כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס אשראי של VISA עם 16 ספרות, וראיתי באתר של פייפאל שאכן VISA נתמכים. מצד שני, כתוב על הכרטיס אשראי שהוא valid only in israel. אז השאלה שלי האם אפשר להטעין חשבון פייפאל דרך כרטיס אשראי שכזה? עלתה לי תהיה שכזו משום שאני זוכר שקראתי פעם היכנשהו שפייפאל תתחיל לתמוך בישראל ויתאפשרו כל מיני דברים שבעבר לא היה אפשרי. *כל זה רק בשביל לרכוש פריטים דרך eBay* תודה. עריכה: ואם לא כרטיס אשראי שהוא valid in israel only, האם אפשר לטעון משתמש בפייפאל בעזרת העברה בנקאית מבנק ישראלי?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חחחחחח איך אני אוהב את זהההההההה אממ מי שלא הבין התראד הזה הוא המקום להעלות את כול התמונות הכי מצחיקות , מוזרות , מיוחדות , מופרעות , ומעניינות שיש ברשת כיום לאו דווקא בקשר למחשבים כול תמונה שניראת מוזר או משהו כזה אפשרי בהחלט הנה אחת בתור פתיחה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החותם של המוסד http://hydepark.hevre.co.il/upload0608/5930A79201D24C6BA188253015259FC9.gif איזה פונט זה? איך אני מוצא אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
משמש כמובן חיבור בין המחשב לטלויזיה ורוב הזמן רואים תמונה על הטלויזיה אבל לפעמים המחשב פשוט בבת אחת מפסיק לזהות את הטלויזיה ואז מקבלים תמונה שחורה על הטלויזיה עד שעושים ריסט והכול חוזר לתפקד.. אין לי מושג מה גורם לתקלה המעצבנת הזאת וזה מביא אותי למצב של לעשות ריסט כל שעה וזה מעצבן!! יכול להיות שהסיבה היא שהכבל S-VIDEO ארוך מידיי ( 15 מטר ) וזה יוצר בעיה? למישהו יש רעיון מה עושים? תודה..
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי זימון לצו ראשון וביחד עם זה הגיעו כל מיני מחשבות על מה אני רוצה לעשות בצבא, אני מאוד רוצה קרבי וכבר התחלתי להתאמן אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם מישהו יודע בוודאות איך מתייחסים אליה בצבא.. אני מאמין שיהיה לי פרופיל 97 מכיוון שאין לי (טפו טפו טפו) שום בעיה בריאותית חוץ מסעיף ראיה, אבל יש לי מספר 1.50 ב2 העיניים ואני כבר מתחיל לחשוש מזה.. מישהו יודע בוודאות האם יש סיכוי לא לקבל זימון ליום סיירות בגלל מספר כזה? ואם כן מקבלים יש יחידות שפוסלות בטוח? והאם יש סיירות מובחרות שכן ניתן להגיע אליהן למרות משקפיים? אם כן אילו? תודה רבה לכם!
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה המפרט הבא (יד 2) מעבד: AMD 4600X2 לוח:GAMA69VMS2 זיכרון: 2 ג'יגה 800 צורב: SATA LG DVD X 18 דיסק קשיח: 250GB SEAGATE כ. מסך: GF8500GT 512 MB מארז פשוט וספק 450 עם 3 שנים אחריות המחשב הוא 9 חודשים (המוכר רוצה לקנות נייד)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתרים כגון LUPA וכאלה... אשמח להמלצות ממי שניסה!!
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי אתר שאני יבחר קובץ שצילמתי והפלאפון לעלות והוא יעלה לי אותו ככה שאני ישלח למישהו לינק הוא יכנס ויראה את זה ?
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני יודע שאסור לי לפרסם בפומבי בעיות שקשורות למערכת אבל שלחתי מכתב לפני הרבה זמן בפרטי, התייחסתם אליו אחרי שבוע בערך ועכשיו הבאתם את הפרסומת הזאת עוד פעם! הדפדפן שלי כל הזמן קורס בגלל הפרסומת הזאת! בבקשה לטיפולכם, ושוב אני יודע שאסור לי, אבל אני רוצה שזה יהיה למודעות יותר גבוהה ותבינו שהפרסומת הזאת פוגעת בגלישה דרסטית. בברכה, FullGaz.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני אישית צופה הדוק, לא יכול לפספס פרק והסדרה הזו פשוט מרתקת אותי למסך כמו אף סדרה לפניה או אחריה. כ"כ התבאסתי שהעונה הרביעית נגמרה ולא היה תאריך לחמישית, אך מצד שני כ"כ שמחתי שדווקא אתמול יצא הפרק הראשון - בדיוק על יום ההולדת שלי ולדעתי זו חתיכת מתנת יומולדת (בישבילי לפחות). עוד כשעה אתחיל לצפות בפרק הראשון, אני בטוח שלא אתאכזב. *זה לא הנושא של הדיון, אבל תודה לעל העונה השלישית של גיבורים מתחילה ב-22*
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הנושא, הפורום הזה ניראה לי הכי מתאים, אם לא תעבירו בבקשה.. אוקיי אז אני בדיוק עומד לסדר את הכבלים במחשב - השאלה שלי היא האם מותר לכסות את הכבלים (כל המולקסים וכבל הIDE של הפלופי והצורב) במין דבק בד כזה די קשיח שישמש לעטוף את הכבלים- כמובן אחרי שאני אהדק אותם עם אזיקונים (אני לא יודע בדיוק ממה הוא עשוי...) ועוד שאלה למען הסר ספק. האם מותר להעביר את הכלבים מאחורי הלוח אם ולהדביק אותם עם איזיבלורד - משהו בסגנון הזה: http://img254.imageshack.us/img254/4434/p1010022bg9.jpg
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
http://escape-game.com/dak_en.html תהנו, עברתי ;D
-
- 78 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה התאריך המדויק של הגיוס בנובמבר? וכמה ב מרץ?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?
-
- 29 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה דיגיטלית של פוג'י שהאמת אני מרוצה ממנה והיא מספיקה לצרכים שלי מעל ומעבר, בעיה אחת שלה היא צריכה הסוללה, פשוט מטורף, אני מצלם כמה תמונות וכבר נגמר הסוללה. אני מחפש לרכוש מטען סוללות וגם סוללות נטענות, שיהיה משהו איכותי ומוכר - שלא יקח הרבה זמן לטעון, ושהסוללות יחזיקו כמה שיותר זמן. אשמח לקבל המלצות מניסיון בלבד, ולא מחיפוש בגוגל כי את זה כבר עשיתי. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא מאמין אי אפשר לשחק!!!! הכל תקיעות פריזיםםםם זה לא זזז אימאלה אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-