כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
מה השם של המכונית שהתשמשו בסרט MATRIX RELOADED במרדף שטריניטי נהגה בה ובאותו אוטו השתמשו גם בסרט BAD BOYS2 אני פשוט לא מזהה את שם החברה זה מטריף אותי כי האוטו נראה פיצוץ ראיתי כבר לפחות 5 כאלו על הכביש בארץ ובכל זאת לא מצליח לזהות. מישהו יודע? ההשארה שלי שזה ALFA יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המליצו כאן לא מזמן על הופעות סטנדאפ של Pablo Francisco ראיתי את שתי ההופעות שלו והם היו הדברים הכי קורעים שראיתי! אשמח אם אנשים יוכלו להמליץ פה על סטנדאפים נוספים אבל שיהיו מצחיקים קורעים כי אני לא מכיר הרבה!!!!! אני יכול בינתיים להמליץ לכם על הסטנדאפ: Dave chappelle- For What its worth היא גם קורעת! למי יש עוד?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רואה שלא ממש היו ירידות מחירים המהלך אפריל ועד היום...למשל בתחום של כרטיסי מסך.... אני טועה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בשנים האחרונות הנני שומע לעיתים תכופות את המונח השקת חצות (או Midnight Launch)(משמע: השקת מוצר בשעה בלתי נורמלית [אמצע הלילה במקרה זה]). מחיפוש בגוגל בתחום על מנת לקבל מידע לגבי המנהג, התברר לי (מתוצאות החיפוש, ולא מאתר עם אינפורמצייה לגבי המנהג) כי להוציא את שלושת ספרי הארי פוטר האחרונים (מהחמישי ועד השביעי)(שידוע לי ממזמן שהם הושקו בדרך זו), השקת חצות באופן כללי נהוגה רק בעולם הגיימינג, שכן כל התוצאות בגוגל על "Midnight Launch" היו על השקות לקונסולות ומשחקי וידאו בלבד. השאלה שלי היא מתי הונהג המנהג המגעיל וההזוי לדעתי הזה לראשונה בעולם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחנות RSM שנמצאת בתל אביב, רחוב: תוצרת הארץ 16. אני מחר בתל אביב (לא גר בתל אביב), רק שאני לא מוצא את הרחוב הזה! לפני שבוע ההיתי בתל אביב, שאלתי נהגי מוניות - לא מכירים את האזור הזה "תוצרת הארץ". יש פה מישהו שהיה בחנות מחשבים RSM בתל אביב ויכול לכוון אותי בבקשה? חיפשתי באתר של אגד איך מגיעים מתל אביב לתוצרת הארץ - אין. באתר של קווים - אין. מה עוד נישאר לי? אני אשמח שמישהו יכווין אותי בבקשה בצורה מפורטת שאני אוכל להגיע אל החנות. * אם מישהו ימצא מפה זה יהיה מעולה! חיפשתי באינטרנט - לא מוצא. כל האתרים לא מפסיקים לטעון את המפה, אני רואה רק "טוען". תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
עם שאר ציוני הבגרויות? כי עשיתי מועד ב' למתמטיקה שאלון 005, למרות שקיבלתי 82 במועד א', אולי אפשר עוד לשפר. קיצר מישהו יכול להגיד לי מניסיון אם זה עם שאר ציוני הבגרות שבהם לא עשית מועד ב' או לפני ?
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני אוהב ג'ינס כמה שיותר רחב ואני לא מוצא חנויות. חשוב שהחנויות לא יהיו: MAD-MAN DICKEIS או כול חנות שעיקר הסחורה של היא X-BOY או JANCO תודה..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היום רציתי להרשם לתוכנית וראיתי שיש אתר שנרשמים בו בתשלום של 25 שקל למתמודד (50 שקל לזוג). האתר הוא לא האתר הרישמי של רשת וה"שירות" שהוא נותן לך זה שהם ירשמו בשמך כאשר ההרשמה תפתח (כן ההרשמה עדיין סגורה). כל מי שמעוניין שיחסוך לעצמו את הכסף ופשוט יכנס לאתר של רשת וירשם שיודיעו לו מתי ההרשמה נפתחת- וזה בחינם כמו שאמור להיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא מזמן התקשר אלי המפקד שלי ובישר לי את הבשורה הקשה... ידידתי לשירות (בת-אל) וחברה (שלומי - שהשתחרר עוד לפני שהגעתי מהיחידה), נהרגו בתאונת דרכים שאירעה היום בדרך לאילת. לא ידועים לי פרטים נוספים על אשר התרחש, כמו כן גם לא לשאר חברי מהיחידה... לא ארחיב במילים, פשוט... אשים תמונה של בת-אל שנשמרה במחשב ממסיבת שתיה של חבר שהשתחרר לפני כשבועיים מהיחידה. משתתף בצער המשפחות השקולות וכולי תקווה שלא ידעו עוד צער, יהיה זכרכם, בת-אל ושלומי, ברוך!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
זה כל כך נכון :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 700, מקסימום 800. חשבתי על המוטורולה c650, כי הוא פלאפון זול עם פיצ'רים שלא יביישו פלאפון יקר. יש לו מצלמה, צלצולי mp3, לצפות בסרטונים, וכו'.... אם מישהו יכול לעזור, כי אני מחר קונה. תודה! דרך אגב עם מישהו מוכר ps2 במחיר טוב שישלח לי לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
על החשבון שלו (ואנחנו נביא לו תכסף וניקח תמוצרים) וצריך שיהו לפחות 5 אנשים ככה . אל תנעלו בבקשה (אם כבר תעבירו)
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפאלפון הבא בחו"ל: nokia supernova 7210. השאלה שלי איך אני יודע אם יש לו ממשק בעברית?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום טכנאים. נא הביטו על התמונה: יש את מנקה מסכים LCD, אופטיקה, משקפיים ויש את מנקה חלונות "חלונית". האם יש הבדל באמת כשזה נוגע לניקוי של מסכי LCD, אופטיקה, משקפיים וכו' וניקוי חלונות בבית? או שזה תכסיסי שיווקי כדי לשכנע קונים שיש הבדל?
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
הודיעו לי היום שהתקבלתי לעתודה למסלול מדעי המחשב באוניברסיטת חיפה חוץ מזה אני גם התקבלתי לחמ"ן לאחד מהמסלולים של גאמה עתודה זה מסלול שמאוד מתאים לי אז אני די בטוח שאבחר בו אבל עדיין הייתי רוצה לשמוע דעות שונות של אנשים ראיתי כאן שאומרים שאונ' חיפה לא ממש טובה למדעי המחשב אבל לדעתי אם יהיה לי 6 שנות ניסיון צבאי אז זה לא יהיה משנה כי אחרי הכל זאת עדיין אוניברסיטה
-
- 33 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
יש הגבלה על מספר ההורדות/התקנות של משחקים שקונים דרך D2D?
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-