עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fkl0ster,

http://www.kotaku.com/gaming/tekken/tekken-with-actual-humans-178609.php לא רע בכלל!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לקח להם יותר מדי זמן להוציא דיסק ... אבל הציפיה שווה כל שנייה . פשוט תענוג לאוזניים . הסגנון שכל כך יחודי להם , פשוט סוחף מהרגליים . אני יודע מה אני הולך לקנות מחר .

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Dark Respect,

http://www.killsometime.com/Video/video.asp?ID=322 אמיתי או מזויף?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

הי מה קורה כולם ? אחלה! יש לי כמה שאלות 1. אישור עבודה - למי שיש אישור כזה מהצבא: א. ממשקית תש מקבלים ? ב. כמה ימים סוגרים בבית וכמה בצבא עם אישור כזה ? 2. פטור - שיער א. יש דבר כזה פטור מתספורת ראש ? (אם כן איך?) ב. פטור מגילוח איך מקבלים ? אפשר ללכת לרופא אזרחי להגיד לו תשמע מגרד לי אחרי שאני מתגלח [כי אין לי פצעים או משהו ולא באמת יש לי בעיה רפואית להתגלח פשוט אני אוהב להשאיר קצת בסנטר] תודה

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

מענין לדעת אולי יש פה אנשים שיודעים פחות או יותר את הלך הרוחות בציבור האמריקאי ואיך הם מתמודדים עם ריבוי העמים והתרבויות שבתוכם . אירופאים אפריקאים דרום אמריקאים מלוכסנים ועוד . האם הם מסתדרים פחות או יותר אחד עם השני ? או שחלילה גזענות זה דבר שבשגרה שם ? אני משער שבמדינה נאורה כמו ארה"ב החוק יהיה שווה לכולם . אבל איך האוכלוסיה עצמה מתנהגת אחת עם השניה .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לא משנה הסתדרתי

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 00000,

להיום בשישי. שיהיה כמה שיותר קשה, כבד והעיקר לא פלצני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Yossi1981,

לא רחוק היום בו לכל אחד מאיתנו תהיה גישה להורדת סרטי DVD מהאינטרנט ,טכנולוגיית הVDSL עוד שנתיים שלוש אצלנו בנוסף אני מניח שעוד שנתיים שלוש צורבי הDVD יהיו מהירים וזולים יותר. אז מה אתם אומרים ? האם היום הזה בו ספריית הDIVX שלנו תוחלף על ידי ספריית סרטי DVD מתקרב ובא? מה דעתכם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by desert,

בוב מרלי והווילרס , הסיפור . אנו זוכרים את הגאוניות והחדשנות שנתנה המוזיקה של בוב מרלי לעולם ; מוזיקה שנפרסה שני עשורים אל העבר אך עדין נשארה נצחית ואונברסלית . בוב מרלי והווילרס עשו את דרכם אל תוך עשויות חיינו. הסופרלטיבים , אולי , באים בקלות כאשר מדברים על בוב מרלי והווילר`ס ועל המוזיקה שלהם. מרלי עצמו כונה " הסופרסטאר של העולם השלישי " , " נביא הר`סטה " , בעל חזון , ואמן מהפכני . הם לא היו למרות זאת , ריקים מתוכן . הוא היה אחד הזמרים הכרזמטים והמעיזים ביותר של זמננו. הקרירה של בוב מרלי, באופן יוצא דופן , נפרסת אל העבר כבר יותר מעשרים שנה. במהלך אותה תקופה הסגנון המתפתח של מרלי כבש כל אספקט במוזיקה הג`מיקנית העולה, מסקה דרך רגיי בן זמננו. צמיחה זו ,כמובן , השתקפה היטב ב…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. זה הסרט הכי טוב שראיתי בחיים (חוץ משר הטבעות כמובן)!!!!!!! מי שלא רואה מפסיד בגדול!!!!! ובקיצור.... שמעתי ממשהו שהסרט מבוסס על הספר:"הכלה" שאני לא יודע מי כתב .... אבל זה נכון או לא??

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה המצב? אני חדש פה ושואל מה המצב ואם מישהו צריך חתימה אני מכין בכיף ללא תמורה :asthanos:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אל תישאלו מה קרה לי. יש לי מחשב נייד. (שקיבלתי,למרות שאני קונה נייד שני) אני מה זה אוהב את הלפטופ הזה. הוא של DELL ויש לו דווקא ביצועים מהירים וטובים למרות חומרתו הישנה. אתמול,הבאתי כמה חברים אלי הביתה. תיכננתי לתת להם קצת על המחשב הנייד שלי. אבל הבעיה,אני לא מוצא אותו! קיצר,נתתי להם לשחק במחשב השולחני. ואני מחפש את המחשב כאילו העולם הולך להיתפוצץ. ליפני שלושת רבעי שעה פתחתי את המקפיא. אני מחפש איזה בקבוק קולה שכולו - קרח. ומה אני רואה? כופסא,שחורה,יפה של DELL שניפתחת. כן,כפי שאתם מנחשים המחשב הנייד שלי. השאלה איך מחשב נייד הגיע למקפיא - לא ממש עיניינה אותי ברגע זה,מיהרתי לקחת תמחשב ולבדוק שכלום לא קרה לו. אני מנסה להדליק,כפי שאתם מנחשים לא פועל. פתחתי את הנייד …

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by First Squad,

אני לפני צבא (מתגייס בדצמבר) אני עובד עכשיו ועד לגיוס יהיה לי סכום של כ 15K שאין לי ממש מה לעשות איתו , כאילו יש מה לעשות איתו אבל אני רוצה לנצל אותו ולבזבז אותו על פלזמה וכל הבולשיט הזה. חשבתי להשקיע את הכסף וככה אחרי 3 שנים (כשאני מישתחחר) יהיה לי סכום נכבד. השאלה היא אם זה ריאלי? אני לא ממש מתמצא בכל הקטע של הבורסה אבל אני יודע שיש עליות ונפילות ואפשר להפסיד הרבה כסף על זה , אני לא ממש בקטע של הימורים.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by דניאל52,

BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dr__MIKO,

שלום לכולם שישי בצהריים והשיעמום חוגג... אז התחלתי לשמוע מוזיקה ופתאום חשבתי לעצמי שמלא שירים של שלמה ארצי מדברים על צבא למישהו יש מושג במה הוא שירת? סקרנות... שבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

שלום, אני מחפש רקעים המותאמים לשני מסכי 19 היוצרים ביחד שולחן עבודה אחד ( Extended Desktop ).

19. מידע כללי: שווי כולל: $53,392,200. שווי אדמה: $9,122,200. מיסי הארנונה לשנת 1998: $620,183. אורך רצועת החוף: כ200 מטר. שטח אדמה כולל כל המבנים: יותר מ22 קילומטר מרובעים! מס' חדרים: 7 חדרי שינה, 6 חדרי אירוח, 6 מטבחים, 24 חדרי שירותים. damn! http://www.usnews.com/usnews/tech/billgate/gates.htm

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. KTHXBYE

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

http://www.spy.org.il/Product.asp?Pid=45634652&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0# אוףףףףףףףףףףףףףףףףף זה בטח היה עוזר המון בבגרויות!!! [במיוחד למי שיש הארכת זמן - נותנים לאחרים לקחת את הטופס של השאלות 45 דקות לפני שאלה עם ההארכת מסיימים. מכאן שאפשר לשלוח "מסרים" בזמן הזה]

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by YarinPC,

ערב טוב, שמי ירין מורובטי, מבין בחומרת המחשב ומהנדס תוכנה. בן אדם רציני ואחראי, לשעבר בעל 2 חברות אחסון גדולות. לכל שאלה או תמיכה ניתן לפנות לאימייל: @@@@@@ צונזר - הצפות יחסמו רשמית ללא הודעה מוקדמת. גמר חתימה טובה. ירין.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה המצב ? איך אני יכול לחסום מספר ספיציפי שמתקשר אלי ?? יש לי NOKIA N8 , ואני רוצה לחסום מספר מסויים שלא יתקשר אלי . יש תוכנה שעושה את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by MAChaifa,

מה זה מגננה? זה מארב? שמעתי את זה הרבה במבצע בעזה, עדיין לא הבנתי מזה..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Meir787,

אני הולך לAdd Funds (תחת My Accoun) ולא מוצא את האופציה להפקיד כסף מהכרטיס לפייפאל, אלא רק מחשבון בנק אמריקאי. איך אני מפקיד כסף מכרטיס האשראי שלי לפייפאל ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.