכוניות שכל שנה מקבלות מתיחת פנים, אז אחרי גל ראשוני של הזמנות (ושאני אומר גל זה גג 5) לא היו עוד הרבה קונים... אבל זה עוד נראה... הבעיה פה זה שעוד הקנאה הישראלית הטיפוסית תשאיר כאלה שריטות …

• 127 תגובות
    • 13.2k צפיות
  20. המאמן כושר אמר לי שאני צריך לעלות משהו כמו 7 8 קילו.. אשמח אם אנשים ירשמו לי דברים שכדאי לי לאכול שיעזרו בהתפתחות השרירים.. הבנתי שצריך הרבה חלבון.. אולי גם פחמימות.. אני לא כזה מבין בקטע הזה.. מישהו יכול לעזור?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  21. אז ככה התחלתי לבנות מחשב שיהיה חזק מיוחד (לדעתי) המפרט המלא לוח אם : DFI Lan Party DK P45-T2RS + ABS מעבד : Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX כרטיס מסך : INNOVISION Geforce 8800GTS OC 512MB DDR3 PCI-E זוג כאלה (SLI) מארז : Thermaltake ARMOR SECC Extreme Edition full Tower BLACK No PSU זיכרונות : OCZ DDR2 Reaper 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 ספק : Zalman ZM600-HP 600Watt Ultra Quiet RETAIL קירור למעבד : Thermaltake BigWater 735 (מים) כרטיס קול : hda digital x mistique 7.1 gold כוננים קשיחים : SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB זוג כאלה = 1TB בגדול זהו.. כרגע קיבלתי את הלוח.. את המארז.. כרטיס קול.. כרטיס מסך אחד.. ואת הכ…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Melike Pk,

יש למישהו שירים פשוטים לנגינה שיכול להמליץ לי עליהם? עדיף באנגלית- רוק פאנק וכל המשפחה

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  23. היי התחלתי לאחרונה ללמוד גיטרה קלאסית ;D אני לומד עם מורה פרטי (אחלה מורה וגם גר ממש קרוב אליי, מרחק הליכה ממש). והוא מורה רציני שמלמד תווים, שיטות וכו' וכו'. יש לי כמה שאלות רק, קודם כל, זה תמיד כזה קשה בהתחלה?! ??? כלומר, אני מרגיש שהאצבעות שלי (יד שמאל) ממש נקרעות (לא נורא, אבל קצת כואבות אחרי הרבה נגינה). נוסף לכך, מרגיש שלא מצליח לפרוט כמו שצריך, כלומר שצריך ללחוץ E ואז A ואז D נניח, שאצבע אחת עולה על המיתר האחר וכו', לכולם זה ככה בהתחלה? ואיך משתפרים? איך מגיעים למצב שאני מוציא ממש טוב כל צליל מבלי לעלות על המיתרים שליד ועם ללחוץ כמו שצריך עד הסוף? (הרבה פעמים לא לוחץ מספיק ואז גם יוצא צליל לא נקי כזה). גם האחיזה עצמה קצת קשה לי עדיין (כלומר יד שמאל, ולאחוז…

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  24. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?

• 44 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.