כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול לעצור את זה או ממה זה נגרם? כבר עזבו את הקבוצה 50 איש בגלל השטות הזאת [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מ1.5 מגה ל-12 מגה, בתוספת מחיר והתחייבויות. תשתית - הוט ספק - בזק בינלאומי הרגשתי שיפור בעיקר באתרים ישראלים, ולא בכולם. אתרים מחו"ל עדיין פועלים איטי. הכי מציק לי שאין שיפור בצפייה ישירה - במקרים מסוימים אפילו נדמה לי שזה פועל לאט יותר. כל הזמן באפרינג... אפילו יוטיוב שפעם פעל במהירות סבירה, בכל הסרטונים, כעת פועל בסרטונים מסוימים במהירות איטית מדי לצפייה, ובסרטונים אחרים במהירות שיא. מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון לחפש לי פלאפון חדש וכחלק ממסע החיפוש לפלאפון והמחיר המושלם סיירתי בפרומים של פוקט כשהגעתי פתאום לסרטון הבא הסרטון לכעורה בה לבדוק את את חוזקו של המוטורולה e1000, הניסוי המדעי מתרחש כניראה באיזה ב"ס בארץ כאשר שני סטלנים זורקים את הפלאפון ממרומי הקומה השלישית למטה לריצפה... אל עבר מתוקי (!! !!!) , לאחר הפעם השלישית שהם קוראים לסטלן הזה מלמטה מתוקי התחלתי כבר לתהות על מהות הכינוי הזה שהוא קיבל... לא לקח הרבה זמן עד שהבנתי כמה השם הזה תפור עליו ! פשוט נשפכתי על הריצפה מאיך שהוא מדבר ממש כאילו הוא לקוח מאיזה סדרת מצויירת מדובבת ... אם אני יצליח להזכר בכל התוכניות שראיתי כשהיתי קטן אולי גם אני יזכר של איזה דמות הקול הזה דומה...אני בטוח שהקול הזה מוכר לי…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img366.imageshack.us/img366/3002/lolxe9.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא לנסות בבית,ואני רציני והייתי אומר שחבר שלי קצת נסחף עם הרובה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2037172
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל בני הנוער שפה הסובלים מאקנה... מישהו ניסה טיפול לייזר? הבנתי שזה יעיל ב75%! אין לי הרבה פצעים אבל אני רוצה כבר לסיים עם זה... יש למישהו מושג כמה זה עולה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחר שקיבלתי מספר הצעות למפרטים בפורום (תודה רבה ) הגיעה שעת הרכישה. הבעיה היא (כמובן) היכן. KSP, IVORY קיבלו בפורום ביקורות מאוד שליליות על טיב השרות ועל מקוריות החלקים (בKSP אישית נתקלתי ברכיבים לא מקוריים ולכן ירדו מהפרק) הבעיה היא איפה כן? מרדנית ? באג? OMC? אחר? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה סיפור מעניין: לאחרונה קניתי מחשב דרך האינטרנט, קניתי את המחשב דרך חברה המוכרת חומרה באינטרנט שכולכם בוודאי מכירים (לא, זה לא פנ**). בבכל מקרה קיבלתי את המחשב, הדלקתי אותו והתחלתי להתקין ווינדוס, בתחילת ההתקנה הודיע לי תוכנת ההתקנה כי יש לי רק 20GB פנויים על ההרד-דיסק (שזה היה קצת (אוקיי ,זה יותר כמו הרבה) מוזר מכיוון שקניתי maxtor 40GB הסתכלתי בביוס ואכן יש לי 40GB. המשכתי להתקין את הווינדוס, כאשר הפעלתי אותו לראשונה בתפלאתי לראות על ההרד-דיסק החדש שקניתי 20GB של עותקים בלתי חוקיים של המשחקים הכי חדשים (וגם עותק של הסרט שר הטבעות). 20GB של חומר בלתי חוקי על מחשב חדש שנקנה בחברה גדולה ומכובדת! מי היה מאמין? אחרי שראיתי את זה גם אני לא האמנתי! ומה רציתי לומר בכל ה…
-
מישהו קנה מחשב בחנות זו? איך השירות והאמינות? האם קיימת בעיה כמו שקראתי בפורום עם חנות אחרת שמתחילה ב- IVO...?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לעתודה אבל אני לא בטוח מה לעשות ואני אשמח לחוות דעת ממבנים בדבר יש לי את האפשרות: ללמוד תואר כפול ! באוניברסיטת של אביב בהנדסת חשמל ואלקטרוניה + פיזיקה או ללמוד תואר רגיל בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה בטכניון הטכניון מוסד יותר טוב אבל התואר הכפול יותר טוב מהרגיל .. השאלה שלי זה מה עדיף ? ואיך זה ישפיע על תנאי תעסוקה בעתיד, כלומר איזה מהם נחשב ליותר למעסיקים ? עדיף תואר כפול גם בפיזיקה(בל אביב) או שללכת לטכניון עדיף ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של "החברים של קישקשתא" שהוא דיסק עם כל מיני קטעי פתיחה של תוכניות נוסטלגיות שהייתי ילד (וואו זה היה מזמן). כששמעתי קטעים מכל מיני תוכניות נזכרתי בתקופה שלא תחזור וחשבתי לעצמי שכשהייתי ילד הכל היה תמים וטוב וחבל שהכל נגמר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3691942,00.html פשוט עצוב, בדיוק כמו פנדורה ז"ל.. מכירים אלטרנטיבות טובות? חשוב לי מאוד שתהיה גם אפליקציה שתשב ב Tray.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ניסית לבצע את רכישתי הראשונה באיביי יש לי חשבון מאושר של פייפאל הסכום +המשלוח הינו 1000 דולר עם מוכר אמין מאוד שנבדק פידבק 99.8 מוכר הרבה מאוד זמן באתר המוצר הינו במחיר פיקס ללא הצעות הבעיה היא שאני מנסה לשם הוא מציק הודעת שגיאה בחשבון שלי מופיע זכיה וכשאני לוחץ שלם עכשיו"הוא מפנה אותי ללוגאין של פיי פאל ואז מופיע ההודעה הבאה Your request could not be processed at this time Help The service is currently unavailable. Were sorry you faced an issue. Please click here to try your payment again. אגב כניסה לאתר ישירות נעשית ללא בעיה תמונות מצורפות
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשמוע איתך תחנות רדיו ולבחור איזה גאנר של מוזיקה היה פעם ב WMP אבל אני לא מוצא את זה עכשיו...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מלא יתושים גדולים בבית. אני אומנם משאיר את החלונות פתוחים, אבל אני חושש שאוליי יש איזה ביוב או משהו שלא שמתי אליו לב. האמת כשאני יושן אין לי בכלל את הקטע הסופר מעצבן שאתה ישן ואז איזה יתוש עושה רונדלים סביב האוזן שלך ועושה רעש שמשגע פילים. אוליי זה באמת תקופה ובגלל שאני פותח חלונות, אם היה בעיה בבית הם היו נכנסים גם לחדר שינה(שהחלונות שם סגורים)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מענין לדעת אולי יש פה אנשים שיודעים פחות או יותר את הלך הרוחות בציבור האמריקאי ואיך הם מתמודדים עם ריבוי העמים והתרבויות שבתוכם . אירופאים אפריקאים דרום אמריקאים מלוכסנים ועוד . האם הם מסתדרים פחות או יותר אחד עם השני ? או שחלילה גזענות זה דבר שבשגרה שם ? אני משער שבמדינה נאורה כמו ארה"ב החוק יהיה שווה לכולם . אבל איך האוכלוסיה עצמה מתנהגת אחת עם השניה .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-