כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני מקווה שזה הפורום המתאים... אני מברר בשביל קרוב משפחה. אשמח לקבל המלצה לחברה/יחיד שנותנים שירותי הקמה ותמיכה של מחשבים ורשתות (קטנות, מבוססי ווינדוס). שלוש דרישות עיקריות כדי שיהיה מובן במה מדובר: 1. הקמה של רשת מחשבים (כ-4 מחשבים +שרת + מדפסות, כולם ווינדוס) במסגרת מעבר למשרד חדש שיתבצע בקרוב. 2. שירות שוטף למחשבי ורשת המשרד. כלומר, אם יש תקלה כלשהי, להיות מסוגל להגיב בקבועי זמן קצרים כדי שהעבודה במשרד לא תושבת לפרק זמן ארוך. 3.המשרד הוא בתל אביב, אז אני מניח שרצוי שהחברה/טכנאי יהיו גם הם באזור גוש דן. בעיקרון זה לא אמור להיות משהו מסובך מדי, אבל החברה הקודמת שהמשרד הזה עבד איתה אכזבה בכך שלא היו זמינים מספיק, לא החזירו טלפונים, הגיעו באיחור לטפל בבעיו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחמד, לא יותר. אבל אני יודע שיש פה חובבים של ה Weeeee, אולי חלקם כבר ראו את הסרטון. אבל בכל זאת.. ;D http://www.albinoblacksheep.com/flash/weeee.php
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בן 15.4 האם יש עבודה כלשהי שתוכל להעסיק אותי? אני יודע ששכר המינימום הוא 15-17 שקל לשעה. אני צריך איזה תעודת עובד ואם כן איפה משיגים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין כמה מוצרים שעולים יותר מ50$ ולא בא לי לשלם למכס, אז אם אני יעשה שתי הזמנות בו זמנית (שאני יקבל אותן אחת אחרי השניה) ששניהן פחות מ50$ אז האם אני אצטרך לשלם למכס אם אני יקבל אותן בו זמנית? יש לי אפשרות להזמין לשתי כתובות שונות, האם זה יכול לעזור? (ההזמנה מתבצעת מאותו כרטיס שהוא ויזה נטען מהדואר) אם מישהו יודע כמה אחוז PAYPAL לוקחים על ההעברה משקלים לדולרים יהיה נחמד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עניין אותי לדעת אם מישהו שומע פה רוק איכותי ( Led Zeppelin, Deep Purple ועוד ) ואם כן איזה. אני אתחיל בכמה שירים, תנסו לתמצת, תתנו מעט שירים אבל שירים מצויינים. Led Zeppelin - Stairway to heaven Black Dog Deep Purple - sometimes I fell like screaming Guns N' Roses - Dont you cry Its so easy יש עוד עשרות שירים מצויינים שלא עלו לי כרגע בראש, עכשיו - תורכם.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אותו בקולנוע והוא ממש יפה...מומלץ לכל חובבי הסרטים של אל פאצ'ינו... כל הזמן אתה מופתע מהתרחשות האירועים, אתה לא מצפה לזה והסוף היה טוב...מעין מותחן פסיכולוגי בתור אחד שלא רואה ולא אוהב סרטים בסגנון הזה אני מציע לכם בחום...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי ממיר של השידוריים הדיגטלייים החדשים אבל מדי פעם הקליטה נהיית ממש ממש נוראית(תמונה וסאונד קופאים\קופצים) ותהיתי אם למישהו יש שיטות לשיפור הקליטה של האנטנה או החלפתה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא, זה באמת מעניין אותי כי בשבילי זה חוג ציור (האותיות) רק עם רס"ר משמעת :-\... יש פה מישהו שלמד ערבית ויודע לדבר לכתוב ולקרוא? :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים, האם בתולה יכולה להיכנס להיריון? דוגמא- לא הייתה חדירה, אך הייתה גמירה באזור הוגינה (לא בתוך, בחוץ). והאם זה נכון שאפשר להיכנס להיריון רק בזמן מחזור?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לזכרה של הסדרה השנונה והמצחיקה בכל תולדות ערוץ 2, הרי לפניכם כמה קטעים שחוברו ע"י חברי ללימודים, Saliman, בזמן שיעור ניתוח-מערכות: מונולוגים: אתה יודע מה זה מרג"ם פצמ"רי? זה קישוא מדבר שמסוגל לשגר 16 אלף פצצות מרגמה איראניות לעבר גבול טג'יקיסטן-בולגריה תוך פחות מחצי שעה. אתה יודע מה זאת מלגזה רמפוזית?? זו מלגזה תוצרת גרמניה המערבית שמסוגלת לשגר את עצמה בטלפורטציה חמישים פעם בשניה לעבר חברה שלי לשעבר במערב דיזינגוף בלי לשבור אפילו כוס חד פעמית אחת. אתמול פגשתי טרמפולינה אוזבקית שהומצאה לפני חמישים ושש שנה באדום העתיקה על ידי שני פליטי ארגון שחרור פלשתין שיוקם רק שלושים שנה לאחר מכן בדרום ביירות. אתם יודעים שבכוס קפה אחת יש חמישים ואחת מיליון בקטריות טורפות אדם שמסוגל…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם חברים , אני יספר את הסיפור עוד הפעם למי שלא קרא את התרד הקודם שכתבתי ... בבקשה קראו הכל ותגיבו כדיי לעזור לי , אני נואש ! יום אחד נסענו לחנות חיות אני , אמא , אבא , ושתי אחיותיי הקטנות ( אני בן 17 , אחות - 11 , אחות - 9 ) ראינו גור סמויאד נקבה מהממת פשוט כלבה שאי אפשר לעמוד בפיתוי וחייבים לקחת אותה הביתה! ( למי שלא יודע מה זה סמויאד - http://www.polarmist.com/stump_pups.jpg ) אוקיי אז לעיניינינו עשינו את השיקולים שלנו וקנינו אותה , סמויאד גזעית כשרה למהדרין היה נחמד בהתחלה , אבל עכשיו זה דיי סיפור ( היא בת 5 חודשים , ואצלנו 4 חודשים ) אני לא יודע ממש אם היינו צריכים בבית כלב , גם ככה אין משמעת של הילדים ( אנחנו ) אז לא צריך עוד "מועקה" מה גם שאבא שלי הב…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שלא רואה\אוהב WWE נא לא להגיב בכלל!!!! הייתי רוצה להמליץ מאוד על SUMMERSLAM 2007, אחד מהחוויות הכי טובות ומהקרבות הטובים ביותר שנראו!!!! אבל הדבר הכי משמח זה לא מה שקרה שם, אלא מה שעתיד לקרות ב16 ספטמבר 2007!!!! ספוילר אלוהים חוזר!!!!!!! UNDERTAKER THE PHENOM חוזר!!!!!! לUNFORGIVEN לעשות צדק עם מארק הנרי, ואני מתפלל לכך שהוא יביס אותו תבוסה קשה קשה קשה קשה מאוד, תשתחוו לאלוהים היחידי שקיים בעולם זה UNDERTAKER!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע, היום יש המון מבצעים לDVD במחירים של בין 300-500 שקל. אנחנו רוצים לקנות DVD אבל אני לא יודע איזה כדאי לי לקחת... לפי מה שהבנתי יש כל מיני אפשרויות בDVD שכדאי לדעת לפני שקונים, כי בכל זאת אני מעוניין בDVD איכותי שיתאים לצרכיי, אפילו אם צריך להשקיע יותר כסף ממה שחשבנו. אז אני צריך את המלצתכם והסברכם לגבי הבדלים בנגני DVD שונים ולגבי המלצה לדגם מסויים. אני רוצה לצפות בסרטים שאני מעביר מהמחשב בעיקר, צרובים, ופה ושם להשכיר איזה סרט די וי די...אולי בעתיד אני גם אקנה צורב די וי די.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבטחת הרשת האלחוטית שלכם תגן עליכם מפני שימוש לא מורשה ברשת ואף מגניבת מידע. במדריך זה נלמד מדוע וכיצד עושים זאת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת DeepSeek הסינית זעזעה את שוק ההון העולמי עם מודל בינה מלאכותית חדשני שפותח בעלות נמוכה במיוחד, ומציב אתגר משמעותי למובילות השוק האמריקאיותלכתבה
-
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
וירוס חדש תוקף את תוכנות המסרים, ICQ ומסנג'ר! יתכן שקיבלתם הודעה זו מחבריכם באייסיקיו או מסנג'ר: isn't this you? http://chadickandassociates.com/main.php?i...ory&friends&Img (לא ללחוץ!!!) אם תפתחו את הקובץ, הוא ישלח לכל הרשימה שלכם את עצמו.. זה דופק את רשימת האייסיקיו והמסנג'ר.. פותח את כל החלונות והורס דברים. כמעט ולא ניתן למחוק אותו!
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.southparkstudios.com/
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-