עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. http://youtube.com/watch?v=py8EiO6DQb0&search=car%20accident ועוד אחד פסיכי, אבל עם המון מזל:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הנה השאלות אבל לפני זה אני צריך לדעת איפה כל אחד גר צפון מרכז או דרם ומה קבוצת גיל 0-13 13-18 18-21 21-31 31+ ומין הנה השאלות: 1. כמה פעמיים בחודש את קונה באיטרנט א.1-2 ב.3-4 ג5-7 ד.8-10 ה.11-15 ו.15+ 2. האם אתה קונה מאתרים אשר לא ממוקמים בארץ א. כן ב. לא 3. האם אתה קונה מאתרים מחול אשר לא עושים משלוחים בארץ ומשתמש בשרותים כמו mustop ? א. כן משתמש בmustop ב. לא, הם עושים משלוחים לארץ ג. אחר (הסבר) 4. האם היתה מעדיף לקבל 25% פחות כאשר היתה קונה באתרים מחול אבל היתה מאבד את האחריות! ? א. כן ב. לא ג. אם המחיר גדול מ1000 שקל אז לא ד. אם המחיר קטן מ1000 שקל אז כן 5. באיזה סוג קניה את משתמש ברוב הזמן א. מכרז ב. קניה קבוצתית ג. קניה יחידנית 6. האם היתה קונה מוצרים משומשים באינטר…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ShayGTi,

הייתי רוצה לשמוע המלצות על חנויות מומלצות להרכיב בהן מחשב... מה שאני מכיר עד כה זה K.S.P IQPC TMS SKYPC האם הנ"ל מומלצות? איזה עוד חנויות נחשבות לטובות ואמינות?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arik100,

אהלן אני מתלבט לקנות משקפי שמש שלהם עכשיו אני לא כל כך מבין בדגמים רק אמרו לי שכדאי ללכת על POLAROID מה לגבי כל שאר? יש איזה דגם מומלץ ביותר? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מה שלה מספרים לכם על הסיגריות עכשווי זה הזמן הכי טוב להפסיק לעשן ולא מחר

8. טלויזיה של LG דגם RT-21CA22E ככה היא נראית: http://planet.nana.co.il/jw666/TV.JPG

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by x-dude,

הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני לא מבין בשיט בשוק ההון ולהיכנס לזה לעומק אין לי ממש זמן.... בזמן היותי בקבע חסכתי לעצמי סכום קטן של כסף ונמאס לי שרובו סתם ככה יושב בבנק, אז הייתי רוצה להשקיע חלק קטן ממנו בבורסה, הבעיה היא שאני כמעט לא מבין כלום בזה ולא יודע למי צריך לפנות ומה מו מי.... הייתי רוצה לשאול אם שווה להיכנס לשוק ההון לתווך של כמה חודשים ולהרוויח מזה כמה שקלים נוספים?? הסכום שאני מעוניין להשקיע זה בסביבות 5 אלף שח, אולי קצת יותר....

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by GRiM,

1 מתוך 5 ימות מהתקף לב, לעומת זאת רק 1 מתוך 84 ימות מתאונת דרכים, אבל בסוף כולם ימותו בכל מקרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by QttP,

נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כרגע אני סטודנט שנה א' סמסטר א' באוניברסיטת בן גוריון במחלקה להנדסה גרעינית,עקב חוסר עבודה במקצוע וקושי תקציבי למחייה מחוץ לבית (אזור חדרה) אני מפסיק את לימודיי. חשבתי על כמה אופציות: 1) ללמוד באוניברסיטה הפתוחה הנדסת תעשייה וניהול שזה עלול לקחת כ-4 וחצי שנים ואף יותר. 2) האופציה הקלה והמהירה יותר היא ללמוד באוניברסיטה הפתוחה תואר הנדסאי מכונות או אלקטרוניקה שיקח שנתיים,אך אני חושש שתהיה בעיה בלמצוא עבודה. לימוד עצמי עבורי אינה בעיה. תודה מראש על העצות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. סופסוף יצא האלבום לו אני מחכה בערך 3 שנים, במיוחד לקטע האדיר Harbour Candy. מישהו מכיר, מתעניין בדיג'יי הנ"ל, או סגנון המוזיקה?? ( Full On - הוא הממציא של הסגנון הזה ) תענוג עמוד הפייסבוק http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1224776444&ref=ts

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מדובר במשטח קירור לנייד. הרכישה התבצעה כבר לפני חצי שנה כמעט, בחודש אפריל. שמתי לב לעניין רק היום אחרי שראיתי שמשטח שאנחנו מוכרים בחנות בה אני עובד הלוגו כן קיים במרכז המשטח, וגם בתמונות באינטרנט יש את הלוגו של CM במרכז המשטח. אצלי יש מעין שקע שהוא כאילו הכנה לשים את הלוגו. חשוב לציין שמבחינת האיכות של המשטח הוא נראה מקורי וגם הוא מתפקד טוב מאוד. יש לוגו של CM בתחתית המשטח. האם זהו זיוף טוב מאוד או בסה"כ סדרת יצור שמשום מה לא שמו את האייקון של CM? דף המוצר באתר של CM: http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=6610 מה דעתכם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bluemail,

מעניין אותי לדעת

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by UltraWaveMUSA,

מחר גדנע עד יום חמישי ויש לי בעיה גדולה - בגדיייםם! מה לקחת? לקחתי 10 תחתונים וגרביים, וגם אחי עכשיו הביא לי 5 חלוצות קצרות של הצבא ו2 ארוכות. הקטע שאין לי בגדים מעפנים... הכול אנחנו תורמים כשלא משתמשים... לערב מה ללבוש? אפשר ללכת עם ג'ינס שם ומשהו ארוך? אני כולי בסרטים מה ללבוש שם כי אני לא יודע מה יהיה [כמה זמן יהיה עם החברה, עם בנות וכדומה... נגיד לאוכל באים בנים ובנות ביחד או שאפשר לבוא מוזנח בקטנה כזה?]. בקיצר, בבקשה תדריכו אותי. תודה מראש :-* עריכה : מצלמה לקחת? קונדומים יש מצב יהיה משהו? ואקס? בושם ? חחחח אני בסרטים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bad-sector,

לאחותי יש NOKIA 3100, לי NOKIA 3150I, אני ברשת אורנג' היא סלקום. הSIM CARD שלה נכנס במכשיר שלי ועובד בלי שום הגדרה מיותרת.. לעומת זאת שאני שם את הכרטיס SIM שלי כתוב שהטלפון מוגבל ושצריך להכניס סיסמא... מישהו מכיר את זה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by MiniMizer,

http://www.aintitcool.com/display.cgi?id=16340 בהחלט נשמע שזה הולך להיות הסרט שיחתום את הטרילוגיה בגדול, ולא ישאיר הרבה אנשים מאוכזבים כפי ש Reloaded עשה (אל תבינו לא נכון, Reloaded היה סרט אדיר מבחינת אקשן אבל מבחינת עלילה הוא לא השתווה (ולא יכול היה להשתוות) ל The Matrix). כמו כן, נראה כי יהיו הרבה מאוד הפתעות בסרט הזה... ורק עוד שבועיים עד שהוא יוצא 8)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by THE_COMMANDER,

לחבר שלי יש רדיו דיסק של סוני (מהדגמים החדשים) שיש בו אפשרות של כתיבת הדיסק ושל כתיבת שם השיר ואין לו את החוברת של הרדיו דיסק מישהו יודע איך כותבים????

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by MotoCross,

שאני נכנס לשם זה מראה לי "PsychoPhobia - Br " גם לכם זה ככה? ??? www.pc-spot.co.il

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by שניצל,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4443158,00.html

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by dovik,

שלום לכולם החלטתי לצ'פר את עצמי בשולחן מחשב חדש. לצערי, כל מה שראיתי בחנויות לא מצא חן בעיניי, אז החלטתי לתכנן את זה בעצמי. עכשיו אני יודע איך זה אמור להראות, יש לי את המידות,נשאר רק להזמין. וכאן יש שאלות. האם כדאי להתעייץ במסגריה עצמה? הרי הם מעוניינים למכור מה שהכי יקר.. מאיזה חומר עדיף לבנות שולחן מחשב? זה אמור להחזיק הרבה דברים כיוון שזה יהיה גבוה, יהיו שם מדף או שניים לספרים, יהיו מגרות, מקום למדפסת משולבת ומקום לכתיבה.. האם מישהו עסק בזה? מה תמליצו? אם אני אכתוב מידות ושאר פרטים (מוכן אפילו לצייר), האם תוכלו לשער כמה זה יעלה לי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.