עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MatanFrenkel,

מה זה אומר ? דבר הדואר האמור נתקבל למשלוח ביחידת הדואר במיקדו סנטר בתאריך 01/03/2010 בשעה 18:03 האם הפריט נשלח ? מתי זה יגיע ? (דואר שליחים - שליח עד הבית)

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  2. היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by eliav-peretz,

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U אם זה ישן אז מצטער, פשוט זה כזה מצחיק! קורס לשליטה בכעסים, עליי במתנה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start זה לוח של כל הקווים...הקטע שב FF הוא לא עובד ובIE האנטי פופ אפ חוסם אותו ואי אפשר להשתמש כבר ניסית הכל!!! מישהו יכול לעזור?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by abnatan,

קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by MatanFrenkel,

רכשתי כפפות אגרוף בEBAY ולאחר כשבועיים שמתי לב ששכחתי לציין את מספר הבית ואת מספר הדירה, ציינתי מיקוד, שם, עיר, רחוב, מדינה, יש לי את מספר המעקב אבל הוא לא בפורמט שהאתר של דואר ישראל תומך בו, המוצר נשלח דרך USPS, מה עלי לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by cleric,

פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by imac,

שלום.... זה יהיה מכתב עזבתי ... אני יודע שינעלו אותו עוד חמש דקות אז ברצוני להגיד כמה מילים! אני בפורום 4 וחצי חודשים ... מה לא עשיתי כדי לשפר את התנהוגותי .... עזבתי לחודש את הפורום איפסו לי את המונה קיבלתי באן... למשל אני יודע מתי אני לא רצוי ... למשל הודעות פרטיות כאלה: שלא נגיד ממי זה נשלח... אני אהבתי את הפורום שלכם בתחילת דרכי אבל עכשיו זה ניהיה בית סוהר! מילה במשמעותה... דרך הפורום הזה הכרתי מלא חברים... ואני יודע שלא אכפת לכם המנהלים והמשתמשים שאני עוזב אבל מה לעשות... ובמילים אחרונות אלה אני עוזב... דרך צלחה Hw ויהיה שלום!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by m1ke,

אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם עברתי את המבחנים הראשוניים לפרוייקט גאמא שבמודיעין הצבאי והעכשיו הוזמנתי לראיון אישי האם מישהו יודע על מה הם הולכים לשאול? אולי מישהו מכיר שאלות שהם שואלים בדרך כלל? טיפים? משהו שיכול לעזור לי ? : :) תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 17.2k צפיות
  11. חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~

12. Started by surfface,

Why Men are so Damn Cool... 1. Your arse is never a factor in a job interview. 2. Your orgasms are real. Always! 3. Your last name stays put. 4. The garage is all yours. 5. Wedding plans take care of themselves. 6. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. 7. Car mechanics tell you the truth. 8. You don't give a monkeys arse if someone notices your new haircut. 9. Hot wax never comes near your pubes. 10. Same work .. more pay. 11. Wrinkles-add character. 12. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. 13. Wedding Dress 2000; Tux Hire 100. 14. If you retain water, it's in a canteen. 15. People never glance at your chest when yo…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by vacuuuum,

אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  15. בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?

16. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  17. אני מתכוון מתישהו לקנות מחשב חדש, למשחקים ועבודות תלת-מימד, באיזור ה- 6000-7000 שקל (לא כולל ציוד היקפי). שווה לחכות עד סוף השנה למוצרים חדשים שייצאו? או שזה לא יהיה רלוונטי? Quad Core (אינטל/AMD) - יש לזה בכלל איזושהי תועלת מורגשת במשחקים? אמור לצאת איזה כרטיס מסך חדש ששווה לחכות לו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Omerole,

סוף סוף,לכל מי שאולי שכח,מחר יוצא פרק 14 לאחר המתנה של חודשים!

• 10 תגובות
    • 669 צפיות
  19. חיפשתי בזאפ טלפונים אלחוטיים בטכנולוגיית DECT ושמתי לב שהם גם זולים נורא ויש גם שלוחה וגם בסיס: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-Telephone&orderby=price&DB2093=5047&DB5051=5052&pageInfo=1 השאלה היא האם שלוחה יכולה לעבוד בלי בסיס? ובהזדמנות, האם יש למישהו המלצה לטלפון כזה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בנק (בינתיים בלי משכורת קבועה אבל תיהיה אחת לתקופה של כמה חודשים) פתחתי חשבון בלאומי, בהתחלה הכל היה ניפלא. הייתה הרגשה שהבנק רודף אחרי ברגע שניהייתי לקוח שלהם זהו, שכחו ממני. ההסברים שנתנו לי היו מסתכמים בכמה מילים, מלא חרטא שהרעיפו על אוזניי ומידע לא מדוייק בקיצור- נישבר לי מהם וסגרתי יש בנק שתמליצו לי עליו? מצידי גם ליסוע העיקר שיהיה פתוח בשעות הגיוניות ולא כמו מעון פעוטות, עם דגש לשירות נורמאלי. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי אנשים נהרס לי הכיסוי סיליקון לאייפוד ננו שלי. אני מחפשת כיסוי סיליקון שחור לדור ראשון של אייפוד ננו אני לא רוצה לקנות באינטרנט, אלא ללכת ממש לחכות ולקנות משם לכן החנות צריכה להיות ב:חולון, תל אביב, רמת גן, ראשון לציון, בת ים... הבנתם אני לא רוצה את הכיסוי סיליקון שיש לו בצד מן לולאה כזאת לא קשורה, אלא את הרגיל מצורפת תמונה של מה שאני מחפשת וכמובן שזה לא יהיה יקר כל כך בערך עד 30 שקל לא יותר מזה. תודה אנשים, מורן [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Shasoosh,

כרגע סיימתי לראות את חמישת הפרקים שיצאו ואני חייב להודות שזאת בהחלט אחת הסדרות האיכותיות שיצאו בזמן האחרון, העלילה פשוט מעולה ומאוד קשה להפסיק לצפות. בלי קשר, הסדרה כרגע במקומות הראשונים בכל המדרגים שאני מכיר, מעל Lost, Prison Break, 24 וכו' אני הייתי ממליץ לכל מי שלא ראה עדיין את הפרקים הראשונים שפשוט יתעלם מהסדרה הזאת לפחות עד שכל העונה הראשונה תיהיה מוכנה. לצערי אני כבר בפנים.

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by Mesatla,

ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מרגיש כאילו אני בתוכנית "תאמינו או לו" של רפליס, אז ככה: לחבר שלי (רחמים- או בשמו המקוצר רמי) יש תכונה מיוחדת הוא פשוט יכול להתעטש מתי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה (אפצ'י אמיתי!). אז החלטנו להקליט כמה סוגים של אפצ'י שהוא יודע להתעטש אז בעזרתו האדיבה של מיני (מייזר) שהעלה את הקבצים אני גאה להציג לכם באופן בלעדי (אנא אל תפיצו את זה- כל המפיץ יועמד לדין!) אך ורק ל HWZ, אלו ה- 5 הראשונים מבטיחים שיהיו עוד בקרוב...: אפצ'י מרוקאי אפצ'י סקוואל אפצ'י ערבי אפצ'י רוסי אפצ'י בהמה אפצ'י בהמה (תוכנית מגירה) נ.ב שתבינו הבנאדם התעטש איזה 25-30 פעמים וירדו לו כבר דמעות וגם דם לפעמים, אני עדיין בהלם מזה...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.