כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, ציוני הבגרות פורסמו והשנה אני לא מתחיל ללמוד בשום מקום. בתחנת דלק אין לי כוונה להישאר שנה ובסיום מועדפת אני עף משם. הבעיה שאני לא יודע לאן ללכת. חשבתי ללכת לתמיכה טכנית/שירות לקוחות, אבל הבנתי שזה גיהינום. מה עוד יש? מכירות אפשרי. איזה עוד אפשרויות קיימות?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
תנסו קודם לזהות ככה... לא מצליחים? מבט ב-EXIF אולי יעזור... [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גוגל לא מתפקד! ;D [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה רענון בקורס בפיזיקה ויש לי 2 שאלות בפיזיקה בנושא גלים שאני לא זוכר איך פותרים, למדתי את הנושא לפני שש שנים... (השאלות מצורפות לפוסט). אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותן, אפילו חלקית תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בתקופה האחרונה התוודעתי לחברה GoEco, המוציאה משלחות התנדבות ברחבי העולם. בקרוב אני משתחרר מצה"ל וחשבתי להרשם לאחת מהתוכניות המוצעות שם. התוכניות שם לא זולות והתשלום עליהן לא כולל ביטוח וטיסות, אלא רק את המגורים, אוכל, וציוד והכשרות הנדרשות בתוכנית. רציתי לשאול אם מישהו התנסה באחת התוכניות ולשמוע קצת חוויות. מצד אחד זה נראה לי כמו חוויה מדהימה ומשמעותית, אך אני לא יודע אם זה שווה את הכסף שזה עולה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בתמונה של האוטו הנ"ל ואני חייב פרטים על האוטו, מנוע תאוצות מחיר (אני יודע שאין לי כסף בשבילה) ועוד כול מיני פרטים שנראים לכם תודה. נ.ב עוד תמונות לא יזיקו.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אם נכנס לשבייעיה אולי זה יביא קצת מזומנים למדינה הקטנה שלנו... http://www.new7wonders.com/vote-2
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה יש לי כסא למחשב כזה מעפן ואני רוצה לקנות משהו חדש וטוב מאיזה מכרז או משהו כסא למחשב זה דבר חושב אם ישובים שעות שלא יהו בעיות בגב ובידים ובמיוחד לראש אז רציתי לשאול את עצתכם או דעתכם בענין ואם תוכלו לשתף אותי איזה כסא למחשב שווה לי לקנות? נזכרתי בעוד משהו בחיפושי אחר כסא מתאים ראיתי שיש כמובן סקאי ויש עור וההבדל בנהם משהו כמו 100 שקל האם זה באמת אמרתי הקטע של העור או שזה חרטא של החברה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שאפשר להוריד ממנו שירים שלו או שאולי למישהו יש שירים שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט אין מילים לתאר את הכישרון שלו... http://www.glumbert.com/media/badrobber
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שעונים זה לא ממש הקטע שלי... חשבתי אולי משקפים (מזויף כמובן) בגדים וזה , זה ברור אז מה אני יכול לבקש מהם, אני בן 17+ אז לא משהו ילדותי בבקשה חשבתי תאמת על סוני 2 או 360 אבל לא יודע עדין לא חשבתי על זה (אי אפשר לדעת שזה לא יתפרק לי שהם יגיעו בארץ.. =] )
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב 5/09 נציגה של חברת אורנג עשתה איתי עסקה טלפונית שבעסקה קיבלתי 3 חודשים חינם חבילה של 4800 ו 5 מגה אינטרנט ולאחר מכן אני אצטרך לשלם 177 שקל X 21 כמובן שחברת אורנג התכחשה להסכם בהסבר " אולי לא הבנת נכון " , ב 3 חודשים של החינם הם גבו לי כסף !!! ולאחר 3 חודשים קיבלתי מהם מספרי פניה שבהם נאמר לי שלא יגבו ממני שקל אחד עד לקבלת מנהל אגף אז ככה גם לא קיבלתי מנהל אגף גם שיקרו אותי שאני לא אשלם מעבר ל 3 חודשים עד שאני אקבל מנהל אגף וגם ב 3 חודשים חינם גבו ממני כסף חצי שנה שאני משלם לאורנג כסף סתם !!! הם איימו עלי שאם אני לא אחזיר ציוד אני לא אקבל זיכוי " תתנתק ואז תקבל את מה שמגיע לך " למה להחזיר ציוד מגיע לי הזיכוי יש לי מספרי פניה מסתבר שמספרי פניה באורנג זה חארטה כמו ההבטחות …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Inspired by R0cKF0rD's "My workstation" thread.. http://csl.ath.cx/LandRover/room.asf
-
http://www.spy.org.il/Product.asp?Pid=45634652&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0# אוףףףףףףףףףףףףףףףףף זה בטח היה עוזר המון בבגרויות!!! [במיוחד למי שיש הארכת זמן - נותנים לאחרים לקחת את הטופס של השאלות 45 דקות לפני שאלה עם ההארכת מסיימים. מכאן שאפשר לשלוח "מסרים" בזמן הזה]
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-