כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות אופנוע מוטוקרוס עם שטר מכר ורשיון ומחס והכל! אני גר חצי דקה מהשדה שטח שמותר לסוע בו באופנועים וכדומה.. השאלה שלי אם צריך לעשות על אופנוע כזה רשיון כמו אופנוע רגיל.. אם כן איפה ואם לא האם מותר לי לסוע בשטח ומשטרה לא תעצור אותי...יעשו מרדפים ובלאגנים בשטח..או שיעצרו אותי בבית שלי ויחרמו לי אותו מיכוון שנסעתי בו ואני לא נהג מוטוקרוס אני לא נוסע על הכביש כי זה אסור...רק בשטח..האם זה מותר?.. מה האופציות ואיפה אפשר לברר את כל השאלות האלה ממקור מוסמך? חוץ מהמשטרה המלשינים האלה
-
- 10 תגובות
- 27.7k צפיות
-
-
חלק מהאנשים בפורום, אומרים שצריך לגעת בחלק מסויים במחשב מתכת בשביל לפרוק חשמל סטטי לפני שיגעו ברכיב מסויים. שאלתי את זה את אבא שלי הוא דיי מבין בחשמל, והוא אמר לי שזה לא יכול לפרוק ככה מטען. אם רוצים לפרוק, אז צריכים לחבר חוטים להארקה ולגעת בהם. עדכון: אם המחשב כבוי, והוא מחובר לשקע החשמל. אז רק אז הגוף של המארז יוכל לשמש כהארקה ואבא שלי אמר שלא כדאי לעשות את זה ככה...
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה? תודה
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחדר שלי אין ביכלל קליטה בפאלפון! זה מה זה מעצבן!!! מה אני יכול לעשות בישביל שיהיה לי קליטה? (יש איזה סיכוי ליתקוע בפאלא אנתנה של איזה רדיו? ???) אגב מדובר ב אלפא פי (זיין) 8
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
היי לכולם וגמר חתימה טובה,וצום קל (כמובן למי שצם). רציתי לבקש ממכם המלצות לשירים שקטים כאלה כמו: oasis -stop crying your heart out Poets of the Fall-last goodbye = בהמלצה של הפורום. radiohead-karma police וגם שירים עיבריים. לכל מי שיש המלצה לשיר מסוג כזה שיעלה אותו פה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי יצא הסרט מהיר ועצבני 3 ואם יצא כבר אז מה השם שלו באנגלית?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/26/995511.wmv
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....
-
דילמה קשה - התמונה בפרופיל... כרגע יש לי את התמונה הזאת של סולן R.E.M. מייקל סטייפ להחליף אותה בתמונה הזאת של ClayMan מהקווסט האגדי הלא הוא ה Neverhood [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי בתמונה של הבחורה הכי כוסית שיש (לא מכיר - כמה חבל...) [table][tr] [td][/td] [td][/td] [/tr][/table] או אולי להשאיר את התמונה של R.E.M. ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העיתון "ידיעות אחרונות" דיווח בגיליון סוף השבוע שלו על מצוקה קשה בסוריה: הנשיא אסד לא עונה לציפיות, לא פותר את בעיות הכלכלה, "מחמם" את הגזרה הלבנונית מול ישראל... והכל בגלל קונסולת ה-Playstation 2. מתברר כי הנשיא הסורי מכור לקונסולה של סוני ומבלה שעות רבות מדי יום סגור בחדרו, כשהוא עסוק בלחימה במשחקי "מכות" שונים. למעשה, ע"פ העיתון הנשיא אסד שקוע כל כך במשחקים, עד שנתן הוראה לעוזריו לא להפריע לו בשום מחיר בעת שהוא משחק בקונסולה, גם אם המתקשר הוא מנהיג מדינה אחרת. "לא עכשיו", הם אומרים. "הנשיא עסוק". למרות שידיעה זו נשמעת כאילו הומצאה כמתיחת "01 באפריל", הרי שמדובר בסיפור אמיתי ומשעשע ביותר. אולם לא נוכל לסיים ידיעה משעשעת כל כך ללא חיוך רחב: לכן, נספר לכם רק כי בעקבות ה…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצטרפו בהמוניכם בשביל לרדת על אלכס! http://www.pchardware.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl עריכה: אפשר להצטרף בלי לרדת עליו (אבל רצוי... ;D)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מילים להוסיף על יצירת האמנות שלי:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, איש אחד שאבא שלי עובד איתו, הביא לי את המנחשב שלו לתיקון. ביצעתי את הדברים הבאים: 1. גיבוי הקבצים שהיו על ההארדיסק 2. פירמוט והתקנה מחדש של חלונות 98* 3. מצאתי את כל הדרייברים של הלוח (לקח לי דיי הרבה זמן) 4. התקנתי את הדרייברים 5. שמתי עוד בורג ליציאה למסך (הכרטיס מסך מובנה על הלוח) 6. התקנתי אופיס 2000* 7. התקנתי כמה תוכנות קטנות 8. התקנתי worms armageddon* 9. את כל ביצעתי בלי עכבר!! (יש לו רק יציאת סריאל במחשב) *חוקיותם מוטלת בספק, if you know what I mean... כל הסיפור לקח לי שלוש שעות בערך (המחשב ישן). אני מתכוון לנפח קצת את כל העסק ("כרטיס מסך שלך התפרק לגמרי...", "הייתה תקלה חמורה מאוד בווינדוס ,לקח לי הרבה זמן..."). מה אתם חושבים שאני צריך לקחת על כל זה? 20…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תחשבו על זה, השמש בפנים, הרוח בשער, אתם על מגלשי סקי במים במהירות גבוה... כמעט טוב כמו לאכול סנוויץ' שוקלד איכותי? אם כן תמשיכו לקרוא! מי שיודע ומי שלא, יש פה להמצלה למקום היחיד בתל אביב שבאמת שווה לשלם 64 שקל בשביל להכינס! זה נמצא בפארק דרום (בדרום העיר) בתחנה זה קו 16 גם ממונית שירות וגם מאוטובוס, כזה OWNZ!!! מישהו פה עשה סקי? נכון יש את הt-bar? בקיצור זה עובד אותו הדבר, יש אגם מלכותי שמקיף אותו מין t-bar, אתה תופס וזה מושך אותך, היינו שם כבר פעמיים זה ROX פעם ראשונה עשיתי סקי רגיל והייתי rullz פעם שניה (היום) עשיתי wakeboarding (המקביל של snowboard) והייתי lame בצורה בלתי רגילה, צריך לקבוע מקום ראשון, אני יכתוב פה את הטלפון מחר! מומלץ בחום, תבואו אם חברים, משפחה או לא …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נוסע מחר לטבריה ;D (חוף דוגית למי שמתעניין) ל 5-7 ימים של מסיבות :dazzler1:, ים :jarswim:, שמש, :bigglasses: , ובחורות :gorgeous: . רק רציתי להגיד לכם שלום לפני שאני נוסע... :auto: נקווה שיהיה כיף, וסבבה. אז להתראות בעוד כמה ימים. כאן סלאמת עשאפי, עזה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
טוב היום חבר שלי שלח באודיגו ידיעה על הכתבה בסייט שלו על איך לעשות כסף באינטרנט. אומנם התשלום לא נראה גבוה במיוחד (כ15 דולר בחודש עם 20-30 דקות כל יום) אבל בכל זאת הרעיון של כל זה לא נראה לי מה דעתכם? מישהו התנסה בזה? אם לא הבנתם הכסף מגיע מכניסה לאתרים של מפרסמים..........משהו כמו חצי סנט לאתר
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-