כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.weebl.jolt.co.uk/anywhere.htm
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי היום הגדול שלי עבר...הייתי בצו ראשון.... רק נלחצתי משני דברים... 1)בראיון האישי אחרי שאמרתי למראיינת שאני רוצה קרבי מובחר...היא שאלה אם זה יהיה אסון שאני אלך ליחידה קרבית רגילה 2)בסיום המבחן הפסיכוטכני המחשב שאל אם מעניין אותי תפקיד טכני ועניתי לא והוא שאל אם ברצוני להיות לוחם ועניתי כן.. השאלה אם זה נורמלי,והאם יש לי סיבה להיות לחוץ?! תשובות יתקבלו בברכה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות עם הנייד, המאוורר של הקירור משמיע רעשים, הוא הלך לחנות והציעו לו תיקון תמורת 300 ש"ח לא כולל עבודה (ז.א רק החלקים 300 ש"ח). כמה אמור באמת לעלות כזה תיקון והאם מישהו מכיר מעבדה אמינה בב"ש לניידים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אולי הגיע הזמן שהפורום יזהה אותו כמשהו חוץ מWindows NT? <--- לראיה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז היום הייתי בביתן חיל הים למיונים לחובלים/צוללות (מאותר צדדי). יום כל כך מרגיז, קיבלתי את הצורה של הספסלים שם מרוב שישבנו לחכות, כל כך משעמם שם בסוף היום הודיעו לנו שמתוך 40+ אנשים, 14 התקבלו. 6 לחובלים, 8 לצוללות .. כמו שאתם יכולים להבין מהכותרת התקבלתי לצוללות. את האמת ממש התאכזבתי, רציתי כל כך להתקבל לחובלים .. אמרו לנו שבימים הקרובים נקבל זימון לגיבוש צוללות שימשך 4 ימים בבה"ד בחיפה. מישהו פה עבר את הגיבוש ? עומד לעבור את הגיבוש ? אני ממש ממש מתלבט אם ללכת או לא, אמנם התנאי שירות טובים לפי מה שהבנתי, אבל יש הבדל בין לפקד על ספינה שנמצאת מעל המים, לבין להיות בתוך צוללת דיי קטנה למשך זמן לא ידוע, מבלי לדעת מה באמת הולך בחוץ. מה אתם אומרים ? ממליצים /…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המבצע הוא- שנה ראשונה- שלושה ממירים חינם וכל החבילות ב209ש קלים חודש ראשון חינם.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נמאס לי מהחום הזה... מזגן רגיל אני לא יכול להתקין בחדר, והפיתרון שעולה לי לראש הוא רק מזגן נייד. החדר שלי בגודל של בערך 10 מ"ר. (חדר סטנדרטי). יש פה מישהו עם ניסיון בקטע כזה? מזגן נייד יעשה את העבודה בחדר כזה? אם כן, אז אפשר המלצות על כאלה עם העדפה לשקטים? תקציב אין לי ממש, נראה לי משהו בסגנון של 1500 שקל, אבל גמיש. וגם חשוב לי שלא יראה כמו איזו בוקסה שתשב לי באמצע החדר, ואופציה של תלייה על הקיר אם אפשר. תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב שמישהו מביא לי לוח שידורים של כל הסדרות שעומדות להתחיל? חדשות וישנות(עונות חדשות). ואשמח אם תמליצו על משהו שנשמע טוב. אני אישית ממש מחכה לטרה נובה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hatufim.coo.co.il/? תעבירו הלאה אנשים..
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקום זול להזמין דרכו לארץ בגדים כמו אברקומבי, ראלף לורן, דיזל וכו'... באיביי המחירים די סבבה אבל המשלוח יקר
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להיות בטוח שאני אקבל את כל החלקים במחשב הזה: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.93 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 523.35 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 514.99 ] 1 CPU Cooling : Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 50.62 ] 1 Hard Discs : Western Digital 60GB 7200 rpm ATA100 HDD [ ¤ 409.34 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800SE 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1299.97 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 110.49 ] 1 Monitors : 17" LG Fl…
-
מכירים את הצליל הזה שיש בסרטי אימה, עכשיו יש אותו בעיקר בפארודיות על סרטי אימה, שרגע מפחיד מתקרב, זה היה הרבה בסרטי פרדי קרוגר ויש כזה טן טן טן טן טן בצליל גבוה..? ;D קיצר יש למישהו את זה בMP3? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בקרוב יש לי מתכונת בהיסטוריה ואז בגרות [ב"ה בגרות אחרונה בהיסטוריה]. יש למישהו שיטה \ רעיון איך ללמוד? בהנחה שאני בקושי זוכר את החומר. אני רק רואה את הכמות אני נעשה עייף ואין לי כוח ללמוד. אשמח לעצות \ רעיונות ללמידה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מה קורה? אני בונה אתר חדש למפרטי מחשב, באתר אפשר יהיה לבחור תקציב, שימוש, עם מסך\בלי מסך, ועוד כמה דברים. בקיצר אני צריך שם, ככל הנראה אני יזמין דומיין עם סיומת NET. מאיזה אתר בחו"ל ב-9$ לשנה, למישהו יש המלצה לשם של כזה אתר? אני ו-E-R-A-N מהפורומים בונים את האתר, הזה ויש אחד שאני חייב לו תודה גדולה שמתכנת את האתר ואת המערכת ובונה לנו גם פורום, ומאחסן את האתר על השטח שלו, קוראים לו אלדן, תודה. תודה מראש, מתן.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוכב כמעט כל יום בלילה על אופניים ובקיץ יש המון ברחשים באוויר שנכנסים לי לפה ולעיניים תוך כדי רכיבה. יש מה לעשות נגד זה? לפחות טיפ בעניין העיניים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ישנם המון תכונות מדהימות אצל החיות בטבע אשר נועדו להישרדות,חיזור ושאר צרכים קיומיים, אבל זה ברמתו באמת אחד היחודיים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפלאפון שלי נגנב! האם יש איזשהי דרך לאתר אותו?? ומה עמדת החברות הסלולריות בנושא?? ואל תגידו לי להתקשר לפלאפון כי כנראה שהוא מכובה כי עונה המזכירה האלקטרונית
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עכשיו ב 5 ולא מתאים לי... מה ההבדל בין 4 ל 5? כמות החומר, קצב ההתקדמות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.iloveisrael.co.il/ כנסו והוסיפו את הסיבה שלכם לאהבת הארץ.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! לאחרונה התחלתי לעסוק קצת בתחום העיצוב בגבס, תמיד אהבתי את זה אבל עכשיו אני ממש וממצה פוטנציאל חבוי (נראה לי : ), בכל אופן, העלתי פה כמה תמונות של עבודות שביצעתי בשבועיים האחרונים, (אנשים אוהבים לשפץ לפסח ואני מרוויח מזה ). אשמח לקבל הערות והארות ,מקווה שתאהבו. המשך שבוע מצויין. אז התמונות בהמשך..... ליאור [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:15:16 [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:21:51 אחרון..[attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מוח "יצירתי" יש לבחור. עוד כמה בסגנון: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1924421&r=1
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-