עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mesatla,

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1081072/Pictured-The-Cave-Crystals-discovered-1-000ft-Mexican-desert.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הקליפ הוא של AVRIL והוא ממש קליפ לפאקצות כולם מכירים אותו בטוח http://www.youtube.com/watch?v=cQ25-glGRzI

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=98qmflLdOpI שתפו בעוד, אם אתם מכירים.

• 5 תגובות
    • 996 צפיות
  4. שלום לכולם ברשותי מצלמת רשת חדשה של חברת GPT. למצלמה יש חיבור למקרופון (שמתחבר לכרטיס הקול) וחיבור USB. חיברתי את המצלמה למחשב והיא עובדת מצויין. השאלה היא האם אני יכול לחבר את מצלמת הרשת לטלוויזיה CRT של טושיבה? אני רוצה שהמצלמה תצלם את הרכב שלי בחוץ ושהתמונה תוקרן בטלוויזיה בסלון. לטלוויזיה יש את חיבורי הבננות הרגילים (צהוב אדום ולבן) וגם חיבור S VIDEO. האם אני יכול לקנות מתאם כלשהו כדי לארגן את החיבור הזה? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. מי שלא מכיר, אחת החברות הגדולות אם לא הגדולה ביותר של מכירת דומיינים. אז רכשתי לפני שבוע וקצת דומיין ולאחרונה הגיעו לי התראות מהם על כך שיש חשד שיעני גנבתי תויזה או משהו כזה (ככה לפחות הבנתי) ולכן הם רוצים עותק של רישיון הנהיגה שלי או של הפספורט... כנראה שהם חושדים בי כי חירטטתי בפרטים של הדומיין והשם שלי באימייל זה Avi Bitter ..... האמת שזה דווקא מצויין שהם דואגים ככה, אבל לשלוח תמונה של פספורט שאלוהים יודע לאן זה יגיע? כי רישיון נהיגה אין לי.. לכו תדאו לאן זה יתגלגל.. זה קצת מוזר לי שהם דורשים את זה... אין פרטי זיהוי אחרים שאני יוכל להזדהות? כי אני קצת חושש לשלוח עותק של הפספורט.. דרך אגב, אם "גנבתי" את הויזה התשלום בוצע לפני שבוע וחצי, לא היו מבטלים כבר את העסקה?…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by aviram20,

טוב אז הכותרת אומרת הכול ..... אתם צריכים לצאת מהר מהבית .. אין אוכל מוכן ואין לכם כוח להכין... סבתא לא באה בחשבון ... האחיות לא בבית... מה עושים ? מכינים משהו זריז ככה... וזה בדיוק המטרה של תראד קצת דבילי אבל אני שרוצה שתפציצו במתכונים שהם: קלים מהירים לא דורשים הרבה וכמובן טעימים! ובבקשה לא לרשום בסיגנון פיתה עם שוקולד..... או חביתה נקווה שזה יהיה תראד מעניין...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by Os.Master,

Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...

9. איפה אפשר לדווח על הכתובת אימייל שממנה נשלח הוירוס. זה לא מאף אחד שאני מכיר ולא סתם משהו של gmail. המייל נראה ככה: Dear Customer, As you requested, we are sending you this report with details on your account transactions made between 1/1/2008 and 10/1/2008. At your service, Stan למייל מצורף קובץ זיפ שמכיל EXE עם וירוס (בדיקה עם AVAST מראה שזה וירוס Win32:Spyware-gen [trj] או לפי הבדיקה אונליין של קספרסקי - Worm.Win32.AutoRun.qzg)

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  11. שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by avi2014,

לאחרונה אבא שלי סובל מכאבי גב והוא מחפש מזרון נורמאלי.. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=WUORTOTEVA1 עד 2500..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by doker,

חח יורד גשם!!! וואי רק פתחתי את הפה והנה הפסקת חשמל ראשונה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by enzo,

הכנסתי את הכתובת למשלוח,את פרטי כרטיס האשראי ואז מגיע השלב למלא את ה-BILLING ADDRESS. אין לי מושג מה זה ומה אני אמור למלא שם(הכנסתי את כתובת הסניף בנק שלי בארץ ובפעם השניה את הכתובת מגורים שלי בארץ וזה שלל את שניהם) אנשים שהזמינו בעבר מאמאזון תעזרו לי בבקשה,אילו פרטים אני צריך להכניס שם? :s05:

• 11 תגובות
    • 13.7k צפיות
  16. שלום, למישהו יש המלצות? חשובה לי מאוד האמינות. זה הנושא העליון מבחינתי, אני מאוד פחדן בכל הנוגע לעסקים שאני לא מכיר ולא שמעתי עליהם, לכן אני מבקש המלצות על חנויות שהתרשמתם מהם לטובה בנושא קניית רכיבי חומרה. אני רוצה לקנות רק לוח אם (אני כבר די סגור על דגם, פחות או יותר), ומחפש מקום שמוכר לוחות של ג'יגה בייט, מקום אמין שמוכר ציוד איכותי כדי שאני לא אתחיל להתרוצץ בנושא האחריות חנוית באיזור המרכז, עדיפות לת"א-ר"ג-גבעתיים-חולון והסביבה תודה!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by djhenrya,

[attachment deleted by admin]

18. Started by stone cold,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3613854,00.html ;D ;D ;D

19. יש שם מסלול שמיועד לריצה? אם כן מישהו יודע לכמה ק"מ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by genia,

מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 10.1k צפיות
  22. Started by huber,

http://il.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  23. Started by Revertigo,

יש לי כמה זימונים\מועמדויות בצבא, ואני רוצה לדעת אם חלק יחסמו אחרים: שחקים וחבצלות - שלחו לי מכתב בהתחלה ומילאתי שאלון אינטרנט תלפיות - שלחו לי מכתב ושלחתי פקס בחזרה גאמא - סתם התווסף באתר של המודיעין, אבל קיבלתי בדואר שאלון בנושא מחשבים (תכנות, מערכות הפעלה, גרפיקה וכו') אז אני מנחש שזה קשור תפקיד יעודי בתחום המודיעין החזותי - סתם התווסף חובלים\צוללות - נשלח לי מכתב למיון שיהיה בעוד חודש עקרונית אני הכי נוטה לכיוון תלפיות, אבל מן הסתם אני רחוק מלהתקבל עדיין, אז אני מעדיף לשמור על שאר האופציות פתוחות (למרות שבעיבוד חזותי או בחובלים\צוללות אני ממש לא רואה את עצמי), אז יש משהו פה שיחסום לי משהו אחר? תודה :-*

• 15 תגובות
    • 16.2k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

משום מה לא מצאתי בגוגל כמה עולה נסיעה במונית לפי מונה. זה אמור להיות מחיר אחיד לדקה הקבוע בחוק, לא? פשוט רציתי לנסוע במונית מסויימת, במקום מסויים (נסיעה עירונית), והנהג הציע לי "50 ש"ח או הפעלת מונה". 50 ש"ח נראה לי סכום גבוה בטירוף לנסיעה של 6 ק"מ (כ-5 דקות), אפילו שהיה מדובר בתעריף 2 (שעות הלילה), אבל פחדתי להגיד לו "מונה" ופתאום לגלות שהוא מפיל עליי איזה 200 שקל.. מצאתי למשל את זה: http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=178429 פסק דין שקבע קנס לחברת מוניות שגבתה מחיר אחיד (ללא הפעלת מונה) בנסיעה עירונית. אפילו היה כתוב שם: "הפעלת מונה מבטיחה לנוסע שלא ייגבה ממנו מחיר הגבוה מהקבוע בתקנות". אבל לא כתוב בשום מקום מה המחיר לפי המונה. האם זה באמת מחיר קבוע…

דיונים חדשים בפורומים