עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ישמח לקבל קצת אינפורמציה לגבי הדבר הזה חייב אשראי בין לאומי? ואם כן מה עלי לארגן רק ישראכרט בין לאומי ואיך יוצרים יוזר? ישמח עם תוכל לתת לי קצת מידע,מיכוון שאני חדש בזה הבנתי גם שאפשר לקנות דרך PAYPAL הרבה דברים באינטרנט זה אמין?מובטח? תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 4.2k צפיות
  2. Started by FresH-MeaT,

וואלה איפה שאני לא רואה שמופיע משהו על צ'אק נוריס אז יורדים עליו בצורה הכי אכזרית שיש מכתבות מתמונות וממשחקים מאיפה כל זה התחיל? לדוגמא http://uncyclopedia.org/wiki/Chuck_Norris/Facts אני קורא את זה ופשוט על הריצפה

• 45 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by xytkhi,

היי מאחר ופה בארץ החנויות חומדות לי את הממון בצורה אגרסיבית על כל צעד ושעל רציתי להזמין את הפריט [ בקר IDE TO SATA ] דרך אתר EBAY. פה בארץ מחיר הבקר 75- 120 ש"ח ודרך EBAY אני מביא אותו כולל משלוח בפחות מ 20 ש"ח ! כולל כבלים. השאלה שלי : אם אני מזמין והכל, אצטרך לשלם על זה מכס? או כל מס אחר שיעשוק אותי? לינק למוצר : http://cgi.ebay.com/IDE-TO-SATA-100-133-HDD-CD-DVD-Converter-Adapter-A091_W0QQitemZ230288977077QQihZ013QQcategoryZ41993QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. טוב אז מחר יום רביעי ב10 וחצי בבוקר מפעילים את מאיץ החלקקים שאני כבר חצי שנה קורה עליו בחרדה..... דיברתי גם עם אמא שלי והיא הסבירה שהיא קראה על זה ושזה לא הגיוני שחור שחור יפתח מזה כי זה קורה סביבנו כל הזמן בלה בלה בלה.... ותכלס עד עכשיו לא שמתי על כל זה....אבל ככל שמתקרבים למחר אני ממש מתחיל לחשוש....ואני אומר לעצמי וואלה יש מצב מחר אני מת......ואני לא רוצה למות!!חח והרגע מתקרב ואני מתחיל להילחץ!תרגיעו אותי חבר'ה!!! קשה לי לישון!!! אני חושב כבר על איך זה יראה וזה.... הריי קיים הסיכוי שזה מה שיקרה לא?מדענים חישבו ובדקו והגיעו למסקנה מסויימת!זה מדע!!! לא לוח בניי שבת המאיה..... אוווווףףףף תרגיעו אותי(אני יודע שזה טיפשי אבל עדיין)

• 140 תגובות
    • 10.9k צפיות
  5. Started by J0n1,

הכל התחיל שרציתי לקנות פוסטר של להקת המטאל Slayer ואז הבחנתי שבכל הפוסטרים היפים, מתנוסס מאחורה סמל הלהקה קראתי גם שהוא סמל ממשלת הרייך השלישי בגרמניה, אך שהסתכלתי בויקיפדיה הוא בכלל לא נראה כך http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fd/Reichsadler.svg/800px-Reichsadler.svg.png השאלה אם הסמל שלהם לקוח מסמל ממשלת הרייך, והאם יש עוד משמעות? אני רוצה לקנות פוסטר כזה לחדר, וכל אחד שיראה אותו ישר יבוא לי ב"יא נאצי מה אתה שם פוסט של היטלר על הקיר זה של הנאצים בשואה!!1111!!אחדדד"

• 49 תגובות
    • 7.9k צפיות
  6. Started by zombie,

אני משחק הרבה שעות רצוף ומחפש כסא שיתמוך טוב בראש בגב התחתון ובידיים.... עד 800 שקל רצוי פחות.... יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by Nikiller,

עובדה...אני כותב את ההודעה ב12:25 מהבית ואתם תגיבו בה בשעות הקרובות...=] יש רק שני הסברים.. 1)הניסוי כשל..ולכן לא קרה כלום. 2)הניסוי הצליח ונשאבנו לתוך חור שחור ועכשיו אנחנו במימד אחר... מה דעתכם?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. אני עובד בתור מחלק עיתונים ברכבת ואני מרגיש קצת מושפל עם זה.. למרות שאני יודע שאין בזה שום דבר שפל ויש עבודות יותר משפילות. או שאולי זה בגלל שיש לי הסמכת טכנאי מחשבים ואני לא עושה איתה כלום כרגע אז המקור של מה שאני מרגיש מגיע מזה... מה אתם חושבים?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by adir89,

טוב , זה ממש מתאים לפה כי זה ממש Off -topic ;D אז אני מחפש לעשות הלבנת שיניים התחלתי לברר בכמה מקומות, המחירים שונים נעים מ500 ש"ח עד 1800 ש"ח בכל מיני שיטות שונות.מישהו יכול להסביר על השיטות ולהמליץ על מקום טוב שעשה בו/מכיר מישהו קרוב שעשה שם? המטרה שלי מן הסתם היא שיניים שיהיו באמת לבנות ולאורך זמן כמובן. צריך המלצות ממישהו שקרוב לתחום וכמו כן לינקים גם יעזרו.אני גר במרכז אם זה חשוב.כמו כן אני גם חייל. תודה רבה ויום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אם לא,אז יש איזה ספק אחר מומלץ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by NiTRo37,

רעיון חביב מה הן המסעדות הכי נוראיות שהייתם בהן ואתם ממליצים בכל תוקף לא להגיע לשם?

12. היי יש לי תיקיה עם מלא תקיות בפנים ואני רוצה להוציא בהדפסה כמובן את כל השמות של התקיות או אפילו בקובץ טקסט.. יש לכם רעיון איך לעשות את זה אני כבר משתגע זה היה ממש מתסכל להעתיק אחד אחד יש שם מעל ל300 תקיות!! HELP ;D

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by tomer_m19,

שלום, יש לי בעיה נרשמתי למגמת קולנוע וראיתי את האנשים במגמה ויש ממש ילדים גרועים... אל תנסו לשכנע אותי ללכת למגמה הזו, עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי בכלל מגמת על כי אם אני עושה מגמת על אני מסיים ביום שלישי ב-7 בערך ואם לא אז ב-3... עכשיו אלה המגמות על- קולנוע מחשבים רפואה הסטוריה אני לא יודע אם כדאי, כי אני חושב שעדיף להשקיע במקצועות האחרים,ואני צריך שיהיה לי זמן לעשות ש.ב. וללמוד למבחנים. וכמו שהזכרתי כל השבוע אני מסיים ב-6 וביום שלישי עם מגמת על אני מסיים ב-7, בלי מגמת על ב- 3. והמגמה שלי זה ביולוגיה ואני כתה י'. מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלות דבר ראשון עם הקבוע e למה לעזאזל e בחזקת i כפול w זה cos (w) + i*sin(w) ? זו הגדרה או מה? O_O ובקשר להתמרת פורייה - אם מישהו מכיר את זה - הסתכלתי קצת בויקיפדיה, לא ממש עזר איך מחשבים את התדרים שצריך כדי לייצג את הפונקציה? למישהו יש קישור לאיזה הסבר טוב? חסר לי כל כך הרבה, למשל, צריך לעשות מכפלה פנימית של התדר עם הפונקציה כדי לקבל את המקדם הדרוש אם אני זוכר נכון... אבל בשביל זה צריך שכל התדרים יהיו בסיס למרחב של הפונקציה, זה כמו השאלה על איך מחשבים את התדרים הדרושים... אבל איזה דרישות יש מהבסיס? צריך להיות נורמלי ואותוגונלי? שמישהו יעזור לי :'( אני לא רוצה להיכשל... ומה הקשר של האדאמר לכל העניין? ): תודה איל

15. כל השירים באייפוד שלי חרושים ואני מתכונן לחדש אותו מעט. לאחרונה התאהבתי בלהקה ARCH ENEMY [בעיקר באלבומם האחרון והמשובח rise of the tyrant]. אני לא מכיר הרבה להקות ולכן אשמח לרשימה של להקות באותו הסגנון [אני לא מכיר את כל הלהקות הגדולות של הסגנון הזה אז הגיע הזמן] ואשמח גם לאלבומים. אשמח גם לקבל שמות של להקות פאוור מטאל בסגנון של DRAGONFORCE [רק בלי האורגן המחורבן מאחורי כל שיר]. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. Started by MasterDK,

שלום אני בן 19 ואני מחפש עבודה. אני צריך משהוא במשמרות כי אני גם לומד. הבעיה היא שכל האתרים ניתן לרוב רק לשלוח קורות חיים ולא לקבל טלפון של מי שמחפש עובדים, וכיוון שאין לי קורות חיים אין לי מושג מה לעשות. יש איזה דרכים שניתן למצוא עבודה? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  17. Started by Mesatla,

Just watch it http://www.youtube.com/watch?v=hZWYwYqbfuM

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by nnfyrbsnss,

לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  20. שלום לכולם אחי נתן לי את האתר הזה: http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php בטענה שאם אביט בנקודה האמצעים במשך 25 שניות-30 שניות בעוד התמונה צבועה בצבעים לא ריאליים,ללא מיצמוץ, ולאחר מכן ללחוץ עליה למצב שחור לבן, אראה את כל הטירה בצבע. זה פועל! אני לא מאמין, זה היה מדליק ומפחיד באותה המידה! התמונה אט אט הפכה לשחור לבן לאחר מכן. הזוי לגמרה! תנסו וספרו!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by xytkhi,

רכשתי לפני מספר ימים [ פחות מ 8 יום ] נגן MP3 מאייבורי. SANSA CLIP 4GB התעוררה בעיה שהמחשב לא מזהה את הנגן בכלל, ולא מדובר רק במחשב שלי אלא כל מחשב באשר הוא. ניסיתי פיתרונות מגוונים כולל מהפורום של SANSA ולא הועיל דבר. הלכתי לאייבורי ע"מ להחליף את המכשיר הטכנאי שם לקח לי את הנגן ואמר לי להמתין, המתנתי כ 20 דקות אח"כ הביא לי נגן חילופי, שהוא טען שהנגן חדש. לדעתי לא חדש ולא נעליים, הבטריה היתה ריקה לחלוטין, הקופסה של הנגן הייתה פתוחה .אני בטוח שהוא לא חדש והטכנאי במצח נחושה טען שזה חדש. אם כך, למה הקופסה פתוחה? וגם, מדוע הבטריה נגמרה לי אחרי לילה טעינה שלם? ביקשתי לבדוק לפני שאני עוזב את החנות אם המחשב מזהה את הנגן ואין בעיות, אז נאלצתי להמתין קודם להטענת הנגן. אחרי 1…

• 97 תגובות
    • 10.5k צפיות
  22. שמתי לב שבמדור המפרטים המומלצים למשחקים, כל מערכות המחשב מבוססות על מעבדים מרובעי ליבה. בעוד שרובכם בפורום הזה בונים וממליצים על מפרטים המבוססים על ליבה כפולה כגון E8400, E8500. לא פעם נאמר שמרובעי ליבה פחות טובים למשחקים ולא מנוצלים היטב. אז עכשיו שאני מחליט לקנות מחשב חדש בשביל משחקים כבדים, איזה מעבד אקנה - כפול או מרובע תודה לעונים

23. האם באופן כללי אתם מרוצים מהמחשב שלכם? אולי אתם חושבים שיש מקום לשפר? נמקו... מטרת הסקר הזה היא לבדוק עד כמה אתם מעריכים את מה שיש לכם, והאם זה מספק אתכם

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. ידוע לי שבבמיר זה בערוץ 20 אך האם ניתן גם באנלוגי לקלוט את זה ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  25. Started by אור כהן,

שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)

• 3 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים