כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יותר יוצא לי לראות על חומרה של מחשבים מדבקה שהחומרה " תואמת ויסטה".. זה קצת מצחיק אותי לראות מדבקה על מסך מחשב שהוא תואם ויסטה ועל לוח אם אותו הדבר.. מה יהיה עם הבדיחות האלה??
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום במעריב היה מצורף גיליון "המבחן של המדינה". בסקר שביעות רצון לקוחות בתחום המחשבים אייבורי זכו במקום הראשון. באג במקום השני. כמה לדעתכם אייבורי שילמו בשביל המקום הראשון? בפסיכומטרי לחמן זכו במקום הראשון. יואל גבע במקום השני. עם כל הכבוד ללחמן, ליואל גבע יש מוניטין (מוצדק או לא זה כבר סיפור אחר) טוב בהרבה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי קרובי משפחה שקשורים לאמריקה/ארה"ב של אמריקה. בעתיד אני ארצה לגור לתקופת זמן ממושכת ולעבוד שם בתור מפיק מוזיקה בכמה אולפנים. זה אפשרי? עריכה: ולמי שיודע, צריך הסבר קצר על אשרת P http://www.drsi-law.com/immigrateusa.htm
-
- 17 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, רציתי לשאול אתכם בתקווה שאתם יודעים את התשובה, מדוע קוראים למסיכת אב"כ מסיכת M15 בנוסף לכך אם מישהו יודע את התשובה לשאלה הנוספת אשמח לתשובה, מדוע קוראים למק 77 ככה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שאחד מהאנשים מהמשפחה שלי :-[אני מבקש עזרה למצוא את התמונות של האנשים שמתו ז''ל.. בבקשה בבקשה מה שקרה יום ראשון 14/09/2008 תודה רפי...!
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. אני יודע שהנושא הזה ממש לא קשור למחשבים אבל יש לי בעיה שנמשכת מזה כמה שנים. אני חי בתחושה שאין לי בשביל מה לחיות. אני סובל מדיכאונות ומחשבות אובדניות כמעט כל יום. אני רוצה לפתור את זה במקום לנסות להתאבד כי אני יודע שיש אנשים בחיי כמו משפחה וחברים שאני יקר להם. אני מעוניין לשוחח עם מישהו במייל או מסנג'ר שתהיה לו אוזן קשבת ואולי יכולת לעזור. רצוי אדם שניסה להתאבד, שרד והגישה שלו לחיים השתנתה מאוחר יותר. אודה לכם אם לא תרשמו הודעות ציניות בבקשה ניר
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עם אני שולך הודעה לחול למספר של אורנג דרך ה ICQ זה עולה כסף ,ועם עונים לי על זה זה גם עולה או איך זה עובד ?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
היי . . . מישהו פה מכיר אולי אתר/ספר שיכול ללמד בחור עם משמעת עצמית גבוהה איך לנגן על פסנתר מ-0 (הבסיס של הבסיס) ? ובאותו נושא, לא מתאים לי (וגם לא כ"כ ראלי) להתנחל על הפסנתר של דודה שלי, אז חיפשתי פיתרון זול לבעיה. כמובן שאני לא הולך לקנות פסנתר כנף ב-50K$, אני מחפש תחליף זול ככל שאפשר. מישהו פה יכול להמליץ על מקלדת שמתחברת למחשב ב-USB אוחי (אם קיים כזה בכלל) ? או לתת את הדעת על המוצר הזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=1750&v=13 שנראה לי מפוקפק לגמריי, אבל זה הפיתרון היחיד שמצאתי (אבל אני לא ממהר לקנות), אז מה אתם חושבים ? /* שמעתי שיש הרבה אנשים שאומרים ש"מוזיקה לומדים רק עם מורה", אבל אין לי כסף , אם אני יתקל בקשיים רצינים, אז אני יעזר טיפה בדודה שלי…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הסדרתי את החובות בתיכון באמצעות שיקים. עשיתי שלושה תשלומים, כל אחד 922 שקלים. שניים עברו בלי בעיה, השלישי חזר כי לא עבדתי חודשיים והיה מינוס בחשבון. עבר שבוע ובינתיים לא שמעתי כלום מהתיכון. מה הם יכולים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזהשהיא דרך מומלצת לעשות קצת כסף באינטרנט, ושהכסף ישלח בצזוצן\צ'ק עד הבית, ללא צורך בכרטיס אשראי? רק דרכים שמישהו ניסה ובטוח שבאמינות האתר, אני פשוט חייב כמה דולרים לביזבוזים. תודה לעוזרים גל
-
- 14 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות מגבר מנורות,שיתאים לשם שינוי לדרישות ולהעדפות שלי. חשבתי על ה- hot rod deluxe של פנדר,שמעתי אותו בכלי זמר והוא נשמע בן זונה-אבל הוא מתוצרת מקסיקנית.יש שם גם את ה- hot rod devile,גם של פנדר, שיותר קורץ לי-אבל גם הוא מתוצרת מקסיקנית.עכשיו,בלי קשר שמעתי גם על ה FENDER Blues Reissue, שאולי קצת פחות מתאים לסגנון שלי כי אני לא מתקבע על בלוז. אז אני מניח שהשאלה שלי היא: א.מה אתם אומרים על שלושת המגברים הנ"ל? hot rod deluxe hot rod devile Blues Reissue ב.יש הבדל משמעותי בין תוצרת מקסיקנית לאמריקאית,מבחינת סאונד,איכות ועמידות? תשובות,בבקשה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מתכון למשחקים בקופסאות, לא משחקים שמורידים....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אתם יודעים על רשימת דגמים של מחשבונים המותרים לבגרות למתמטיקה ורשימה כנ"ל לפיזיקה? במקרה שאין לכם רשימה לדגמים, האם מחשבון fx-991ms מותר לשימוש בשתיהן? תודה
-
- 23 תגובות
- 29.7k צפיות
-
-
מחפש אתר שסיקר את עסקת החטופים האחרונה באנגלית מישהו מכיר אתר כזה?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
למי שלא שולט בשפה הזו בה נכתב המקור http://tinyurl.com/4f7kq9 להלן התרגום, כולל הכותרת כפי שהיא במקור: האם אפשר ליפול נמוך יותר? חברת אסוס במקרה שלחה על תקליטורי DVD המצורפים למחשבי המחברת מהיצור שלה מספרים סיראליים של יישומים שונים, קראק לתוכנת WINRAR, ומסמכים מסווגים שלה שמוצגים כמסמכי מיקרוסופט. חלק מהנתונים נמצא בתיקיה בשם CRACK, כך מסר זה שגילה את המקרה הזה. אחד מהמסמכים המסווגים של אסוס היה מצגת פאורפוינט, בה זוהו על ידי היצרן בעיות עקרוניות/ראשיות הנוגעות לכלי הזה (הכוונה למחשב הנייד. OC.) עובד חברת אסוס התנצל על המקרה והבטיח בו זמנית כי "הנושא הזה יבדק בקפדנות". איך זה? מוצרי אסוס הללו מאד נפוצים בפולין. מענין כמה עותקים הופצו שם לפני שקורא אחד של השבועון PC …
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שאלה לגבי הספר.. ספוילרים.. הוזהרתם בסוף הספר... אחרי שוויל ונורה מגיעים לשדה התעופה בשביל לאסוף את קרלי הילדה, וויל רואה מרחוק את הרוח(ג'ון), הוא הולך אליו, הוא מדבר איתו, ולקראת סוף השיחה ג'ון דוחף לו פנימה לכיס חתיכת גזר עיתון... עכשיו בגזר עיתון הזה כתוב: קזנס סיטי הרלנד גבר נמצא מת במוכנית קרדמן, מיזורי - קריי ספרינג, קצין במשטרת קרדמן שהיה לא-בתפקיד, נמצא חנוק למוות במכוניתו, ככל הנראה קורבן שוד. בלה בלה בלה 'מפקד המשטרה אואן קרפט מסר כי בשלב זה אין חשודים ושהחקירה בעיצומה' עכשיו שכחתי מי זה לעזעזאל קריי ספרינג.. ואני מנסה להיזכר. מי הוא ומה הייתה העלילה איתו ? זה סתם מישהו? או שבכוונה הדגישו את זה ?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-