כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לטוס לברלין בין התאריך ה1.5 עד 4.5 וכבר קרוב לחודש שאני מחפש כרטיס טיסה שיהיה כמה שיותר זול, טיסה ישירה בלבד ומצאתי שטיסות לואקוסט כנראה מתאימות לי ולצרכיי .. הטיסה היחידה שכרגע מצאתי במחיר סביר היא של easy jet במחיר של 320 דולר, אבל השעות לא משהו בכלל והחזרה היא ב7 בבוקר ביום ראשון כלומר אני מפספס יום שלם מהטיול.. בקיצור השאלה שלי היא כזאת לכל בעליי הנסיון מבינכם, טיסות לואו קוסט מתרבות לקראת תאריך הדד ליין? והאם המחיר יורד או עולה ? לחכות לסוף או לא ? התאריך מאוד חשוב ולא גמיש המלצה לעוד דרכים לחפש כרטיס בזול ? אציין שכל התהיות האלה נובעות מהדילים שיוצא לי לראות על ברלין לגבי דילים של הרגע האחרון לדוגמא כרגע יש דיל בגרופון לחודש פב' ב800 שקל לטיסה שזה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הנה משהו שכתוב באתר שלהם מ ת ח י י ב י ם ל מ ח י ר י ם ה נ מ ו כ י ם ב י ו ת ר ! ! ! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית ולא וירטואלית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט (ובאותם תנאים), תוכלו לרכוש אותו במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת או תשלום של 50% מההפרש. אם נגיד אני הולך אליהם עם הצעות מודפסות הם באמת יתנו לי הנחה כמו שכתוב?? נגיד ב-KSP הקומפיוקייס עולה 390, בלוג'יק הוא עולה 330. האטלון 2500 עולה ב-KSP 590 בפנדה 577 סאטה של ווסטרן עולה אצליהם 430 בלוגי'ק 400 ואני יכול להמשיך עוד הרבה. biodome כידוע לי אתה עובד שם, אבקש את התייחסותך.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
enjoy ! http://www.israeli-weapons.com/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל מי שאוהב אבודים בצורה מטורפת כמוני מוזמן פה לדבר איתי ועם אחרים. אבודים זאת אחת הסדרות היותר טובות שהועלו על מסך הטלוויזיה ואני מת כבר שתצא העונה השלישית את העונה הראשונה ושנייה התחלתי לראות שבארה"ב כבר הן נגמרו ותוך 8 ימים גמרתי את 2 העונות הכל בגלל שזאת סדרה מושכת ומרתקת.. אני מת על הסדרה הזאת. גם אתם אנשים יכולים לדבר פה על הסדרה ולהגיד את דעתכם ולדבר על פרקים
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי חבר שלי אמר לי שהריח שלי לא משהו מהפה, ואז ניסיתי ללקק תיד שלי ולהריח וזה מסריח... או שזה בכלל לא אומר כלום ? אם יש ריח רע אז מה עושים ? בבקשה פתרונות פשוטים.. ואני מצחצח שיניים פעמיים ביום ואני לועס מסטיק אחרי שאני אוכל...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברי שלום צריך דחוף סיוע היה לי תיבת דוא ל בGMAIL שהייתי רק מאחסן דברים לאחרונה נסיתי להכנס ולשחזר את הסיסמא וקבלתי תגובה שאין כתובת כזו למי אני יכול פנות לשחזר התיבה ולמי אני יכול לפנות ב GMAL תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תחשבו על זה, מה כבר יכול להיות? כמה חבר'ה שיש להם תחומי עניין משותפים נפגשים לקפה או ארוחת צהריים. נכיר, נפטפט, ננסה לספוג קצת ויטמין D כי אני בטוח שלהרבה כאן חסר את זה, יכול להיות כיף לא? אני רק מרחם על המלצר שיצטרך לתת שרות לחבר'ה מפורום "צרכנות".
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני לומד כרגע בתיכון רביבים כיתה י', אני במגמת תעשיה וניהול רציתי לדעת אם אפשרי בכללי וניתן "על פי חוק" (?) להגיש אותי לבגרות 5 יחידות במחשבים. ניסיתי לדבר עם הממונת על הבגרות והיא לא רצתה להקשיב לי בכלל ואמרה לי שאי אפשר להגיש אותי לבגרות מהסיבה שהמערכת שלי לא מתאימה מבחינת השעות לבגרות במחשבים. מה שניסיתי להסביר לה (לפני שהיא ניפנפה אותי ואחרי שדיברה איתי בטון מזלזל) הוא שאני כבר מוכן ממזמן לבגרות ואין לי צורך ללמוד את החומר, רק לגשת בסוף השנה ולעשות את הבגרות, זהו. רוב הסיכוים שאני יודע יותר ממנה ואני יכול לעשות את הבגרות של י' ו יא' (ואם יש גם יב') ברגע זה בלי שום בעיה. להמשיך ולנסות להתעקש שיגישו אותי לבגרות? ואם כן, מה להגיד להם אם הם טוענים שזה לא אפשרי? (בנתי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה פשוטה, האם אתם מנשנשים\ממנצ'ים בייגלה לפעמים\עכשיו או בתקופה האחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - כן.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס מלהוציא 1000 שקל דלק, 500 שקל דוחות חניה, ו300 שקל ביטוחים לחודש בשביל נסיעה עירונית שלוקחת 5 שעות בגלל פקקים. רציתי קצת לינקים, מחירים ומידע על אופניים עם מנוע חשמלי, נסיון אישי וכו'. THANK YOU
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, בתור תלמיד הייתי על הפנים חחחחח... מתמטיקה 3 יחידות והדבר היחיד שאני כן זוכר זה שממש שנאתי את המקצוע אז ככה, אומנם יש לי בגרות מלאה אבל היא לא משהו (מתנדנד בממוצע 60-70) אז מן הסתם אני יצטרך לעשות פסיכומטרי ולגשת למכינה (לכל ילדי הבית ספר שקוראים את זה - שימו לב עוד שנה מהחיים תתבזבז !!) אז ככה כמה שאלות ברשותכם: 1. מתוך סקרנות חיפשתי באיטרנט דוגמאות ומצאתי את זה http://www.machon-noam.co.il/noam/generalPage.aspx?pageID=chooseTrial&templateName=Template_3 ומה שרציתי לדעת, האם השאלות הם באמת ככה? או שאלו עוד השאלות הפשוטות? הצלחתי לענות על כולם נכונה. 2. כפי שכתבתי אני הולך ללמוד הנדסת בניין, בין היתר השנתיים הראשונות לפי מה שהבנתי מתמקדות במתמטיק…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם בשביל להטיס מטוס כבד יש בית ספר לטייס, אבל חברות תעופה מקבלות אנשים בעלי תואר ראשון בקלות בניגוד לאנשים ללא תואר כלל. בכל מקרה, על איזה תואר ראשון אתם ממליצים בכדי שאני אהיה מועמד שקשה להתעלם ממנו? האם אתם חושבים שיש לחברות התעופה בכלל עדיפות לבעלי תואר X או Y, או רק חשוב שיהיו בעלי השכלה גבוהה כלשהי?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמראה כמה שווה הדולר ביחס לשקל,ואם אפשר שהיה גם את האירו שם. התוכנה שאני מחפש דומה מאוד למה שיש בויסטה בצד[ראיתי אצל חבר דבר כזה - בא עם הויסטה]- חיפשתי בגוגל מילים ולא מצאתי תוכנה כזאת. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי איך להגיע...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם ערוץ 3 היה ערוץ חביב והיו לו תוכניות כמו נשואים + ועוד תוכניות מענינות ותיראו מה יש היום- שפץ ביתך - פזילה לצדדים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - כאב של גברים -מאוד ישן וגם אז בינוני שפץ ביתך - הכנסת הנשמה לחיה -מאוד ישן וגם אז בינוני ככה זה בחיים - בוא נדבר על סקס, הנרי -משעמם ככה זה בחיים - היא באמת יוצאת עם וולט? -משעמם ככה זה בחיים - אנחנו משפחה -משעמם וויל וגרייס 2 - זרעי המחלוקת -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - חבר שלי לשעבר שב -רק למעצבי שער ובנות וויל וגרייס 2 - בבית החולים -רק למעצבי שער ובנות אנג`ל 4 - מצב יסוד -משעמם אנג`ל 4 - הקזינו תמיד מרוויח -משעמם אנג`ל 4 - להשתרך לעבר בית לחם -משעמם בוסטון ליגל - מנ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצר בלי הרבה סיפורים מסביב מישהו פרץ לאייסיקיו של מישהו אחר, (לא עשה שם כלום רק פרץ, שינה ל-5 דקות את הסיסמה והחזיר אותה בחזרה.בלי שום תוכנה לפריצה, הוא ידע את הסיסמה.) מחק את האייסיקו, מחק את כל הקוקיז, מחק כל כל זכר לאייסי והתקין מחדש, שתי הצדדים עשו ריסט והאייפי השתנה. איך המשטרה יכולה לגלות את מי שפרץ אם אייפי השתנה והכל נמחק ומה העונש על זה? (בגין פריצה לתוכנת המסרים המיידית הידועה בשם ICQ נידן החשוד לעונש מוות!!!!!!!!!! )
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. הרשימה הזאת מודפסת בחסות פיצוציית מושיקו, משווקת מבצע חגיגת + מצית ב-42 שקל. 2. ההבדל היחיד בין לוד לקולומביה הוא שבקולומביה חבר'ה מרמלה לא נחשבים לצפונים. 3. אל.אס.די זאת התשובה לשאלה "למה אבא הסתובב כל הסבנטיז עם קורדרוי תכלת". 4. חייבים לתהות מי היה הראשון שהסתכל על הצינור של המזגן ואמר: "טוב נו, גם ככה אין לי כוח לקסס". 5. איכשהו, הרואין-שיק נראה הרבה יותר טוב על קייט מוס מאשר על ההוא בלי השיניים מהצומת עם הכוס פלסטיק ביד. 6. ותר על הוונטילטור. השליח של הפיצה כבר הריח חומר טוב משלך. 7. אל תקנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 8. קנה מבדואים. החומרים שלהם מרוססים לפעמים. 9. אם קוקאין הוא סם מדכא תיאבון, עם מה לעזאזל מרדונה ערבב אותו ב-15 השנים האחרונות? שמרים? …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-