כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
עשיתי בדיקה על 3 קטעים שם.. על הגדרות Settings: Demo(Ranch Small), 1680x1050 (60Hz), D3D9, Fixed Time Step(Yes), Disable Artificial Intelligence(No), Full Screen, Anti-Aliasing(None), VSync(No), Overall Quality(Ultra High), Vegetation(Very High), Shading(Ultra High), Terrain(Ultra High), Geometry(Ultra High), Post FX(High), Texture(Ultra High), Shadow(Ultra High), Ambient(High), Hdr(Yes), Bloom(Yes), Fire(Very High), Physics(Very High), RealTrees(Very High) החשב אינטל Q9550 4 ג'יגה זיכרון ראם ראדיון 4870 512 מ"ב לוח אם P5QE-L http://img529.imageshack.us/my.php?image=75299967zy5.jpg http://img392.imageshack.us/my.php?image=18981484me1.jpg האם זה נמוך הפריים? או שאפשר אולי …
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
-
תודה רבה לכל המשתתפים. הרשימה סגורה. המכירה נגמרה! ---------------------------------------------------------------------------------- ברוכים הבאים להזמנה הקבוצתית המקוונת הראשונה של פורום המחשבים HWzone ---------------------------------------------------------------------------------- בשונה ממכירות קודמות אנו מנסים להריץ מכירה קבוצתית מסודרת באמצעות טופס הרשמה על מנת לשפר הן את אופן הרישום והן את פרטי המשוב מכם. סליחה מראש לכל אלו שכבר נרשמו באמצעות שליחת הודעה פרטית אלי. הרשימות יתחילו מההתחלה ואני מאמין שלא תהיה לכם בעיה להרשם בשנית. בהצלחה לכולנו בהמשך להצלחה חסרת התקדים של הההזמנה הקבוצתית הזולה בעולם מגיע משחק ההמשך והכל כך מצופה של השנה ואיתו …
-
- 238 תגובות
- 40.6k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להירשם למרות הם פותחים "מקומות חדשים" אני לא מצליח להירשם בגלל חוסר מקום או שיש מיליון ואחד איש שלפני שאני נרשם 2000 מקומות נתפסים תוך כמה שעות או שצריכים הזמנה? http://www.torrentbits2.org/
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לומד בכיתה ט בקבוצת מתמטיקה א2 כשאני הולך להירשם לתיכון איך מתייחסים לזה כאל קבוצה ב? ואני אלך רק ל-4 יחידות?
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם זה בסדר להרתיח מים מינרליים (נביעות,מי עדן , אקווה נובה וכו'...) ולישתות אותם?
-
- 19 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה לחשב כמה שעות שבועיות אמורות להיות לי בכללי (כי בתחילת שנה יש פחות ובכלל בחודש הראשון זה לא מאורגן בשיט אז יש לי עוד מלא זמן עד שאני אדע בוודאות). היות ואני מקווה לסיים עם אנגלית במועד חורף (בד"כ איזה חודש זה יוצא?) וחושב אולי גם על לוותר על מתמטיקה (כיתה של מפגרים ומופרעים שעוברת מ-3 ל-4 תוך שנה, אני גם ככה לומד פרטי ואני בספק שיהיה לי מה לעשות בשיעורים שם כי הם בטח לא יספיקו לגשת אפילו ל-005). ישנו סיכוי חזק שאני גם מוותר על הרחבת מדעי המחשב מ-3 ל-5 יחידות כי הבנתי שלא צריך את זה כדי ללמוד את המקצוע הזה בעתיד באוניבסריטה/טכניון. מאילו עוד מקצועות אפשר להיפטר על הדרך? :ם בקיצור, השאלה שלי אליכם היא: כמה שעות שבועיות למדתם בכיתה י"ב? אני ממש צריך לחרוש על מ…
-
- 40 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
-
זאת אחת הדרכים לגלות שידם של AMD באמת נמצאת בהכל , החל ממעבדי 486 של אינטל אשר יוצרו על ידי AMD , ואפילו כאן , סמסונג 622 , גיליתי שיש ג'וק עויין של AMD . המסקנה המתבקשת היא ..... האם ניתן לעשות אוורקלוק לסלולריים של סמסונגים ? ( ולא , אני לא אתייחס לכל הsmartphones למיניהם עם מעבדי xscale של אינטל שאפשר לשחק איתם ) . הביעו את דעתכם , או תתעלמו להנאתכם .
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קבלו איזה שבוע עמוס יש לי בשבוע הבא: להגיש 3 עבודות (למרות שאחת סתם לעצב איזה תמונה בקשר למוצר שהמצנו) יום ראשון: אוקי אז ביום ראשון אן לי שום מבחן אבל אני צריך להתכונן לבוחן/מבחן במורשת (כן אני יודע שזה דפוק) שקשור לתורה בע"פ וכול מיני מושגים. יום שני: אוקי היום הכי עמוס,כמו שאמרתי בוחן במורשת. עכשיו באותו היום יש לי חוג גיטארה שאני לא יכול להפסיד כי הפסדתי כבר שבוע שעבר.יום הורים, וגם להתכונן לבוחן במתימטיקה (גאומטריה), וגם כנראה שלהכונן לבוחן או משהו בלשון. יום שלישי:בוחן במתימטיקה ובלשון.ולהתכונן להכתבה באנגלית. יום רביעי:הכתבה באנגלית, להגיש את העבודה של התמונה. יום חמישי: סבבה. יום שישי: להגיש עבודת חקר ואת העבודה בג"ג +מצגת שאותה נצתרך להציג בכיתה (אני וחבר שלי) שי…
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
עדכון iOS 18.1 מגיע השבוע ומביא איתו את היכולת המיוחלת להשתמש באוזניות AirPods Pro 2 כמכשיר שמיעה ברמה קלינית. הנה כל מה שצריך לדעת על השימוש בתכונה החדשהלכתבה
-
- 13 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים תהייה שביתה ? לי מתאים כמה ימי חופש
-
- 64 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ראו הוזהרתם. ---- A-TEAM http://www.youtube.com/watch?v=4eTRqGm0HWc מרדוק חביב אבל ביצוע די גרוע
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כדי לערוך מוזיקה אני משתמש בfruity loops 5.0. לאחרונה הלכתי על כיוון מסויים במוזיקה שאני די אוהב, בד"כ מוזיקת מסרטי מתח וכאלה. חיפשתי בFL אחר דגימת קול בצורת חצוצרה אבל לא מצאתי משהו שיתאים. במנגינה הבאה אפשר לשמוע אותם נוספם ברקע (בעוצמה קצת יותר חלשה) משנייה 55. עדיף לעשות Save Target As - שמונה מגה: http://host.kg13.com/music/Ratchet%20&%20Clank%202%20-%20Going%20Commando%20(Game%20Rip)/31%20-%20Planet%20Boldan%20-%20Surfing%20the%20Electric%20Cables.mp3 זה הגיע ממשחק וידאו של הפלייסטיישן. סאונד של כינורות כבר הצלחתי להפיק בFL, חצוצרה אני לא מצליח לעזאזל, לכן אני מבקש דגימת קול. מי שיודע היכן אני יכול למצוא דגימת קול כזאת (או לפחות מילת חיפוש [לא להציע trumpet]) א…
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יכול להכין את עצמי הכי טוב אליהם? פעם ראשונה שעשיתי אותם לא הייתי במצב טוב...ואני גם לא ממש זוכר את השאלות שהיו...איך כדאי להתכונן לזה? (מבחינת למידה אם אפשרי,שינה וכל זה...)זה פשוט הדבר שהכי קובע בצבא ואני לא רוצה להדפק בגלל זה...עד שהשגתי מבחנים חוזרים....
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עדיין לא ניצלתם את הזכאות שלכם לעדכן את מערכת החלונות לגירסתה העשירית? כדאי שתתחילו להזדרז, משום שההצעה הזאת תפוג רשמית ב-29 ביולי והמחיר יעלה ל-120 דולר תשעה חודשים אחרי שזו הושקה, נראה כי מיקרוסופט מעלה עוד הילוך (או כמה הילוכים) בכל הנוגע ללחץ שהיא מפעילה על המשתמשים – הן עבור השדרוג לחלונות 10 והן עבור השימוש בשירותי הדפדפן ומנוע החיפוש הייעודיים שלה על פני המתחרים. הבשורה הגדולה ביותר מגיעה במסגרת הודעה לפיה כל הצעות השדרוג החינמיות לחלונות 10 אשר זמינות לבעלים של חלונות 7 וחלונות 8 ברחבי הגלובוס וטרם נוצלו – יפוגו ב-29 ביולי 2016, שנה בדיוק מיום השקתה של חלונות 10. כפי שהצהירה עוד בתחילת הדרך, כל אלו ששידרגו במהלך השנה הראשונה יוכלו להמשיך ולהש…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3666443,00.html מסקנה: מתניעים רק עם טימקס בלבד. ;D מגה סקוטר מבצעי לכל דבר. כן... זה אותו מגה-קטנוע ששורץ בכל חור בתל אביב ומטיל אימה.
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-