כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=W7SdJX6gYpA לכל חובבי היפנים והאופנועים, סירטון מהמם על הג'יקסר 1000 החדש!! ;D תהנו! (מומלץ לשים על פול ווליום).
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קיבלתי הרגע לפלאפון את ההודעה הנ"ל: congratulations, your phone number won 800,000 in the GLOBAL GSM LOTTO,your money is ready to be paid to you. for details,contact mr.taylor xxxx@ymail.com ההודעה היא מGLOBAL. ממתי הספאם הPHISHING הגיע לפלאפון?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך חברה מסוימת, למשל הוט, מחליטים שמספר מסוים הוא זהב או כסף? יש להם אלגוריתם שהם בודקים במחשב, או שזה נתון לשיקול דעתו של המוקדן? הייתי רוצה לדעת כי אני הולך לשנות את מספר הטלפון שלי.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם החנות MDK למצלמות דיגטליות? אני רוצה לקנות את המצלמה פנסוניק TZ5 בהתחלה חשבתי לקנות עם אחריות יבואן רשמי, שהוא יורוקום. אבל יש חוסר ליורוקום וכבר שבועיים אני מנסה להשיג ואין. אז ראיתי את המצלמה הזאת באתר של MDK התקשרתי אליהם והם נשמעים מקצוענים, מישהו קנה מהם? ואם החנות הזאת לא טובה, יש המלצה לחנות אחרת? תודה מראש, אריאל
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האא הייתי חייב לשתף את החוויה המוזרה\מבהילה הזו. נסעתי לתומי ברחובות ירושלים, על כביש 4 מסלולי [שנוהגים בו די מהר] הגעתי לחלק בעליה, שם לקחתי תאוצה די רצינית [הייתי על 80-100 קמ"ש, לא זוכר בדיוק], כאשר בסוף העלייה ישנה צומת ורמזור. היה לי רמזור ירוק, אז הגברתי מהירות קלות לכיוון הרמזור כי הוא עמד להתחלף. בדיוק ברגע בו הגעתי לרמזור, רכב שעמד בנתיב שמשאלי [נתיב פנייה שמאלה], החליט שהוא חותך לנתיב שלי וממשיך ישר. הגעתי אליו במהירות של איזה 90-95 קמ"ש בדיוק כשהוא נכנס לנתיב שלי, כשהוא על 5 קמ"ש לכל היותר. בלימה בסיטואציה הנתונה, בהתייחס לעובדה שהוא עשה את המעבר לנתיב בערך חצי שניה לפני שהגעתי אליו, הייתה גורמת לי להכנס בו בעוצמה מטורפת. למזלי, במקום לבלום, באינסטיקנט מוחלט, ש…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי שעון טיפה יותר מכובד מהקאסיו הנאמן. וכשהייתי באיזו חנות, צד את עיני Seiko SNAB35. תמונה: http://e-watch.tw.rakuten-static.com/SNAB35J1-2.jpg אז השאלה היא האם מישהו מכיר עוד שעונים בטווח מחיר של עד 1600 ש"ח, ויכול להמליץ. ומעבר לזה, האם הסייקו הספציפי הזה יהיה קניה טובה?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
חשבתי לפתוח נושא כזה כבר במשך חודש, פשוט התעצלתי לחפש אם כבר עשו אחד כזה. אז עכשיו עשיתי חיפוש ואני פותח את הנושא. אני אבקש בקשה שכבר ביקשו פה: או כל דבר מטומטם דומה אז איזה באסה זה כש...
-
- 85 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אני מחפש משאבת בירה כמו שיש במסיבות קולג' בחול. יש כאלו בארץ? אם לא אז אולי יש דברים מגניבים אחרים כמו זה?
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רציתי לשתף בחוויה חיובית שהייתה לי היום באיבורי ביום שני האחרון קניתי לעצמי כונן חיצוני Seagate FreeAgent USB 2.0 500gb שעלה לי 305 ש"ח. אבל לצערי ביום חמישי כשחיברתי אותו אחרי כמה דקות הוא החליט למות . היום קפצתי לחיפה בשביל לממש את האחריות (בגלל זה חשוב אחריות טובה וארוכה אנשים) אחרי שחיכתי שעה בתור (כן, יש לאיבורי תור של אנשים למעבדה משעה 9 בבוקר) הטכנאי הנחמד חיבר את הכונן, ראה שאין מה לעשות. לקח אותו איתו לבדוק במלאי וחזר אלי עם הטענה שאין לו אחד כזה כרגע במלאי אמרתי לו בצורה נורמלית שלא אכפת לי ואני צריך אחסון אחרי התיעצות קטנה ומהירה יחסית שהוא עשה עם מישהו בICQ (ככה הם מדברים אחד עם השני) הוא שוב הלך וחזר הפעם עם WD My Book Home Edition 500GB http://www.wdc.com/en…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החוק פשוט, מביאים תמונות מהרשת; צחקת - הפסדת. אני אתחיל:
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מזמן לא חידשתי את מלאי השירים שלי אז אני מחפש שירים בסגנון I kissed a girl.....
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי.. חיפשתי בלאזה ואין להם את השיר מה גם שהם חייבים לי שיר על חיוב לריק.. אני פשוט חייב את הקריוקי עוד להערב . תודה רבה ושבוע טוב ..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות אבל תמיד רציתי לדעת, מזה פנג שואי? חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק שזה תורה סינית או משהו. בכלליות מזה? לילה טוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חומרה במצב טוב ואני רוצה נגיד להחליף איזה רכיב ברכיב אחר, האם קיימת חנות שמסכימה לעשות את זה? רצוי בדרום.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Jewish Prank Call not kosher............................the right religion......................................................italian .................
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני לא ביצעתי אף פעם קנייה באינטרנט אני כרגע רוצה לקנות מוצר כלשהו שראיתי באתר אולסייל, האם האתר אמין? עומד בזמנים של הגעת מוצרים ובעל שירות טוב? זה חשוב לי זו קנייה ראשונה מהאינטרנט. אם מישהו קנה משם שייתן חוות דעת, תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אני נכנסתי עכשיו לגוגל, עשיתי חיפוש ו.. הופתעתי לראות שליד כל תוצאה יש אפשרות לתרגום! התרגום לא מצויין, אבל זאת כבר כברת דרך! יפהה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://mizbala.com/?p=2356#comments ;D 8) נ.ב. שימו לב לאיזו קהילה הפרסומת פונה.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-