עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 1nstall,

היי היום החלטתי להראות לכם תמונות מהתוכי שלי, אז היא נקבה, מסוג דררה, היא בצבע ירוק, היא בת 3, והיא ממש חמודה!!!! אהה, וקוראים לה שוקו! הינה תמונות: (בתמונה הראשונה, שוקו מנשקת את אחותי) (בתמונה השנייה, הירוק זה הקקי שלה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי בגלל שנעלו את התראד הקודם לא יכלתי לעדכן שם. ובגלל כל הדיבורים על אחותי היא לא צולמה עם התוכי עכשיו. אזז מצאתי שבוע שעבר תוכי שכימעט ניטרף ע"י חתול, לקחתי את התוכי אלי הביתה והתחלתי לגדל אותו, היום הצלחתי להפוך אותו לאכלת יד ( תוכי שמשחק עם אנשים) אז אחר-כך קירבתי את התוכי החדש (קוראים לו "שלום") לתוכי הישן ("שוקו") ושלום חושב ששוקו היא אמא שלו, והוא רודף אחריה כל הזמן והיא בורחת ממנו, הינה תמונות חדשות: (שלום זה הצהוב ושוקו הירוקה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. בא לי להתלונן , בלי פואנטה נמאס לי לפתוח אתר אינטרנט כמו זה למשל שצירפתי ולאמץ את העיניים על מנת לקרוא את התוכן. כך מתבזבזים להם פיקסלים לחינם, קניתי מסך 17" שאפקטיבית הוא אולי 12", גם בזזתי כסף וגם בזבוז חשמל על השטחים המבוזבזים. אז קודם כל הורדתי את הפרסומות באמצעות block ads, כבר הרווחתי 20% יותר , בד"כ אני מגדיל את הכתב ע"י לחיצה על 'Ctrl' ו '+' כך ש 100% מהמסך מנוצל להצגת התוכן אבל הבעיה שכל פעם שעוברים לדף אחר או כשמרפרשים אז צריך לכוון את הדף למרכז כיוון שהוא מיישר לימין. אני כבר לא יודע מה עדיף מבחינתי, אני כן יודע שהנושא מעצבן אותי. אני בכלל לא מדבר על בעלי מסך רחב ששם רק 10% מהמסך מנוצל לתוכן. כשאני קורא ממגזין (למשל PopSci) אני קורא בנחת, בלי להתעייף ובלי…

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by BlackTalon,

מאיפה אפשר להוריד את התוכנה NoAds? לינק מאוד יעזור!

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. איך היא נקראת? איך נקרא האלגוריתם המיושם שם?

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  6. אני רוצה להמליץ על תוכנית (רק למנויי הלווין) שנקראת call for help. זו תוכנית משעשעת וגם לימודית בנושאי מחשבים ואינטרנט. התוכנית מתאימה הן למשתמשים חדשים והן למשתמשים בינוניים. היא נותנת כל מיני סקירות על מוצרים חדשים שיצאו לשוק, פותרת בעיות נפוצות בכל מערכות ההפעלה וגם נותנת סקירות של אתרים חדשים ומעניינים וגם כל מיני המלצות לקבצים בחינם. אני חושב שכל אחד יכול להפיק תועלת מהתוכנית הזו אפילו אם הוא חושב שהוא יודע הכל. בקיצור שווה ניסיון

• 71 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. שלום, רציתי לדעת אם יש לכם את התופעה הזאת שאתם מסתכלים שעה או רבע שעה על מסך המחשב . ואז מסתכלים לכיוון אור החדר , ואז אתם רואים אותו פחות מואר כמו שנכנסתם לחדר בפעם הראשונה . האם יש אצלכם תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  9. שלום לכולם היום התחלתי (יותר נכון אני ממשיך ) תחביב עתיק מכוניות שלט רחוק רכשתי לי את הבובה הזאת : http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0161p?&I=LZ0508** ועוד כמה שידרוגים מגניבים שדרוג כוח למנוע שדרוג תיבת הילוכים שדרוג הנעה (מ 2X4 ל4X4 ) שלט וסטרטר יצא קצת פחות מ 3000 שח כולל משלוח . בקרוב זה יגיע אלי אם למשהו יש משהו דומה וכו , אשמח אם נעשה לנו גם מפגשים כאלה .

• 267 תגובות
    • 29.5k צפיות
  10. Started by shuy,

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Liad344,

שלום , בבית , וגם באוניברסיטה , יש הרבה ראוטרים שונים (בבית שניים) עם שם זהה וסיסמא זהה , עד לא מזמן - הטלפון היה מחליף בינהם אוטומטית , אבל לפני שבועיים בערך זה הפסיק - והטלפון נשאר מחובר לראוטר מרוחק עם קליטה מאוד חדשה , וצריך לסגור ולפתוח את הwifi ידנית , וזה ממש משגע אותי כי אני זז בין כיתות (או בבית) בתדירות גבוהה מאוד , וזה מאוד מפריע. יש למישהו פתרון? מדובר על גלקסי אס 7 עם אנדרואיד 7.0

12. Started by חציל-ים,

לא מצאתי שום פורום שעוסק בזה, אז במקרה הכי גרוע, שמישהו יעביר את זה לפורום הרלוונטי. בכל מקרה, נכנסתי היום בג'ימייל שלי לרשימת 10 מקורות התחברות האחרים ונתקלתי ב2 התחברויות (ברצף) מארה"ב. הנה תמונה (אני זוכרת שכשקראתי בפעם הראשונה את החוקים היה איזה אזכור לגבי איסור העלאת תמונות מאתרי אחסון או משהו כזה, ועכשיו כשחפשתי את החוק הזה, לא מצאתי אותו, אז שוב. אם יש בעיה, אשמח אם תסירו את התמונה ולא תעשו לי בעיות כי באמת חפשתי.. (: ) עכשיו, אם אני לא טועה, זה כותב IMAP כשיש התחברות דרך הג'ימייל נוטיפייר. אז למישהו יש מושג מה זה אומר? פרצו לי לחשבון או שזו יכולה להיות סתם טעות מפגרת? (כמובן שהחלפתי סיסמא והכל... אבל עדיין) תודה!!!

13. Started by adamginz,

המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן אתמול בערב הבאנו הביתה גורה בת חודשיים, בריטית. ממש יפה: הינה תמונות: איך שהבאנו אותה היא התחברה עם הכבל USB (אהבה ממבט ראשון): http://www.upit.ws/picture.php?file=ca878719d9cf0.JPG http://www.upit.ws/picture.php?file=a2042f7913ce7.JPG ופה היא ליד הP180 שלי http://www.upit.ws/picture.php?file=ea5be2b3bd2d8.JPG המארז מוציא אוויר חם אז היא העבירה את זמנה שם בעיקר ומאחורי המקרר. אז אם יש לכם שם טוב לגורה, בבקשה שתופו.

• 72 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. Started by fatalmelody,

אוקי אז הנה המפרט + כרטיס מסך gforce 8800gt 320mb (ליבה ישנה) כן אני יודע שזה זבל אבל ברגע שה9800 יירד במחיר אני ישפר אליו. Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 1066MHz LGA775 BOX ¤1299 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=308 Abit IP35-PRO XE 1600FSB P35 Chipset LGA775 Intel CPU ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1126 G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤805 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1071 Scythe 120mm MINEBEA 1600rpm ¤97 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=740 Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free ¤324 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=220 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX …

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  16. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by superbijo,

מה נשמע חברים קניתי סט עכבר+מקלדת של חברת COUGAR ועשיתי סרטון אני מאוד ממליץ על הסט הוא ממש יפה ,המקלדת והעבר מאוד נוחים ואיכותיים אשמח מאוד אם תגידו מה לשפר לסרטון הבא ,זוויות,צילום,תמונות, וכל מה שעולה לכם לראש

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by zniibidl,

המפרט בצד... רק דבר אחד מבאס...שכחתי להביא משחה תרמית ולכן רק יום ראשון אני אוכל להרכיב אותו ולסגור עניין..[=

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. התחדשתי לי באופנוע (אני לא אקרא לו קטנוע, כי הוא מרגיש כמו אופנוע), משו פלילי ביותר, מרגיש כמו מרצדס פתוחה! ימאהה אקסיטי 250! הנה כמה תמונות: ;D 8) אין לי מילים אופנוע בן זונה (אצלנו האופנוענים בן זונה זאת מחמאה ;D).

• 178 תגובות
    • 18.1k צפיות
  20. מה העונש למי שמציג עצמו כנהג מונית ונוהג כאשר אין לו רישיון כזה?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  23. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by silas91,

אז ככה זה הסיפור אני מעוניין עכשיו לעבור מפאלפון לחברה אחרת .היום אבא שלי היה בסניף פלאפון ובירר על ההתחיבויות שלי ועל הקנס שאני יצטרך לשלם במקרה שאני רוצה לעבור וגיליתי משהו מוזר ,מסתבר שמעבר להתחייבות שיש לי למכשיר יש לי גם התחיבות למסלול שאני נמצא בו ,הבעיה היא שכאשר עברתי למסלול הזה לא אמרו לי שום דבר על התחייבות ולא אמורה להיות לי שום התחייבות על המסלול ,מישהו נתקל בזה פעם ? כי זה נראה לי מוזר ובחיים לא הייתה לי התחייבות כזאת או אחרת על מסלול אגב אם אתם יכולים תעברו מפלאפון

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.