כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מטוס זה בתוכנית 'זאב אוויר' ? תודה -גיל.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חשוב לי בתחילה להבהיר שאני מתנגד בתקיפות לכל פגיעה שהיא בכל יצור חי ! לאחרונה שמתי לב שחלה עלייה במודעות בנושא פגיעה והתעללות בחיות, וברצוני לחדד משהו קטן. המושג "בעל חי" אינו מתכוון רק לתרנגולים, לכבשים, לפרות ולחתולים, אלא גם לנו - בני האדם. שיטוט קטן באתר ogrish יוביל אתכם למסקנה שההתעללות המופנית כלפי בני אדם אינה פחותה מההתעללות בחיות. הובילו את סמן העכבר לארכיון ה- Brutality, ו/או Terrorism ו/או Murder ותיווכחו למצוא מספר לא מבוטל של מקרים מזוויעים (ואין אפילו צורך להיכנס לתמונות, מספיק לקרוא את הכותרות) בהם אנשים מתעללים באופן לא צודק באחרים. אז כאשר אנחנו צועקים -"די להתעללות בחיות", עלינו באותה נשימה גם לקרוא ולפעול למען הפסקת ההתעללות בבני האנוש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשניהם יש מצלמה (אני חושב באותה איכות) ואיכות צלילים של 32 פולי. בטליט יש דיבורית, באריקסון אין. הטליט מתקפל, קומפקטי, יפה וידידותי יותר מהאריקסון. אני נוטה להעדיף את הטליט. מה אתם אומרים? איזה עדיף? מבחינת אמינות, סוללה וכל אספקט אחר שאתם מוצאים לנכון להשוות ביניהם.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני חיב עזרה אנשים.. מישהו שמבין אנגלית טוב אני חייב שתתרגמו לי את זה בדחיפות רצינית First the Fat Boys break up, now every day I wake up Somebody got a problem with Hov' Whassup y'all niggaz all fed up cause I got a little cheddar and my records movin out the sto'? Young fucks spittin at me, young rappers gettin at me My nigga Big predicted the shit exactly "Mo' Money, Mo' Problems" - gotta move carefully Cause faggots hate when you gettin money like athletes Yung'uns ice-grillin me, ohh - you not feelin me? Fine; it cost you nothin - pay me no mind Look, I'm on my grind cousin, ain't got time for frontin Sensitive thugs, y'all all need hugs Damn though mans I'm just try…
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט , ידע על מה אני מדבר. אתה , אתה שקורא את זה ברגע זה ! זה הרמז היחידי שנאי נותן לך בזה שאתה חלק ממופע אחד גדול והאנשים שסובבים אותך הם רק שחקנים , תחשוב על זה טוב כי זה הרמז היחידי שלך, שחקן מהתפאורה. *חומר למחשבה* פחתית העקבות הדיון על המטריקס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול(ה26) עברתי ססט, היום המורה שלי הביא לי את הרישיון והלכתי לדואר לשלם 131 שקל אגרה על הרישיון. אמרתי אתמול לאבא שלי שיסדר את הביטוח על האוטו של אחותי. הוא התקשר ואמר לי שהביטוח מסודר, והחל ממחר (כלומר היום, ה27) הביטוח תקף. אבל הוא לא פיקסס לי שום דף. אחותי בת 23, הביטוח צעיר שלה נגמר בגיל 21. התקשרתי אליו היום והוא אמר שהביטוח מסודר ואפשר לנסוע על האוטו ולא צריך שום דף / העתק ביטוח של נהג חדש. חבר שלי אמר לי שהוא הוציא רישיון ההורים שלו עשו לו ביטוח והחברת ביטוח שלחה לו העתק של הביטוח ואחרי שבוע שלחה לו את המקור. השאלה שלי האם צריך איזשהו דף ש"מוכיח" שהאוטו מבוטח עם ביטוח נהג חדש / צעיר. תודה, רן.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון משודר קליפ בMTV שנקרא(אם אני לא טועה כמובן) THE WORLD IS MY ואני לא יודע את שם האומן\ים מישהו יודע אולי ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חם חם כמו בארץ ובלי מיזוג קבלו תמונה מהבית של היטלר שהפך להיות מסעדה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
השיר הולך ככה אני אוהבת על זה שהוא אוהב אותי מכירים??? מה השם.?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם יכולים לספר לי מבחינת התרשמות אישית? ממה הכי התלהבתם? יש תוכנות שאתם ממליצים עליהם? אני מתכנן לשדרג שבוע הבא ואני חושב בכיוון של המכשיר הזה.
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
השידור היה אתמול ...
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אין צורך בהסברים, פשוט תראו ותבינו לבד ;D http://www.big-boys.com/articles/gtaxbox360.html
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה טוב או רע עדיין לא הספקתי להחליט בתחילת השבוע הקודם היה לי זימון בסופו - קיבלתי הודעה - שהתקבלתי הבעיה הייתי אמור להתגייס רק בנובמבר מסתבר שאני עוד שבוע על מדים (יום ראשון) בכל מקרה - התקבלתי לעתודה אומנם זה בא קצת בהפתעה (אז אין טיול לחו"ל, אין רשיון ל500 סמ"ק, לא נהנה מהמחשב החדש, לא נסיים פרוייקט מודינג בקרוב) בכל מקרה - כל סופשבוע (בזמן הלימודים) אני בבית ואף בבסיס תהיה לי גישה לNET, אז אני אנסה לשמור על קשר כמה שיותר ובבקשה אל תכעסו אם אני אגיב לת'ראדים של לפני שבוע אני לא מעכל את זה שעוד שבוע אני על מדים, ובטח לא המשפחה שלי..
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-