כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מכונת תספורת Panasonic ER507 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716029 מכונת תספורת Panasonic ER508 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=152141 מכונת תספורת Panasonic ER217 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716033 כמה קריטי מספר הדרגות? כי בER 217 יש מספר גבוה של דרגות, לעומת ה508 וה507 , מספר קטן של דרגות. אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיון של תלפיות שלב א, מישהו יכול לאמר לי בבקשה אילו נושאים אני צריך לדעת במתמטיקה ופיזיקה בישביל המיון? אשמח לכל פיסת מידע שאוכל לקבל על המיון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם נתקלתם בבעיה תאימות תוכנה עם XP אשר התוכנה דורשת ווינדוס 98 או 95 מצאתי את הפתרון, יש תוכנה שמה בישראל הוא: RioPort Audio Manager והיא עובדת אם כל סוגי הנגנים הקיימים (אני חושב) יש בה הרבה אפשריות והיא שווה..!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1128244993 בהצלחה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בחיפה ארלוזורוב,אמא איזה פחד רצחו מישהו נראה לי שהוא מת. מלא משטרות,אמבולנסים,זקא ובלאגנים...תרמילים של אקדח לאורך כל הרחוב. שמעתי את היריות ונראה לי זה חיסול חשבונות. :-\
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית אזעקה כבר הרבה זמן שאני רוצה לתכנת אותה מחדש כי אני לא יודע מה הסיסמא שלה עכשיו.. הדגם הוא: AV-GAD EasyLoader AV-701 אשמח אם מישהו ימצא לי מדריך איך לתכנת את האזעקה מחדש ולשים איזה קוד שאני רוצה. (משום מה בסטטוס עליה יש מנורה ירוקה אבל ב-alarm לא מופיע כלום וגם אף פעם לא הופעלה האזעקה בבית.. אני כבר גר פה 8 שנים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל הזמנה לטורנטליץ' אני לא מכיר אף חבר שיש לו ויכול לשלוח הזמנה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לקחנו לבדיקה את גוף הקירור למעבדים מבית היצרנית האוסטרית המפורסמת, שעבדה עליו במשך שנים - האם ה-U12A עומד בהבטחה לביצועי ענק למרות גודלו הצנוע? לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע טוב לכולם. כבר חודשיים שאני מחכה למשלוח מארצות הברית,ואין שום קול ועונה.. קבלתי מספר מעקב ב USPS,ולפי מה שרשום לי החבילה נשלחה. דברתי עם המוכר והוא אמר לי שרוב הסכויים שהמוצר נתקע במכס. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי את המספר של המכס בת"א,מספר זמין,שאני יוכל לברר על החבילה.. תודה מראש והמשך שבוע מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי אנשים. הבוקר נתקלתי בחדשה חשובה אודות מסחור חמור שנוצר במדא במלאי מנות דם. מחסור הגורם לקשיים באספקת הדם לבתי החולים. קשיים אלה עלולים להביא לפגיעה של ממש בפעילות הרפואה השוטפת ולדחיית ניתוחים. המחסור קיים במנות דם מכל הסוגים, ובמיוחד במנות דם מסוג O וכל הסוגים בעלי Rh שלילי. כרגע לפי הנתונים באתר מד"א ישנן 341 מנות בלבד מסוג O!!! (ניתן לראות את מפלס הדם באתר של מד"א בעמודה השמאלית). בשל המחסור הקיים, מבקשים בשירותי הדם של מד"א מהציבור לבוא ולתרום דם באתרי ההתרמה המתפרסמים מידי יום באתר האינטרנט של מד"א. הרשימה נמצאת כאן ומעודכנת על בסיס קבוע. היות ואוכלוסיית היעד של אתר זה בכלל ופורומים אלה בפרט מורכבת בעיקר מבחורים וגברים דיי צעירים אנו בדיוק קהל היעד הטוב המת…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האואטאר שלי מאוחסן בוואלה תמונות, ומשום מה עכשו כל פעם שאני טוען דף באתר נדרשת ממני איזה סיסמה (ומשום מה הסיסמה שלי בוואלה לא עובדת), ואני לא רואה את התמונות שלי בשום מקום באתר... מישהו נתקל בה או יודע מה לעשות ??? (וכן, אני יודע שצריך להעביר את התמונות לאימג'שוק...) תודה על העזרה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן,אני רוצה לקנות נעליים במחיר יקר מהרגיל(D&G) עכשיו דיי חבל לי לזרוק כולכך הרבה כסף על נעל,ומצד שני אני ממש רוצה אותה. המחירים בארץ לא הגיוניים,ולכן אני מחפש חנות,אפילו באינטרנט(כמובן שתהיה אמינה)שאפשר להזמין או לקנות בא נעליים ובגדים בפרט. תודה לעוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אחות בת יותר מ20 שנה באנגליה והיא לומדת ביזנס. היא קיבלה פטור על סמך שהיא דתייה, היא לא חרדית אבל גם לא חילונית. בחיים שלה היא לא עבדה בשבת אוכלת כשר עושה צום וכולי ואני בן 13 ואני רוצה ללמוד באוניברסיטת לומה-לינדה בUS משהו כזה, אבל אני לא רוצה להיות משתמט! אי לא בדיוק ספורטיבי (שמנמן) והראש עובד יותר טוב מזוג הפולקע שלי ויש מצב אני אביא יותר תועלת למדינה בתור סטנלי פישר הבא\סטיבן הוקינג אבל אני חייב לדעת האם אני אחשב כמשתמט כי אני רוצה שקט בראש ובלב (טכנית רק במוח :nutty: )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים ,אז היום החלטתי לשתף אותכם באתר שמצאתי ,כולו אווטרים והנה אני ישים את אלה בענייני המחשבים: -זה שלי אז לא להעתיק! יש גם של משחקים אבל הם משהו בסביבות ה-1000 אווטרים,אז לא היה לי כח לשים את כולם. הנה האתר: לחצו כאן בכדי להכנס לאתר תהנו לכם.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמיד אני שומע על כל מיני מוצרי חשמל חדשים עם פונקציות מוזרות וחדשות - סתם נגיד מקרר שמכין קפה וכל מיני חרטות כאלו - מוצרי הייטק חדשים מישהו יודע איפה אולי אפשר לקנות דברים כאלו בישראל? אני מדבר על כל מוצרי החשמל - מקררים, מכונות כביסה, הכול... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טריילר ראשון מציע לנו הצצה לקאמבק הגדול שמכינה דיסני עבור הספר האהוב של רודיארד קיפלינג לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-ספר-הגונגל-מתעורר-לחיים-בגירסה-הול/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-