עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Ido.G,

אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by djelectric,

חחח הנה המקום לאחל איחולים לשנה החדשה... למישהו או למשהו. אני מאחל לפתיחת סניף רשמי של נינטנדו בארץ מה אתם מאחלים?

• 41 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by 1qaz2wsx,

שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  5. היום נודע לי ששיבצו אותי בחיל ההנדסה, כמובן שדירגתי במנילה את חיל ההנדסה בעדיפות נמוכה מאוד ויחידות חי"ר אחרות בעדיפות הרבה יותר גבוה אבל כמו שרובכם כבר יודעים הצבא עושה מה שהוא רוצה בלי להתחשב במה שאתה רוצה. יש לי פרופיל 97 וקב"א 55+ (אני לא יודע אם זה 55 או 56 בגלל שאין לי קשרים בלשכת גיוס, אני יודע את הקב"א רק על פי זימונים שקיבלתי), הציוני דפ"ר שלי גם גבוהים אבל אני לא יודע כמה הם בדיוק, בכל מקרה הנתונים שלי מספיק טובים בשביל להתקבל ליחידות אחרות שדירגתי גבוה יותר. התחלתי לברר פרטים על חיל ההנדסה וגליתי שיש להם פלוגת רובוטים שנקראת "פלוגת הבזק" , השאלה שלי היא איך אפשר להגיע ליחידה הזאת? (דרך אגב הייתי במגמת מכטרוניקה אם זה משנה)

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by J S Bach,

יש לי 3500 ש"ח לאחר עבודה קצרה בקיץ ואני מתלבט מה לקנות איתו..האפשרויות שלי הן: -האייפון החדש -אוזניות UE-11 מה עדיף???

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. חח אז הכל התחיל בלפני שבוע שנגמרה לנו תקופת ההתחיבות של האינטרנט אני בשיא התמימות מתקשר אליהם אומר להם אנחנו רוצים לדש את האינטרנט שלנו כאילו את תקופת ההתחיבות לשוב שנה ושתתנו לנו הטבות הוא אומר אין בעיה ניתן לכם חודש מתנה של אינטרנט+40 שקל תשלום לכל חודש בהתחייבות לשנה אמרתי טוב אתה יכול להתקשר אליי עוד 10 דקות? הוא אמר אין בעיה אחרי זה אמרתי לעצמי בא נגיד לו שבנויז'ן הציעו לי להתחבר אליהם ושיתנו לי 4 חודשים של אינטרנט מתנה בסדר אחרי 15 דקות הוא מתקשר אליי אומר לי נו החלטתה? אז אמרתי לו אני רוצה להתנתק ממכם הוא כמובן מנסה לשכנע אותי למה וזה אז אמרתי ש014 מציעים לנו להתחבר אליהם ויתנו לנו 4 חודשים מתנה של אינטרנט והתייחבות של שנה טוב הוא אומר לי הנציג אני יתקשר אליך …

• 48 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Kurt,

אם אני מזמין שעון יד מאייבי ב400$ בערך, יעשו איתו בעיות במכס? יכולים לפתוח את החבילה גם אם השולח ירשום ערך נמוך מאוד בטופס?

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by sir f,

http://www.devtopics.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/05/comic.jpg בבקשה אל תתחילו לרדת עלי אם זה ישן/לא מצחיק/ טיפשי. אותי זה מצחיק :iamstupid:

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  13. מערכון ישן... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1023090

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  14. שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?

• 67 תגובות
    • 4k צפיות
  15. Started by redead,

האם יש כזה דבר? אנשים כל הזמן עושים חושבים מתי הכי כדאי וטוב לקנות מחשב חדש מבחינת זה שבקרוב יוצא סדרה חדשה של מעבדים או זכרונות חדשים או שמחירים יורדים וכו' וכו'.. אני טוען שאין כזה דבר זמן טוב שכל הזמן מתחדשים ואין לזה סוף ופשוט צריך לקנות מתי שמרגישים צורך וזהו.. מה אתם אומרים בנושא? עכשיו למשל זה זמן טוב לקנות מחשב חדש?

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by gimdy,

אז ככה לאחר שאני קונה את המחשב מאחת החניות ומשלם רק עבור הרכבה . מה תהליך ההתקנה העצמי שאני צריך לעשות ברגע שהמחשב מורכב (דרייברים , מערכת הפעלה , מסך ,איטרנט וכדומה ...) אשמח להסבר

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by redti,

שלום , לפני כמה ימים נפלטתי משירות קרבי בחטיבת גבעתי אחרי שהוכשרתי להיות רובאי 02 בלבד , החזרתי את הנשק את כל הציוד עשיתי את כל התהליך של הפליטה לא התאים לי השירות הקרבי. שאלתי היא : במידה ואני יוצא לקורס חובשים ? ייתכן ויחזירו אותי לשירות עם אופי קרבי או משהו כזה.. או שאני אהיה חובש מרפאה בלבד? זו אחת האופציות שהשליש הציע לי לעשות וזה מעניין אותי..אני מפחד רק שיידחפו אותי אחרי זה לשטח ודברים כאלה כי בעיקרון אני יכול גם לבחור סתם תפקידים משרדיים , פשוט אני חושב שזו התרומה הכי גדולה .

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by holy_cows,

אני כרגע משרת כנהג מנהלה בגדוד...(פזמ 10 חודש) אני רוצה לעבור כבר זמן מה לתובלה. נגיד ובתובלה חסרים אנשים...למרות ללא המלצת מגד ומפקד אישי יש מצב ישבצו אותי בכל זאת? ואם נגיד דוחים את הטופס,אם אני ממשיך לשלוח ולשגע,זה יתן משהו?

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  19. אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..

• 10 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by genia,

האם עוד מישהו נקתל בבעיות של לקבל smsים בפרטנר? דוגמא מהיום- הודעה שנשלחה ב22:36 התקבלה אצלי רק ב22:43 -ואת זה ניתן לראות בפרטי הודעה שהמכשיר מראה. (מדובר בk800i שנקנה באופן פרטי עם כרטיס sim דור 3 של אורנג' בלי הפעלה של הדור ה3 ) השיא היה שלפני חודש הודעה ששלחו לי ב8 בבוקר הגיעה אלי ב8 בערב עוד מישהו נתקל בזה? יש פתרון?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=46792

• 115 תגובות
    • 11.9k צפיות
  22. אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by skyfire17,

תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 4.7k צפיות
  24. Started by Googleness,

לא משנה... תודה.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים