עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש למישהו מושג על שיר אחד כזה שיש בו מנגינה סקוטית (או משהו כזה ) כזו אבל הוא מין סוג של רוק כזה . תודה .

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  2. תודה ורק את אלה שהוא באמת הוציא לא כאלה שיצאו אחרי שהוא הלך.

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. חנויות אמאזון ברחבי הגלובוס מספקות לנו מבצעים מוגדלים ומורחבים, כמתאבן לקראת יום המכירות הגדול ביותר של העולם המערבי לכתבה

6. אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by maverick,

אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  8. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

מתוך המאמר: "מסורות ואמנות של הבדואים בנגב" מעת ששון בר-צבי: למאמר הקבורה המלא: http://www.snunit.k12.il/beduin/arti/mas46.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DJDAVID,

בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן בשום אופן אין לגשת אליהם / לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד נא להפיץ הודעה זו לכל מי שאתם מכירים בברכה: משה שבתאי, ר"צ טכני מרחב סוכנויות רב פקד ג'ורש, משטרת ישראל מרחב מרכז ד"ר הילה בקר, ראש מחלקת מחלות מדבקות,בי"ח איכילוב

• 10 תגובות
    • 850 צפיות
  10. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום. זה כבר תקופה ארוכה, שבעת שאני מתחבר לחשבון שלי ביוטיוב, מופיעה הודעה שכופה עלי להשתמש בשם משותף בחשבונות שלי בגוגל וביוטיוב או לשנות אותם, במקום להמשיך להשתמש במספר הסידורי שלי שייצרתי כשם המשתמש הנוכחי שלי ביוטיוב: זה גם יכול לפגוע בפרטיות שלי, כיוון ששם החשבון ביוטיוב הוא השם הפרטי של בעל החשבון (על אף שהוא מצונזר) וגם אני לא רוצה בכללי לשנות את שמות החשבונות שלי. איך אני יכול להיפטר מהחלון הזה לצמיתות?

12. שלום לכולם מה דעתכם על סריקת כל המסמכים שקימיים באופן פיזי (ביניהם : תלושי משכורת , קבלות , חשבונות וכו') וגיבוי במחשב וברשת ואז לא להחזיק באופן פיזי שום ניירת. מבחינת חוק האם זה תקין ? האם קבלה או תלוש משכורת סרוק קביל בכל המסודות (בניהם הממשלתיים ) ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tombcatz,

HELLO הקיצר אני רוצה לעבור מפלאפון לאורנג' [מ-1001 סיבות,אבל אני לא אפרט כי אסור לי לאמר את מה שיש לי להגיד על פלאפון בפורום ] בכל מקרה,יש להם מבצע למתגייסים [ומכיוון ויש לי כבר תאריך גיוס,המבצע תקף לגבי] שבמסגרת המבצע הזה אני מקבל את המכשיר מוטורולה אי 1000 במחיר ממש מגוכח. רציתי לדעת האם המכשיר הזה באמת שווה?כי הרבה אנשים אומרים שהוא מדהים בתור מכשיר דור שלישי,וחלק אחר אומרים שהוא מכשיר מעצבן ולא נוח... ועזבו את העובדה שהוא נראה כמו לבנת חבלה.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  14. אני מבקש מכל אחד ממכם לתאר שקורה משהו עכשיו. למשל שהמכונית התקלקלה, שהאינטרנט נפל, תמציאו סיטואציה, ותגיבו עליה. קדימה אנשים, הביאו לפה אנרגיות חיוביות.....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 114508534,

ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Gimel,

לפני כמה שבועות הייתה בעיית רטיבות בבניין שלי. היום גיליתי שמאחורי שולחן המחשב צומח לו טחב\עובש בצבע אדום-כתום, מרחוק זה נראה כמו רוטב שנשפך על הקיר... מה זה????? איך הורגים את זה??? הוא מאיים להשתלט לי על החדר..........

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by H3zi,

אהלן חברה בשעה טובה עברתי שבוע שעבר טסט (ראשון) ביררתי לגבי הביטוח בחברה שאחותי מבוטחת בה וגם שאר המשפחה (אני נוסע באוטו של אחותי, פיאט פונטו 2001) עכשיו המחיר שהציעו לי הוא אחד השערוריות הגדולות ביותר צריך לציין שלאחותי יש ביטוח חובה(דהה) + ביטוח מקיף המחיר שהציעו לי הוא להוסיף805 לביטוח החובה + 2550 להוסיף לביטוח המקיף חברים שיש להם רישיון ויודעים כמה הם משלמים לביטוח אנא מכם תעזרו לי!! ותגידלו לי שזה לא הגיוני

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כל כמה זמן שומעים על התרסקויות של מטוסים האם הדבר הזה קורה רק במדינות עולם שלישי? או שיש גם התרסקויות גם במדינות מערביות כגון אמריקה קנדה צרפת וכו' כי בחיים לא שמעתי שקורים תאונות מטוסים במדינות כאלה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by iakovl,

חשבתי לקנות לבני דודים שלי את הכדורי מגנט האלו בתור מתנה נחמדה כרגיל מהארץ לא נקנה את זה בגלל המחיר המזעזע יש למישהו המלצות למקום טוב ולכמות טובה של כדורים בתור משהו התחלתי? חשבתי על DX האמת ועל הדרך, איזה קוטר? 3/5/6 מ"מ? למי שלא מכיר, יש לזה מיליון שמות אבל בסופו של דבר אלו כדורים מNeodymium

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by cain_not_abel,

כפי שאתם יודעים, אודיגו - האתר התוכנה והרשת נפלו לפני כמה ימים בכל רחבי העולם. אז מה עושים שאודיגו נופלת - מבררים בגוגל למה היא נפלה. אם תערכו חיפוש בגוגל, ותרדו לתוצאה העשירים (הכי למטה בעמוד הראשון) תגיעו..... לדף הפרופיל שלי בדמוז: http://www.google.com/search?q=odigo&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official עכשיו אני מקבל אימיילים ששואלים אותי למה גוגל נפלה . LOL

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  21. אני רוצה לדעת אם כדאי עכשיו אבל אני ממש מת לחידושים שיבואו בעתיד ואם אני אקנה מחשב עכשיו אז הוא יהיה לשנתיים בערך .

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by Iko89,

קבלתי היום זימון למילוי טופס נתונים לבחינת מועמדות למסלולי גאמא (מסלולי מחשוב של מודיעין) ברשת האתר כרגע לא פועל אבל מצאתי כמה כמה תמונות של איך השאלון נראה .. http://img826.imageshack.us/i/38746601.png/ http://img180.imageshack.us/i/65905736.png/ http://img838.imageshack.us/i/25807519.png/ http://img715.imageshack.us/i/63614783.png/ http://img826.imageshack.us/i/38746601.png/ אם באמת השאלון נראה ככה על רוב השאלות שם אני יאלץ לענות בשלילה :\ ילדים קטנים חולמים להיות בגולני .. אני תמיד חלמתי להיות בחיל המחשוב של מודיעין .. אם אני לא אתקבל אני אהיה ממש מאוכזב ..

• 10 תגובות
    • 8k צפיות
  23. Started by Tomerico,

מאיפה אפשר לקנות כזה בלי להתחיל להזמין מאי-בי וכאלה? מכון לשלם תמורתו 10 שקל.. למישהו יש רעיונות? עדיף משהו באיזור המרכז/שרון.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by NivShmuel1,

חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט... למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by J0n1,

היה פעם אתר שמלמד כל מיני טריקים עם מצתי זיפו. למישהו יש תכתובת? מצאתי http://lightertricks.com/index.php תודה בכל מקרה

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.